Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
DoriMaster Vana tuttav

Liitunud: 16 Dets. 2009 Postitusi: 972 Asukoht: You're a cock
|
Postitatud: Esm. Märts 15, 2010 4:10 am Teema: O: Tagaveolise juppe (vb ei osta ka, oleneb hinnast) |
|
|
UURIN MIDA KELLELGI PAKKUDA ON, HETKEL EI SOOVI OSTA, võib olla soovin, sõltub hinnast. Ärge näppige mu teema pealkirja, ma olen intelligentne eesti mees ja oskan foorumis kolada ning teemasi teha ning postitada ning muidu möla ajada.
Eniveis
Tagasilla veoliste autode jubinad huvitavad. Tagasilla raam koos õõtsadega. Differ, poolteljed, käändmikud. Näiteks Ford või Nissan või BMW või miskit muud. Jäika tagasilda ei otsi, vankrid pole kunagi meeldinud. Kellel midagi vedeleb andke märku.
Nõrgad jubinad ka väga ei tõmba. Fordi TypeN kast pidavat nõrk olema, lisaks on ta suht raske. MT75 oleks kindlasti parem valik. Ühesõnaga jubinad peavad kannatama lõhkumist.
Teie Kaaskodanike abiga ma lõhun ühe kena auto, ehitan romuks ja jätan poole peal töö katki. Head õhtu jätku või tere hommikust. Massid vanad olete, thumbs up and god bless...
...america _________________ Kisub soojaks rsk! Thats AWESOME |
|
Tagasi üles |
|
 |
vip001 Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Märts 16, 2010 12:02 am Teema: |
|
|
Ma olen siiani aru saanud et oled intelligentne eesti naine  |
|
Tagasi üles |
|
 |
DoriMaster Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Märts 16, 2010 12:34 am Teema: |
|
|
vip001 kirjutas: | Ma olen siiani aru saanud et oled intelligentne eesti naine  |
Ja mina ei tea sinust midagi  _________________ Kisub soojaks rsk! Thats AWESOME |
|
Tagasi üles |
|
 |
rt23 Aktiivne külaline
|
Postitatud: Kolm. Märts 17, 2010 9:41 pm Teema: |
|
|
Kui huvi siis leian BMW tagasilla ja üks vanem rekord on ka aiaveeres veel. Talasildu ei soovinud, kuid UAZ-iku sillad on ka olemas. _________________ Taavi&Toomas
Toomas-53365288
Taavi-56285941 |
|
Tagasi üles |
|
 |
DoriMaster Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Märts 17, 2010 11:11 pm Teema: |
|
|
Ütle palun, mille sillad täpsemalt. Mudelit mõtlen, saan netist järgi vaadata, mis töö mind ees ootaks. Hetkel ühte fordi oma ka pakuti aga pean vastust ootama. Rekord on ka sõltuva vedrustusega. Seega jääks bemar.
E: Kui aega leiad ja viitsimist ka on, siis võid ju mõne pildi ka siia paisata. Kui komplektsed need asjad on ja mis nende hind võiks olla. Hinna vihjeks nii palju, et komplektse fordi silla saaks a'la 200 - 500 eeki  _________________ Kisub soojaks rsk! Thats AWESOME |
|
Tagasi üles |
|
 |
rt23 Aktiivne külaline
|
Postitatud: Reede. Märts 19, 2010 9:21 pm Teema: |
|
|
kui bemmi silda mõtled siis neid mul terve hunnik. Enamik E34 diisli omad. Mõni sild ka autodel all veel. Leiaks täis komplektse, kuid kettad ilmselt roostes. Hind mingi 500 eesti raha ja tõsisema huvi korral helista 53365288 ning viska pilk peale. _________________ Taavi&Toomas
Toomas-53365288
Taavi-56285941 |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Märts 19, 2010 11:01 pm Teema: |
|
|
Kle torimestari mul terve Muravei tagasild koos diftriga pakkuda
Anna teada kui huvi pakkub |
|
Tagasi üles |
|
 |
comma Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Märts 20, 2010 1:52 pm Teema: |
|
|
pahtlikunn kirjutas: | Kle torimestari mul terve Muravei tagasild koos diftriga pakkuda
mul seda vaja.  _________________ M:valukaid,rehve,polte, tsentrõngaid, uusi ja kasutatud.küsi lisa |
|
Tagasi üles |
|
 |
DoriMaster Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Märts 20, 2010 3:15 pm Teema: |
|
|
comma kirjutas: | pahtlikunn kirjutas: | Kle torimestari mul terve Muravei tagasild koos diftriga pakkuda
mul seda vaja.  |
Ma tahan vahelt saada. Minu teemat kasutate siin oma bisnessi jaoks  _________________ Kisub soojaks rsk! Thats AWESOME |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Laup. Märts 20, 2010 11:44 pm Teema: |
|
|
Sinu teema Saabi junni kappotti all  |
|
Tagasi üles |
|
 |
DoriMaster Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Juun. 27, 2010 1:54 pm Teema: |
|
|
Päris mu*n tekst oli siin kohati. Sain silla täna kätte ja palun teema lukustada. _________________ Kisub soojaks rsk! Thats AWESOME |
|
Tagasi üles |
|
 |
|