Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Udukas Vana tuttav

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Udukas Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Märts 11, 2008 11:49 pm Teema: |
|
|
ikka müügis veel...kisub kiireks juba!!! _________________ Auto hooldus, remont. Xenonid(paigaldus), alarmid(paigaldus). |
|
Tagasi üles |
|
 |
Udukas Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Märts 14, 2008 7:20 pm Teema: |
|
|
väike hinnasula 27 000 hinnaks... _________________ Auto hooldus, remont. Xenonid(paigaldus), alarmid(paigaldus). |
|
Tagasi üles |
|
 |
Udukas Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Märts 28, 2008 2:30 pm Teema: |
|
|
väga väga kiire juba on...24000 hinnaks!!! _________________ Auto hooldus, remont. Xenonid(paigaldus), alarmid(paigaldus). |
|
Tagasi üles |
|
 |
Udukas Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Apr. 09, 2008 7:50 pm Teema: |
|
|
tean vist miks müük ei lähe kõige kiiremini! Unustasin mainuga, et auto on ostetud saksast mitu mitu aastat tagasi kirikuõpetaja naise käest, kes oli kodune ja käis pühapeäviti autoga kirikus! Eestis olen teine omanik! Esimene omanik oli enda tuttav, kes kasutas autot koolis käimiseks kord nädalas, kooli oli 300m. Ülejäänud ajast saisis auto kuivas garaasis, kus eemaldati iga päev auto pealt tolm! Ise olen siis teine omanik ja kasutan autot väga väga vähe, kuna olen noor ja tudeng ja lihtsalt ei jää makaroni pealt raha üle! Õige läbisõit on 36000. Spido on peale keritud, et asi kahtlane ei tunduks! _________________ Auto hooldus, remont. Xenonid(paigaldus), alarmid(paigaldus). |
|
Tagasi üles |
|
 |
teet001 Vana tuttav

Liitunud: 30 Märts 2006 Postitusi: 839 Asukoht: London, United Kingdom
|
Postitatud: Kolm. Apr. 09, 2008 8:29 pm Teema: |
|
|
187,5km aastas NICE
ja ma mõtlesin et vanaisa sõidab vähe 1450km aastas  _________________ Taevas mind ei taha ja põrgu kardab,et võtan juhtimise üle! |
|
Tagasi üles |
|
 |
S4 Vana tuttav
Liitunud: 15 Nov. 2006 Postitusi: 838 Asukoht: viljandi lahedal
|
Postitatud: Kolm. Apr. 09, 2008 9:35 pm Teema: |
|
|
Täitsa pael mis jutt sodi olid kui seda kirjutasid või kirikuõpetaja naise auto,kas esimene omanik ostus selle viljandist või kui jah siis tean kes selle müüs sellise jutuga ja veel 300m koolini,täitsa pael
Ära solvu aga sellist juttu usub sul keegi vanavanematest võibolla. _________________ Sõduautode remont ja keevitustööd. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Udukas Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Apr. 09, 2008 10:05 pm Teema: |
|
|
lihtsalt upitasin teemat Ja enne seda irooniaga teksti lugesin kuulutusi, kus oli ala sama jutt(mitte päris nii hull)  _________________ Auto hooldus, remont. Xenonid(paigaldus), alarmid(paigaldus). |
|
Tagasi üles |
|
 |
S4 Vana tuttav
Liitunud: 15 Nov. 2006 Postitusi: 838 Asukoht: viljandi lahedal
|
Postitatud: Nelj. Apr. 10, 2008 5:39 am Teema: |
|
|
Olen ka taolisi tekste kuulnud automüüjate suust.  _________________ Sõduautode remont ja keevitustööd. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Apr. 10, 2008 3:56 pm Teema: |
|
|
Põhjus miks paljud autos on saksas vanade inimeste nimel on mingite maksude pärast, seega passis ongi paljudel vanemate nimedel autod... _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
|