|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
masinist Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Juul. 11, 2007 3:33 pm Teema: Petuärikad |
|
|
Teema selline, et ostsin ühed valukad Suure-Jaanist ja selgus ,et 2 velge on emexi väärilised. Helistasin ja nõudsin raha tagasi, aga mitte s...gi, kutt väidab, et ei teadnud sellest midagi ja pole tema asi.
Aga raha tahaks tagasi ja ise vägivalda ei poolda
Kuidas sellistega käituda? _________________ C4 q, Golf 1, Lada 1200, Riga 1, Riga 3, Riga 4, Riga 7, Riga 22, Riga Mini, Erkkola mopo |
|
Tagasi üles |
|
 |
S4 Vana tuttav
Liitunud: 15 Nov. 2006 Postitusi: 838 Asukoht: viljandi lahedal
|
Postitatud: Kolm. Juul. 11, 2007 6:10 pm Teema: |
|
|
Ega tegelt polegi midagi muud teha kui sirgeks või kuusakoski,ise sa ju tead mida ostsid. _________________ Sõduautode remont ja keevitustööd. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alex Vana tuttav

Liitunud: 6 Märts 2006 Postitusi: 1128 Asukoht: Tallinn-Viljandi
|
Postitatud: Kolm. Juul. 11, 2007 6:50 pm Teema: |
|
|
pöördu menti,küsi järgi kuidas käituma peaksid,ehk saad targemaks. _________________
BMW 318Ci |
|
Tagasi üles |
|
 |
masinist Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Juul. 11, 2007 7:19 pm Teema: |
|
|
S4 kirjutas: | Ega tegelt polegi midagi muud teha kui sirgeks või kuusakoski,ise sa ju tead mida ostsid. |
No miks ma peaksin teadlikult ostma vigaseid velgi, ma maksin nende eest rohkem, kui emeks annab. _________________ C4 q, Golf 1, Lada 1200, Riga 1, Riga 3, Riga 4, Riga 7, Riga 22, Riga Mini, Erkkola mopo |
|
Tagasi üles |
|
 |
rain290 Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Juul. 11, 2007 8:45 pm Teema: |
|
|
Kas sa siis kaupa ei näind ise?
et kui nägid mix ostsid?
siis pöördu tõesti pollarisse vast _________________ Vene riistad, USA riistad, ikka Taivaanis tehtud |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaspar Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Juul. 11, 2007 9:29 pm Teema: |
|
|
Ma ei näe alust politseisse pöördumiseks, kuna pole ju ost-müük toimunud ühegi lepingu alusel. Suuline kokkulepe ei maksa ju midagi. Müüja võib vabalt väita, et tema pole müünud selliseid asju ning pole ka omanud neid velgi kunagi jne. Samas proovida võid alati, sest kaotada pole sul ju midagi enam. _________________ Kõik vajalik autospordiks - www.rallipood.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Juul. 11, 2007 9:34 pm Teema: |
|
|
no dunno.. ma võin ka mingid suva veljed maha müüa, ma ei peagi teadma,et nad kõverad vms on... ise ostsid kohapeal, kui silmale -käele tundusid ok tol hetkel ega siis nii teema ka jääbki... kes see loll ikka hästi saadud asjasid hiljem tagasi ostma naljalt hakkab.
mis neil velgedel siis viga on täpselt ?
sirgeks ajada ja ka remontida on kõike võimalik... _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
siim Satub siia tihti
|
Postitatud: Kolm. Juul. 11, 2007 9:34 pm Teema: |
|
|
Suuline leping omab ka seaduslikku alust, juhul kui seda saab tõestada, näiteks tunnistajate abiga. |
|
Tagasi üles |
|
 |
masinist Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Juul. 12, 2007 6:07 pm Teema: |
|
|
Inferno kirjutas: | no dunno.. ma võin ka mingid suva veljed maha müüa, ma ei peagi teadma,et nad kõverad vms on... ise ostsid kohapeal, kui silmale -käele tundusid ok tol hetkel ega siis nii teema ka jääbki... kes see loll ikka hästi saadud asjasid hiljem tagasi ostma naljalt hakkab.
mis neil velgedel siis viga on täpselt ?
sirgeks ajada ja ka remontida on kõike võimalik... |
No krt näita mulle tegelast, kes velge näpu otsas veeretab ja aru saab, kas viskab ja kas on puruks. Rehvid võtsin maha ja siis alles selgus, et kõverad ja pragu on 20-25 cm.
Ja parandada neid ei kavatse, kuna remondi hind ületab velgede oma maksumuse.
Mis mõtet on targutada, et oma viga, et ei kontrollinud kohe jne.
Lihtsalt usaldasin, ei tea isegi miks. Ja ei olnud võimalust kontrollimiseks. _________________ C4 q, Golf 1, Lada 1200, Riga 1, Riga 3, Riga 4, Riga 7, Riga 22, Riga Mini, Erkkola mopo |
|
Tagasi üles |
|
 |
comma Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Juul. 12, 2007 8:02 pm Teema: |
|
|
ahvid rsk kes müüvad meelega sitta ühesõnaga. _________________ M:valukaid,rehve,polte, tsentrõngaid, uusi ja kasutatud.küsi lisa |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Te ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Te ei saa vastata siinsetele teemadele Te ei saa muuta oma postitusi Te ei saa kustutada oma postitusi Te ei saa hääletada küsitlustes
|
|