Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Renka Vana tuttav
|
Postitatud: Nelj. Sept. 27, 2007 11:01 pm Teema: |
|
|
Mehka kirjutas: | kui ma lõpetasin siis oli kõige lahedam see kuidas kummmikute ümber oli nöör seotud(ja teine ots posti külge:D) ja rebane kummikute sisse pandi nii et silmad kinni ja öeldi et jookse otse :D
Sellest tuli väike jama, et paljud kukkusid mattidest mööda :P
Ja see oli vpg 32 lend |
Sa olid Hendri ja Lauriga(Ruut) samas lennus?
Kui ja siis sa olid minu retsija, ei ütkes, et midagi räigelt oleks olnud Ma sõimasin enda vedaja nii täis, et sellel viskas kopa ette ja jättis mu kossuplatsile maha. Pärast korjas keegi mind üles ja selle sai nii ära räägitud, et midagi ei tehtud
see mats ka sis: http://www.sakala.ajaleht.ee/270907/esileht/5028850_foto.php#33 |
|
Tagasi üles |
|
 |
TopFuelFunnyCar Külaline
|
Postitatud: Nelj. Sept. 27, 2007 11:33 pm Teema: |
|
|
cartman kirjutas: | bufu kirjutas: | Täna varahommikul oli mingi mats Ugala teatri juures... Keegi midagi kuulnud on kes, miks jne see oli:D | Paras ahv vana ikka. Sellised võix ennast ikka kohe kasti sõita. Selliseid manöövreid linnas teha.............mõtleb vist pe...ega a roolis istub selle peal ja seis0.  |
Juht oli 22 aastane Taavi olnud. Mdagi hommikul raadiost kuulsin. On ikka Marko Märtineid meil.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mehka Satub siia tihti

Liitunud: 6 Märts 2006 Postitusi: 247 Asukoht: Viljandi-Kuopio
|
Postitatud: Reede. Sept. 28, 2007 6:33 am Teema: |
|
|
Renka kirjutas: | Mehka kirjutas: | kui ma lõpetasin siis oli kõige lahedam see kuidas kummmikute ümber oli nöör seotud(ja teine ots posti külge:D) ja rebane kummikute sisse pandi nii et silmad kinni ja öeldi et jookse otse :D
Sellest tuli väike jama, et paljud kukkusid mattidest mööda :P
Ja see oli vpg 32 lend |
Sa olid Hendri ja Lauriga(Ruut) samas lennus?
Kui ja siis sa olid minu retsija, ei ütkes, et midagi räigelt oleks olnud Ma sõimasin enda vedaja nii täis, et sellel viskas kopa ette ja jättis mu kossuplatsile maha. Pärast korjas keegi mind üles ja selle sai nii ära räägitud, et midagi ei tehtud
olin
see mats ka sis: http://www.sakala.ajaleht.ee/270907/esileht/5028850_foto.php#33 |
|
|
Tagasi üles |
|
 |
bufu CCV Guru
|
Postitatud: Reede. Sept. 28, 2007 9:28 am Teema: |
|
|
[/quote] Paras ahv vana ikka. Sellised võix ennast ikka kohe kasti sõita. Selliseid manöövreid linnas teha.............mõtleb vist pe...ega a roolis istub selle peal ja seis0. [/quote]
Mnjahh, eile kuulsin seda ka veel, et autos oli paar alakat ka sees... Istuvad haiglas nüüd(õnneks elus eilse seisuga). Ega jah see mõistus oma teha pole, ehk õpib sellest midagi  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sander Vana tuttav
|
Postitatud: Reede. Sept. 28, 2007 4:26 pm Teema: |
|
|
Miks need välismaallased **rni spämivad? |
|
Tagasi üles |
|
 |
markku Vana tuttav
|
Postitatud: Reede. Sept. 28, 2007 5:23 pm Teema: |
|
|
Sander kirjutas: | Miks need välismaallased **rni spämivad? |
sex müüb |
|
Tagasi üles |
|
 |
Reemet Satub siia tihti
Liitunud: 6 Märts 2006 Postitusi: 261 Asukoht: Tallinn/Viljandi
|
Postitatud: Reede. Sept. 28, 2007 6:03 pm Teema: |
|
|
Ega kellegil juhuslikult stangeliimi/klaasiliimi üle pole natuke? Oleks vaja kulm autole ette panna aga ei taha seda suurt tuubi sellepärast osta. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Reede. Sept. 28, 2007 9:22 pm Teema: |
|
|
väga räige, esimesel katsel yx võru mees sõitis ennast surnux ja rally katkestati. _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
"sülearvutite remont ja hooldus" Tartus(ka saatmisega yle eesti) 51 936 191 |
|
Tagasi üles |
|
 |
co1b1ra Satub siia tihti
|
Postitatud: Reede. Sept. 28, 2007 10:28 pm Teema: |
|
|
Kas keegi oskab seletada mis küll juhtus? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Log Satub siia tihti
|
|
Tagasi üles |
|
 |
RealGSM Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Sept. 29, 2007 8:24 am Teema: |
|
|
http://www.rally.ee/?a=a009&b=6024 rally katkestatud ka siis.
RIP
Viimasel ajal on hukkunute arv ikka suurenenud rally ilmas. _________________ Iga auto muutub ükskord Opeliks, nõnda olen nüüd Opeli omanik |
|
Tagasi üles |
|
 |
RealGSM Vana tuttav

|
|
Tagasi üles |
|
 |
kaspar Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Sept. 29, 2007 7:38 pm Teema: |
|
|
Pull on see, et klubi ei tee midagi. Üsna ära hakkab asi surema. _________________ Kõik vajalik autospordiks - www.rallipood.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tundmatu99 Vana tuttav

|
|
Tagasi üles |
|
 |
noID Satub siia tihti

|
Postitatud: Püh. Sept. 30, 2007 10:08 pm Teema: |
|
|
sõitsin ka mööda sealt, maja ikka päris katki, kuigi oli vist tühjana seisev maja suht... |
|
Tagasi üles |
|
 |
markku Vana tuttav
|
Postitatud: Esm. Okt. 01, 2007 12:39 pm Teema: |
|
|
Saku aktsia tõusis 2% täna. Tänu sellele, et Sake'l oli raske nädalavahetus ja ta läks aega teenima.
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
TopFuelFunnyCar Külaline
|
Postitatud: Esm. Okt. 01, 2007 3:19 pm Teema: |
|
|
Ja sa said kindlasti kohe rikkaks, eksju onju  |
|
Tagasi üles |
|
 |
kristjan CCV Guru

Liitunud: 5 Märts 2006 Postitusi: 758 Asukoht: Tartu/Viljandi
|
Postitatud: Esm. Okt. 01, 2007 11:40 pm Teema: |
|
|
on kellelgi aimu, miks ma ei kuule youtubes olevatel videotel häält?  _________________ Lepmets & Nõges Law Firm
Jõe 13, 50104 Tartu, Estonia
www.lepmetsnoges.eu
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alex Vana tuttav

Liitunud: 6 Märts 2006 Postitusi: 1128 Asukoht: Tallinn-Viljandi
|
Postitatud: Teis. Okt. 02, 2007 7:25 am Teema: |
|
|
kristjan kirjutas: | on kellelgi aimu, miks ma ei kuule youtubes olevatel videotel häält?  | Ehk oleks nüüd aeg omale kõlarid soetada?  _________________
BMW 318Ci |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
|
Tagasi üles |
|
 |
kristjan CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Okt. 02, 2007 4:15 pm Teema: |
|
|
Alex kirjutas: | kristjan kirjutas: | on kellelgi aimu, miks ma ei kuule youtubes olevatel videotel häält?  | Ehk oleks nüüd aeg omale kõlarid soetada?  |
arvad? :D
äkki saabi ikka muudmoodi ka :D _________________ Lepmets & Nõges Law Firm
Jõe 13, 50104 Tartu, Estonia
www.lepmetsnoges.eu
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Okt. 05, 2007 10:47 am Teema: |
|
|
kõlareid pole,aga pilte saab ikka vaadata
http://www.fishki.net/comment.php?id=26691
peab rohkem tartus käima. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Udukas Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Okt. 07, 2007 5:25 pm Teema: |
|
|
Kellegil saksast auto toomise plaani ka on? Et endal plaan jaanuari verbruari vahel minna saksa autot vaatama. Plaan oleks minna laevaga saksa ja sealt juba autoga tagasi vurada. Laeva piletid läheks kusagil 2000.- ja tagasi tulemine kusagil 3000.- kui hästi kokkuhoidlikult tagasi tulla. Endal on tuttav, kes elas aasta saksas ja tal seal sakslastest tuttavad ja nende abiga saaks auto ostmise lihtsamaks. Et on inimestel huvi minna? _________________ Auto hooldus, remont. Xenonid(paigaldus), alarmid(paigaldus). |
|
Tagasi üles |
|
 |
kristjan CCV Guru

|
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
|
Tagasi üles |
|
 |
TopFuelFunnyCar Külaline
|
Postitatud: Püh. Okt. 07, 2007 10:00 pm Teema: |
|
|
Ainult punased juuksed? Mis muidugi ei tähenda midagi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Udukas Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Okt. 08, 2007 3:41 pm Teema: |
|
|
suht koht erinevat värvi juuksed isegi!!! Kas keegi on alustanud otsingut, et teada saada, kes nad olid seal v?  _________________ Auto hooldus, remont. Xenonid(paigaldus), alarmid(paigaldus). |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Okt. 08, 2007 5:09 pm Teema: |
|
|
tundub et tartu rahvas juba teab, sealt see info pärit ongi  _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
"sülearvutite remont ja hooldus" Tartus(ka saatmisega yle eesti) 51 936 191 |
|
Tagasi üles |
|
 |
TopFuelFunnyCar Külaline
|
Postitatud: Esm. Okt. 08, 2007 6:48 pm Teema: |
|
|
nii ta vist on reidi kontol juba kommentaarid üleval, küll mitte palju aga siiski. Krt kena tots rsk  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Okt. 09, 2007 7:36 am Teema: |
|
|
peab nõustuma, kui see samasm muidugi jälle selline nali pole,et keski pani kommi ja siis saabki ülepäeva lambist kuulsaks miski võõras...
ega sellelgi viga pole http://www.rate.ee/show.php?id=12374082#big_pic _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
TopFuelFunnyCar Külaline
|
Postitatud: Teis. Okt. 09, 2007 12:24 pm Teema: |
|
|
Kas peab eraldi teema tegema nagu: "hindame reidi naisi" või midagi sellist  |
|
Tagasi üles |
|
 |
el nino Satub siia tihti
|
Postitatud: Teis. Okt. 09, 2007 12:33 pm Teema: |
|
|
Mis te neid Reidi omasid hindate hinnake paremwww.sexinestonia.com
Ma esimest korda seda lehte nägin ,siis pidin sellili kukkuma ,kui palju on Eestis julgeid inimesi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
TopFuelFunnyCar Külaline
|
Postitatud: Teis. Okt. 09, 2007 12:52 pm Teema: |
|
|
TOHO TILLA rsk. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Udukas Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Okt. 09, 2007 11:03 pm Teema: |
|
|
kas siit on keegi saanud trahvi kõi aresti sõjaväest kõrvale hiilimise eest, või on kellegi tuttav saanud? Ei huvita see, et olen kuulnud, et kellegi vanaisa lapselapse sõbra õe mehe venna endise nasise vend sai. Kindlat fakti oleks vaja!!! _________________ Auto hooldus, remont. Xenonid(paigaldus), alarmid(paigaldus). |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Okt. 09, 2007 11:31 pm Teema: |
|
|
mul on sõber saanud 2x vähemalt, esimene midagi alla 5 ja teine 10k vms ehk, võin uurida kui huvi aga lõpus kipuvad nad väänama igastahes.... sõjaväkke ta minuteada läinud pole :P _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
markku Vana tuttav
|
Postitatud: Kolm. Okt. 10, 2007 8:38 am Teema: |
|
|
sõber sai 3000.-
ja ühel on kohe kohe kaela kukkumas trahv
aga ta võib siin ise ka rääkida .  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Udukas Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Okt. 10, 2007 6:24 pm Teema: |
|
|
See nüüd küll tore ei ole:S...on keegi kuidagi ära ka saanud sõjaväest kudagi? _________________ Auto hooldus, remont. Xenonid(paigaldus), alarmid(paigaldus). |
|
Tagasi üles |
|
 |
siim Satub siia tihti
|
Postitatud: Kolm. Okt. 10, 2007 6:52 pm Teema: |
|
|
Sina ei ole tore, et sõjaväest ära tahad pääseda. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sander Vana tuttav
|
Postitatud: Kolm. Okt. 10, 2007 7:10 pm Teema: |
|
|
Keegi võiks jagada oma teadmisi minuga arvuti teemal.
Mured järgmised :
Arvuti lülitab ennast suvalisel ajal välja ja sisse lülitamise korral viskab arvuti uuesti kinni ,
kui netis olen (mozilla) siis päris tihti tuleb tavalise internet exploreriga kiri http 404 not found vms ,
tänasega on ka msn jamama hakkanud login sisse siis on ainult mõni inimene sees ja mingil hetkel tulevad korraga kõik kes on online ,
siis tuleb ka veel mingi winantispyfinder lihtsalt netis olemise aeg ,
"Data Execution Prevention"tuleb vahest msnis olles ja mitmetel kordadel on start nagu see alumine rida kaob ära ja töölaud on tühi.
praegu pole rohkem meeles mida küsida tahtsin. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Udukas Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Okt. 10, 2007 7:24 pm Teema: |
|
|
siim kirjutas: | Sina ei ole tore, et sõjaväest ära tahad pääseda. |
Siis arvan ma et sa oled veel vähem tore!!! Igalühel omad plaanid tehtud ja minu plaanid ajaks see aasta sõjaväes täielikult segi. Igaühe oma asi ju, mis oma eluga teeb, või kuidas? _________________ Auto hooldus, remont. Xenonid(paigaldus), alarmid(paigaldus). |
|
Tagasi üles |
|
 |
siim Satub siia tihti
|
Postitatud: Kolm. Okt. 10, 2007 7:42 pm Teema: |
|
|
Loomulikult on, ennem võiks oma kohustused riigi ja ühiskonna ees lihtsalt täita. Peale seda koli kasvõi Iraani. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Okt. 10, 2007 11:15 pm Teema: |
|
|
mine sõjavägi.ee , sain ka väest ära ja elu parim suht, ma ei viitsi isegi õrnalt ka mõelda kui oleks pidanud terve mingi faking ala aasta passima tühja .. ja sorri, ma pole mingi patrioot ka eesti suhtes õnneks igast eri põhjustel mida ma välja ei viitsi nüüd - ega ka edaspidi tooma hakata....
ühesõnaga - seda jura teemat ei hakka siin ajama palun!!!!! paljud ka väes käinutest arvavad sama...
vastus palju trahvi saab kõrvale hoidmise eest on siin...
Quiz says:
ei ole läinud
ja kokku pmst 38k saanud nüüd
ca 2a peale.. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
vamps CCV Guru

Liitunud: 14 Apr. 2006 Postitusi: 1164 Asukoht: Viljandi/Tallinn
|
Postitatud: Nelj. Okt. 11, 2007 2:57 pm Teema: |
|
|
Kas tõesti lihtsam on 38 tonni tühja maksta kui 8 kuud uusi elukogemusi saada ning silmaringi avardada ning väga häid sõpru saada?
Inimeste rumalus on piiritu. Tule teavas appi  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Okt. 11, 2007 3:04 pm Teema: |
|
|
nagu liising :D _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alex Vana tuttav

Liitunud: 6 Märts 2006 Postitusi: 1128 Asukoht: Tallinn-Viljandi
|
Postitatud: Nelj. Okt. 11, 2007 5:48 pm Teema: |
|
|
vamps kirjutas: | Inimeste rumalus on piiritu. Tule teavas appi  | Pigem on maailmavaated erinevad!Kellele ema,kelle tütar.Mina pole ka sõjaväes käinud kuigi oli võimalus minna vabatahtlikuna (pole eesti kodanik,seega ei pea aega teenima).Selle ajaga mis teised mööda metsi trampisid,ostsin mina omale korteri ja auto ning sain oma eluga järje peale.Vähemalt sain vanemate kukilt maha,saan ise endaga hakkama.Puudust ka millestki ei tunne,mis sõjaväest saamata jäi.Sõpru on ka piisavalt.Seega mõttetu IMHO.Aga see ainult minu arvamus ja see ei kuulu kommenteerimisele  _________________
BMW 318Ci |
|
Tagasi üles |
|
 |
vamps CCV Guru

Liitunud: 14 Apr. 2006 Postitusi: 1164 Asukoht: Viljandi/Tallinn
|
Postitatud: Nelj. Okt. 11, 2007 9:26 pm Teema: |
|
|
See et ollakse teise riigi kodanik on hoopis teine teema. Aga ilmselt Sa pole ühegi riigi kodanik kui ei pea minema kuskile sõjaväkke. Sest ka Lätis, Leedus, Ukrainas, Venemaal ja mitmetes teistes riikides on samuti sõjavägi kohustuslik. Aga eks iga inimene elab nii nagu vähegi mugavam on.
Aga ärge mu juttu nii südamesse võtke. See kõigest mu arvamus ja olen täheldanud et tihtilug see ei ühti väga paljude teiste foorumlastega. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
rooste Satub siia tihti

|
Postitatud: Nelj. Okt. 11, 2007 10:05 pm Teema: |
|
|
Lihtsam siiski ära käia. Saad selle aastaga vähemalt rahu, et on käidud. Oma trahve ja asju võid sa jääda maksmagi ja ikka ei saa rahulikult hingata. Ise ei kahetse, et käisin. _________________ nojah |
|
Tagasi üles |
|
 |
born62 Vana tuttav
|
Postitatud: Nelj. Okt. 11, 2007 11:33 pm Teema: |
|
|
Sander kirjutas: | Keegi võiks jagada oma teadmisi minuga arvuti teemal.
Mured järgmised :
Arvuti lülitab ennast suvalisel ajal välja ja sisse lülitamise korral viskab arvuti uuesti kinni ,
kui netis olen (mozilla) siis päris tihti tuleb tavalise internet exploreriga kiri http 404 not found vms ,
tänasega on ka msn jamama hakkanud login sisse siis on ainult mõni inimene sees ja mingil hetkel tulevad korraga kõik kes on online ,
"Data Execution Prevention"tuleb vahest msnis olles ja mitmetel kordadel on start nagu see alumine rida kaob ära ja töölaud on tühi.
Format C See aitab alati |
|
Tagasi üles |
|
 |
Udukas Vana tuttav

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Sander Vana tuttav
|
Postitatud: Reede. Okt. 12, 2007 7:10 am Teema: |
|
|
born62 kirjutas: | Sander kirjutas: | Keegi võiks jagada oma teadmisi minuga arvuti teemal.
Mured järgmised :
Format C See aitab alati |
Sealt see vist alguse ongi saanud mina ja mu geniaalne aju ..
Aga muud vist üle ei jää jah kui Format C  |
|
Tagasi üles |
|
 |
|