Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Udukas Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Dets. 09, 2006 9:36 pm Teema: Jama termostaadiga:S |
|
|
Probleem siis selles, et termostaadi vahetus hakkab juba sama tihedalt olema, kui poest leiva ostmine. Muidu olen vahetanud termostaati iga poole aasta tagant. Nüüd sain uue termostaadiga sõita natukese üle kuu aja. Olen kuulnud, et Audidel kasutatakse jahutusvedelikuna seda punast, kuid ise olen pannud sisse sinist ja rohelist, kas see võib ka midagi mõjutada? _________________ Auto hooldus, remont. Xenonid(paigaldus), alarmid(paigaldus). |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Laup. Dets. 09, 2006 9:45 pm Teema: |
|
|
Vii poodi tagasi,äkki läheb õnneks, tee kindlaks kas sul on ikka õige jahutusvedelik sees... ?
Alles oli sama teema muide siin foorumis... _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
leits Vana tuttav
|
Postitatud: Püh. Dets. 10, 2006 2:19 am Teema: |
|
|
poole aasta tagant vahetad termostaati? Vapsjee kiiresti, üljuhul peavad ikka vähemalt 2 aastat. (a4'sid pean silmas vb 80netega teine lugu)
Viimati muutis seda leits (Püh. Dets. 10, 2006 3:40 am). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
curtis Aktiivne külaline

|
Postitatud: Püh. Dets. 10, 2006 2:51 am Teema: |
|
|
ma ei tea mis autode või termostaatidega te tegelete, aga minu autol on juba 9 aastat üks ja sama termostaat. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Dets. 10, 2006 11:33 am Teema: |
|
|
muöl 9a samad piduriklotsid ka olnud. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
janek Aktiivne külaline

Liitunud: 23 Mai 2006 Postitusi: 30 Asukoht: Viljandimaa - Tartu
|
Postitatud: Püh. Dets. 10, 2006 6:28 pm Teema: |
|
|
No iga aasta termostaati vahetada pole küll normaalne. Mis firma termostaati kasutad? Oma 2,3 mootoril vahetasin kolm aastat tagasi termostaadi ja praegu küll mingeid märke ei näe, et peaks vahetama hakkama. Kas on sattunud ebanormaalselt palju praaki või on viga kuskil mujal. Kui ikka kindlalt praak, siis tsekk näppu ja poodi tagasi. Ja minuteada pole vanematel audile ette nähtud(kohustatud) kasutada punast jahutusvedelikku. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Udukas Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Dets. 10, 2006 9:23 pm Teema: |
|
|
Peal on olnud kogu aeg WAHLER termostaadid. Viimane kord sai ostetud see 92 kraadine, kuna see külmas kliimas vähe parem ja siin soomes vahest teeb ikka pärs jubedat pakast:S Homme siis poodi uue termostaadi järgi, ehk saab parema kvaliteediga midagi:) _________________ Auto hooldus, remont. Xenonid(paigaldus), alarmid(paigaldus). |
|
Tagasi üles |
|
 |
comma Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Dets. 14, 2006 7:41 pm Teema: |
|
|
audil seda siin tingimustes pole küll mõtet 92 kraadis panna, eriti suvel jama õige 87 kraadine ikke, ning punase ja sinise jahtusvedelikku vahe se üks kestab ehk sinine 2a toime ja punasel 5a. _________________ M:valukaid,rehve,polte, tsentrõngaid, uusi ja kasutatud.küsi lisa |
|
Tagasi üles |
|
 |
Udukas Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Dets. 14, 2006 7:47 pm Teema: |
|
|
Sai nüüd uus terostaat peale ära pandud...seekord mingisugune prantslaste oma...eks näeb kaua see vastu peab:) _________________ Auto hooldus, remont. Xenonid(paigaldus), alarmid(paigaldus). |
|
Tagasi üles |
|
 |
|