open
 KKK   Otsi   Liikmete nimekiri   Kasutajagrupid   Registreeri   Profiil   Kontrolli, kas on uusi sõnumeid   Logi sisse 

M: Haagissuvila! AH 20 999.-

Uus teema   Vasta teemale    Car Club Viljandi -> Muud asjad
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Mario
Vana tuttav

PostitusPostitatud: Püh. Juun. 06, 2010 10:48 pm    Teema: M: Haagissuvila! AH 20 999.- Vasta viitega

Korra ma juba eelmisel aastal panin teema, kuid vajus ära, kuna tali tuli peale. No nüüd on jälle ilusad ilmad, taadil maja valmis ja see riistapuu hakkab elu segama.
Alghind on selline, et kiiret pole, kuid viisaka küsija suu pihta ei lööda ja see hind võib suht soodsaks kujuneda.
Haagis ise on pärit minu teada 78-aastast. Toodetud Bürstneri nime all.
Seest on väga korralik, gaasi pealt toimib nii pliit, kui siseküte. Külmkapp minu teada oli aku pealt aga võin ka eksida, et ka see käitas end gaasi pealt. Statsionaarselt on seadmed ikka elektripealt.
Sisse saab panna selle pisikese 5KG ballooni ja elab sellega ikka tükk aega.
Elektri jaoks on pistik olemas, et kui kuskilt saab voolu võtta, siis ei pea akut raiskama.
Magamiskohad on suht mugavad, mina olen 180cm pikk ja mahun täpselt. :D Üks 2-kohaline ja 1-kohaline ase. Heal juhul mahub keegi veel põrandale ka. :D
Riidekapp ja nõudekapp on viisakad, uksed lukustatavad. Katuseluuk.
Kaasa saab ka tendi, mis käib veel omakorda haagise eesruumiks.
Luksus, ühesõnaga.
ÜV hetkel tegemata, kuid probleemi pole tegemisega, kindlustus peaks kehtima. Sai ükspäev üle vaadatud elektrisüsteemi, kõik töötab. Vaja vaid ära pesta, kuna seisnud pea 10 kuud ühe koha peal.

Paremad pildid soovikorral.

Asukoht Võhma. Kontakt 56 314 705 või läbi PSi.
Tule vaatama ja ütle oma nägemus hinnast. ;)

Viimati muutis seda Mario (Teis. Juul. 06, 2010 4:58 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Mario
Vana tuttav

PostitusPostitatud: Teis. Juul. 06, 2010 4:56 pm    Teema: Vasta viitega

ÜV tehtud, kehtib kuni juuni 2012, kindlustus on aprill. 2011. Uus vaip sai ka maha.
Mark ja mudel on Wilk Sport 370NR. Täismassiga 650kg, niiet pane järgi millele tahad ja e-katti ei ole tarvis.
Aastaringselt kasutatav. Kui keegi ära ei osta vahepeal, siis see asi näeb veel sel suvel Saaremaad ja Hiiumaad.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Car Club Viljandi -> Muud asjad Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

Hüppa:  
Te ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Te ei saa vastata siinsetele teemadele
Te ei saa muuta oma postitusi
Te ei saa kustutada oma postitusi
Te ei saa hääletada küsitlustes

Vajutage siia, et minna tagasi klubi esilehele

Car Club Viljandi © 2025