Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Cusmu CCV Guru

Liitunud: 23 Jan. 2011 Postitusi: 1101 Asukoht: Paalalinn/Põltsamaa
|
Postitatud: Püh. Juul. 17, 2011 12:32 am Teema: Projekt |
|
|
Küsin nõu kas tänapäeval oleks mõtekas golf2 üles ehitada? |
|
Tagasi üles |
|
 |
vamps CCV Guru

Liitunud: 14 Apr. 2006 Postitusi: 1164 Asukoht: Viljandi/Tallinn
|
Postitatud: Püh. Juul. 17, 2011 1:11 am Teema: |
|
|
Mismõttes üles ehitada? Taastamist, tuunimist või mida silmas pead? _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Juul. 17, 2011 7:59 am Teema: |
|
|
hobindus , ehitamine ega tuunimine ei ole mõtekas.
mõtekas on ehitada üles autot ja siis see kallimalt maha müüa ,kui selle ehitamise peale kulus. Selliseid autosid on küll :) ja see ei ole g2 _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja....
Viimati muutis seda Maik (Püh. Juul. 17, 2011 8:13 am). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
ivo86 CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Juul. 17, 2011 8:10 am Teema: |
|
|
Golf 2-te on mõtetu ehitada, kiirelt tuleb see piir ette, kus kaob autosse raha matmise mõte ära. Lihtsam kohe mingi sobivam pill osta.
Kui pole kavas mingis kindlas sarjas osalema hakata, vaid niisama rullimise autot ehitada linna vahele, võta kohe õige toorik juba.
Kui tahad head minekut, võta suure kubatuuriga taga- või nelivedu.
Kui tahad rohkem showd teha, võta mingi ökomasin ja tuuni seda vms.
Kütusehind tingib niigi juba selle, et niisama sõitmiseks autot pidada on väga suur luksus. |
|
Tagasi üles |
|
 |
comma Vana tuttav

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Tiiger Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Juul. 17, 2011 1:49 pm Teema: |
|
|
Eks mõtekus oleneb ikka inimese enda võimalusest (rahalisest olukorrast) ja sellest kellele ta selle projekti teeb. Kui korralik kerevärvimine läheb mitte alla 1000€ siis... _________________ Veakoodide lugemine ja kustutamine OBDII ja VAG tüüpi autodel!
+372 59045568 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Juul. 17, 2011 3:10 pm Teema: |
|
|
Ma pean silmas ikka taastamist! Seda vist ei ole mõtet tuunimise alla lugeda kui tuleks väike toonklaasi ring ja g2 org laiad sanged.
Mulle tehti praegult hea pakkumine golf 2 100euriga, kere on tal kõva ainult et arvele võtmisega võib nuss tulla. Ära osta on ta mõtekas, kui läheb perse midagi siis on võimalus emeksisse viia seal on auto romu hind 160euri/t |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Juul. 17, 2011 3:13 pm Teema: |
|
|
defineeri mõtekuse definitsioon enda arusaamise järgi meile ka siis võib öelda kas on mõtekas.
Aga üldiselt ikkagi see minu esimene post kehtib. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Juul. 17, 2011 3:17 pm Teema: |
|
|
Mõtekas on ta selle poolest et kui midagi perse läheb ja emeksisse viid siis ei jää kahjumisse |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Juul. 17, 2011 3:25 pm Teema: |
|
|
väga lihtne siis sel juhul:
60 euri on mängimismaa,
toonklaasi ringi selle eest kindlasti ei saa,kui just ise ei tee
stanged võibolla saab, mina ei tea
laiasid velgesid vb saab
kõik 3 korraga ikka ei saa
ehk siis nippa nappa, ära vist ei tasu
100e eest aga tegus jääraja auto oleks palju parem ja odavam mõte, olen kuulnud,et isegi esiveoga on peaaegu lõbus,kui piigid all on _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Juul. 17, 2011 3:30 pm Teema: |
|
|
Ma tahan ikka nii palju kui võimalik ise teha! G2 klaasi toonimine on kerge tagumised klaasid tulevad kergelt ära nendega pole probleemi |
|
Tagasi üles |
|
 |
mk2_GT Aktiivne külaline

|
Postitatud: Püh. Juul. 17, 2011 4:06 pm Teema: |
|
|
mina näiteks ehitan golf 2-te tänava jaoks, peab sitast saia tegema aga nooh oldskool läheb peale ikka  _________________ ...life is too short to drive slow... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Juul. 17, 2011 4:09 pm Teema: |
|
|
Ma tahan ka tänava pilli teha! G2 liigub linnavahel ikka ringi aga ma olen siiamaani ainult 1ilusat g2 näind |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Juul. 17, 2011 4:23 pm Teema: |
|
|
eks näis mis sellest projektist saab _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
Bensiiniga võid pinsleid pesta, Diislis on jõud!
Soov rentida/osta Garaa¹i viljandis
Tel: 56370436 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Juul. 17, 2011 4:29 pm Teema: |
|
|
Ma ei saa teema eesmärgist eriti aru.
Kas on mõtet.. Ei ole. Auto alla ei ole üldse mõtekas raha paigutada. Halvim investeering, viib ainult raha massiliselt välja, sisse ei too üldiselt midagi.
Kui küsid, et kas on võimalik ilusaks teha, siis jah, tuunida ja ehitada on seda autot piisavalt soodne, kuigi definitsioon "soodne" võib olla mõnele võrdne definitsiooniga "kallis".
Aga kuna sa juba kahtled, kas on mõtet 100€ eest G2 projektikaks osta, siis ma arvan, et isegi kui selle ära ostaksid, hakkaksid sa järgmisena kahtlema, kas on tahtmist sinna 1000+€ keretöödesse investeerida... ja keretööd on projektiauto puhul üks soodsamaid väljaminekuid. Edasi tuleb juba veermiku ja mootori kaasaaitamine, aga sealsed summad on juba märksa suuremad. Kui nendeks summadeks valmis ei ole, ei näe me ka tulevikus ilusat G2-te.
All show & no go eesmärgil ei pääse sa ka 1000€-ga, et WOW effekti luua. Ilusad veljed, custom värv, korralikud stanged jne võivad juba seda summat mitmekordistada.
Lõpuks on sul sinna auto alla laotud üüratult palju raha ja siis kunagi tuleb tahtmine edasi liikuda (NB! Paratamatult tuleb). Autot müües sinna investeeritud raha tagasi täies ulatuses ei saa, oma kulutatud aega veel vähem... See ei tähenda, et kõik projektimõtted tuleks maha matta, aga ma olen ise seda teed juba üritanud ette võtta (Probega), õnneks tuli reaalsusetaju õigel hetkel tagasi ja suutsin turbo, wastegate jms kasumiga maha müüa.
Kui sul on korraga võtta vähemalt 2000€, siis alusta tuunimist. Kui ei ole, siis võib projektiga aega minna aastaid (järk-järgult vaiksel tehes), ja nii tehes võib mõnel hetkel kopp ette saada ja siis lõpeb nagu enamik juhtudel - poolik projektikas imesoodsa hinnaga müügis. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Juul. 17, 2011 4:48 pm Teema: |
|
|
Praegult ongi see ainult mõte! Lähiajal lähen vaatan selle auto kriitilise pilguga veel kord üle ja siis otsustan mis saab kas võtan või ei _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Püh. Juul. 17, 2011 6:34 pm Teema: |
|
|
No kui sa juba G2 puhul siin pikalt mõtled ja kaalud,kas 100 osta auto ja tuunida siis mata see mõte maha. _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
"sülearvutite remont ja hooldus" Tartus(ka saatmisega yle eesti) 51 936 191 |
|
Tagasi üles |
|
 |
masinist Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Juul. 17, 2011 10:11 pm Teema: |
|
|
...tahtsin pisut kinu teha... _________________ C4 q, Golf 1, Lada 1200, Riga 1, Riga 3, Riga 4, Riga 7, Riga 22, Riga Mini, Erkkola mopo |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tomm CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Juul. 18, 2011 6:53 am Teema: |
|
|
Cusmu kirjutas: | Mõtekas on ta selle poolest et kui midagi perse läheb ja emeksisse viid siis ei jää kahjumisse |
Sinu aeg ei maksa? _________________ Auto algab A tähega. Audi :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Juul. 18, 2011 8:26 am Teema: |
|
|
Oma aeg ei maksagi,selles ongi ise ehitamise odavus, like,
passid tv ees või jood õlut nagunii muidu _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Juul. 18, 2011 12:02 pm Teema: |
|
|
Selles see asi ongi et miks vedeleda kui saaks midagi ilusat selle eest teha _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
 |
Tomm CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Juul. 18, 2011 1:06 pm Teema: |
|
|
Kui midagi targemat tõesti pole teha, siis muidugi miks mitte.  _________________ Auto algab A tähega. Audi :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
vamps CCV Guru

Liitunud: 14 Apr. 2006 Postitusi: 1164 Asukoht: Viljandi/Tallinn
|
Postitatud: Esm. Juul. 18, 2011 1:55 pm Teema: |
|
|
Aga räägi mis masin on täpsemalt! Võib-olla kellelgi teisel tekib 100 euro eest huvi masin osta :) _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Juul. 18, 2011 7:32 pm Teema: |
|
|
Vw golf2 minumäletamist mööda oli 91a mudeliga, sisu oli korralik kõik mis küljes see töötab, ainus viga on et kuskilt lekib piduri õli! _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
 |
ivo86 CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Juul. 18, 2011 10:07 pm Teema: |
|
|
Kui kuuri all autot ei ehita, lähed õlut jooma, kalale, piljardit mängima jne jne.
Kui meeldib autot ehitada, pole aeg raisatud, vaid hästi sisustatud.
Hobid on ju erinevad. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Esm. Juul. 18, 2011 10:13 pm Teema: |
|
|
ivo86 kirjutas: | Kui kuuri all autot ei ehita, lähed õlut jooma, kalale, piljardit mängima jne jne.
Hobid on ju erinevad. |
Mis see hobiauto teema tähendab pidevalt kuuri all istumist? hui. Enamus aega on ikka asjade ootamine v raha kogumine. _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
"sülearvutite remont ja hooldus" Tartus(ka saatmisega yle eesti) 51 936 191 |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Juul. 18, 2011 11:09 pm Teema: |
|
|
cartman kirjutas: | ivo86 kirjutas: | Kui kuuri all autot ei ehita, lähed õlut jooma, kalale, piljardit mängima jne jne.
Hobid on ju erinevad. |
Mis see hobiauto teema tähendab pidevalt kuuri all istumist? hui. Enamus aega on ikka asjade ootamine v raha kogumine. |
Mis see hobiauto teema tähendab pidevalt kuuri all istumist? hui. Enamus aega on ikka asjade ootamine v raha kogumine.[/quote]
Erki , sa ju ootad juba paar aastat ainult enda auto kere tagasi (on sul ikka hobi )  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Laup. Juul. 23, 2011 9:19 pm Teema: |
|
|
Ma ei tea kuidas selle arvele võtuga on sellesuhtes, et auto on soomes arvel ja mina saan ilma soome numbriteta! kas keegi oskab seletada? _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Laup. Juul. 23, 2011 9:53 pm Teema: |
|
|
transiit numbritega pead vist üle tooma teoorias...
igastahes, soomes on 100e eest päris palju autosid saada erinevalt eestist _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Laup. Juul. 23, 2011 10:04 pm Teema: |
|
|
Mul on ühed golf 2 numbrid üle, ei tea kas nendega saab arvele võtta? _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Juul. 24, 2011 12:17 am Teema: |
|
|
Cusmu kirjutas: | Mul on ühed golf 2 numbrid üle, ei tea kas nendega saab arvele võtta? |
Sama hea kui pommi hüppata betoon kingadega vette  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Juul. 31, 2011 9:07 pm Teema: |
|
|
ühesõnaga pole neist mingit kasu _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
 |
|