Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
kaspar Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Juun. 24, 2006 10:26 pm Teema: Kes teeks uksepolstreid? |
|
|
Kuna ma tahan omal sapikale uusi uksepolstreid, siis oleks abi vaja. Nimelt on 4mm vineerist polstrid välja lõigatud ja kinnitused tehtud. Nüüd oleks vaja katta vineer poroloniga (olemas ja väga lihtne) ja siis sinna peale kinnitada kuidagi (tugevalt) kahest erivärvi nahast disainiga kate. Proovisime siin ise neid nahku kokku igatmoodi panna, kuid ei saanud soovitud tulemust. Andge infot, kus tehakse selliseid töid. _________________ Kõik vajalik autospordiks - www.rallipood.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
siim Satub siia tihti
|
Postitatud: Laup. Juun. 24, 2006 10:32 pm Teema: |
|
|
ühineks sooviga.
endal oleks vaja armatuur ja vb ka uksed lasta katta.
samuti istmed uuesti nahatada, kui $$$ soodne on. |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaspar Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Juun. 24, 2006 10:42 pm Teema: |
|
|
siim kirjutas: | ühineks sooviga.
endal oleks vaja armatuur ja vb ka uksed lasta katta.
samuti istmed uuesti nahatada, kui $$$ soodne on. |
Ühevärvilisega ja niisama nahaga on variant, et ostad nahka ja spray liimi ja teed ise ära, aga mul just disaini vaja. Mul endal ka plaan istmed lasta kunagi teha, aga mul mingi variant Tartust on sellekohta. Aga istmete kohta teab Inferno rääkida, tal firebirdis oli ka lastud teha istmed ära. _________________ Kõik vajalik autospordiks - www.rallipood.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
siim Satub siia tihti
|
Postitatud: Laup. Juun. 24, 2006 10:50 pm Teema: |
|
|
mul meenus ka, et fire istmed lasti kuskil teha.
samas kui hind läheb uute istmete hinna ligidale, siis ma ostaks juba teise paari. |
|
Tagasi üles |
|
 |
KalevGSi CCV Guru

|
Postitatud: Laup. Juun. 24, 2006 11:23 pm Teema: |
|
|
http://www.hot.ee/autopolster/003.html mul töötab tuttav seal. Seega üsna soovitan. Töö on korralik vähemalt, aga hindadest kahjuks ei tea midagi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
vip001 Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Juun. 25, 2006 1:41 pm Teema: |
|
|
viljandis teeb istmeid üks kingsepp(Mainori keskuse kõrval-eesti posti vastas) on kingaparandus...ta teeb nahkistmeid kuid vb ka teisi materjale.Hinnad pidid talutavad olema. |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaspar Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Juun. 25, 2006 1:52 pm Teema: |
|
|
vip001 kirjutas: | viljandis teeb istmeid üks kingsepp(Mainori keskuse kõrval-eesti posti vastas) on kingaparandus...ta teeb nahkistmeid kuid vb ka teisi materjale.Hinnad pidid talutavad olema. |
Peab uurima minema. Veel kohti? _________________ Kõik vajalik autospordiks - www.rallipood.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Juun. 25, 2006 4:03 pm Teema: |
|
|
Mivar-Viva vastas hoovis sees....pehme polstri parandus-tegemine
ei küsita raha eriti, aga töö ka..no istmeid seal ei teeks põmst enam, parem rohkem maksta kvaliteedi eest. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
|