Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
TopFuelFunnyCar Külaline
|
Postitatud: Esm. Juul. 03, 2006 8:25 am Teema: Nissan, Toyota, Honda või hoopis midagi muud. |
|
|
Krt ma teen selle mõtte tegelikkuseks. Kolme tootja mootorite vahel saan siis valida. Nissan, Toyota või Honda. Mazdadest ei tea midagi ja Subarutest ning Mitsubishidest ei ole üldse mõtet jutu teha.
Nissan->200sx; Toyota->Celica või Supra; Honda ei tea veel.
Kui keegi teab minust paremini nende automarkide kohta rääkida, siis tehku seda või vaikigu igavesti.
Mootor peab olema turboga, mitte üle 2 liitri, DOHC, alumiiniumist plokiga. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alex Vana tuttav

Liitunud: 6 Märts 2006 Postitusi: 1128 Asukoht: Tallinn-Viljandi
|
Postitatud: Esm. Juul. 03, 2006 9:02 am Teema: |
|
|
sulle meeldivad hirmsasti Saabid.topi Saabi 2,3 turbo mootor vahele.peaks kärama küll...tuleb kindlasti odavam ka. _________________
BMW 318Ci |
|
Tagasi üles |
|
 |
vamps CCV Guru

Liitunud: 14 Apr. 2006 Postitusi: 1164 Asukoht: Viljandi/Tallinn
|
Postitatud: Esm. Juul. 03, 2006 9:41 am Teema: |
|
|
Alex kirjutas: | sulle meeldivad hirmsasti Saabid.topi Saabi 2,3 turbo mootor vahele.peaks kärama küll...tuleb kindlasti odavam ka. |
täpselt minu mõte  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Esm. Juul. 03, 2006 10:11 am Teema: |
|
|
no celica mootor olex päris pro 2.0 t a jh seda raske saada . ma arvan et 200sx mootor kõige levinum ja lihtsam saada |
|
Tagasi üles |
|
 |
TopFuelFunnyCar Külaline
|
Postitatud: Esm. Juul. 03, 2006 10:20 am Teema: |
|
|
Krt öeldi ju, et alumiiniumist plokiga. Pole veel Saabi kohanud millel plokk al-ist. .
Saabi mootori kohta paluks mitte ühtegi halba sõna.
Read this-> Selline tohutu jõuvaru lubab viienda käiguga 90 km/h autoga sõites järsul gaasi vajutamisel mitte kiirust kasvatada, vaib hoopis kummi suitsetada: sellisel juhul käivad vedavad esirattad lihtsalt liialt ringi ning tekib nö kaapimine.
Tekst on võetud siit->http://my.tele2.ee/viggen/tekstid/viggen.html
WISH ME LUCK!
Viimati muutis seda TopFuelFunnyCar (Esm. Juul. 03, 2006 9:01 pm). Kokku muudetud 2 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
-vtec- Vana tuttav
|
Postitatud: Esm. Juul. 03, 2006 8:45 pm Teema: |
|
|
cartman kirjutas: | no celica mootor olex päris pro 2.0 t a jh seda raske saada . ma arvan et 200sx mootor kõige levinum ja lihtsam saada |  _________________ puudub |
|
Tagasi üles |
|
 |
KalevGSi CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Juul. 03, 2006 9:06 pm Teema: |
|
|
-vtec- kirjutas: | cartman kirjutas: | no celica mootor olex päris pro 2.0 t a jh seda raske saada . ma arvan et 200sx mootor kõige levinum ja lihtsam saada |  |  |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Esm. Juul. 03, 2006 10:08 pm Teema: |
|
|
ebays on myya ka 2.0 turbo mootor tutiokas eclibse/talon oma. 1500 taala |
|
Tagasi üles |
|
 |
TopFuelFunnyCar Külaline
|
Postitatud: Esm. Juul. 03, 2006 11:10 pm Teema: |
|
|
A sul risti asetsev mootor. 200sx-il piki mootor + saab originaal kasti kasutada. 1500 taala käib hetkel üle jõu, no offence, ega mul selle mootori vastu muidu midagi ei oleks. |
|
Tagasi üles |
|
 |
TopFuelFunnyCar Külaline
|
|
Tagasi üles |
|
 |
TopFuelFunnyCar Külaline
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Alex Vana tuttav

Liitunud: 6 Märts 2006 Postitusi: 1128 Asukoht: Tallinn-Viljandi
|
Postitatud: Reede. Juul. 07, 2006 2:53 pm Teema: |
|
|
seda räägiti sulle algusest peale...sa ei tahtnud kuidagi aru saada.igatahes kui sellise projekti valmis ehitad kunagi,teen sulle isiklikult kasti õlut!  _________________
BMW 318Ci |
|
Tagasi üles |
|
 |
TopFuelFunnyCar Külaline
|
Postitatud: Reede. Juul. 07, 2006 3:17 pm Teema: |
|
|
Peab vist tsikli panti panema. Kus see jax nüd on siis. Kui ma selle mootori kuidagi saan, siis teen ise ka endale euro aluse täie õllet.
Rääkisin ühe tüübiga kes müüs mootorit. Nissan sunny GTI-R -> 162 kW. See on ju räige. Tal läks see vahetuskaubaks - muidu oleks ta hinda tahtnud 30k. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Juul. 07, 2006 6:09 pm Teema: |
|
|
kle 22k eest saad juba sõitva nissani, ega ei pea ostma uut.
Aga tegelikult..mul on 2002a Passati turbo. 1,9 TDI oma (korras) ...ei tea veel kas saan äkki enda kasutada (müüa) seda või on seda veel tarvis varuosana... _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
jax Vana tuttav

Liitunud: 7 Märts 2006 Postitusi: 482 Asukoht: Viljandi; Uueka kant
|
Postitatud: Reede. Juul. 07, 2006 10:04 pm Teema: |
|
|
TopFuelFunnyCar kirjutas: | Peab vist tsikli panti panema. Kus see jax nüd on siis. Kui ma selle mootori kuidagi saan, siis teen ise ka endale euro aluse täie õllet.
Rääkisin ühe tüübiga kes müüs mootorit. Nissan sunny GTI-R -> 162 kW. See on ju räige. Tal läks see vahetuskaubaks - muidu oleks ta hinda tahtnud 30k. |
Õhtuti olen Päril ja peäval Väike-Turu 8  _________________ 56623268 |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Laup. Juul. 08, 2006 8:55 pm Teema: |
|
|
tal on ju kogu teemat vaja..käigukasti jne. Aga noh, too mootor üsna odav. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
TopFuelFunnyCar Külaline
|
Postitatud: Püh. Juul. 09, 2006 12:22 am Teema: |
|
|
See ilma turbota. |
|
Tagasi üles |