Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
TopFuelFunnyCar Külaline
|
Postitatud: Püh. Nov. 05, 2006 8:29 pm Teema: USB toega/väljundiga autoraadio? |
|
|
Kus kohast saada. Bränd ja hind pole olulised, välimus peab olema väga tagasihoidlik, roheline taustvalgus ja keeratav vol nupp.
Minu soov selline, aga nyt asja juurde, kus USB-ga makke müüakse? |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaspar Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Nov. 05, 2006 8:51 pm Teema: Re: USB toega/väljundiga autoraadio? |
|
|
TopFuelFunnyCar kirjutas: | Kus kohast saada. Bränd ja hind pole olulised, välimus peab olema väga tagasihoidlik, roheline taustvalgus ja keeratav vol nupp.
Minu soov selline, aga nyt asja juurde, kus USB-ga makke müüakse? |
Avetonis müüakse minu arust. _________________ Kõik vajalik autospordiks - www.rallipood.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
TopFuelFunnyCar Külaline
|
Postitatud: Püh. Nov. 05, 2006 9:14 pm Teema: |
|
|
Tänasel õhtul olengi kõge rohkem sellele poekesele mõelnud |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hõljuk Vana tuttav
|
Postitatud: Püh. Nov. 05, 2006 11:00 pm Teema: |
|
|
K-Arvutis müüdi ka neid mingi aeg, ca 2000.- oli hind, aga need olid hinnale vastavad... ehk siis täielikud saastad. |
|
Tagasi üles |
|
 |
teet001 Vana tuttav

Liitunud: 30 Märts 2006 Postitusi: 839 Asukoht: London, United Kingdom
|
Postitatud: Püh. Nov. 05, 2006 11:02 pm Teema: |
|
|
Hõljuk kirjutas: | K-Arvutis müüdi ka neid mingi aeg, ca 2000.- oli hind, aga need olid hinnale vastavad... ehk siis täielikud saastad. |
proovitud nali 1.5 kuud ja karantii saad kätte ja 1kuu ja karantii  _________________ Taevas mind ei taha ja põrgu kardab,et võtan juhtimise üle! |
|
Tagasi üles |
|
 |
RealGSM Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Nov. 05, 2006 11:43 pm Teema: |
|
|
Odavamast hinnaklassist sjulgen soovitada vitekit. Hind kuskil 1500.- Kvaliteet on jummala bro ja välimusel ka viga pole. Seadeid saab ka piisavalt teha. Saadaval siis olid vähemalt viva elektroonikas _________________ Iga auto muutub ükskord Opeliks, nõnda olen nüüd Opeli omanik |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alex Vana tuttav

Liitunud: 6 Märts 2006 Postitusi: 1128 Asukoht: Tallinn-Viljandi
|
Postitatud: Püh. Nov. 05, 2006 11:52 pm Teema: |
|
|
niipalju kui mina tean siis see vitek on täielik crap.heli on ikka jumala null....
oleneb muidugi kasutaja ootustest ja nõuetest... _________________
BMW 318Ci |
|
Tagasi üles |
|
 |
TopFuelFunnyCar Külaline
|
Postitatud: Püh. Nov. 05, 2006 11:54 pm Teema: |
|
|
ega need odavama klassi makid kõik sellised. Ise leidsin LG LAC-M6500 aga välimus ei vasta minu soovidele. Liiga palju virvendavaid asju.
LAVA teeb ka selliseid makke. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Pikk87 Satub siia tihti
|
Postitatud: Teis. Nov. 07, 2006 1:05 am Teema: |
|
|
sõbral on tollene makk, aga ykskord ei lugend korralikult plaati ja ta virutas sõrmusega esipaneeli pilpaks, mängib aga ei näe
kui ise viitsid uue paneeli soetada sis ta annab 500eeguga ära
omme kysin mis marki jne(garantii vist oli veel 1,5 a järgi) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Eix Aktiivne külaline
|
Postitatud: Teis. Nov. 07, 2006 10:06 pm Teema: |
|
|
Oma masinas mängib mul H&B makk juba aastaaega ja ei ole tal viga midagi, soetasin selle pilli K-Arvutisalongist. Helinupp on keeratav, taustvalgustus on punane ja muuta ei saa. Maksab ta mingi 2150EEK vist. Enne seda oli K-Arvutist ostetud Yakumo makk mis osutus täielikuks saastaks(vahetati H&B vastu välja). Selle USB väljundiga on sellised lood, et see peaks asuma ikka maki paremal poolel, muidu hakkab füüsiliselt häirima (Yakumol oli vasakul pool). Kui on tahtmist asja mängimas näha siis seda saab. |
|
Tagasi üles |
|
 |
co1b1ra Satub siia tihti
|
Postitatud: Kolm. Nov. 08, 2006 12:21 am Teema: |
|
|
To Eix: mis sinu Yakumo omaga juhtus? Täitsa tore makk oli hinna\lisade\helikv. poolest. Välja arvata seda, et paneel läbi kärssas ja lõpuks CD-süsteem peeti vajus. Tahaks identse disainiga DVD mängijat... |
|
Tagasi üles |
|
 |
RealGSM Vana tuttav

|
|
Tagasi üles |
|
 |
TopFuelFunnyCar Külaline
|
Postitatud: Kolm. Nov. 08, 2006 3:12 am Teema: |
|
|
Peab sealt arvutisalongist läbi astuma |
|
Tagasi üles |
|
 |
co1b1ra Satub siia tihti
|
Postitatud: Kolm. Nov. 08, 2006 3:55 am Teema: |
|
|
Ehhh?!? Mis timm on. Vaatan TFFC postituse aega ja mida ma näen -3.12AM tehtud, kell muudel andmetel 2.55am alles?! - ajamuutus vist foorumis tegematta.
Muide Yakumo makiga kaasnes ka pult mida taga igatsen. Suht mõtetu asi aga kui ära harjud, siis enam ei oskagi teisiti. Paar kuud tagasi sai sama maki 1500 krontsiga "1000 kodumasina" poest lunastada. Enam kahjuks ei ole... |
|
Tagasi üles |
|
 |
TopFuelFunnyCar Külaline
|
Postitatud: Kolm. Nov. 08, 2006 4:33 am Teema: |
|
|
Siin osad kiidavad ja osad laidavad. Ise ma hetkel laitma ei hakka, sest pole näind/proovind. Aga peaks kellegi juures siiski vaatamas ära käima. |
|
Tagasi üles |
|
 |
co1b1ra Satub siia tihti
|
Postitatud: Kolm. Nov. 08, 2006 4:47 am Teema: |
|
|
Ikka oleks mõistlik vaatamas käia. Yakumoga oli mul (sinine valgus - muutmatu) positiivne kokkupuude. Kahjuks ei oska vastust anda, kas äraminestamise põhjus oli selles, et salongi soojatorud olid makile pähe suunatud. Aga alati on olemas garantii, nii et garantiisoleku ajal viskas ootamine siibrisse ja papi sai ilusti nõudmise peale tagasi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Eix Aktiivne külaline
|
Postitatud: Nelj. Nov. 09, 2006 7:06 pm Teema: |
|
|
Yakumol hakkas raadio jamama, ei hoidnud enam jaamapeal ja siis hakkas ka cd näkku panema, lõpuks ei andnudki enam plaati tagasi ja sinna ta jäigi.Närvidele käis ka taustvalgustus, nii suure välgusjõuga, et segas pimedas lausa autojuhtimist , pidin paneeli alla laskma siis oli ok. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|