Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Tundmatu99 Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Apr. 28, 2010 7:32 pm Teema: L: Puuri (ja asbettsement torud) |
|
|
laenaks kellegi käest sellist puuri millega saaks maa sisse puurida umbes 120-se augu (0,8 - 1 meeter sügav). Loodan, et on üldse selline asi olemas.
ja kas kellegil ei vedele (on nt jalus) asbettsement torusi?? |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Kolm. Apr. 28, 2010 8:09 pm Teema: |
|
|
Cramos ja siimalsis siuke olemas kuni 200mm puuriga ja 1.2 m sygavusele puurimise võimalusega, mootoriga. http://ramirent.ee/?id=12185&tpl=1069&parent_id=10563 ramirendis hinnakirja skah olemas+ lisandub puuri hind _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
"sülearvutite remont ja hooldus" Tartus(ka saatmisega yle eesti) 51 936 191 |
|
Tagasi üles |
|
 |
taunod Satub siia tihti
|
Postitatud: Nelj. Apr. 29, 2010 11:03 pm Teema: |
|
|
suht mõnus asi, kui täistuuridel kivisse kinni kiilub puur  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Log Satub siia tihti
|
Postitatud: Reede. Apr. 30, 2010 12:07 am Teema: |
|
|
Kui ei eksi siis olen sellise asjaga möllanud ja no korralikku tööd sellega küll teha ei saanud. Masinal polnud lihtsalt jõudu, proovitud erinevates pinnastes- paekivi klibune Saaremaal, kruusane pinnas jms...lihtsam oli kangiga maasse auke lüüa
Aga pole päris 100% kindel, et see on seesama masin. Hind vähemalt tundub sarnane olevat. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Reede. Apr. 30, 2010 6:20 am Teema: |
|
|
Log kirjutas: | Kui ei eksi siis olen sellise asjaga möllanud ja no korralikku tööd sellega küll teha ei saanud. Masinal polnud lihtsalt jõudu, proovitud erinevates pinnastes- paekivi klibune Saaremaal, kruusane pinnas jms...lihtsam oli kangiga maasse auke lüüa
Aga pole päris 100% kindel, et see on seesama masin. Hind vähemalt tundub sarnane olevat. |
Kui masinal olex rohkem jõudu, siis e i jõuaks sina seda kinni hoida. _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
|
Tagasi üles |
|
 |
KalevGSi CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Apr. 30, 2010 7:00 am Teema: |
|
|
endal käsipuur olemas. Teeb umbes 200se augu silma järgi, täpselt pole mõõtnud. Torusid vedeleb ka aga ei tea kas müügiks- sõltub mis kogust sul neid vaja ? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Log Satub siia tihti
|
Postitatud: Reede. Apr. 30, 2010 7:58 am Teema: |
|
|
cartman kirjutas: | Log kirjutas: | Kui ei eksi siis olen sellise asjaga möllanud ja no korralikku tööd sellega küll teha ei saanud. Masinal polnud lihtsalt jõudu, proovitud erinevates pinnastes- paekivi klibune Saaremaal, kruusane pinnas jms...lihtsam oli kangiga maasse auke lüüa
Kui masinal olex rohkem jõudu, siis e i jõuaks sina seda kinni hoida. |
A vähe kasu, kui auku maasse ikka ei saa |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tundmatu99 Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Apr. 30, 2010 12:18 pm Teema: |
|
|
KalevGSi kirjutas: | endal käsipuur olemas. Teeb umbes 200se augu silma järgi, täpselt pole mõõtnud. Torusid vedeleb ka aga ei tea kas müügiks- sõltub mis kogust sul neid vaja ? |
mul oleks vaja 6 toru..ja pikkus võix olla umbes 1meeter |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Mai 02, 2010 7:13 pm Teema: |
|
|
Log kirjutas: | cartman kirjutas: | Log kirjutas: | Kui ei eksi siis olen sellise asjaga möllanud ja no korralikku tööd sellega küll teha ei saanud. Masinal polnud lihtsalt jõudu, proovitud erinevates pinnastes- paekivi klibune Saaremaal, kruusane pinnas jms...lihtsam oli kangiga maasse auke lüüa
Kui masinal olex rohkem jõudu, siis e i jõuaks sina seda kinni hoida. |
A vähe kasu, kui auku maasse ikka ei saa |
Mix ei saa? Ma olen mingi paarsada auku umbes sellisega puurind(aiapostid, terassid). Siiani pole yxki asi tegematta jäänud. Pigem selle klalevi käsipuuriga võib asi raskeks osutuda kui pole mulla pinnas. _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
|
Tagasi üles |
|
 |
Tundmatu99 Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Mai 02, 2010 8:54 pm Teema: |
|
|
Eks siis kui puurimiseks läheb peab selle mootoriga võtma ja on asi kindel,et saab tehtud :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
|