Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Lauri_T Aktiivne külaline

Liitunud: 16 Juul. 2007 Postitusi: 11 Asukoht: Pärnu/Viljandi
|
Postitatud: Esm. Juul. 16, 2007 10:32 pm Teema: Audi 200 TQ 2.2 20V 90 |
|
|
Tervitusi Viljandi rahvale..
Teen ka siinsesse seltskonda oma sõbrast teema. Elukohaks küll kujunenud Pärnu, kui sünnilt ja hingelt ikka mulk mis mulk. Üsna tihti võib autot kohata ka Viljandi tänavatel ja vahest öösiti ka Viiratsis.
Autost: vla 1990, 2,2 TQ, sinist värvi, natuke elektrit, võimsust ka üle 160kw kohe kindlasti - ühesõnaga üpriski tavaline audi 200
Selline nägi auto välja ostu hetkel...
Eelmiste autoomanike poolt (mõlemad head tuttavad) on auto saanud nii mõnegi uue jupi... rihmad, rullikud, zimmerid, veepumba, jahutusvedeliku, pidurivedeliku, roolivõimu vedeliku, õli (2 korda), õlifilter (2 korda), käigukasti õli, esitule klaas, uue stange nurgaliistu, 17" valukad, mitteõlitatav koonusfilter pandud, uus TT baypass, oilcatch tank moditud külge, Nardi sportrool, AFR ja Boosti kellad installitud ja originaal raadio sisse pandud. Vahetatud esiklaas, remonditud veeremikut ja uued UFO-d alla pandud.
See oli aga siis.... mis siis minu käes muutunud on.
Esimese asjana kukkus alt ära sumps ja asendus otsetorudega... alles jäi vaid viimane pütt. Alla tekkisid uued rehvid ning audi originaal delta makk leidis ka puhkekoha riiulil. Auto käis kohustuslikus korras ka poleerimises.
Kuna originaalkõlarid olid autos suht väsinud, siis sai ette võetud ka tasapisi audio install. Ette tekkisid uued compod, mis esialgu küll võimu taga pole, kuid ehk tulevikus saab ka see viga parandatud.
Pagassis ruumi kokkuhoiu mõttes kaks freeair elementi, mida toidab 800 W RMS pisike võim....
17" valukad asendusid 18"-ga, auto sai madalama vedru, toonklaasi ringi (va esiklaas), valged küljesuunakad, hella punased tagatuled, Nardi sportrool asendus orig. essi rooliga ning palju palju raha on kulunud veel veermiku, moto ja igasugu ootamatuste remondiks...
Auto nägi peale paart kuud välja siis selline...
Eelmiseks talveks sai soetatud 17" BBS veljed koos lamellidega ja jääraja tarvis ka korralikud võilõikajad. Kuna talv oli lühike, jäid ka saavutused lühikeseks, kuid pärnumaa meistri tiitel 4WD klassis tuli koju ikka.
Sellel kevadel sai mindud vaikselt ka mugavuse teed. Esimsed originaal diivanid lendasid masinast suure kaarega ja asendusid väheke sportlikumate istmetega. Istmetele tõmmati selge ka uus nahk ja riie...
Lisaks sai kevadel ostetud ka uued ja väheke tugevamad veljed..
Kapoti alla on leidnud koha regullitav rõhuregulaator, metallist by pass klapp, kõrvadatud sai ka hulk igasugu rõhu lekkeid, esiamordid asendusid samuti regullitavate konidega, eelmine ndl sai üle käidud taas kord kogu sillaosa ja veits ka kopiti alust elu ilusamaks muudetud.
Hetkel näeb auto välja selline:
Sel suvel on õnnestunud kahel võistlusel sõita välja aeg 13,3 (1/4 miili), millega võib igati rahule jääda. Moto on ikkagi suht stock.
Aitab ka vast esialgu _________________ Audi S3 2,0T FSI quattro
Viimati muutis seda Lauri_T (Teis. Juul. 17, 2007 8:49 am). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
teet001 Vana tuttav

Liitunud: 30 Märts 2006 Postitusi: 839 Asukoht: London, United Kingdom
|
Postitatud: Esm. Juul. 16, 2007 11:10 pm Teema: |
|
|
korralik pill jõudu ja jaksu _________________ Taevas mind ei taha ja põrgu kardab,et võtan juhtimise üle! |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaspar Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Juul. 16, 2007 11:40 pm Teema: |
|
|
Väga ilus masin. Audi ikkagi!!! Edu ja paksu rahakotti edaspidiseks! _________________ Kõik vajalik autospordiks - www.rallipood.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alex Vana tuttav

Liitunud: 6 Märts 2006 Postitusi: 1128 Asukoht: Tallinn-Viljandi
|
Postitatud: Teis. Juul. 17, 2007 12:26 am Teema: |
|
|
väga ilus audi.muretuid kilomeetreid ja paksu rahakotti. _________________
BMW 318Ci |
|
Tagasi üles |
|
 |
born62 Vana tuttav
|
Postitatud: Teis. Juul. 17, 2007 1:28 am Teema: |
|
|
Jätka samas vaimus! |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis. Juul. 17, 2007 8:23 am Teema: |
|
|
Tänud kõigile heade soovide eest ja eks selle va rahakotiga olen ma juba ammu tülli läinud  _________________ Audi S3 2,0T FSI quattro |
|
Tagasi üles |
|
 |
-vtec- Vana tuttav
|
Postitatud: Teis. Juul. 17, 2007 10:38 am Teema: Re: Audi 200 TQ 2,2 20V 90a |
|
|
Lauri_T kirjutas: |
|
originaal alcantra...? _________________ puudub |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis. Juul. 17, 2007 10:53 am Teema: |
|
|
Ei originaal mitte, kuid nii mõnigi on seda arvanud. Materjal tundub üks ühele alcantaraga, kuid tegu siiski miski mööbliriidega, mis maksis veits rohkem, kui nahk. _________________ Audi S3 2,0T FSI quattro |
|
Tagasi üles |
|
 |
co1b1ra Satub siia tihti
|
Postitatud: Teis. Juul. 17, 2007 11:48 am Teema: |
|
|
1/4 ajapeale olen küll sõnatu Palju selline Audi kütust rüüpab? Kuskil peab ju mõni miinus ka olema  |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis. Juul. 17, 2007 12:01 pm Teema: |
|
|
co1b1ra kirjutas: | 1/4 ajapeale olen küll sõnatu Palju selline Audi kütust rüüpab? Kuskil peab ju mõni miinus ka olema  | Kus juures see on kõige naljakam osa... kui rahulikult sõita siis saan hakkama 8-9L/100-le keskmist, kui tuju hea ja jalg raske siis maksimumi olen saanud 13L/100-le. Minu arust väga vähe. Ainukeseks miinuseks võib lugeda selle krõbiseva suurust, mis sellesse autosse märkamatult läinud on. _________________ Audi S3 2,0T FSI quattro |
|
Tagasi üles |
|
 |
Robinson Satub siia tihti
|
Postitatud: Teis. Juul. 17, 2007 1:31 pm Teema: |
|
|
Lauri_T kirjutas: | co1b1ra kirjutas: | 1/4 ajapeale olen küll sõnatu Palju selline Audi kütust rüüpab? Kuskil peab ju mõni miinus ka olema  | Kus juures see on kõige naljakam osa... kui rahulikult sõita siis saan hakkama 8-9L/100-le keskmist, kui tuju hea ja jalg raske siis maksimumi olen saanud 13L/100-le. Minu arust väga vähe. Ainukeseks miinuseks võib lugeda selle krõbiseva suurust, mis sellesse autosse märkamatult läinud on. |
kui tuju hea ja jalg raske siis maksimumi olen saanud 13L/100-le.
No vaata aga "Pärnumaa mehed" on tulnud ka foorumisse vürtsi lisama!!
No parem ütle nii,et kui põhjagaasiga nalja teha,siis seda nr ei taha kirjutadagi.
Kuid ega see auto taxi pole,et kütuse nr mingi asi kah oleks!!!!  |
|
Tagasi üles |
|
 |
comma Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Juul. 17, 2007 1:39 pm Teema: |
|
|
väga ilus audi nähtud.  _________________ M:valukaid,rehve,polte, tsentrõngaid, uusi ja kasutatud.küsi lisa |
|
Tagasi üles |
|
 |
co1b1ra Satub siia tihti
|
Postitatud: Teis. Juul. 17, 2007 5:22 pm Teema: |
|
|
Selge. Autol on siiski miinus olemas - väike küttekulu. Ega suur kulu ei ole häbiasi vaid õige värk  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Spike Külaline

|
Postitatud: Teis. Juul. 17, 2007 5:44 pm Teema: |
|
|
kütus peab kuluma, muidu ei ole asi õige. paar auku naaskliga põhja alla ja siis peaks asi korras olema  |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm. Okt. 03, 2007 11:31 am Teema: |
|
|
Iga hea asi saab üks kord otsa... nii on leidnud ka see auto omale uue omaniku ja auto on veerenud Haapsalusse. Selle teema võib siit ühesõnaga ära liigutada. Loodus aga tühja kohta ei salli, kuid sellest juba uues teemas  _________________ Audi S3 2,0T FSI quattro |
|
Tagasi üles |
|
 |
|