Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
raimz Aktiivne külaline

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Udukas Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Jan. 07, 2008 12:27 am Teema: |
|
|
arvan, et see süsteem kohe kindlasti vastu ei pea...mingi süsteemiga on tegtud midagi sellist, et 6´ne polt rehvist läbi, poldi pea on nagu lame ja rehvi välimisele poolele läheb lai seib alla ja siis mutter ka veel otsa...seda süsteemi olen kuulnud, et keegi kusagil ei tea kus tegi....samas ei tea ma ka kui kaua see minu pakutud süsteem vastu peab... _________________ Auto hooldus, remont. Xenonid(paigaldus), alarmid(paigaldus). |
|
Tagasi üles |
|
 |
raimz Aktiivne külaline

|
Postitatud: Esm. Jan. 07, 2008 12:33 am Teema: |
|
|
minu süsteem peaks vastu pidama küll natuke aega tegelt.
siis ku need alla panin siis ei juhtunud kruvidega midagi kannatas isegi sõita. |
|
Tagasi üles |
|
 |
teet001 Vana tuttav

Liitunud: 30 Märts 2006 Postitusi: 839 Asukoht: London, United Kingdom
|
Postitatud: Esm. Jan. 07, 2008 12:40 am Teema: |
|
|
kipun arvama et ei toimi üsna pea väike tõmmekas on nad lupsti sealt väljas... _________________ Taevas mind ei taha ja põrgu kardab,et võtan juhtimise üle!
Viimati muutis seda teet001 (Esm. Jan. 07, 2008 1:18 am). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
ivo86 CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Jan. 07, 2008 12:51 am Teema: |
|
|
Kui rehv oleks väga tugevast materjalist siis vb veel peaks vastu aga ma arvan et need rehvid on väga kiirelt ribadeks. Jää on ju siiski üsna tugev ja kruvid haakuvad sellel väga hästi.
Seda poltidega systeemi olen ka uurinud, ise pooldaks enne seda, kui poldi ots lühike jääb ja korralikult need poldid seibidega kinni saab sinna. Sellisel juhul on poldipeade (need mis seespool rehvis on) ja õhukummi vahele mingisugust katet vaja, et poldi pead õhukummile haiget ei tee. |
|
Tagasi üles |
|
 |
raimz Aktiivne külaline

|
Postitatud: Esm. Jan. 07, 2008 1:08 am Teema: |
|
|
palju maksab üks 6ne polt+2seibi+mutter? |
|
Tagasi üles |
|
 |
ivo86 CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Jan. 07, 2008 1:27 am Teema: |
|
|
Mõne krooni ma arvan.
Aga ühte pole mõtet panna. Rehvi läheb beid ikka omajagu.
Ja rehve ju 4. Seega oleks mõistlik vaadata koht kust saab sellise koguse odavalt. Mõni ehitusega seotud tutvus ei tee ka paha, võib poolmuidu saada. |
|
Tagasi üles |
|
 |
raimz Aktiivne külaline

|
|
Tagasi üles |
|
 |
jukii Satub siia tihti

Liitunud: 25 Nov. 2007 Postitusi: 191 Asukoht: linnast väljas
|
Postitatud: Esm. Jan. 07, 2008 2:04 am Teema: |
|
|
sõber tegi sama moodi. kui ta jutust aru sain, siis ta lõikas ühest vanast rehvist mustrikoha välja ja pani veel sinna sisse, selle sisse, milles on kruvid. ja veel lisaks õhukummi. aga ta ütles et ainuke viga oli et silikoni ei pannud alla vms. hakkas õhku läbi laskma. umbes nii oli. ja oli sõitnud linnas, sädemeid ja värki oli lennanud :D ja temal kestis jäärajal ja igalpool suht tükk aega. |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaspar Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Jan. 07, 2008 4:18 pm Teema: |
|
|
Ära palun nende rehvidega jäärajale mine, mina ei soovi oma rehvidest kruve leida ja kui leian, siis tean kelle poole pöörduda rehviparandusraha nõudega. _________________ Kõik vajalik autospordiks - www.rallipood.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
raimz Aktiivne külaline

|
Postitatud: Esm. Jan. 07, 2008 5:32 pm Teema: |
|
|
kaspar kirjutas: | Ära palun nende rehvidega jäärajale mine, mina ei soovi oma rehvidest kruve leida ja kui leian, siis tean kelle poole pöörduda rehviparandusraha nõudega. |
ega ma esialgu ei lähegi nengega jäärajale.algul proovin lihtsalt külavahel nendega sõita ja siis vaatan kas lähen jäärajale.
need kruvid ei tohiks tegelt lihtsalt sealt rehvi seest ära ka tulla ,sest need on suht suurte peadega kruvid. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sander Vana tuttav
|
Postitatud: Esm. Jan. 07, 2008 5:41 pm Teema: |
|
|
So?Ega kruvi/poldi otsad murduvad ka ju |
|
Tagasi üles |
|
 |
S4 Vana tuttav
Liitunud: 15 Nov. 2006 Postitusi: 838 Asukoht: viljandi lahedal
|
Postitatud: Esm. Jan. 07, 2008 6:36 pm Teema: |
|
|
Kõige lihtsam on ketid teha,jääd lendab nii mis kole. _________________ Sõduautode remont ja keevitustööd. |
|
Tagasi üles |
|
 |
KalevGSi CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Jan. 07, 2008 10:03 pm Teema: |
|
|
kaspar kirjutas: | Ära palun nende rehvidega jäärajale mine, mina ei soovi oma rehvidest kruve leida ja kui leian, siis tean kelle poole pöörduda rehviparandusraha nõudega. |
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
KalevGSi CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Jan. 07, 2008 10:03 pm Teema: |
|
|
S4 kirjutas: | Kõige lihtsam on ketid teha,jääd lendab nii mis kole. |
kõige lihtsam on õiged piigid osta :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
raimz Aktiivne külaline

|
Postitatud: Esm. Jan. 07, 2008 10:16 pm Teema: |
|
|
õiged piigif maksavad rohkem kui mul auto |
|
Tagasi üles |
|
 |
KalevGSi CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Jan. 07, 2008 10:18 pm Teema: |
|
|
tuttav müüb piike, 2500 ring. Õiged piigid ikka, mõningaid naelu on puudu aga 2106 (korraliku) tõmbas ikka hingest kinni 3ndaga. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ax Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Jan. 08, 2008 10:47 pm Teema: |
|
|
Rehvil võiks ikka KORRALIK muster ka olla, paljast kruvist vähe tolku - ma arvan!  |
|
Tagasi üles |
|
 |
KalevGSi CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Jan. 09, 2008 12:00 am Teema: |
|
|
ax kirjutas: | Rehvil võiks ikka KORRALIK muster ka olla, paljast kruvist vähe tolku - ma arvan!  |
päris klaas jääl vast see muster nii oluline polegi kui naeltest. Samas imelik on see, et mingi teatud millimeetrid on lubatud rallidel, et kui pikad naelad tohivad olla...aga kui muster mingi suht kulunud on aga piisavalt sügav et sinna saaks veel naelad panna siis oleks ebavõrdne....kuna kui sul on muster ülihea ja naelad ka korralikud siiski nael ei ulatu ju nii palju välja kui võiks. seega kulunud kumm uute naeltega oleksid vist paremad.....pikk jutt - sitt jutt...aga äkki keegi sai aimu mida mõtlen. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|