Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
subwoof1 Satub siia tihti

Liitunud: 13 Dets. 2008 Postitusi: 257 Asukoht: mustla, k-nuia, abja, kamara
|
Postitatud: Püh. Jan. 01, 2012 7:25 pm Teema: OA: mercedes benz e200 |
|
|
http://www.auto24.ee/used/689338
kas kellegil on konkreetse masinaga kokkupuudet olnud??? _________________ kupeed on parimad pereautod, ei ole hirmu et lapsed tagaustest ära kaovad |
|
Tagasi üles |
|
 |
fm25 Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Jan. 01, 2012 8:26 pm Teema: |
|
|
sellise hinnaga mersu on surnud auto, ja nii ongi!
2,0 diisel on nii uimane, et kui midagi muud teha pole siis võid sellega sõitma minna _________________ AUTO on eluks vägagi vajalik |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Jan. 01, 2012 9:12 pm Teema: |
|
|
Sa ikka tead,et keskmine mersu omanik statistika järgi on 50+a vana ?
Aga iseenesest suht tasuta pill ju vist?
Aga selle kuulutusega on see teema,et enne oli seal 190 kere must mesa ja nüüd on 4 tulega E klass.. mul preagu näitab suht mõlemaid autosid,pildi peal klikkides tuleb eelmise versiooni pilt jms jura... _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
fm25 Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Jan. 01, 2012 9:41 pm Teema: |
|
|
mozillaga kurbsilm ja exploreriga w124 2,0 diisel 91aasta 600euri millest mina rääkisin _________________ AUTO on eluks vägagi vajalik |
|
Tagasi üles |
|
 |
misjakes Satub siia tihti

|
Postitatud: Püh. Jan. 01, 2012 9:46 pm Teema: |
|
|
irw@läbisõit...Sellega on suht emotsioonitu ja tuim kulgemine..lihtsalt punktist a punkti b...kui on korras siis suht odav liikumine..kütet võtab vähe ja on ikkagi "suur auto". Kui 4 inimest pluss kraam peal siis varu kiirendamisel kannatust ja möödasõite sooritad vaid mopeedidest. Aga kui stabiilselt püsikaga sõita pikka otsa siis on ökopill...kui moto ja veermik korras siis niisama tööautoks kõlbaks küll...mul näitab IE küll
2,2 kurvasilmset |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

Liitunud: 23 Jan. 2011 Postitusi: 1101 Asukoht: Paalalinn/Põltsamaa
|
Postitatud: Esm. Jan. 02, 2012 3:08 am Teema: |
|
|
ah ei ole to asi midagi nii väga hull mul endal on ka to sama 2,2 70kw D ja saab kõik möödasõidud ära tehtud.... Sellise hinna eest võta muidugi ära see on sama hea kui tasuta saadud! See E-klass on suhtselt odav üleval pidada, mina enda omal ei ole selle 4a jooksul eriti midagi remontind, suurem remont oli see kui sai ise sita küttega sõidetud ja lõi kõik küttefiltrid umbe. Mina igaljuhul soovitan _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
Bensiiniga võid pinsleid pesta, Diislis on jõud!
Soov rentida/osta Garaa¹i viljandis
Tel: 56370436 |
|
Tagasi üles |
|
 |
KalevGSi CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Jan. 02, 2012 1:11 pm Teema: |
|
|
Ma soovitaks e klassist juba 300 TD, kütust oluliselt rohkem ei võta. Vastu peab ka kui korrapäraselt hooldada. Endal küll kogemused ainult univeraaliga aga liikus kenast. Varuosad muidugi tsut kallid minu arust ja roostega esineb probleeme. Kapotiääred jne.. _________________ Arst haige peale ei pahanda |
|
Tagasi üles |
|
 |
|