Tegemist siis 2GB flash-mäluga, mida antakse kingiks uue 7nda seeria täislisadega autoga. Algselt on ta mõeldud BMW multimeediasüsteemi, et salvestab läbi menüü pulga peale informatsiooni, et minnes teise samasugusesse autosse, loeb auto automaatselt sinu raadio ja helisätted ning saab salvestada ka Driving informationit. Selline jutt siis oli selle pulgaga kaasas. Kui ma nüüd hästi otsin, siis leian selle ajakirja ka üles, mis selle pulgaga kaasas käis, mina omandasin selle praktikal käies täiesti ausal teel.
Paraku 2Gb on minu jaoks vähe (hetkel kasutan 4 ja 8 ja 32GB mälupulki) ning leian, et ehk on huvilisi sellele vidinale. Pulga peal on hetkel reklaamklipid ja saundt¹eki lugu. Pidavat olema mõeldud siis Harman Kardoni süsteemi seadistamiseks. Mina olen seda 2x toppinud arvutile sappa, et näha, mis seal peal on ja teine kord kopisin sealt faile maha.. Muidu on täitsa nii, nagu minu kätte tuli. Ripatsi aas on ka olemas, et saad riputada, kuhu tahad. Kasvõi naise rinda kaunistama. :)
Paar pilti ka.
BMW klubis on juba 20€ pakkumine tehtud. Kes üle pakub, saab endale. Reisib mul niisama kotis kaasas...
Asun Türi/Tartu.
56 314 705.
Te ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Te ei saa vastata siinsetele teemadele Te ei saa muuta oma postitusi Te ei saa kustutada oma postitusi Te ei saa hääletada küsitlustes