Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
paadimees Aktiivne külaline
|
Postitatud: Nelj. Sept. 28, 2006 6:01 pm Teema: palun teema lukku |
|
|
soovitage head keretööde tegijat kes ikka oskab ja kes autot p.. ei keera. NB sillerit ja seda guitsi seal keki õuel ei taha. Ja äkki keegi teab kuhu läks tööle see autopesija kes oli seal arge autokapluse juures tööl oli, käisin seal autot pesemas , uus tööline seal ja selle suhtumine ikka väga kummaline- mees selline hai et kuku p... aga auto pesu oli võrreldes eelmise mehega ikka väga s........
Viimati muutis seda paadimees (Nelj. Jan. 18, 2007 11:03 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
ex Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Sept. 28, 2006 6:05 pm Teema: |
|
|
piirak löödi pesulast minema
siit foorumist ppg võta ühendust kui paks rahakott ja palju aega oodata järjekorras  |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaimoy Aktiivne külaline
|
Postitatud: Nelj. Sept. 28, 2006 6:19 pm Teema: ?? |
|
|
noh sõber juba hakkad oma uut mustangi värvima või- ära sellist autot siin küll värvi või tõid midagi uut kaasa- võta õhtul õlled kaasa ja tule külla. ja kahjuks jah seda pesulapoissi seal pole aga linnas pesulaid palju ja mõnes ikka oskavad autot ka pesta- parim viimane aeg see honda esindus seal taga piiri tänaval.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
markku Vana tuttav
|
Postitatud: Nelj. Sept. 28, 2006 7:27 pm Teema: |
|
|
ex kirjutas: | piirak löödi pesulast minema
siit foorumist ppg võta ühendust kui paks rahakott ja palju aega oodata järjekorras  |
ppg ? vast ikka Skorus siin :P ? |
|
Tagasi üles |
|
 |
ex Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Sept. 28, 2006 8:02 pm Teema: |
|
|
ja jah läks vähe segamini .avatar oli ppg  |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
Postitatud: Nelj. Sept. 28, 2006 10:07 pm Teema: k |
|
|
kas on ikka hea tegija ja kas on kellelgi ka kogemusi antud mehega..... |
|
Tagasi üles |
|
 |
TopFuelFunnyCar Külaline
|
Postitatud: Nelj. Sept. 28, 2006 10:27 pm Teema: |
|
|
Sitaks hea tegija on. Ta vist eluaeg sellega tegelenud, kui ta sündis siis vere asemel oli alküüd värv ja pintsel oli näpus. El Nino värvib ju ka kodus autosi, või ei värvi  |
|
Tagasi üles |
|
 |
markku Vana tuttav
|
Postitatud: Reede. Sept. 29, 2006 12:43 am Teema: Re: k |
|
|
paadimees kirjutas: | kas on ikka hea tegija ja kas on kellelgi ka kogemusi antud mehega..... |
Kogemustest võib muljetada kasutaja Robinson ma arvan. Küsi temalt, ta lasi oma S6 mis oli valge.. värvida mustaks. Pole just väike töö ju :)
tulemus on igatahes  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Sept. 29, 2006 12:45 am Teema: |
|
|
TopFuelFunnyCar kirjutas: | Sitaks hea tegija on. Ta vist eluaeg sellega tegelenud, kui ta sündis siis vere asemel oli alküüd värv ja pintsel oli näpus. El Nino värvib ju ka kodus autosi, või ei värvi  |
viimati värvis nagu silleris...
kvaliteeti tahtes küll kodus värvimist usaldada ei saa. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Dablju Aktiivne külaline
|
Postitatud: Teis. Okt. 03, 2006 10:43 pm Teema: |
|
|
Tere kõigile! Juhtus väike kindlustuse keiss ja Ergo kindlustus andis valida, kas Siller või siis kuskil keki taga. Milline varjant neist mõistlikum on valida? Pole eriti kohalik ja ei tea siinset, kuidas nüüd öeldagi, sise elu :). Mõni aeg tagasi lasin teha Raelis (IF kindlustus pakkus Siller või Rael) ja võiks öelda, et ühel korral oli ok, aga teisel juhul ei olnud tulemusega päris rahul, ühesõnaga fifty-fifty seis. Muidugi praegu oli nii, et kindlustuse onkel nagu pooldas kangesti toda kek-i tagust värki. Ise küll arvan, et seal tehakse lihtsalt odavamalt kui Silleris ja siis pole vaja neil väga palju raha kulutada minu peale. Kes vähe rohkem kursis võiks pajatada, millist näiteks neist kolmest Siller - kek või Rael võiks eelistada? Kindlasti aeg-ajalt olud muutuvad ja töötajad vahetuvad, seega ei saa arvatavasti võrrelda näiteks viie aasta tagust seisu. Aitäh ette targematele. |
|
Tagasi üles |
|
 |
TopFuelFunnyCar Külaline
|
Postitatud: Teis. Okt. 03, 2006 11:57 pm Teema: |
|
|
Mina soovitan Sillerit. See ikkagi tegelt viljandi üks tegijamaid kohti üldse. |
|
Tagasi üles |
|
 |
vamps CCV Guru

Liitunud: 14 Apr. 2006 Postitusi: 1164 Asukoht: Viljandi/Tallinn
|
Postitatud: Kolm. Okt. 04, 2006 12:25 am Teema: |
|
|
Ma pakuks ka siller. Seal mu arust ühed pädevamad mehhaanikud. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
KalevGSi CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Okt. 04, 2006 7:25 am Teema: |
|
|
Siller |
|
Tagasi üles |
|
 |
RealGSM Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Okt. 04, 2006 2:39 pm Teema: |
|
|
TopFuelFunnyCar kirjutas: | Mina soovitan Sillerit. See ikkagi tegelt viljandi üks tegijamaid kohti üldse. |
Mhmh sinuga saab ehk ale teemat ka rääkida  _________________ Iga auto muutub ükskord Opeliks, nõnda olen nüüd Opeli omanik |
|
Tagasi üles |
|
 |
ex Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Okt. 04, 2006 4:30 pm Teema: |
|
|
silleril on viimasel ajal uus taktika seoses värvimisega ja hindadega  |
|
Tagasi üles |
|
 |
vamps CCV Guru

Liitunud: 14 Apr. 2006 Postitusi: 1164 Asukoht: Viljandi/Tallinn
|
Postitatud: Kolm. Okt. 04, 2006 5:56 pm Teema: |
|
|
ex kirjutas: | silleril on viimasel ajal uus taktika seoses värvimisega ja hindadega  |
Näiteks? _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
Postitatud: Kolm. Okt. 04, 2006 9:11 pm Teema: kere |
|
|
kas nüüd on siis kvaliteet parem- mul paari aasta tagused kogemused ja siis oli ikka kvaliteet väga s..... alles peale mõne mehe hirmutamist tegid auto ringi |
|
Tagasi üles |
|
 |
teet001 Vana tuttav

Liitunud: 30 Märts 2006 Postitusi: 839 Asukoht: London, United Kingdom
|
Postitatud: Nelj. Okt. 05, 2006 1:51 am Teema: |
|
|
oleks ka soov et keegi teeks minu auto korda...ka või leiaks karaasi  _________________ Taevas mind ei taha ja põrgu kardab,et võtan juhtimise üle! |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaimoy Aktiivne külaline
|
Postitatud: Reede. Okt. 06, 2006 11:01 am Teema: siller |
|
|
aga mul suutsid silleris golfi aasta pooteist tagasi ikka üli kehvasti värvida, samas ei ole enam kuulnud ka et oleks mõni tegija kellega on kõikk rahul ikka aegajalt kuuled või näed nende tehtud jamasi |
|
Tagasi üles |
|
 |
rain290 Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Okt. 06, 2006 11:43 am Teema: Re: siller |
|
|
mis hinnaklassis teha tahad
Viiratsis teeb Larm
http://www.pahtlikunn.com/
ja kui soovid siis mul isa kah teeb kodus juba
päris pikka aega tegutsenud
55987268 -- Tiit _________________ Vene riistad, USA riistad, ikka Taivaanis tehtud |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
Postitatud: Reede. Okt. 06, 2006 12:48 pm Teema: kere |
|
|
äkki ütled täpsemalt kus isa sul sellega tegeleb. vaja värvida taga luuk ja stanged(kriibitud). autoks 2004a a4 avant |
|
Tagasi üles |
|
 |
tutt Vana tuttav
|
Postitatud: Reede. Okt. 06, 2006 6:05 pm Teema: Re: kere |
|
|
paadimees kirjutas: | äkki ütled täpsemalt kus isa sul sellega tegeleb. vaja värvida taga luuk ja stanged(kriibitud). autoks 2004a a4 avant |
ps. just lõpetasime garaazis tegevuse !!! |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
Postitatud: Reede. Okt. 06, 2006 8:19 pm Teema: kere |
|
|
ps. just lõpetasime garaazis tegevuse !!!
kuidas ma pean sellest aru saama?? |
|
Tagasi üles |
|
 |
tutt Vana tuttav
|
Postitatud: Reede. Okt. 06, 2006 8:35 pm Teema: Re: kere |
|
|
paadimees kirjutas: | ps. just lõpetasime garaazis tegevuse !!!
kuidas ma pean sellest aru saama?? |
rain290 on minu vend ja tahsin seda öelda et enam ei tee isa garaazis edasi.
eelmine postitus jäi vähe poolikuks.!! |
|
Tagasi üles |
|
 |
rain290 Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Okt. 08, 2006 3:36 pm Teema: Re: kere |
|
|
andesta paadimees
ma pole 3 nädalat viljandis käinud ei teadnud,
et ta enam garaa¹is ei tegutse
 _________________ Vene riistad, USA riistad, ikka Taivaanis tehtud |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
Postitatud: Püh. Okt. 08, 2006 6:56 pm Teema: kere |
|
|
pole hullu- tulen järgmisel nädalal koju ja siis otsin ka ühe mehe kes mul selle ära teeb |
|
Tagasi üles |
|
 |
Skorus Satub siia tihti

|
Postitatud: Laup. Dets. 09, 2006 2:13 am Teema: |
|
|
TopFuelFunnyCar alküüd värvi ja pinstli osas pingutasid vist pisut üle, nüüdseks veerevad autod välja kõik uusima PPG vesivärvi tehnoloogia baasil oleva värvkatte all, isa vahetas kogu labori välja, värvipüstolid jne peavad olema kõik uued ning kamber vaja sisustada spetsaalsete nn õhuturbiinidega. Siller ja Rael muidugi lahedad kohad, aga kõige keerulisemad tööd satuvad nagu ikka minu isa Ivan-i käte vahele... |
|
Tagasi üles |
|
 |
el nino Satub siia tihti
|
Postitatud: Teis. Jan. 02, 2007 9:23 am Teema: |
|
|
Tsiteerin:: | TopFuelFunnyCar alküüd värvi ja pinstli osas pingutasid vist pisut üle, nüüdseks veerevad autod välja kõik uusima PPG vesivärvi tehnoloogia baasil oleva värvkatte all, isa vahetas kogu labori välja, värvipüstolid jne peavad olema kõik uued ning kamber vaja sisustada spetsaalsete nn õhuturbiinidega. Siller ja Rael muidugi lahedad kohad, aga kõige keerulisemad tööd satuvad nagu ikka minu isa Ivan-i käte vahele... |
Mis asjad need kõige keerulisemad tööd on
Oled päris kindel ,et meil selliseid asju ei tehta?Enamus muidugi kindlustuse tööd ,aga kui rahakott lubab ,siis käivad meil ka ikka vägagi karmid tööd.Mitte väga kaua tagasi oli näiteks just Eestis ainuke Cuda meie juures tegemislel.100% auto üle. |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Jan. 02, 2007 12:14 pm Teema: |
|
|
ässitaja pole aga poisid verd tahaks ikka näha ....hihhhi ärge nüüd tülli ka minge  _________________ https://www.facebook.com/Pahtlikunn |
|
Tagasi üles |
|
 |
el nino Satub siia tihti
|
Postitatud: Teis. Jan. 02, 2007 1:11 pm Teema: |
|
|
Mine pe...e Larm
Mind lihtsalt huvitab ,mis asi see kõige keerulisem on?Sitast saia tegemine?Ja tülli ma nüüd küll kellegiga minna ei taha.See ju amma teada ,et Ivan vägagi hea tegija on. |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaspar Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Jan. 02, 2007 1:25 pm Teema: |
|
|
el nino kirjutas: |
Mitte väga kaua tagasi oli näiteks just Eestis ainuke Cuda meie juures tegemislel.100% auto üle. |
http://www.carrating.org/car.php?12370
See auto siis. _________________ Kõik vajalik autospordiks - www.rallipood.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
|
Tagasi üles |
|
 |
el nino Satub siia tihti
|
Postitatud: Kolm. Jan. 03, 2007 9:17 am Teema: |
|
|
Sa Larm pole siiani kaineks saand?Mis sa irvitad?  |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Jan. 03, 2007 11:26 am Teema: |
|
|
tasa tulen täna eestisse tagasi nii et........priit..ja teie vöitlus ajab naerma denisiga  _________________ https://www.facebook.com/Pahtlikunn |
|
Tagasi üles |
|
 |
el nino Satub siia tihti
|
Postitatud: Kolm. Jan. 03, 2007 12:03 pm Teema: |
|
|
Kus sa seda võistlust näed?  |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Jan. 04, 2007 2:40 pm Teema: |
|
|
härrased teema juurde tagasi kuna mönel meist ju on probleem auto värvimisega  _________________ https://www.facebook.com/Pahtlikunn |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Jan. 04, 2007 5:53 pm Teema: |
|
|
palun tehke pakkumine mulle näiteks camaro värvimiseks. paluks arvestada ka asjaolusid,et olen vaene, mitu kuud pole joonud rahapuudusel, naist ka pole jne
tegemist vajavad esitiivad-kapott-stange eest muu on nagu korras,aint matistada vaja. Mitte ei tahaks oma käetega sitta tulemust saavutada. Otseselt midagi katki vms pole, lihtsalt paar kohta siluda ja lihvida ja kruntida... palju on klaasi nii,et värvi tohutult ei lähe. Samas tahaks auto värvi muuta. Võimalikult palju eeltööd teen ise vajadusel ala liistude,peeglite,tulede,linkide äravõtmine jne. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Jan. 07, 2007 8:46 pm Teema: |
|
|
Inferno kirjutas: | palun tehke pakkumine mulle näiteks camaro värvimiseks. paluks arvestada ka asjaolusid,et olen vaene, mitu kuud pole joonud rahapuudusel, naist ka pole jne
tegemist vajavad esitiivad-kapott-stange eest muu on nagu korras,aint matistada vaja. Mitte ei tahaks oma käetega sitta tulemust saavutada. Otseselt midagi katki vms pole, lihtsalt paar kohta siluda ja lihvida ja kruntida... palju on klaasi nii,et värvi tohutult ei lähe. Samas tahaks auto värvi muuta. Võimalikult palju eeltööd teen ise vajadusel ala liistude,peeglite,tulede,linkide äravõtmine jne. |
. Samas tahaks auto värvi muuta. mis värvi teha tahad ja palju mölke ja asju on seal... jutt on segane _________________ https://www.facebook.com/Pahtlikunn |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Jan. 07, 2007 10:12 pm Teema: |
|
|
Polegi mõlke. Värvikriimud, esitiivas vist üks mõlk... see plastist.
Värvil pole ju vahet mis värvi tahan ? _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
leits Vana tuttav
|
Postitatud: Esm. Jan. 08, 2007 3:44 pm Teema: |
|
|
Inferno on ikka küll:D Kui sa mingit eri special värvi tahad, ala mitu mingit top qualityt kokku segatud, siis muutub see ikka väga kirveks :D (nagu pimp my rides värvivad)  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Jan. 09, 2007 1:08 am Teema: |
|
|
ei taha ju. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
el nino Satub siia tihti
|
Postitatud: Teis. Jan. 09, 2007 6:17 pm Teema: |
|
|
Tsiteerin:: | Inferno on ikka küll:D Kui sa mingit eri special värvi tahad, ala mitu mingit top qualityt kokku segatud, siis muutub see ikka väga kirveks :D (nagu pimp my rides värvivad) |
Vaevalt ,et sul üldse aimu on millega seal Pimp my ride is värvitakse. Tegelikult pole seal kallist midagi-tavaline lakialune + candy + lakk.Ja candy pole suurt kallim kui lakk.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Jan. 09, 2007 8:56 pm Teema: |
|
|
ei tegelt efektvärvist olen huvitatud küll, aga hind...? tee pakkumine PS ole hea. Siis tingime veel natuke ja siis äkki saame kaubale kunagi
katuseosa jääb mustaks, mitu l mul huvitav minna võiks ?
ja kas seda värvi hiljem ka samasugust segada on võimelik, juhul,kui midagi juhtub etc ? _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
Postitatud: Teis. Jan. 09, 2007 10:51 pm Teema: keretööd |
|
|
tore et minu teema ikka veel jätkub ja ka minul jälle vaja järjekordset auto värvimis tööd. äkki on nyyd kellelegi midagi konkreetset pakkuda, sel korral tegu üsna kalli autoga ja tahaks ülikõvat kvaliteeti kuna tegu minu tööandja autoga saksast- tagasi tööl pean sellega olema 1 veeb.Paluks siis mõned numbrid??? |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaimoy Aktiivne külaline
|
Postitatud: Kolm. Jan. 10, 2007 6:04 pm Teema: auto |
|
|
nooh ajasid jälle kraavi või???  |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Reemet Satub siia tihti
Liitunud: 6 Märts 2006 Postitusi: 261 Asukoht: Tallinn/Viljandi
|
Postitatud: Nelj. Jan. 18, 2007 11:30 am Teema: |
|
|
pahtlikunn kirjutas: | teema lõppend jah paadimees ......imelik |
Pahtlikunn, millal sa mind oma keevitusaparaadiga austad?  |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
Postitatud: Nelj. Jan. 18, 2007 11:01 pm Teema: keretööd |
|
|
teema lõpenud jah kuna auto sai rem. . ei taha solvata aga sinna viiratsisse ei julgenud jah uut s klassi tuua(lihtsalt ei leidnud head soovitajat kes oleks kiitnud) |
|
Tagasi üles |
|
 |
|