Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Janes Satub siia tihti

|
Postitatud: Kolm. Juun. 29, 2011 1:41 pm Teema: Otsiks puhkuse asendajaks tööd. |
|
|
Kõige paremini sobiks miskit arvutitega, kuna nendega puutun kõige rohkem kokku.
Samuti võib pakkuda lao töid ning müüja töid.
Hetkel sooviks kuni kuuks, kuna järgmine kuu arvatavasti Soome. :P
19a _________________ Audi Coupe 2.3 98kw |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nokia CCV Guru
|
Postitatud: Kolm. Juun. 29, 2011 1:56 pm Teema: |
|
|
Puhkuseajal pead puhkama, mitte lisatööd juba otsima .D, tõmba parem saaremaale kuuks ajaks, tuju palju parem pärast :D |
|
Tagasi üles |
|
 |
Janes Satub siia tihti

|
Postitatud: Kolm. Juun. 29, 2011 3:14 pm Teema: |
|
|
Las keegi teine puhkab, mul nii kopp ees juba istumisest :D Läheks kohe Soome aga ei saa :D. Niiet pakkuge inimesed, noormehel on kodus igav ja ega lisaraha ka paha ei tee :P _________________ Audi Coupe 2.3 98kw |
|
Tagasi üles |
|
 |
xpr Satub siia tihti

|
Postitatud: Kolm. Juun. 29, 2011 4:11 pm Teema: |
|
|
Kus siis praegu töötad, et arvutitega kokku palju puutud?
Mis puhkus see nii pikk on, et kuuks ajaks otsid tööd siin ja pärast veel Soome.
Õpetaja? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Janes Satub siia tihti

|
Postitatud: Nelj. Juun. 30, 2011 1:31 pm Teema: |
|
|
xpr kirjutas: | Kus siis praegu töötad, et arvutitega kokku palju puutud?
Mis puhkus see nii pikk on, et kuuks ajaks otsid tööd siin ja pärast veel Soome.
Õpetaja? |
Präegu otseselt ei tööta kusagil, kunagi olin Suure Venna kõrval arvutipoes, eluaeg näppinud neid, kokku pannud - lahti võtnud. Pakub huvi miskipärast. Hiliselt töötasin leviehituse all, olen ka töötanud ehitusel ja järgminekuu lähen maalrina.
Ise õpilane, 4 kuud vaba aega lihtsalt. Aasta veel. _________________ Audi Coupe 2.3 98kw |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nokia CCV Guru
|
Postitatud: Nelj. Juun. 30, 2011 2:18 pm Teema: |
|
|
Janes kirjutas: | xpr kirjutas: | Kus siis praegu töötad, et arvutitega kokku palju puutud?
Õpetaja? |
Präegu otseselt ei tööta kusagil, kunagi olin Suure Venna kõrval arvutipoes, eluaeg näppinud neid, kokku pannud - lahti võtnud. Pakub huvi miskipärast. Hiliselt töötasin leviehituse all, olen ka töötanud ehitusel ja järgminekuu lähen maalrina.
Ise õpilane, 4 kuud vaba aega lihtsalt. Aasta veel. |
Mida õpid? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Janes Satub siia tihti

|
Postitatud: Nelj. Juun. 30, 2011 2:21 pm Teema: |
|
|
Nokia kirjutas: | Janes kirjutas: | xpr kirjutas: | Kus siis praegu töötad, et arvutitega kokku palju puutud?
Õpetaja? |
Ise õpilane, 4 kuud vaba aega lihtsalt. Aasta veel. |
Mida õpid? |
Hetkel elektrikuks, seejärel poolteist aastat IT'd ja siis edasi võib-olla mehhatroonikat. :D
Venib aga vast tasub ära see kõik :D _________________ Audi Coupe 2.3 98kw |
|
Tagasi üles |
|
 |
m6nu Satub siia tihti

|
Postitatud: Reede. Juul. 01, 2011 12:16 pm Teema: |
|
|
sry offtopicu pärast, aga mis sellest arvutipoest sai? ma tean mingil määral selle omanikku.. Iiesalu või hiiesalu või mis ta oli.. läks mehel isu üle neid müüa? |
|
Tagasi üles |
|
 |
xpr Satub siia tihti

|
Postitatud: Reede. Juul. 01, 2011 1:03 pm Teema: |
|
|
Tegemist peaks olema ITshop arvutipoega, mis asub Lossi tn praegu. Vanasti oli selle nimi Mikromaailm. Hiiesalu oli seal tööl minu meelest, praegu töötab postkontoris.
Seda ka, et õpilasel on koolivaheaeg, mitte puhkus  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Janes Satub siia tihti

|
Postitatud: Reede. Juul. 01, 2011 2:29 pm Teema: |
|
|
Selle omanik oli vanasti Mell, keda ma ka teadsin, aga ta pole sada aastat seal enam töötanud :D.
Ning jah xpr, õigus. Kuid mis puhkus see on kui väljas 30 kraadi õhu temperatuur ja päikese käes on täiesti kõrb. Tahaks midagi teha mitte istuda kodus ja passida :D Isegi väljas pole huvitav :D. _________________ Audi Coupe 2.3 98kw |
|
Tagasi üles |
|
 |
|