Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
markku Vana tuttav
|
Postitatud: Kolm. Apr. 25, 2007 11:41 pm Teema: |
|
|
Pigem ikka laupäeval raadile.. FunnyCar sul ju ka turbo aiste vahel ja kiire auto... vea ennast raadile laup :P |
|
Tagasi üles |
|
 |
TopFuelFunnyCar Külaline
|
Postitatud: Kolm. Apr. 25, 2007 11:49 pm Teema: |
|
|
Pole mõtet, enne tuleb BPC, silikoon voolikud, kuullaagritel turbo, BOV jne jne uued osta. Selle pisikese garretti küpsetan nii moodi veel ära. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alex Vana tuttav

Liitunud: 6 Märts 2006 Postitusi: 1128 Asukoht: Tallinn-Viljandi
|
Postitatud: Kolm. Apr. 25, 2007 11:56 pm Teema: |
|
|
Mina igatahes kavatsen Raadil ära käia  _________________
BMW 318Ci |
|
Tagasi üles |
|
 |
KalevGSi CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Apr. 26, 2007 12:29 am Teema: |
|
|
Alex kirjutas: | Mina igatahes kavatsen Raadil ära käia  |
Seal siis näeme, arvatavasti. Ilmselt joonele ka, kuigi jamh kuni 2000 klass...siis integrade vastu ei saa mingi võimuga :S |
|
Tagasi üles |
|
 |
mnjah Satub siia tihti

|
Postitatud: Nelj. Apr. 26, 2007 4:50 pm Teema: |
|
|
et siis päris mitmeid autosid minemas viljandist ?  |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Nelj. Apr. 26, 2007 5:12 pm Teema: |
|
|
tsekkake reeglid yle, vahepeal oli seis et igasse kalssi saab aint teatud arv sõitjaid
hetkel ei tea _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
"sülearvutite remont ja hooldus" Tartus(ka saatmisega yle eesti) 51 936 191 |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Nelj. Apr. 26, 2007 5:18 pm Teema: |
|
|
sõidud hakkavad olema eliminaatori süsteemis
http://www.bhra.ee/index.php/page,eliminatoriskeemid
ahh jaaa max lastakse ühte klassi 16 masinat
seega kes ees see mees....
siis veel nii palju et kell15.00 lähevad sõidud lahti ja kui vahepeal tuleb pisike puhkus siis saavad kõik juba väljalangenud masinad ka sõita
küll niisama aga ikkagi Smile
kuna me ei osanud isegi ette arvata et see asi nii suureks kohe läheb siis pole me arvestanud söögi ja joogiga
seega palve et võtaksite ise omale midagi kaasa
See jutt on copytud shadows foorumist _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
"sülearvutite remont ja hooldus" Tartus(ka saatmisega yle eesti) 51 936 191
Viimati muutis seda cartman (Nelj. Apr. 26, 2007 5:20 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
KalevGSi CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Apr. 26, 2007 5:19 pm Teema: |
|
|
cartman kirjutas: | sõidud hakkavad olema eliminaatori süsteemis
http://www.bhra.ee/index.php/page,eliminatoriskeemid
ahh jaaa max lastakse ühte klassi 16 masinat
seega kes ees see mees....
siis veel nii palju et kell15.00 lähevad sõidud lahti ja kui vahepeal tuleb pisike puhkus siis saavad kõik juba väljalangenud masinad ka sõita
küll niisama aga ikkagi Smile
kuna me ei osanud isegi ette arvata et see asi nii suureks kohe läheb siis pole me arvestanud söögi ja joogiga
seega palve et võtaksite ise omale midagi kaasa
see jut copytud scce foorumist |
aga kes 16 hulka ei jõua siis üldse sõita ei saa ? mingi ajavõtu teema oli ka vahepeal nagu... |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Apr. 26, 2007 5:21 pm Teema: |
|
|
mmm loe ise jutt läbi, a oli nii et vahepeal on vaba aeg kui kõik kes soovivad saavad lampi sõita jne _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
|
Tagasi üles |
|
 |
co1b1ra Satub siia tihti
|
Postitatud: Nelj. Apr. 26, 2007 11:50 pm Teema: |
|
|
Sa vahi mis tallinnas toimub  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Rat Satub siia tihti
Liitunud: 12 Apr. 2006 Postitusi: 101 Asukoht: linnast väljas
|
Postitatud: Nelj. Apr. 26, 2007 11:51 pm Teema: |
|
|
Seal on ikka täielik hullumaja _________________ Autod (Y) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Reemet Satub siia tihti
Liitunud: 6 Märts 2006 Postitusi: 261 Asukoht: Tallinn/Viljandi
|
Postitatud: Nelj. Apr. 26, 2007 11:54 pm Teema: |
|
|
Tõesti selline tunne, et tõmbaks sellele tiblakarjale vee peale...Venelane on olnud alati loll, enesekeskne ja ülbe ja selleks ta ka jääb.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
rain290 Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Apr. 27, 2007 12:03 am Teema: |
|
|
copyn siia user kre msni nime:
"no ilma debiilideta ja siberi põhimõtetega jobudeta polekski elu nii kuradi naljakas"
tegelikult ei olnud ta msni nimi üldse selle eesmärgiga,
kuna ta ise soomes siis ei teadnud ta eestis tomuvast
endal venelaste vastu midagi ei ole
kuid need kes tallinnas lammutavad need pistaks küll rongi ja siberisse tagasi
edit :00.30 kanal 2'st reporteri eriuudised _________________ Vene riistad, USA riistad, ikka Taivaanis tehtud |
|
Tagasi üles |
|
 |
co1b1ra Satub siia tihti
|
Postitatud: Reede. Apr. 27, 2007 1:05 am Teema: |
|
|
Eks esimene mõte oli tõesti piigitud hummeriga rahva sees driftimine. Naljakas, et võeti strateegiaks - märatsega ja lõhkugu, kuni midagi enam ei ole ja siis rahunevad...
Vägesid õieti kasutades oleks juba ammu tuul alla tehtud ja rahu majas. Krt nii kahju autodest, mis ära lõhuti. Selle eest peaks surmanuhtluse mõni mees saama. |
|
Tagasi üles |
|
 |
markku Vana tuttav
|
Postitatud: Reede. Apr. 27, 2007 1:12 am Teema: |
|
|
Reemet kirjutas: | Tõesti selline tunne, et tõmbaks sellele tiblakarjale vee peale...Venelane on olnud alati loll, enesekeskne ja ülbe ja selleks ta ka jääb.  |
Ma ütleks selle peale, et mina tunnen küll väheseid venelasi kuid nende seas on väga normaalseid inimesi, mis vahet seal on mis rahvusest keegi on ? Asi on inimeste kultuuris, kasvatuses ning keskkonnas. Kusjuures ma isegi ei imestaks et Eestis on arvuliselt rohkem lolle eestlasi kui näiteks lolle venelasi. Statistiliselt siis. |
|
Tagasi üles |
|
 |
tutt Vana tuttav
|
Postitatud: Reede. Apr. 27, 2007 1:26 am Teema: |
|
|
häh tegid just ennas JULMALT MAHA ! |
|
Tagasi üles |
|
 |
markku Vana tuttav
|
Postitatud: Reede. Apr. 27, 2007 1:35 am Teema: |
|
|
tutt kirjutas: | häh tegid just ennas JULMALT MAHA ! |
mis suhtes ? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alex Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Apr. 27, 2007 1:38 am Teema: |
|
|
Reemet kirjutas: | Venelane on olnud alati loll, enesekeskne ja ülbe ja selleks ta ka jääb.  | Olen ka venelane,tule ja ütle mulle näkku et ma loll,enesekeskne ja ülbe olen...  _________________
BMW 318Ci |
|
Tagasi üles |
|
 |
kristjan CCV Guru

Liitunud: 5 Märts 2006 Postitusi: 758 Asukoht: Tartu/Viljandi
|
Postitatud: Reede. Apr. 27, 2007 1:45 am Teema: |
|
|
olge normaalsed... _________________ Lepmets & Nõges Law Firm
Jõe 13, 50104 Tartu, Estonia
www.lepmetsnoges.eu
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Reemet Satub siia tihti
|
Postitatud: Reede. Apr. 27, 2007 1:58 am Teema: |
|
|
Alex kirjutas: | Reemet kirjutas: | Venelane on olnud alati loll, enesekeskne ja ülbe ja selleks ta ka jääb.  | Olen ka venelane,tule ja ütle mulle näkku et ma loll,enesekeskne ja ülbe olen...  |
Mis siin passid siis veel, mine röövi kah mõnda juveelipoodi juba siis
Aga äkki siis venelasena ütled meile, mismoodi sina ajalugu tõlgendad? Vabastati meid 1944 aastal? Pikalt pole vaja mögiseda.
JAH või EI? |
|
Tagasi üles |
|
 |
markku Vana tuttav
|
Postitatud: Reede. Apr. 27, 2007 2:05 am Teema: |
|
|
Reemet kirjutas: | Alex kirjutas: | Reemet kirjutas: | Venelane on olnud alati loll, enesekeskne ja ülbe ja selleks ta ka jääb.  | Olen ka venelane,tule ja ütle mulle näkku et ma loll,enesekeskne ja ülbe olen...  |
Aga äkki siis venelasena ütled meile, mismoodi sina ajalugu tõlgendad? Vabastati meid 1944 aastal? Pikalt pole vaja mögiseda.
JAH või EI? |
No näed mis ma ütlesin. Polnudki vaja kaugelt otsida üldse ju :)
Oma sangar isegi siin olemas. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Reemet Satub siia tihti
|
Postitatud: Reede. Apr. 27, 2007 2:22 am Teema: |
|
|
markku kirjutas: | Reemet kirjutas: | Alex kirjutas: | Reemet kirjutas: | Venelane on olnud alati loll, enesekeskne ja ülbe ja selleks ta ka jääb.  | Olen ka venelane,tule ja ütle mulle näkku et ma loll,enesekeskne ja ülbe olen...  |
JAH või EI? |
No näed mis ma ütlesin. Polnudki vaja kaugelt otsida üldse ju :)
Oma sangar isegi siin olemas. |
Aitähh aitähh, kuid ma lihtsalt ütlesin välja selle, mida enamus Eestlasi mõtleb. Ma ei väida, et kõik venelased on halvad ja pahad ja pätid ja vargad (kuigi enamasti on kõikides politsei ja kriminaalsaadetes "põhikangelased" kaunite slaavi nimedaga mehepojad-tütred, pärast tänast saab see rekord mitmekümnekordselt löödud). Näiteks minu kursusel õpib mitmeid toredaid vene tudengeid, kellega saab enamasti üsna intelligentset juttu ajada. Ja ma usun, et ka sinuga, Alex ( kuigi see a la "ütle näkku" jms põrkamine seda lootust õige pisut kahandab). Eniveis, mina olen Eesti patrioot ja võin seda julgelt ka öelda- ei kardaks malakat haarata siis kui meie vabadus tõeliselt ohus oleks. Kuid sellisele provokatsioonile, nagu täna oli, ei maksa alluda. Las lollid madistavad, küll politsei nad maadligi surub. ( kas sina Markku astuksid võõraste vandaalide vastu välja, kui asi tõsiseks läheb? Või läheks Soome komandeeringusse? )...
Viimati muutis seda Reemet (Reede. Apr. 27, 2007 3:03 am). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alex Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Apr. 27, 2007 2:26 am Teema: |
|
|
Reemet kirjutas: | minu kursusel õpib mitmeid toredaid vene tudengeid, kellega saab enamasti üsna intelligentset juttu ajada. Ja ma usun, et ka sinuga, Alex ( kuigi see a la "ütle näkku" jms põrkamine seda lootust õige pisut kahandab). | Põrkama hakkasid hoopis sina...loe mu PS läbi ja mõtle selle peale natuke. _________________
BMW 318Ci |
|
Tagasi üles |
|
 |
markku Vana tuttav
|
Postitatud: Reede. Apr. 27, 2007 2:30 am Teema: |
|
|
Mille nimel ? Eesti nimel ? Mina pole küll mingi patrioot :D Parem elan oma elu... ja lasen teistel teha seda sama. Pole mul ei rootslase, sakslase ega ka ühegi venelase vastu midagi. Inimesi on erinevaid ! Need kes seal tlns märatsevad... teevad seda enamjaolt selle pärast, et saaks täis kaanida ennast ja möllu teha. Kas sa arvad tõesti, et seal on tuhanded noored kes teavad riigi ajaloost nõnda palju ja et see ka neid huvitab, et hakata verd valama ? Mina küll ei usu. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Reemet Satub siia tihti
|
Postitatud: Reede. Apr. 27, 2007 2:42 am Teema: |
|
|
markku kirjutas: | Mille nimel ? Eesti nimel ? Mina pole küll mingi patrioot :D Parem elan oma elu... ja lasen teistel teha seda sama. Pole mul ei rootslase, sakslase ega ka ühegi venelase vastu midagi. Inimesi on erinevaid ! Need kes seal tlns märatsevad... teevad seda enamjaolt selle pärast, et saaks täis kaanida ennast ja möllu teha. Kas sa arvad tõesti, et seal on tuhanded noored kes teavad riigi ajaloost nõnda palju ja et see ka neid huvitab, et hakata verd valama ? Mina küll ei usu. |
Et sinu jaoks on suhteliselt ükskõik, kui keegi sinu maja ees su riigi lipu täis situb ja selle siis põlema pistab? http://www.postimees.ee/galerii/index.php?picture=18697
Tubli poiss Markku, oleks ometi selliseid rohkem...Las ma pakun, sa sõjaväkke ka ei pidanud minema: lampjalad, läkaköha vms? Ok, jäägu igaühele oma arvamus, kuid võin üsna kindlalt väita, et täna öösel muutus ENAMUSTE eestlase suhtumine meie vähemusse. Ja seda teps mitte paremuse poole. Mina panen nüüd oma suukese kinni tänaseks.THE END.
Viimati muutis seda Reemet (Reede. Apr. 27, 2007 2:44 am). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
co1b1ra Satub siia tihti
|
Postitatud: Reede. Apr. 27, 2007 2:44 am Teema: |
|
|
Just sama sain ühelt tuttavalt jaburduse: Vennad ja õed, nüüd on aeg Tallinna marodööride ja reeturite eest kaitsta!!!!!!! Tule kindlasti ning ütle ka oma sõpradele/tuttavatele edasi, et homme(reedel) umbes 15 paiku päeval koguneme Hirvepargis ja ühendame oma väe, et kaitsta Eesti Vabariiki, Eesti rahvast ning nende vara ja näitame, mis puust õiged eestlased tehtud on . palun saada seda sõnumit ka võimalikult paljudele inimestele edasi!
Tegelikult võib asi karmiks ära minna. Ma ka seda meelt, et jobusi ja troppe on igas rahvuses. Suht ükskõik mis tehakse, kui ise elada saab. Aga kui asi nii edasi kujuneb, siis pmst liigu ükskõik mis linnas mingi 10 kesi, et haledalt tappa ei saaks sucks
Juba päris mitu head tuttavat üksteise vastu ära pööranud  |
|
Tagasi üles |
|
 |
markku Vana tuttav
|
Postitatud: Reede. Apr. 27, 2007 2:48 am Teema: |
|
|
Reemet kirjutas: |
Et sinu jaoks on suhteliselt ükskõik, kui keegi sinu maja ees su riigi lipu täis situb ja selle siis põlema pistab? http://www.postimees.ee/galerii/index.php?picture=18697
Tubli poiss Markku, oleks ometi selliseid rohkem...Las ma pakun, sa sõjaväkke ka ei pidanud minema: lampjalad, läkaköha vms? Ok, jäägu igaühele oma arvamus, kuid võin üsna kindlalt väita, et täna öösel muutus ENAMUSTE eestlase suhtumine meie vähemusse. Ja seda teps mitte paremuse poole. Mina panen nüüd oma suukese kinni tänaseks.THE END. |
Kuule kuule.. minu maja ees pole keegi lippu põletand. Teiseks sõjavägi alles ootab. Ning kolmandaks.. kui sa nii kõva mees oled siin seletama siis mida sa istud. Mine võitlema :D vabaduse nimel noh. Mis kuradi vähemusse ? keda sa kardad ? Kardad et su caliiber lükatakse ümber või mis asja ? |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Apr. 27, 2007 3:19 am Teema: |
|
|
mis te räuskate. reemet mõtles vast ikka neid venelasi kes jama ajavad seal mitte kõiki yle maailma. Ja kui sooov vimma ajada siis loed muidugi välja nii nagu ise soovid. nii et lõpetage se emõttetu jama ä _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Apr. 27, 2007 3:47 am Teema: |
|
|
http://www.shadowz.ee/forum/viewtopic.php?t=621 raadileminejad lugege läbi _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
|
Tagasi üles |
|
 |
masinist Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Apr. 27, 2007 9:13 am Teema: |
|
|
Need, kes märatsesid päälinnas on suht selgelt ajudeta pätid ja punnis silmadega narkarid, kel pole õrna aimugi, mille või kelle eest seal oma õigusi taga ajavad.
See rahvus tegi endale selle sündmusega kogu maailmas karuteene, riigilipu põletamine oli paha paha tegu.
Ja milleks siin kakelda, kes kust pärit on? Kuvari taga istudes on enamus patrioodid ja muidu anarhistid.
Kas nende oinaste pärast on nüüd klubikaaslane Alex halvem inimene?
Pole vaja siin niisama tatti pritsida ja ettekujutada, kasvage suureks ja käige algatuseks sõjaväes ära. _________________ C4 q, Golf 1, Lada 1200, Riga 1, Riga 3, Riga 4, Riga 7, Riga 22, Riga Mini, Erkkola mopo
Viimati muutis seda masinist (Reede. Apr. 27, 2007 9:21 am). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
mnjah Satub siia tihti

|
Postitatud: Reede. Apr. 27, 2007 9:16 am Teema: |
|
|
juhtusin ka eile tallinna ja uudishimust sõitsime sealt piirkonnast läbi - see oli ikka päris jõhker vaatepilt kui palju inimesi seal oli ja milline karjumine ja möllamine seal käis !!!  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Apr. 27, 2007 9:39 am Teema: |
|
|
Minuarust on küll pealinna venelased toredad.
Kui nad põlevad ma mõtlen. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
rain290 Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Apr. 27, 2007 9:46 am Teema: |
|
|
Inferno kirjutas: | Minuarust on küll pealinna venelased toredad.
Kui nad põlevad ma mõtlen. |
Väga hästi öeldud
markku kirjutas: | tutt kirjutas: | häh tegid just ennas JULMALT MAHA ! |
mis suhtes ? |
ma tõlgin veits ma arvan, et ta mõtles venelasi kes end maha tegid öösel st neid kes märatsesid  _________________ Vene riistad, USA riistad, ikka Taivaanis tehtud |
|
Tagasi üles |
|
 |
markku Vana tuttav
|
Postitatud: Reede. Apr. 27, 2007 11:19 am Teema: |
|
|
Kuradi ilm keeras ära.. homme võiks päike paista... vähemalt raadil  |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaspar Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Apr. 27, 2007 2:45 pm Teema: |
|
|
Ma isegi ei viitsind teie vaidlust läbi lugeda, aga minu arust rüüstati lihtsalt rüüstamise pärast Tallinnas. Kui inimesed sealt pronkssõduri juurest minema aeti, siis hakkas see laamendamine pihta. Kas nad sellega saavutasid selle, et see kuju sinna jääb? Vaevalt küll. Paljud laamendasid laamendamise pärast ju ainult. On ju ka jutud on inimestele maksti seal seismise eest jne. Venelaste teemale lisaks, et mis te arvate, et kõik olid seal venelased? Vaevalt küll, suur hulk ka kindlasti eestlasi. Kõigil on õigus oma arvamusele, aga no laamendamisele mitte. Ja kui inimene on vene rahvusest, siis see ei tähenda, et ta on loll, ülbe jne. Tean isegi mõnda (nt. Alex) ja minu arust on tegu täiesti tavaliste inimestega. Ma kujutan ette, et Alex oskab minust vb paremini veel eesti keeltki. _________________ Kõik vajalik autospordiks - www.rallipood.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
Renka Vana tuttav
|
Postitatud: Reede. Apr. 27, 2007 3:04 pm Teema: |
|
|
...
Viimati muutis seda Renka (Esm. Dets. 09, 2013 7:08 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
-vtec- Vana tuttav
|
Postitatud: Reede. Apr. 27, 2007 3:38 pm Teema: |
|
|
reporteri saates rääis et mingi tundmatu venelaste liikumine kuultutas Ansipile surma otsuse mis pidavat minema täideviimisele kui aljoshat tagasi ei viida ning ansip tagasi ei astu...ansip ei julge enam avalikkuse ett tulla ja tagasi kah ei astu...ning juba olevat 1 surnu olnud 300 vahistatud ning palju vigaseid politseisid...vahistatuid ei ole kusagile panna sis nad pannakse käeraudadega postikülge kuniks vabaneb kohti...
tean kah palju normaalseid venelasest sõpru aga need tallinna venelased arvavad et nemad on suuremad kui eestlased...ja see ei ole normaalne...
aap ja vene poliitik mingi Ivanov olevat juba uudistes öelnud et nüüd on olemas kõik põhjused sõja alustamiseks:majanduslik sanktsioon, transiidi peatamine(juba ehitavad sadamaid eestist mööda), ning nyyd see aljosha värk...
asi kisub siin karmiks... _________________ puudub |
|
Tagasi üles |
|
 |
kristjan CCV Guru

Liitunud: 5 Märts 2006 Postitusi: 758 Asukoht: Tartu/Viljandi
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Log Satub siia tihti
|
|
Tagasi üles |
|
 |
nisu Satub siia tihti

|
Postitatud: Reede. Apr. 27, 2007 4:16 pm Teema: |
|
|
tahaks ka midagi öelda aga kõik on juba öeldud..ja pmst ..mina ei arva midagi halba venelastest..esimene sõber oli ka venelane..kõik OK aga need tegelased kes seal Tallinnas laamendavad pangu end põlema..on ta siis eestlane või venelane.. Ise ka täna Tallinna, loodame et kuskil peksa ei saa! krt praegu loen uudiseid ja tundub, et "Putinile teevad kõik liiga".. ähvardab igasugu riike siin kõigega..varsti III maailmasõda ja me jälle jääme rindejoone peale  _________________ Patsu Kah!! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Laup. Apr. 28, 2007 12:06 am Teema: |
|
|
Te ei arva venelastest halvasti sellepärast,et Viljandis neid ei ole lihtsalt eriti. Ja need kes on oskavad enamuses ka eesti keelt.
Tallinnas on pilt väga vastupidine minuarust... isiklikult pole kunagi venenalstega tülis olnud vms aga ikka väga vastumeelt on need maniakid kes veel eesti keelt ka ei oska tallinnas..ise eestis süńdinud-elanud.... iga suva tont õpib võõrasse riiki elama minnes keele ära poole aastaga. Aga venelased mitte. Ka mitte 80aastaga.
/me kah teps tallinnas elanud ja ei olnud seal nii roosiline midagi..ikka väga veird on igalpool vene keelt kuulda, eesti pealinn või asi... _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Udukas Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Apr. 28, 2007 12:50 am Teema: |
|
|
nu mai tea...minu silmis tegi Reemet ennast küll nüüd väga maha Selliste pärast need kaklused ongi, kes kohe õhutama. Algul tundus et sa normaalne vana...aga tuleb välja, et suht OSS oled. Et kusagil kellegile liiga tehtud ja nüüd ise ka kohe kaigastega peksma.
Isiklikult pole venelaste vastu minul mitte midagi. Võiks öelda, et paljud nende sealt väga sõbralikud ja usldusväärsed inimesed(mõtleme ikka neid kes süstalt veenis ei hoia).
Siin ikka oma süü ka valitsusel...Kas ei oleks saanud kohe sõjaväge välja saata ja seal rahu luua. Suht kaua viivitati minu meelest selle vastulöögiga politsei poolt  _________________ Auto hooldus, remont. Xenonid(paigaldus), alarmid(paigaldus). |
|
Tagasi üles |
|
 |
kre Aktiivne külaline
|
Postitatud: Laup. Apr. 28, 2007 1:11 am Teema: |
|
|
Minupärast elagu see venelane siin eestis a õppigu esiteks ära eesti keel, olen kokku puutunud ka venelastega kes on üdini normaalsed, aga debiilidkes ei võta vaevaks isegi mitte ära õppida eesti keelt käigu sinna teiselepoole ida piiri! Kõige suurem munn on esiteks meie oma suur Eestlene Savisaar kes nüüd poeb venemaale ja palub vabandust vene televisioonis! Kõik see pull et ansip maha ansip maha käib selle pärast et savisaar saaks võimule, oma raha sai ta moskvast putini käest isegi valimis reklaamiks! Ja see et venemaa korraldab majandus sanktsioone ja et tuleb sõda ja kaotatakse diplomaatilised suhted on paras ila et õhutada siin elavaid umbkeelseid venelasi edasi mässama, kuna viimased ei saaks siis isegi mitte venemaal oma sugulastel kylas käia, kui venemaa kaotaks igasugused suhted eestiga! Venemaa ei saa olla nii loll et katkestab mingi kujukese pärast otsetee euroopaga:S Venemaa investeerijad on teinud palju kulutusi eestisse ja teiselepoole eestit, lääne poole, et see ei saaks juhtuda niikuiniii! savisaar oleks esimene inimene kes tuleks okupeerida sinna kuskile kaug itta! seejärel kõik umbkeelne rahvamass siit eestist! Igatahes olen kõige selle poolt et need koera luud sealt nn. massihauast välja kaevataks ja see kujuke kasvõi ümber sulatataks! Kas eesti saab kunagi iseseisvalt midagi teha mitte ei pea kellegi käskudele alluma, saab näha valitsusest kes ei tohks mitte mingil juul enam alla anda ja mingisuguseid järel andmisi teha!!! Ja venemaal keegi ei nuta kui kaevatakse massihaudu ülesse ja õhatakse seal asuvaid pronks kujusi, see kõik on puhas sitt! Ja noh selle laamendamise maksab kinni iikka ja jälle aus maksumaksja kes tv-st praegu uudiseid vaatab ja kirub et miks nad seda kuju ikka liigutavad! suhtsegane jutt a loodan et saate mu mõtteviisist aru! Elame näeme! |
|
Tagasi üles |
|
 |
TopFuelFunnyCar Külaline
|
Postitatud: Laup. Apr. 28, 2007 1:44 am Teema: |
|
|
ää küll, ehk räägiks millestki muust, kõik foorumid on ühte ja sama paska täis. Milleks minna tülli, siiani oleme ju hästi läbi saanud. Hoiame ikka kokku SELTSIMEHED.
Minge parem kiirendama, see kes kaotab lahkub. (viimane lause oli nali, keegi ei pea lahkuma)  |
|
Tagasi üles |
|
 |
KalevGSi CCV Guru

|
Postitatud: Laup. Apr. 28, 2007 2:05 am Teema: |
|
|
markku kirjutas: | Kuradi ilm keeras ära.. homme võiks päike paista... vähemalt raadil  |
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
|
Tagasi üles |
|
 |
KalevGSi CCV Guru

|
Postitatud: Laup. Apr. 28, 2007 8:03 am Teema: |
|
|
ajage raadile ennast :P, ilm krdi ilus |
|
Tagasi üles |
|
 |
markku Vana tuttav
|
Postitatud: Laup. Apr. 28, 2007 9:58 am Teema: |
|
|
ilm on  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Renka Vana tuttav
|
Postitatud: Laup. Apr. 28, 2007 7:20 pm Teema: |
|
|
Nii nüüd siis üle riigiline alko müügi keelt, kuni 3.maini. Läti poole peab vist liikuma hakkma, et volbriööl kurku niisutada saaks  |
|
Tagasi üles |
|
 |
jax Vana tuttav

Liitunud: 7 Märts 2006 Postitusi: 482 Asukoht: Viljandi; Uueka kant
|
Postitatud: Laup. Apr. 28, 2007 7:28 pm Teema: |
|
|
Renka kirjutas: | Nii nüüd siis üle riigiline alko müügi keelt, kuni 3.maini. Läti poole peab vist liikuma hakkma, et volbriööl kurku niisutada saaks  |
Ma sain 10 minti ennem 18 teada, et keeld tuleb ja ma olin väga kiiresti lähimas poes. Osta polnud enam eriti midagi ja rahvast oli murdu. _________________ 56623268 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|