Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Erik Aktiivne külaline
|
Postitatud: Laup. Mai 19, 2012 6:23 pm Teema: Klotsid "klõbisevad" |
|
|
Ford Mondeol aukudest läbisõidul kõva klõbin tagasillast. Tundub ,et tegu piduriklotsi klõbinaga. Kas keegi tegeleb klotsi "pesade taastamisega" või on variandiks ainult uute sadulate-raamide ost? |
|
Tagasi üles |
|
 |
DoriMaster Vana tuttav

Liitunud: 16 Dets. 2009 Postitusi: 972 Asukoht: You're a cock
|
Postitatud: Laup. Mai 19, 2012 8:12 pm Teema: |
|
|
Kui klotsid klõbisevad, siis on vedrud puudu. Ei ole veel kuulnud, et keegi oleks pesasid taastanud. _________________ Kisub soojaks rsk! Thats AWESOME |
|
Tagasi üles |
|
 |
Erik Aktiivne külaline
|
Postitatud: Laup. Mai 19, 2012 8:25 pm Teema: |
|
|
Vedrud olemas, kuid kas on siss liig väsinud? Ja selliseid vedrusid poes müüa pole,vähemalt mitte Viljandis :-( |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

Liitunud: 23 Jan. 2011 Postitusi: 1101 Asukoht: Paalalinn/Põltsamaa
|
Postitatud: Laup. Mai 19, 2012 9:06 pm Teema: |
|
|
Leiuta midagi klotsi ja raami vahele et klots ei klõbiseks ja samas arvesta sellega et klots liiga raskelt ei liiguks _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
Bensiiniga võid pinsleid pesta, Diislis on jõud!
Soov rentida/osta Garaa¹i viljandis
Tel: 56370436 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Laup. Mai 19, 2012 10:33 pm Teema: |
|
|
Kahtlane probleem. Kõige lihtsam lahendus on muidugi klotsile vähe lisa keevitada,aga ... ebareaalne muidugi imo üldse,et mingi klots klõbiseb, pigem on midagi puudu tõesti. Aga krt neid forde teab.
Klotsil eriti pole massi ega löögijõudu, päris terava kuulmisega oled,kui seda rooli kuuled.
Ülikergelt pidureid peal hoides seega klõbinat ei ole ? _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Mai 20, 2012 12:57 am Teema: |
|
|
Maik kirjutas: | Kahtlane probleem. Kõige lihtsam lahendus on muidugi klotsile vähe lisa keevitada,aga ... ebareaalne muidugi imo üldse,et mingi klots klõbiseb, pigem on midagi puudu tõesti. Aga krt neid forde teab.
Klotsil eriti pole massi ega löögijõudu, päris terava kuulmisega oled,kui seda rooli kuuled.
Ülikergelt pidureid peal hoides seega klõbinat ei ole ? |
tegelikult ongi nii et kui lasta kuskil klotse vahetada siis tavaliselt tehakse nii et kui kolts vahele ei lähe siis käiatakse klotsi maha aga keegi ei tule selle pealegi et see klotsi raam roostet või muud paska täis on et seda maha võtta aga noh lihtsal on jah, nagu Maik rääkis et kas klotsile või sellele raamile peale keevitada muud midagi...
Tee endale kindlaks kas see kolin(klõbin) klotsist tuleb võib ka mingi muu asi olla _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
 |
Erik Aktiivne külaline
|
Postitatud: Püh. Mai 20, 2012 9:46 am Teema: |
|
|
Nu tegin kindlaks ennem postitamist, käiasin tasahilju alul ilma ühe poole klotsidetta ja pärast mõlema poole klotsidetta pool Viiratsit läbi ,küljeklaasid all.Siis oli vaikus. Pisut sai peale keevitatud kah juba klotsi kõrvadele aga ei saanud veel küllalt head,ikka väike klõps juures. Pesad aga on räigelt "söödud" küll. Ja isegi sõrmega klotsi liigutades on klõks ilusti kuulda ,mis siis veel rääkida meie suurepärastest teedest. Puudu pole kindlasti midagi :-) |
|
Tagasi üles |
|
 |
comma Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Mai 31, 2012 2:16 pm Teema: |
|
|
Cusmu kirjutas: | Maik kirjutas: | Kahtlane probleem. Kõige lihtsam lahendus on muidugi klotsile vähe lisa keevitada,aga ... ebareaalne muidugi imo üldse,et mingi klots klõbiseb, pigem on midagi puudu tõesti. Aga krt neid forde teab.
Ülikergelt pidureid peal hoides seega klõbinat ei ole ? |
tegelikult ongi nii et kui lasta kuskil klotse vahetada siis tavaliselt tehakse nii et kui kolts vahele ei lähe siis käiatakse klotsi maha aga keegi ei tule selle pealegi et see klotsi raam roostet või muud paska täis on et seda maha võtta aga noh lihtsal on jah, nagu Maik rääkis et kas klotsile või sellele raamile peale keevitada muud midagi...
Tee endale kindlaks kas see kolin(klõbin) klotsist tuleb võib ka mingi muu asi olla |
kus töökojas nii tehakse? et klotsi käiatakse, aga mehannik selle peale ei tule et puhastada supordi kinnitusraami. _________________ M:valukaid,rehve,polte, tsentrõngaid, uusi ja kasutatud.küsi lisa |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Mai 31, 2012 5:31 pm Teema: |
|
|
Ma olen eraisikuid selliste võtetega tööd tegemas näind _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
Tel: 56370436
Viimati muutis seda Cusmu (Nelj. Mai 31, 2012 10:04 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
DoriMaster Vana tuttav

Liitunud: 16 Dets. 2009 Postitusi: 972 Asukoht: You're a cock
|
Postitatud: Nelj. Mai 31, 2012 5:32 pm Teema: |
|
|
Klotse hoiab KINNI VEDRU või selle TAOLINE asi, mis ei lase neil klõbiseda. See kui sul klotsi ja raami vahel vahe on, ei tähenda seda, et asjad klõbisevad. VIGA ON MUJAL!!!!!!! _________________ Kisub soojaks rsk! Thats AWESOME |
|
Tagasi üles |
|
 |
ivo86 CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Mai 31, 2012 6:07 pm Teema: |
|
|
Pidurid on üks asi, millega vist väga riskida ei taskuks.
Meil oli töö juures üks ''toolik'' kelle autol hakkas piduritoru rooste tõttu lekkima. Ta lahendas selle probleem makroflexi abil ja oli endaga väga rahul ka.
Seda klõbisemist peaks ikkagi saama tuvastada ka seisva autoga. Muudki loksutad kõike, kuni vea üles leiad. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Erik Aktiivne külaline
|
Postitatud: Nelj. Mai 31, 2012 7:41 pm Teema: |
|
|
Nagu kirjutasin oli viga klotsides. Ja originaalosana kinnitatakse nad väidetavalt teibiga... Lahendasin asja pisut teisiti. Panin ülevalt sadula ja klotside vahele väikesed kahekorra painutatud plekitükid mis pisut pressivad klotsidele ülalt -alla. Klotsiklõbin on kadunud.... Need vedrud mis elupäevad temaga kaasas on olnud vajutavad vaid välimisele klotsile ja väljaspoolt ja seega klotsid liikusid raamis ülat alla 1-2-3 mm millega kaasnes aukudest läbisõites klõbin. Lisan veel niipalju ,et teip ja vedrud on kaasas vaid originaalkomplektiga mida ei ole esinduse väitel Eestis üldse kohapeal ja kõige soodsamad klotsid on võimalik saada 30% alega alates 100euri. |
|
Tagasi üles |
|
 |
comma Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Juun. 01, 2012 11:46 am Teema: |
|
|
Cusmu kirjutas: | Ma olen eraisikuid selliste võtetega tööd tegemas näind |
jutu järgi tundub, et oled oma autodel nii klotse vahetand ja käiand ja voibolla teiste autodel ka nii.(hullumaja)  _________________ M:valukaid,rehve,polte, tsentrõngaid, uusi ja kasutatud.küsi lisa |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Juun. 01, 2012 2:05 pm Teema: |
|
|
comma kirjutas: | Cusmu kirjutas: | Ma olen eraisikuid selliste võtetega tööd tegemas näind |
jutu järgi tundub, et oled oma autodel nii klotse vahetand ja käiand ja voibolla teiste autodel ka nii.(hullumaja)  |
Mul ei ole sellisteks töödeks tööriistugi _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Juun. 01, 2012 11:30 pm Teema: |
|
|
Relakat tõesti ei ole või ?
Kõike on teha võimalik odavalt, samas ka "õigesti" ja siis on veel väga kallilt võimalik kõike teha.
Ma usun,et olen neid kõiki harrastanud ja teen ka edaspidi,vastavalt prioriteetsusele . _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Laup. Juun. 02, 2012 12:54 am Teema: |
|
|
Maik kirjutas: | Relakat tõesti ei ole või ?
Kõike on teha võimalik odavalt, samas ka "õigesti" ja siis on veel väga kallilt võimalik kõike teha.
Ma usun,et olen neid kõiki harrastanud ja teen ka edaspidi,vastavalt prioriteetsusele . |
Ma elan kortermajas ja garaasi pole seega pole ka tehnikat peale kruustangide
Relakad ja muu mant sai linnakolimisega vennale antud _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
 |
|