Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
heikkog Külaline
|
Postitatud: Esm. Mai 10, 2010 1:17 am Teema: Pisut teist masti teema - väikene uuring autoremondi teemal |
|
|
Olen Heikko Gross, õpin Tartu Ülikoolis magistrantuuris kommunikatsioonijuhtimist. Hetkel viin ühe aine raames läbi väiksemat sorti uuringut, mille käigus soovin teada saada, miks inimesed valivad ühe või teise autoremonditöökoja ja kuidas nad selle valikuni jõuavad ning mida auto remonti viimise juures oluliseks peavad.
Kasutasin meeleldi foorumit, sest üldjuhul liigub selles kanalis palju mõistlikke inimesi.
Olen ülimalt tänulik kui võtad vaevaks vastata 13 lihtsale küsimusele, see ei tohiks võtta enam kui paar minutit, sest enamik on valikvariantidega.
Kui töö valmis saan postitan töö lingi siia teemasse. Teema tundub minu jaoks ülimalt huvitav ja usun, et uuringu tulemusedki pakuvad paljudele huvi. Jään tänuvõlglaseks ja kui kellelgi hiljem vastuteenet on vaja siis abistan meelsasti!
Link 13 lihtsa küsimuse juurde: http://www.connect.ee/uuring/209784354 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mario Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Mai 10, 2010 8:14 am Teema: |
|
|
oma panus tehtud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
noID Satub siia tihti

|
Postitatud: Esm. Mai 10, 2010 9:47 am Teema: |
|
|
+1
Edu ! |
|
Tagasi üles |
|
 |
bufu CCV Guru
|
Postitatud: Esm. Mai 10, 2010 9:58 am Teema: |
|
|
uurimistööde tegijaid ikka üritan aidata  |
|
Tagasi üles |
|
 |
heikkog Külaline
|
Postitatud: Esm. Mai 10, 2010 9:59 am Teema: |
|
|
Tänud kõgile juba, kes abistanud ja vastanud! Vastuseid ei ole muidugi kunagi liiga palju, seega kui keegi veel leiab, et võiks vastata, siis mul on ainult väga hea meel selle üle. |
|
Tagasi üles |
|
 |
heikkog Külaline
|
Postitatud: Esm. Mai 10, 2010 10:31 am Teema: |
|
|
Üks asi veel, et keegi pärast pahaks ei paneks, siis ütlen taustinfoks veel, et kuna aine nimega projektipraktika (milleraames ma seda väikest uuringut teostan) tuleb läbi viia ühe organisatsiooni juures, siis ma annan neile hiljem nõu ühele väikesele remonditöökojale, kuidas klientide soove ja töökoja poolt pakutavat teenust paremini ühildada. Loodan, et keegi seda pahaks ei pane, see on aine omapära ja ise ma selle pealt midagi ei teeni, kannustab ikkagi enda huvi ja saadavad kogemused. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Rix21 Satub siia tihti

|
Postitatud: Esm. Mai 10, 2010 11:44 am Teema: |
|
|
tehtud v6iks rohkem selliseid uurimusi olla..hea vastata.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
DCD Satub siia tihti

|
Postitatud: Esm. Mai 10, 2010 11:10 pm Teema: |
|
|
+1 |
|
Tagasi üles |
|
 |
heikkog Külaline
|
Postitatud: Esm. Mai 10, 2010 11:36 pm Teema: |
|
|
Suurimad tänud kõigile, kes vastasid! Vastuseid kogunes peaaegu 500 ja sellest peaks enam kui piisama, et saaksin väikstviisi analüüsi teha. Kui töö valmis saab, annan kindlasti tulemustest teada ja postitan töö lingi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Eix Aktiivne külaline
|
Postitatud: Teis. Mai 11, 2010 11:25 pm Teema: |
|
|
+1 |
|
Tagasi üles |
|
 |
heikkog Külaline
|
Postitatud: Kolm. Mai 19, 2010 11:13 pm Teema: |
|
|
Sain eelmise nädala lõpus töö esitatud, samas pean kohe ütlema, et ei jõudnud analüüsiga nii palju tegeleda kui oleksin tahtnud, aga töö tähtaeg surus peale. Analüüsimiseks võtsin 156 vastajat 78 eesimest ja 78 viimast, sest andmeid pidi eelnevalt puhastama ja selle peale läks juba aega, seega piirdusin väiksema vastanute hulgaga. Aga ükski vastus pole raisku läinud, sest jätkan kõigi vastuste analüüsiga juba järgmisel nädalal kui mul viimane aine läbi saab. Siis panen põhjalikuma analüüsi kokku ja postitan ka siia teema alla.
Praegusest tööst võiks tõenäoliselt enim võiks huvi pakkuda 6-7 lk olev autoremondituru kirjeldus ja küsitluse tulemused 11-13 lk. Ülikooli aine raames esitatud töö asub aadressil: http://www.jrnl.ut.ee/filemanager/index.php?action=downloadfile&filename=Gross_l6pparuanne.doc&directory=mag_projektipraktika/l%C3%B5pparuanne&
Veelkord aitäh kõigile, kes töö valmimisele kaasa aitasid ja kui põhjalikum analüüs valmis, annan teada. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|