|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
kaspar Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Märts 18, 2006 2:32 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma |
|
Tagasi üles |
|
 |
noID Satub siia tihti

|
Postitatud: Laup. Märts 18, 2006 2:40 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sake Vana tuttav

Liitunud: 6 Märts 2006 Postitusi: 514 Asukoht: Tallinn, Viljandi, Haapsalu
|
Postitatud: Laup. Märts 18, 2006 2:44 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaspar Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Märts 18, 2006 3:17 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma |
|
Tagasi üles |
|
 |
kristjan CCV Guru

Liitunud: 5 Märts 2006 Postitusi: 758 Asukoht: Tartu/Viljandi
|
Postitatud: Püh. Märts 19, 2006 12:43 am Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. _________________ Lepmets & Nõges Law Firm
Jõe 13, 50104 Tartu, Estonia
www.lepmetsnoges.eu
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
masinist Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Märts 20, 2006 7:48 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaspar Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Märts 20, 2006 8:07 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju |
|
Tagasi üles |
|
 |
kristjan CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Märts 20, 2006 8:08 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki _________________ Lepmets & Nõges Law Firm
www.lepmetsnoges.eu
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaspar Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Märts 20, 2006 8:49 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru |
|
Tagasi üles |
|
 |
masinist Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Märts 20, 2006 9:20 pm Teema: |
|
|
[quote="kaspar"]Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani _________________ C4 q, Golf 1, Lada 1200, Riga 1, Riga 3, Riga 4, Riga 7, Riga 22, Riga Mini, Erkkola mopo |
|
Tagasi üles |
|
 |
RealGSM Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Märts 20, 2006 9:51 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi _________________ Iga auto muutub ükskord Opeliks, nõnda olen nüüd Opeli omanik |
|
Tagasi üles |
|
 |
masinist Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Märts 20, 2006 9:54 pm Teema: |
|
|
[quote="RealGSM"]Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal _________________ C4 q, Golf 1, Lada 1200, Riga 1, Riga 3, Riga 4, Riga 7, Riga 22, Riga Mini, Erkkola mopo |
|
Tagasi üles |
|
 |
jax Vana tuttav

Liitunud: 7 Märts 2006 Postitusi: 482 Asukoht: Viljandi; Uueka kant
|
Postitatud: Esm. Märts 20, 2006 10:19 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe _________________ 56623268 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ax Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Märts 20, 2006 11:03 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada _________________ Osta Audi ja remontimist naudi! |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaspar Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Märts 20, 2006 11:08 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada saama heaks rallimeheks |
|
Tagasi üles |
|
 |
jax Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Märts 20, 2006 11:10 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada saama heaks rallimeheks, kui seda oli _________________ 56623268 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ax Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Märts 20, 2006 11:15 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada saama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide _________________ Osta Audi ja remontimist naudi! |
|
Tagasi üles |
|
 |
kristjan CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Märts 20, 2006 11:16 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada saama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida _________________ Lepmets & Nõges Law Firm
www.lepmetsnoges.eu
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ax Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Märts 20, 2006 11:20 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada saama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo: _________________ Osta Audi ja remontimist naudi! |
|
Tagasi üles |
|
 |
RealGSM Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Märts 21, 2006 1:40 am Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada saama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo: kuidas mulk kord _________________ Iga auto muutub ükskord Opeliks, nõnda olen nüüd Opeli omanik |
|
Tagasi üles |
|
 |
kristjan CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Märts 21, 2006 2:19 am Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada saama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo: kuidas mulk kord hullu pani, nimelt _________________ Lepmets & Nõges Law Firm
www.lepmetsnoges.eu
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaspar Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Märts 21, 2006 12:37 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada saama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo: kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks |
|
Tagasi üles |
|
 |
jax Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Märts 21, 2006 1:21 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada saama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo: kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta _________________ 56623268 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sake Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Märts 21, 2006 3:56 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada saama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo: kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure |
|
Tagasi üles |
|
 |
-vtec- Vana tuttav
|
Postitatud: Kolm. Märts 22, 2006 1:14 am Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada saama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo: kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga _________________ puudub |
|
Tagasi üles |
|
 |
kristjan CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Märts 22, 2006 3:14 am Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada saama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo: kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleemie üle _________________ Lepmets & Nõges Law Firm
www.lepmetsnoges.eu
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
jax Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Märts 22, 2006 7:01 am Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada saama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo: kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast _________________ 56623268 |
|
Tagasi üles |
|
 |
jax Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Märts 22, 2006 10:41 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada saama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo: kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga _________________ 56623268 |
|
Tagasi üles |
|
 |
RealGSM Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Märts 22, 2006 10:54 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada saama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo: kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga tund juhtub see. _________________ Iga auto muutub ükskord Opeliks, nõnda olen nüüd Opeli omanik |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sake Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Märts 23, 2006 11:28 am Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada saama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo: kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga tund juhtub see."Miz ziin haizeb?" |
|
Tagasi üles |
|
 |
jax Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Märts 23, 2006 2:11 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada saama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo: kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga tund juhtub see."Miz ziin haizeb?" Juku pesematta perse, _________________ 56623268 |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaspar Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Märts 23, 2006 2:30 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada saama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo: kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga tund juhtub see."Miz ziin haizeb?" Juku pesematta perse. Oiii, kole unenägu |
|
Tagasi üles |
|
 |
jax Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Märts 24, 2006 5:14 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada saama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo: kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga tund juhtub see."Miz ziin haizeb?" Juku pesematta perse. Oiii, kole unenägu oli see, sest _________________ 56623268 |
|
Tagasi üles |
|
 |
-vtec- Vana tuttav
|
Postitatud: Reede. Märts 24, 2006 5:25 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada saama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo: kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga tund juhtub see."Miz ziin haizeb?" Juku pesematta perse. Oiii, kole unenägu oli see, sest see ilus ei _________________ puudub |
|
Tagasi üles |
|
 |
jax Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Märts 24, 2006 5:27 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada saama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo: kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga tund juhtub see."Miz ziin haizeb?" Juku pesematta perse. Oiii, kole unenägu oli see, sest ilus ei
olnud Juku pesematta pee. _________________ 56623268 |
|
Tagasi üles |
|
 |
jax Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Märts 25, 2006 11:08 am Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada saama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo: kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga tund juhtub see."Miz ziin haizeb?" Juku pesematta perse. Oiii, kole unenägu oli see, sest ilus ei
olnud Juku pesematta pee. Väljas paistab päike, _________________ 56623268 |
|
Tagasi üles |
|
 |
masinist Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Märts 25, 2006 11:55 am Teema: |
|
|
olnud Juku pesematta pee. Väljas paistab päike, aga metanoolisõber Fedja _________________ C4 q, Golf 1, Lada 1200, Riga 1, Riga 3, Riga 4, Riga 7, Riga 22, Riga Mini, Erkkola mopo |
|
Tagasi üles |
|
 |
kristjan CCV Guru

|
Postitatud: Laup. Märts 25, 2006 1:13 pm Teema: |
|
|
olnud Juku pesematta pee. Väljas paistab päike, aga metanoolisõber Fedja võttis seekord nitrometaani _________________ Lepmets & Nõges Law Firm
www.lepmetsnoges.eu
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
jax Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Märts 25, 2006 1:22 pm Teema: |
|
|
olnud Juku pesematta pee. Väljas paistab päike, aga metanoolisõber Fedja võttis seekord nitrometaani, aga samal ajal _________________ 56623268 |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaspar Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Märts 25, 2006 1:49 pm Teema: |
|
|
olnud Juku pesematta pee. Väljas paistab päike, aga metanoolisõber Fedja võttis seekord nitrometaani, aga samal ajal toimus vastemõisas streetrace |
|
Tagasi üles |
|
 |
jax Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Märts 25, 2006 1:59 pm Teema: |
|
|
olnud Juku pesematta pee. Väljas paistab päike, aga metanoolisõber Fedja võttis seekord nitrometaani, aga samal ajal toimus vastemõisas streetrace, kus juhtus üks _________________ 56623268 |
|
Tagasi üles |
|
 |
masinist Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Märts 25, 2006 9:08 pm Teema: |
|
|
[quote="jax"]Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada saama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo: kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga tund juhtub see."Miz ziin haizeb?" Juku pesematta perse. Oiii, kole unenägu oli see, sest ilus ei
olnud Juku pesematta pee. Väljas paistab päike, aga metanoolisõber Fedja võttis seekord nitrometaani, aga samal ajal toimus vastemõisas streetrace, kus juhtus üks silindrinahk oma sääreväristajaga _________________ C4 q, Golf 1, Lada 1200, Riga 1, Riga 3, Riga 4, Riga 7, Riga 22, Riga Mini, Erkkola mopo |
|
Tagasi üles |
|
 |
jax Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Märts 26, 2006 4:25 pm Teema: |
|
|
olnud Juku pesematta pee. Väljas paistab päike, aga metanoolisõber Fedja võttis seekord nitrometaani, aga samal ajal toimus vastemõisas streetrace, kus juhtus üks silindrinahk oma sääreväristajaga niisama pead kratsima _________________ 56623268 |
|
Tagasi üles |
|
 |
kristjan CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Märts 26, 2006 6:47 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada saama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo: kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga tund juhtub see."Miz ziin haizeb?" Juku pesematta perse. Oiii, kole unenägu oli see, sest ilus ei olnud Juku pesematta pee. Väljas paistab päike, aga metanoolisõber Fedja võttis seekord nitrometaani, aga samal ajal toimus vastemõisas streetrace, kus juhtus üks silindrinahk oma sääreväristajaga niisama pead kratsima. Homme ma aga _________________ Lepmets & Nõges Law Firm
www.lepmetsnoges.eu
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
jax Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Märts 26, 2006 6:55 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada saama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo: kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga tund juhtub see."Miz ziin haizeb?" Juku pesematta perse. Oiii, kole unenägu oli see, sest ilus ei olnud Juku pesematta pee. Väljas paistab päike, aga metanoolisõber Fedja võttis seekord nitrometaani, aga samal ajal toimus vastemõisas streetrace, kus juhtus üks silindrinahk oma sääreväristajaga niisama pead kratsima. Homme ma aga, võtan 5 kopkase _________________ 56623268 |
|
Tagasi üles |
|
 |
kristjan CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Märts 26, 2006 6:59 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada saama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo: kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga tund juhtub see."Miz ziin haizeb?" Juku pesematta perse. Oiii, kole unenägu oli see, sest ilus ei olnud Juku pesematta pee. Väljas paistab päike, aga metanoolisõber Fedja võttis seekord nitrometaani, aga samal ajal toimus vastemõisas streetrace, kus juhtus üks silindrinahk oma sääreväristajaga niisama pead kratsima. Homme ma aga, võtan 5 kopkase ja teen sellest _________________ Lepmets & Nõges Law Firm
www.lepmetsnoges.eu
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
jax Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Märts 26, 2006 7:05 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada saama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo: kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga tund juhtub see."Miz ziin haizeb?" Juku pesematta perse. Oiii, kole unenägu oli see, sest ilus ei olnud Juku pesematta pee. Väljas paistab päike, aga metanoolisõber Fedja võttis seekord nitrometaani, aga samal ajal toimus vastemõisas streetrace, kus juhtus üks silindrinahk oma sääreväristajaga niisama pead kratsima. Homme ma aga, võtan 5 kopkase ja teen sellest lennuki endale, siis _________________ 56623268 |
|
Tagasi üles |
|
 |
RealGSM Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Märts 26, 2006 7:11 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada saama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo: kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga tund juhtub see."Miz ziin haizeb?" Juku pesematta perse. Oiii, kole unenägu oli see, sest ilus ei olnud Juku pesematta pee. Väljas paistab päike, aga metanoolisõber Fedja võttis seekord nitrometaani, aga samal ajal toimus vastemõisas streetrace, kus juhtus üks silindrinahk oma sääreväristajaga niisama pead kratsima. Homme ma aga, võtan 5 kopkase ja teen sellest lennuki endale, siis lendan Stallone moodi _________________ Iga auto muutub ükskord Opeliks, nõnda olen nüüd Opeli omanik |
|
Tagasi üles |
|
 |
jax Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Märts 26, 2006 7:12 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada saama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo: kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga tund juhtub see."Miz ziin haizeb?" Juku pesematta perse. Oiii, kole unenägu oli see, sest ilus ei olnud Juku pesematta pee. Väljas paistab päike, aga metanoolisõber Fedja võttis seekord nitrometaani, aga samal ajal toimus vastemõisas streetrace, kus juhtus üks silindrinahk oma sääreväristajaga niisama pead kratsima. Homme ma aga, võtan 5 kopkase ja teen sellest lennuki endale, siis lendan Stallone moodi ära kaugele poodi _________________ 56623268 |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaspar Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Märts 26, 2006 10:53 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada saama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo: kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga tund juhtub see."Miz ziin haizeb?" Juku pesematta perse. Oiii, kole unenägu oli see, sest ilus ei olnud Juku pesematta pee. Väljas paistab päike, aga metanoolisõber Fedja võttis seekord nitrometaani, aga samal ajal toimus vastemõisas streetrace, kus juhtus üks silindrinahk oma sääreväristajaga niisama pead kratsima. Homme ma aga, võtan 5 kopkase ja teen sellest lennuki endale, siis lendan Stallone moodi ära kaugele poodi ja ostan sealt |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Te ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Te ei saa vastata siinsetele teemadele Te ei saa muuta oma postitusi Te ei saa kustutada oma postitusi Te ei saa hääletada küsitlustes
|
|