Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
siim Satub siia tihti
|
Postitatud: Laup. Juun. 24, 2006 6:35 pm Teema: Ülevaatus (TEEMA KUSTUTADA) |
|
|
Teab keegi mõnda venda, kes ülevaatuse siis "sedapsi" ära saaks teha?
võib ka kuskil kaugemal olla, a la pabereid saata vms.
infot ootaks PS-i.
Viimati muutis seda siim (Laup. Juul. 01, 2006 10:10 am). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
ex Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Juun. 25, 2006 7:46 pm Teema: |
|
|
kas autol tõesti eralduvad kerelt tükid et ei saa ametlikult ülevaatust läbida.kui auto pole sõidukõlblik siis on see kõigi huvides et auto korda teeksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kessu Satub siia tihti

|
Postitatud: Püh. Juun. 25, 2006 9:05 pm Teema: |
|
|
ex kirjutas: | kas autol tõesti eralduvad kerelt tükid et ei saa ametlikult ülevaatust läbida.kui auto pole sõidukõlblik siis on see kõigi huvides et auto korda teeksid | aga kui on esiklaas mõraline?ja ei ole hetkel seda raha nii palju, et ära vahetada?miks peavad kohe jupid kukkuma?  _________________ Mehed on nagu parkimiskohad- paremad on juba võetud ja ülejäänud on invaliididele! |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaspar Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Juun. 25, 2006 9:16 pm Teema: |
|
|
Kessu kirjutas: | ex kirjutas: | kas autol tõesti eralduvad kerelt tükid et ei saa ametlikult ülevaatust läbida.kui auto pole sõidukõlblik siis on see kõigi huvides et auto korda teeksid | aga kui on esiklaas mõraline?ja ei ole hetkel seda raha nii palju, et ära vahetada?miks peavad kohe jupid kukkuma?  |
Ma olen ka poolt, et kui ei saa läbi siis ei sõida. Kui ei jõua autot ülalpidada, siis järelikult ei saa sõita. Tuleb odavam osta või jala käia. _________________ Kõik vajalik autospordiks - www.rallipood.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
teet001 Vana tuttav

Liitunud: 30 Märts 2006 Postitusi: 839 Asukoht: London, United Kingdom
|
Postitatud: Püh. Juun. 25, 2006 10:31 pm Teema: |
|
|
aga kui lihtsalt hakkavad seletama et sportrool ja toontuled jne... |
|
Tagasi üles |
|
 |
TopFuelFunnyCar Külaline
|
Postitatud: Püh. Juun. 25, 2006 10:38 pm Teema: |
|
|
Siis paned ajutiselt originaal asjad külge või katsud neile selgeks teha, et miks sul just need asjad peavad olema ja mitte need õiged. Viimane oleks meeldivam.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
teet001 Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Juun. 25, 2006 10:40 pm Teema: |
|
|
nu jh sellesuhtes küll aga jh mul pole probleemi ma saan hakkam mul tutvusi raelis  |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaspar Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Juun. 25, 2006 11:57 pm Teema: |
|
|
Kui sportrool, siis osta korralik ja õige vahetükiga, et oleks korralik ning siis peaks dokumendid saama, et asi õige ja võid. Toontulega on nii, et kui pole tehasetoon, siis isetoonitud tulesid (mustaks) ei poolda, kuna kui toonitakse siis ikka süsimustaks ja sealt pole s.... näha. Kui mõistuse piirides, siis ei hakka keegi sind tüütama sellega. _________________ Kõik vajalik autospordiks - www.rallipood.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
teet001 Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Juun. 26, 2006 12:06 am Teema: |
|
|
silleris küll tüüdatakse aga see pole minu jaoks probleem |
|
Tagasi üles |
|
 |
TopFuelFunnyCar Külaline
|
Postitatud: Esm. Juun. 26, 2006 1:45 am Teema: |
|
|
Sa käid kah vastavas kohas ülevaatusel. Silleriga on selline lugu, et kui mujalt läbi saad, siis sealt ei pruugi läbi saada. Need on seal parajad nokkijad. A ma käin ise ka seal. |
|
Tagasi üles |
|
 |
siim Satub siia tihti
|
Postitatud: Esm. Juun. 26, 2006 7:01 am Teema: |
|
|
hea lugeda, mis küll autol võiks viga olla.
auto on vägagi heas korras,on vaid üks takistus. |
|
Tagasi üles |
|
 |
vamps CCV Guru

Liitunud: 14 Apr. 2006 Postitusi: 1164 Asukoht: Viljandi/Tallinn
|
Postitatud: Esm. Juun. 26, 2006 9:08 am Teema: |
|
|
mis see üks asi on siis kui saladus pole  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Juun. 26, 2006 9:14 am Teema: |
|
|
Ärge ajage jura oma "kui autot pidada ei jõua ära üv tee"
Nagu siin eelpool juba kirjutatud on siis ÜV ei saa läbi juba väga lihtsatel põhjustel.
Näiteks sportrool võib olla suur takistus, ERITI,kui vanal autol on ABS!
SUUREMAD VÕi liiga laiad veljed-rehvid. Silleris hakati mul vanal senatori kohta ka juba ajama,et kuule sul pole enam 15" all vaid 16" ! Väga mõttetu . Preagustega ma isegi ei lähe üritama kuskile :D
Nii, siis igast katalüsaatori eemaldamine või sportsumps võib saada vabalt takistuseks.
Kui ees on liiga palju tulesid siis samuti ei saa läbi, näiteks ma arvan,et Kaspar ka sinu auto ei tohiks läbi saada - Õigemini ma olen suht kindel selles,et ei saaks, kui tähte norida! :P
Klaasi mõrad on selline asi,et seal sõltub üsna palju sellest,kus mõra on.
Paljud asjad on sellised vaieldavad - näiteks minuarust AT kastiga autodel ei peaks kontrollima seda käsipiduri teemat eriti,sest auto seisab ju niigi väga eduliselt park käiguga .
Ka auto madaldusega tekib probleeme nagu siin foorumis juba lahatud on.
Kui auto on vana ja on roosteseid kohtasid palju - näiteks kere juures mingeid kandvaid osasid, piduritorud!! - noritakse samamoodi,kogemus olemas.
ma olen korduvalt üv-seid ostnud eelmistele autodele ja päris mitmetega ei oleks ka ametlikest kohtades läbi saanud,kui vähe tutvuseid poleks! Igast pisiasjad loevad seal suht palju nägu näha + pealegi ei viitsi jännata nagu koguaeg selle ülevaatusega, tuleb ju igakord juurde maksta, saaks aru,et kordusülevaatus on tasuta. Kõik mis on katki olnud olen siiski tavaliselt korda teinud mitte päris romudega ja mittetöötavate autodega ringi sõitnud.
ja siller on tõesti selline koht,et sinna enam ise ei lähe- suhtumine ei meeldi lihtsalt. On läbi lastud, aga möla tuleb liiga palju-ei viitsi kuulata.
ja Tere Hommikust ka kõigile.  _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kessu Satub siia tihti

|
Postitatud: Esm. Juun. 26, 2006 9:22 am Teema: |
|
|
pikk jutt, aga jummala õige.üks asi on pudeneva autoga sõita, teine on see, et sul mõningad pisividinad küljes.eks see ole iga inimese oma vastutus, kuidas ta oma auto sättinud on. _________________ Mehed on nagu parkimiskohad- paremad on juba võetud ja ülejäänud on invaliididele! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hõljuk Vana tuttav
|
Postitatud: Esm. Juun. 26, 2006 12:41 pm Teema: |
|
|
Minu meelest on kõige parem koht autobaasi taga, kutid vaatavad, et sul pidurid/tuled jm tehniline pool korras oleks, mitte ei vingu roostetäppide ja tolli võrra suuremate velgede ümber. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Heigo72 Satub siia tihti

Liitunud: 6 Märts 2006 Postitusi: 285 Asukoht: Pika tn. poiss
|
Postitatud: Esm. Juun. 26, 2006 1:47 pm Teema: |
|
|
Olen isegi kunagi Ü.V. ostnud, kuid nüüdseks üritan ikka asja ametlikult ajada. (Endal süda rahul).
Viimane kord ei lastud esiklaasiga läbi, sain korduva.
Samas vanad juba ukse taga küsisid kas tuled selle klaasiga sisse või lased kohe varvast. Lasin siis vanadel auto üle vaadata , et likvideerida kohe ka ülejäänud puudused, mida õnneks ei olnud. _________________ Minul kiiret ei ole !!! Tark ei torma. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alex Vana tuttav

Liitunud: 6 Märts 2006 Postitusi: 1128 Asukoht: Tallinn-Viljandi
|
Postitatud: Esm. Juun. 26, 2006 1:53 pm Teema: |
|
|
Heigo72 kirjutas: | Olen isegi kunagi Ü.V. ostnud, kuid nüüdseks üritan ikka asja ametlikult ajada. (Endal süda rahul).
Viimane kord ei lastud esiklaasiga läbi, sain korduva.
Samas vanad juba ukse taga küsisid kas tuled selle klaasiga sisse või lased kohe varvast. Lasin siis vanadel auto üle vaadata , et likvideerida kohe ka ülejäänud puudused, mida õnneks ei olnud. | ega minagi pean oma autoga nn prooviülevaatusele minema,et saaks ülevaate asjade seisukorrast.pärast lihtsam korda teha. _________________
BMW 318Ci |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Esm. Juun. 26, 2006 5:59 pm Teema: |
|
|
mina olen maigiga 100 prosssu nõus. mulle näitex öeldi tallinna ylevaatuspunktis ä et sa ära ennem tule siia kui kollased suunad taga on, kuigi seadusega on lubatud. nii et ma pooldan sajaga seda teist varjanti ylevaatust teha. |
|
Tagasi üles |
|
 |
siim Satub siia tihti
|
Postitatud: Esm. Juun. 26, 2006 6:01 pm Teema: |
|
|
kõik on väga eht, aga on kellegil mingit infi jagada?
mu enda vastav connection ei tööta enam selle alapeal. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|