Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Hõljuk Vana tuttav
|
Postitatud: Esm. Juul. 03, 2006 8:01 pm Teema: Kust saab viljandis kõlarijuhe->rca üleminekut? |
|
|
Selline vidin, mis võimaldab ilma RCA väljundita makile see tekitada läbi kõlarijuhtmete... Äkki kellegil vedeleb või teab, kus poes olla võib? |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaspar Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Juul. 03, 2006 8:26 pm Teema: Re: Kust saab viljandis kõlarijuhe->rca üleminekut? |
|
|
Hõljuk kirjutas: | Selline vidin, mis võimaldab ilma RCA väljundita makile see tekitada läbi kõlarijuhtmete... Äkki kellegil vedeleb või teab, kus poes olla võib? |
Avetonis on kõikvõimalike üleminekuid, ehk seal on...
Aga sul on vist sama teema mis mul, et high/low sisendi teema, et seda nii lihtsalt ei lahenda ;) _________________ Kõik vajalik autospordiks - www.rallipood.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hõljuk Vana tuttav
|
Postitatud: Esm. Juul. 03, 2006 8:49 pm Teema: |
|
|
Helistan küsin homme avetonist... aga mis hi-low teema? |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaspar Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Juul. 03, 2006 9:14 pm Teema: |
|
|
Hõljuk kirjutas: | Helistan küsin homme avetonist... aga mis hi-low teema? |
No minu makil pole ka rca väljundeid (võimule), aga võimul on just rca sisend ning puudub nn. high-sisend, kuhu läheks maki tagant lihtsalt kõlarijuhtmed. Selleks on mingid kopsikud olemas, kuhu ühte otsa lähevad kõlarijuhtmed ja teisest otsast tulevad rca-d välja. Avetonis kohapeal neid vist pole, aga tellida saab. _________________ Kõik vajalik autospordiks - www.rallipood.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Juul. 03, 2006 9:31 pm Teema: |
|
|
võib ka dreamcarist ju küsida, samas, tellimus vist käib paari päevaga maksimum anyway, nii,et vahet pole. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alex Vana tuttav

Liitunud: 6 Märts 2006 Postitusi: 1128 Asukoht: Tallinn-Viljandi
|
Postitatud: Esm. Juul. 03, 2006 9:57 pm Teema: |
|
|
Inferno kirjutas: | võib ka dreamcarist ju küsida, samas, tellimus vist käib paari päevaga maksimum anyway, nii,et vahet pole. | sinna toome meie asju.niiet peaks järgmine päev olemas olema.ja kui minuga veel eriti hästi rääkida siis ka vara hommikul kohe!  _________________
BMW 318Ci |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hõljuk Vana tuttav
|
Postitatud: Esm. Juul. 03, 2006 9:59 pm Teema: |
|
|
jätan meelde :D homme uurin ja annan teada |
|
Tagasi üles |
|
 |
ccve Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Juul. 03, 2006 10:53 pm Teema: |
|
|
Alex kirjutas: | Inferno kirjutas: | võib ka dreamcarist ju küsida, samas, tellimus vist käib paari päevaga maksimum anyway, nii,et vahet pole. | sinna toome meie asju.niiet peaks järgmine päev olemas olema.ja kui minuga veel eriti hästi rääkida siis ka vara hommikul kohe!  | teie toote sinna asju :P? kui ma istmed tellin siis saan ka järgmistel päevadel kohe kätte? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alex Vana tuttav

Liitunud: 6 Märts 2006 Postitusi: 1128 Asukoht: Tallinn-Viljandi
|
Postitatud: Esm. Juul. 03, 2006 11:13 pm Teema: |
|
|
ccve kirjutas: | Alex kirjutas: | Inferno kirjutas: | võib ka dreamcarist ju küsida, samas, tellimus vist käib paari päevaga maksimum anyway, nii,et vahet pole. | sinna toome meie asju.niiet peaks järgmine päev olemas olema.ja kui minuga veel eriti hästi rääkida siis ka vara hommikul kohe!  | teie toote sinna asju :P? kui ma istmed tellin siis saan ka järgmistel päevadel kohe kätte? | tegelikult oleneb üldisest kauba kogusest.kui asju on palju või need on liiga suured siis toob nad rekka sinna.mina toon üldjuhul selliseid asju mida üksi tõsta kannatab ja mis bussi ära mahuvad aga siiamaani olen mina enamus ajast sinna vedanud jah.  _________________
BMW 318Ci |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hõljuk Vana tuttav
|
Postitatud: Teis. Juul. 04, 2006 2:39 pm Teema: |
|
|
Konsulteerisin ühe Avetoni vennaga ja paistab, et mõistlikum lahendus on tulevikule mõeldes uus makk osta. |
|
Tagasi üles |
|
 |
RealGSM Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Juul. 04, 2006 5:20 pm Teema: |
|
|
 _________________ Iga auto muutub ükskord Opeliks, nõnda olen nüüd Opeli omanik |
|
Tagasi üles |
|
 |
|