Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Sander Vana tuttav
|
Postitatud: Esm. Märts 24, 2008 7:33 am Teema: |
|
|
See oli näide |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Märts 24, 2008 8:29 am Teema: |
|
|
See on täitsa tõene näide kusjuures.
Kuskil ajakirjas oli ka tabel,et kui palju tehas endale saab raha auto pealt. Porche juhtis kõvasti,aga paljud olid üsna väikeste kasudega. Lihtsalt neid autosid toodetakse ju palju päevas ja nii see raha tuleb.
Ega esindustel ka mingit mega summat vahet pole (vähemalt mitte diilerfirmal). On müüke kus ala ligi 700k auto pealt teenitakse mingi 15k.
See - ei ole tegelt palju.
edit:
Average profit per North American-made vehicle (US$):
Nissan: $1,603
Toyota: $1,488
Honda: $1,250
Ford: $620
DaimlerChrysler: $186
General Motors: ($2,311)
Source: 2005 Harbour Report _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kessu Satub siia tihti

|
Postitatud: Esm. Märts 24, 2008 6:05 pm Teema: |
|
|
teet001 kirjutas: | iga reede ikka lõhnad juurde siis on ok  | iga reede joomine on karsklusest küll suht kaugel....kipub juba joomarluse poolele üle minema....kurb kuulda....noored mehed....  _________________ Mehed on nagu parkimiskohad- paremad on juba võetud ja ülejäänud on invaliididele! |
|
Tagasi üles |
|
 |
teet001 Vana tuttav

Liitunud: 30 Märts 2006 Postitusi: 839 Asukoht: London, United Kingdom
|
Postitatud: Esm. Märts 24, 2008 6:43 pm Teema: |
|
|
see oli naljaga pooleks öeldud aga noh ei hakka õigustama ennast ja ei anna aru kellegile _________________ Taevas mind ei taha ja põrgu kardab,et võtan juhtimise üle! |
|
Tagasi üles |
|
 |
teet001 Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Märts 24, 2008 7:30 pm Teema: |
|
|
kas keegi saab aidata mis on keskava ja augu vahe mazda B 2500 freestyle cab-il
suvi jõuab kätte ja oleks velgi sinna alla vaja _________________ Taevas mind ei taha ja põrgu kardab,et võtan juhtimise üle! |
|
Tagasi üles |
|
 |
rain290 Vana tuttav

|
|
Tagasi üles |
|
 |
teet001 Vana tuttav

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Märts 24, 2008 8:10 pm Teema: |
|
|
Kessu kirjutas: | teet001 kirjutas: | iga reede ikka lõhnad juurde siis on ok  | iga reede joomine on karsklusest küll suht kaugel....kipub juba joomarluse poolele üle minema....kurb kuulda....noored mehed....  |
Ei ütleks, ma olen päris mitumitumitu aastat järjest iga nädal joonud ja ka mitmeid õhtuid järjest,sellegipoolest ei pea ma ennast joodikuks nii,et sõltub vast inimesest.
Pigem oleks mul kahju noorus ära raisata ja siis kunagi tulevikus 35-40a mõelda ,et oi kus nüüd käiks klubides.... inimesed on erinevad,aga üldiselt need täiskarsked on ikka päris jobud.. :P
Samamoodi tean väga paljusid 40+ inimesi kes kah ei passi kodus vaid käivad üritustel-pidudel ja terve elu nii elanud - ei ole probleemi.
Päh. elage nii kuis oskate ,suht suva.
Üldiselt need mittepidudel käiad kipuvad kritiseerima jah, nii,et sotiga saavad tagasi. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
teet001 Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Märts 24, 2008 8:16 pm Teema: |
|
|
väga perfektselt öeldud poleks suutnud ise paremini sõnastada
aga to kessu: esimeste soojade ilmadega ärkavad igasugused putukad ellu nii et ole ette vaatlik et enam ei saaks hammustada
(no hard feelings ) _________________ Taevas mind ei taha ja põrgu kardab,et võtan juhtimise üle! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kessu Satub siia tihti

|
Postitatud: Esm. Märts 24, 2008 9:43 pm Teema: |
|
|
nii armas....tundub, et mõned tundsid puudutatuna (no hard feelings, mis?)....tegelikult arvan minagi, et karsklased ei ole normaalsed ja karsklane ei ole minagi, aga ma ei poolda oma elu maha JOOMIST. See, kuidas keegi pidutseda armastab ja kui palju, on iga inimese enda asi. Aga sorry.....minu viga......olen asjadest valesti aru saanud pidu=alkohol.....kurb, aga tõsi....aga eks seda saab ka millegi kasulikuga kompenseerida  _________________ Mehed on nagu parkimiskohad- paremad on juba võetud ja ülejäänud on invaliididele! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Märts 24, 2008 10:40 pm Teema: |
|
|
Loomulikult puudutab,kui sa pead iga nädal joovaid inimesi joomariteks.
Vaata ringi - selliseid inimesi on tohutu palju. see looks väära eelduse ,et inimesed alates ala 14 aastastel on joomarid. Väga paljud ala 17a panevad tina nii,et maa must.
Ja ma pean seda veel suht kergeks-toredaks eluks.
Ma ei arva,et su silmaring on väike,aga lugege näiteks:
http://www.meaitamesind.ee/forum/viewforum.php?f=1&sid=b992dec3ebb7b5777b48077c66ba12e1
Ma mõtlen ikka,et loetegi näiteks "minu narko elulugu" teemad läbi (mingi 60lk+) . Saate targemaks mis eestis tegelt toimub. Paljut ei kujuta ettegi, endal selliseid sõpru-ringkonda pole eriti.
Sealt foorumist leiab palju huvitavat ja asjalikku lugemist...
Pidu ei võrdu alkohol,aga 95% jaoks siiski nii,et. Mina kah ei oska pidu panna ilma alkoholita, naine mul paneb lõdvalt näiteks klubis jne. Naistel ongi see värk teistmoodi, midagi pole teha. Ega kainelt pidu panevaid kutte tean umbes täpselt 0 . _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
born62 Vana tuttav
|
Postitatud: Teis. Märts 25, 2008 1:48 am Teema: |
|
|
Mu meelest on nõme lahterdada inimesi normaalseteks ja mittenormaalseteks selle järgi kas paneb kärakat või mitte. Mina isiklikult tunnen nii karskeid, kui mittekarskeid normaalseid ja ka vastupidi. Ise olen viimased 10 aastat ilma napsuta elanud ja ei usu, et sellest lollimaks oleks läinud. Pigem vastupidi. Kusjuures olen enam, kui kindel, et olen rohkem kärakat suust alla valanud, kui teist siin enamus näinudki on Olid ajad Ühel hetkel sai lihtsalt kõht täis ja oligi kõik. Ning ei tunne, et puudus oleks. Nii et olgem rohkem tolerantsed - kes tahab see võtab, kes tahab see mitte ja see nüüd küll kedagi targemaks, paremaks või jobumaks ei tee.
See muidugi minu isiklik arvamus. Tänan. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mehka Satub siia tihti

Liitunud: 6 Märts 2006 Postitusi: 247 Asukoht: Viljandi-Kuopio
|
Postitatud: Teis. Märts 25, 2008 5:09 pm Teema: |
|
|
täna omq -13 kraadi... ja hunnik lund maas  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hõljuk Vana tuttav
|
Postitatud: Teis. Märts 25, 2008 5:19 pm Teema: |
|
|
njah 36 tunnine lumesadu koos tuisuga jne lubati  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sander Vana tuttav
|
Postitatud: Teis. Märts 25, 2008 5:29 pm Teema: |
|
|
Laupäevaks näitab 9°C |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaspar Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Märts 25, 2008 7:42 pm Teema: |
|
|
Suvekatega on päris karm. Nägin kuda üks autojuht end täiega äärekivisse pidurdas, loomulikult rattad risti ja pidur põhja! _________________ Kõik vajalik autospordiks - www.rallipood.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Märts 25, 2008 8:02 pm Teema: |
|
|
Ma pidin ka ekstra kaks tiiru tööjuures parklast läbi küljetama, pärast olerexi juures oleks ka otse äärekivisse sõitnud praktiliselt.
Ega suvekatega tõtt öeldes ära ei keera ka , liiga libe on. rattajäljed jäid äärekivist mingi 50cm kaugusele nii,et .. :D
See jama on,et küljepeale libiseb palju paremini auto krt _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
masinist Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Märts 25, 2008 8:14 pm Teema: |
|
|
teet001 kirjutas: | kas keegi saab aidata mis on keskava ja augu vahe mazda B 2500 freestyle cab-il
suvi jõuab kätte ja oleks velgi sinna alla vaja |
Peaks olema 6x139,7 , suurem osa japside maasturitest on sama pcd-ga.
Nissan, mitsu, toyota, jne. _________________ C4 q, Golf 1, Lada 1200, Riga 1, Riga 3, Riga 4, Riga 7, Riga 22, Riga Mini, Erkkola mopo |
|
Tagasi üles |
|
 |
Renka Vana tuttav
|
Postitatud: Teis. Märts 25, 2008 8:25 pm Teema: |
|
|
...
Viimati muutis seda Renka (Esm. Dets. 09, 2013 12:37 am). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
|
Tagasi üles |
|
 |
teet001 Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Märts 26, 2008 2:17 am Teema: |
|
|
masinist kirjutas: | teet001 kirjutas: | kas keegi saab aidata mis on keskava ja augu vahe mazda B 2500 freestyle cab-il
suvi jõuab kätte ja oleks velgi sinna alla vaja |
Peaks olema 6x139,7 , suurem osa japside maasturitest on sama pcd-ga.
Nissan, mitsu, toyota, jne. |
hmm üks vend sr foorumist ütles et sama mis mis ford rangeri, usa lehelt luuras ringi ja sai sellised andmed  _________________ Taevas mind ei taha ja põrgu kardab,et võtan juhtimise üle! |
|
Tagasi üles |
|
 |
taunod Satub siia tihti
|
Postitatud: Kolm. Märts 26, 2008 8:08 am Teema: |
|
|
Mina panen täna igastahes talverehvid alla tagasi  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Märts 26, 2008 10:42 am Teema: |
|
|
Mina mitte...
täna sai hommikul meelega ekstreemi tehtud, Tartu mäe seal poole pealt vasakule sinna alla sisse keeratud ja teiselpool see ülijärsk kurviga tõus, sealt sai ikka tagurpidi alla libisetud poolviltu, mingi xX5 vend taga irvas, siis läks vist oma naelrehviga ka proovima ja ega eriti kaugemale ei jõudnud kui mina oma suvekaga :p
Ülivahffa, sahad võiks ka kõik katki minna oleks veel parem :P _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Lauri Satub siia tihti

|
Postitatud: Kolm. Märts 26, 2008 2:36 pm Teema: |
|
|
quattro ilm  |
|
Tagasi üles |
|
 |
masinist Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Märts 26, 2008 3:01 pm Teema: |
|
|
Lauri kirjutas: | quattro ilm  |
 _________________ C4 q, Golf 1, Lada 1200, Riga 1, Riga 3, Riga 4, Riga 7, Riga 22, Riga Mini, Erkkola mopo |
|
Tagasi üles |
|
 |
S4 Vana tuttav
Liitunud: 15 Nov. 2006 Postitusi: 838 Asukoht: viljandi lahedal
|
Postitatud: Kolm. Märts 26, 2008 5:24 pm Teema: |
|
|
..........ja saani  _________________ Sõduautode remont ja keevitustööd. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mehka Satub siia tihti

Liitunud: 6 Märts 2006 Postitusi: 247 Asukoht: Viljandi-Kuopio
|
Postitatud: Kolm. Märts 26, 2008 6:21 pm Teema: |
|
|
Kuopios peaaegu 1m lund maas... hakkad harjaga autot puhtaks lükkama, kui ringiga uuesti tiiru peale teed on samas seis nagu enne pühkimist  |
|
Tagasi üles |
|
 |
skylineGTT Satub siia tihti

|
Postitatud: Kolm. Märts 26, 2008 8:40 pm Teema: |
|
|
Jeeee, SnowDrift  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Toitz Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Märts 26, 2008 9:10 pm Teema: |
|
|
tõmbasin täna kaks suverehvide kasutajat viiratsi mäest üles  _________________ Mulk...Maalt ja hobusega |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm. Märts 26, 2008 9:51 pm Teema: |
|
|
Toitz kirjutas: | tõmbasin täna kaks suverehvide kasutajat viiratsi mäest üles  |
Mul ka slikid suverehvid aga 4wd aitab kõvasti, ronisin isegi põllul autoga ringi |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Kolm. Märts 26, 2008 11:43 pm Teema: |
|
|
skylineGTT kirjutas: | Toitz kirjutas: | tõmbasin täna kaks suverehvide kasutajat viiratsi mäest üles  |
Mul ka slikid suverehvid aga 4wd aitab kõvasti, ronisin isegi põllul autoga ringi | Ronib vb äste a mix sa tee peale selliste oludega pargid(leola tn), Kahest suunast sai laxust 1 suund, võimatu oli sõita Sry kui exin , et sina. _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
"sülearvutite remont ja hooldus" Tartus(ka saatmisega yle eesti) 51 936 191 |
|
Tagasi üles |
|
 |
teet001 Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Märts 27, 2008 1:53 am Teema: |
|
|
skylineGTT kirjutas: | Jeeee, SnowDrift  |
seda oli näha jah et kerge drift linnas  _________________ Taevas mind ei taha ja põrgu kardab,et võtan juhtimise üle! |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Nelj. Märts 27, 2008 11:39 am Teema: |
|
|
cartman kirjutas: | skylineGTT kirjutas: | Toitz kirjutas: | tõmbasin täna kaks suverehvide kasutajat viiratsi mäest üles  |
Mul ka slikid suverehvid aga 4wd aitab kõvasti, ronisin isegi põllul autoga ringi | Ronib vb äste a mix sa tee peale selliste oludega pargid(leola tn), Kahest suunast sai laxust 1 suund, võimatu oli sõita Sry kui exin , et sina. |
Olin jh mina, mul oli tuttavaga kiire jutt mis venis pikaks ja auto läx üldse meelest. Vabandust kui ette jäin! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Toitz Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Märts 27, 2008 10:52 pm Teema: |
|
|
www.teeme2008.ee
ehk leidub siitki mõni kes kaasa lüüa tahab  _________________ Mulk...Maalt ja hobusega |
|
Tagasi üles |
|
 |
jax Vana tuttav

Liitunud: 7 Märts 2006 Postitusi: 482 Asukoht: Viljandi; Uueka kant
|
Postitatud: Reede. Märts 28, 2008 8:37 am Teema: |
|
|
Kuida saan originaalmakil safe maha? Kood on olemas, aga ei saa seda safet maha.
Ise küsin ise vastan, alla tuli vajutada TP TA nupud korraga ja sai sisestada koodi. Tänan tähelepanu eest.  _________________ 56623268 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Märts 28, 2008 9:57 am Teema: |
|
|
Pole tänu väärt _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
|
Tagasi üles |
|
 |
S4 Vana tuttav
Liitunud: 15 Nov. 2006 Postitusi: 838 Asukoht: viljandi lahedal
|
Postitatud: Esm. Märts 31, 2008 9:18 pm Teema: |
|
|
inimesed olge normaalsed ja korjake need lipud ukse klaasidelt ära! See sõnum mõeldud neile kes nendega ringi sõidavad! _________________ Sõduautode remont ja keevitustööd. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sake Vana tuttav

Liitunud: 6 Märts 2006 Postitusi: 514 Asukoht: Tallinn, Viljandi, Haapsalu
|
Postitatud: Esm. Märts 31, 2008 11:20 pm Teema: |
|
|
nii tore on sõjaväes olla... toimkond ka veel  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Lauri Satub siia tihti

|
Postitatud: Esm. Märts 31, 2008 11:58 pm Teema: |
|
|
segased  |
|
Tagasi üles |
|
 |
kre Aktiivne külaline
|
Postitatud: Teis. Apr. 01, 2008 12:41 am Teema: |
|
|
Lauri kirjutas: |
segased  |
Nojaaa mõtsin alguses, et asi piirdub selle bagassi ehitamisega, tollel E46-l, kuid asi läeb lõpuks ikka päris käest ära  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tundmatu99 Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Apr. 01, 2008 12:23 pm Teema: |
|
|
KOLM... Ccv-last....korraga autosi pesemas
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
bufu CCV Guru
|
Postitatud: Teis. Apr. 01, 2008 4:20 pm Teema: |
|
|
Sake kirjutas: | nii tore on sõjaväes olla... toimkond ka veel  |
Ma isegi ei osanud unistada netis kolamisest toimkonna ajal:D Ohjah, ajad muutuvad ikka... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Apr. 01, 2008 6:18 pm Teema: |
|
|
Minuarust peaks päevast päeva tolmukoristamise autod ja toimkonnad ringi laskma preagu... rääkimata teetöödest. Krt, varsti on ikka üsna vähe teid mis täiesti perses pole koguaeg... isegi need uued teed on augulised ja ülekaevamistega kohati... rääkimata sellest,et nüüd lagunevad lõpuks need vene ajal tehtud parklad ja kaugemates kohtades asfalteeritud teed ka vaikselt ära ja remonti sinna oodata ka nagu ei ole..
Mul maja ette minek oli eile nii,et viskasin murule ettepandud äärekivi kus kurat ja panin camaroga mööda teeäärt (nojah, kivi suht minupärast sinna pandigi.,sest räme auk teeääres kohe ja mööda sõita ei saa,kui naabrid sitasti autosid pargivad...) panin meelega koguaeg mööda äärt võimaluse korral.. auk ise oli muidugi nii suur,et camaro käis mööda põhja kui sealt läbi sõitsin
2 aastaga on ulmeliselt perse ikka tee läinud ja ca 2 x laiemaks teeääred..
sittagi siin ilmas ka ei muutu...  _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaspar Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Apr. 01, 2008 6:23 pm Teema: |
|
|
Samas küttehinnad tõusevad, sellest üle poole on aktsiis, mis kulub teetöödele! Ostan kütet ja sõidan, aga teid nagu pole varsti enam kus sõita. _________________ Kõik vajalik autospordiks - www.rallipood.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
Log Satub siia tihti
|
Postitatud: Teis. Apr. 01, 2008 7:12 pm Teema: |
|
|
Päris kole on jah. Vuran tööpäevadel mööda eestit ringi ja täiesti haige kui käest ära on lastud. Teeääred on jumala ära vajunud, suurem auto vaastu tuleb siis peab põhimõtteliselt ise kruusa peale minema  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sander Vana tuttav
|
Postitatud: Teis. Apr. 01, 2008 7:16 pm Teema: |
|
|
Aga teeolusi ei saa ju korrastada kui Eesti pole 5rikkaima riigi seas vaid on kuskil 20+  |
|
Tagasi üles |
|
 |
rain290 Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Apr. 01, 2008 7:17 pm Teema: |
|
|
nendel ahvidel seal riigikogus
tuleks palku kärpida saaks ehlk teed korda  _________________ Vene riistad, USA riistad, ikka Taivaanis tehtud |
|
Tagasi üles |
|
 |
Renka Vana tuttav
|
Postitatud: Teis. Apr. 01, 2008 9:16 pm Teema: |
|
|
Nad ei saa ju mujale praegu investeerida, on vaja ju Tartu Talinn maantee nelja realiseks ehitada |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Apr. 01, 2008 10:53 pm Teema: |
|
|
ja seda iga aasta lappida sest esimese aastaga on vaod seest ja tee perses, ära seda ka unusta
see nagu kuldreegel ju eesti teede kohta... _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
|