Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Rajareits Aktiivne külaline
|
Postitatud: Reede. Juun. 27, 2008 10:42 pm Teema: |
|
|
Focun kirjutas: | Kanal 2 uudistes nagu oleks räägitud 3 st hukkunust ja ühest üliraskest vigastatust , poole kõrvaga kuulsin |
Räägiti äkki Abja matsust?
Seal olevat ka mingi aktsioon olnud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Focun Satub siia tihti

|
Postitatud: Reede. Juun. 27, 2008 10:54 pm Teema: |
|
|
Rajareits kirjutas: | Focun kirjutas: | Kanal 2 uudistes nagu oleks räägitud 3 st hukkunust ja ühest üliraskest vigastatust , poole kõrvaga kuulsin |
Räägiti äkki Abja matsust?
Seal olevat ka mingi aktsioon olnud. |
Abja??? ei ei see oli just Orika sillast ikke _________________ unistused pildil |
|
Tagasi üles |
|
 |
Toitz Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Juun. 27, 2008 11:23 pm Teema: |
|
|
reporter rääkis kahest hukkunust mitte kolmest, ja üks hukkunu oli s klassi mesast ja teine teisest. _________________ Mulk...Maalt ja hobusega |
|
Tagasi üles |
|
 |
Focun Satub siia tihti

|
Postitatud: Laup. Juun. 28, 2008 8:12 am Teema: |
|
|
selge siis , igaljuhul kaastunne omastele. _________________ unistused pildil |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tiiger Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Juun. 28, 2008 9:12 am Teema: |
|
|
See on ju kohutav. Kindel kaastunne minupoolt omastele! _________________ Veakoodide lugemine ja kustutamine OBDII ja VAG tüüpi autodel!
+372 59045568 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Focun Satub siia tihti

|
Postitatud: Laup. Juun. 28, 2008 5:13 pm Teema: |
|
|
süüdlane elab veel , kaks süütut aga said hoopis hukka.
Sellistel tegelastel peaks olema kohus väljaspool seadusi. (omakohus) _________________ unistused pildil |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tiiger Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Juun. 28, 2008 7:07 pm Teema: |
|
|
Jah, antud juhul on kuuldused, et süüdlane tegi enne juba surmasõitu (ohtlikud möödasõidud). Kas tegelikkuses ka tõele vastab seda ju ei tea... aga jah, möödasõidu pärast laupkokkupõrge põhjustada on ju täielik absurd kuid samas ei midagi märkimisväärset Eesti liikluskultuuri seisukohalt  _________________ Veakoodide lugemine ja kustutamine OBDII ja VAG tüüpi autodel!
+372 59045568 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Reemet Satub siia tihti
Liitunud: 6 Märts 2006 Postitusi: 261 Asukoht: Tallinn/Viljandi
|
Postitatud: Nelj. Sept. 25, 2008 7:15 pm Teema: |
|
|
Üks sõiduriist jälle Viljandis vähem. Selline pilt avanes täna siis Olustveres, lendas õuealal oma olematute tagarehvidega kurvist välja vastu puud, kusjuures juht pani pärast matsu täis peaga jooksu, jättes kaasreisija peaga esiklaasi.
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Nelj. Sept. 25, 2008 7:37 pm Teema: |
|
|
Kas keegi ei võix sellele vanale yhe korraliku "Kelgu"anda? Tõesti si..auguni sellistest vendadest. Kahjux tänapäeva yhiskonnas oled pigem kõva vana kui häbiposti pandud. _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
"sülearvutite remont ja hooldus" Tartus(ka saatmisega yle eesti) 51 936 191 |
|
Tagasi üles |
|
 |
rain290 Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Sept. 25, 2008 8:31 pm Teema: |
|
|
see vana kes kohapeale jäeti see käis täna mul tööjuures
tahab ise kah juhile üle kurgi anda
pea lõhki käed kh
mobla kadunud jne... _________________ Vene riistad, USA riistad, ikka Taivaanis tehtud |
|
Tagasi üles |
|
 |
teet001 Vana tuttav

Liitunud: 30 Märts 2006 Postitusi: 839 Asukoht: London, United Kingdom
|
Postitatud: Nelj. Sept. 25, 2008 8:59 pm Teema: |
|
|
süüdistage neid tolvaneid (tüdrukud) kes seal teepeal passisid ja ei suvatsend kõrvale astuda
ja cartman küll sa oled ikka kõva mees meil _________________ Taevas mind ei taha ja põrgu kardab,et võtan juhtimise üle! |
|
Tagasi üles |
|
 |
teet001 Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Sept. 25, 2008 9:15 pm Teema: |
|
|
Tsiteerin:: | ma vaatan et kollast ajakirjandust on ikka palju
| niimoodii vastas kõrvalistuja _________________ Taevas mind ei taha ja põrgu kardab,et võtan juhtimise üle! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Reemet Satub siia tihti
|
Postitatud: Nelj. Sept. 25, 2008 9:22 pm Teema: |
|
|
teet001 kirjutas: | süüdistage neid tolvaneid (tüdrukud) kes seal teepeal passisid ja ei suvatsend kõrvale astuda
ja cartman küll sa oled ikka kõva mees meil |
1) Õuealal 20 km/h sõitis vähemalt 70-80 tunnistajate väitel (lisaks liiguvad seal ka lasteaia ja põhikoolilapsed)
2) Jalakäijal seal liiklemiseks eesõigus
3) Alkoholijoobes juhtimine
4) Vedava silla rehvid olid ilma mustrita
5) Turvavööd kinnitamata
Miskipärast ei süüdistaks ikka jalakäijaid, kui mingi pasapea oma päevinäinud 91 aasta akordipanniga õuealal ralliässa mängib, vastu puud sõidab ja siis ennast oma neiukesel olustvere kooli ära laseb peita, et politsei teda jumala eest neid promille välja puhuma ei paneks. Teet panin väga mööda oma jutuga nüüd? |
|
Tagasi üles |
|
 |
teet001 Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Sept. 25, 2008 9:29 pm Teema: |
|
|
haha lasi ennast ära peita jah ja kust selline jutt et täis äkki see neiu ise läks kaasa _________________ Taevas mind ei taha ja põrgu kardab,et võtan juhtimise üle! |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Nelj. Sept. 25, 2008 9:44 pm Teema: |
|
|
taga sillal oli siuke muster et isegi aastaid tagasi polex f1 see läbi läinud(tean sest olen selle autoga kokku puutunud). Kle teet ple mõttet kaitsta venda kes täispeaga kihutab, ise samasugune? Unustasin ennem öelda, kahju et siukesed vanad ennast kohe kasti ei sõida. See ei jää raudselt selle vanal viimasex. Teet jh ma olen nii kõva mees kyl. Kui peax mõne minu sugulase tuttava ikka surnuks sõitma ,siuke debiil, siis võin igast asju teha. Juht peax õnne tänama , et ta mõnd last surnux ei sõitnud. sry väljendite pärast. _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
|
Tagasi üles |
|
 |
kaspar Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Sept. 25, 2008 10:05 pm Teema: |
|
|
Kallid sõbrad, kui teist keegi arvab, et täispeaga sõitmine on väga okei, siis sa oled ajuhälvik ja peaksid ravile minema. Vedas, et seekord nii läks, aga kui täna oleksid seal õnnetuspaigal küünlad, kas siis ka siin foorumis keegi õigustaks seda juhti? Purjuspäi autojuhtimist ei õigusta miski! |
|
Tagasi üles |
|
 |
rain290 Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Sept. 25, 2008 10:22 pm Teema: |
|
|
see ei olnud I kord sel vanal täis peaga sõita
ta augustis kah täispeaga vahele
hetkel polnud tal ju lubegi _________________ Vene riistad, USA riistad, ikka Taivaanis tehtud |
|
Tagasi üles |
|
 |
RealGSM Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Sept. 25, 2008 10:59 pm Teema: |
|
|
Vat siin pooldan ma seda auto äravõtmist. Niikui vahele jääb et lubadeta roolis siis auto käest ära ja kuskil oksjonil müüki. Nii saaks ehk selle negatiivse riigieelarve plussi omdaega  _________________ Iga auto muutub ükskord Opeliks, nõnda olen nüüd Opeli omanik |
|
Tagasi üles |
|
 |
Timz Aktiivne külaline
|
Postitatud: Nelj. Sept. 25, 2008 11:43 pm Teema: |
|
|
mäeltan eelmine aasta oli see ikka päris kena aparaat, paar päeva tagasi õnnestus omalgi sellega sõita sõbra sõbra kaudu vms, ja usun et rehvid selles avariis süüdi pole, liigne kupatamine ja kehv reaktsiooni aeg ilmselt.
kiirust muidugi ei teadnud, sest üks paljduest katkistest asjadest sellel autol oli spido.
aga hea et iniemsed terved. ehk rohkem ei juhtu:) |
|
Tagasi üles |
|
 |
RealGSM Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Sept. 26, 2008 12:08 am Teema: |
|
|
Timz kirjutas: | mäeltan eelmine aasta oli see ikka päris kena aparaat, paar päeva tagasi õnnestus omalgi sellega sõita sõbra sõbra kaudu vms, ja usun et rehvid selles avariis süüdi pole, liigne kupatamine ja kehv reaktsiooni aeg ilmselt.
kiirust muidugi ei teadnud, sest üks paljduest katkistest asjadest sellel autol oli spido.
aga hea et iniemsed terved. ehk rohkem ei juhtu:) |
Nooh loodame. Aga see jobu leiab kindalsti muu masina ja sõidab kellegi veel kunagi surnuks. Raisk mõni ikka aru ei saa, et purjuspäi ei tasu rooli ronida. Trahvid on neile rohkem medalite eest. Hooplemise asi vms. Ma ei ütle et olen kukkununnu et kunagi ei joo, aga kui väga vaja siis leian ka alkomeetri millega kontrollida seisundit. Ja kui olengi täis siis autorooli sõitma pole läinud. Nii mõistust pole veel ära joonud. _________________ Iga auto muutub ükskord Opeliks, nõnda olen nüüd Opeli omanik |
|
Tagasi üles |
|
 |
teet001 Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Sept. 26, 2008 6:45 am Teema: |
|
|
ei kiida midagi siin purjuspeaga sõitmist jne ja vb et parem ongi et lahti sai autost tuleb ehk mõistus koju
aga õnnetuse üritas ta ära hoida et mitte inimestele otsa tänu sellele sattus teepeenrale lahtise killupeale ja oligi mats käes
2 tundi peale paku oli autojuht küll kaine ei tea kust see purjus jutt tuleb _________________ Taevas mind ei taha ja põrgu kardab,et võtan juhtimise üle! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Udukas Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Sept. 26, 2008 8:46 am Teema: |
|
|
teet001 kirjutas: | ei kiida midagi siin purjuspeaga sõitmist jne ja vb et parem ongi et lahti sai autost tuleb ehk mõistus koju
aga õnnetuse üritas ta ära hoida et mitte inimestele otsa tänu sellele sattus teepeenrale lahtise killupeale ja oligi mats käes
2 tundi peale paku oli autojuht küll kaine ei tea kust see purjus jutt tuleb |
Õnnetuse oleks ta ära hoidnud, kui ei oleks joogisena rooli läinud(kui ta oli joogine) ja kui oleks õuealal ikkagi sõitnud lubatud kiirusega. Siin ei ole keegi teine peale juhi süüdi. Jutt, et inimesed olid teel on liiga labane (õuealal ongi inimesed tee peal) _________________ Auto hooldus, remont. Xenonid(paigaldus), alarmid(paigaldus). |
|
Tagasi üles |
|
 |
vamps CCV Guru

Liitunud: 14 Apr. 2006 Postitusi: 1164 Asukoht: Viljandi/Tallinn
|
Postitatud: Reede. Sept. 26, 2008 11:02 am Teema: |
|
|
teet001 kirjutas: | 2 tundi peale paku oli autojuht küll kaine ei tea kust see purjus jutt tuleb |
Kas too vend tundis, et on kaine või mõõdeti seda alkomeetriga? _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaspar Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Sept. 26, 2008 11:29 am Teema: |
|
|
Kui nüüd politsei andmetel ta ka mitmendat korda juba täispeaga vahele jäi, siis läheb asi kohtusse ju, ehk pannakse kinni, siis ehk loksub mõistus tagasi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cabernet1 Satub siia tihti

Liitunud: 15 Aug. 2008 Postitusi: 199 Asukoht: Kelmiküla - Kivistiku tare.
|
Postitatud: Reede. Sept. 26, 2008 1:41 pm Teema: |
|
|
kahju, et Eesti seadusandlus seda ei võimalda, muidu võiks sellise venna, kes roolis joobes on, kohe kohtu alla anda TAPMISKATSE paragrahvi järgi, sest tegemist on siiski potensiaalse mõrtsukaga.
Ma saan aru joobes juhtimisest näiteks oludes, kus ainuke kaine autojuht on vahtralehega neiuke, kes valest teeotsast metsavahele sisse keerates ei oska tumedate klaasidega autot ümber pöörata ning seda teeb tema eest kogemustega, kuid antud hetkel kahjuks joobes isik. Kuid peale manöövrit vahetatakse kohe kohad tagasi.
Isegi olen olnud sunnitud rooli keerama peale paari õlle joomist, kuid vaid selleks, et tagurdada auto teele, kuskohast siis kaine juht sellega edasi liikus. _________________ http://www.mazdaklubi.com |
|
Tagasi üles |
|
 |
xpr Satub siia tihti

|
Postitatud: Reede. Sept. 26, 2008 4:06 pm Teema: |
|
|
Nägin seda autot paar päeva ennem premiumi tanklas. Siis jäi juba silma, et tagumistest rehvidest olid traadid väljas ja väga kulunud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
teet001 Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Sept. 26, 2008 4:33 pm Teema: |
|
|
kaspar kirjutas: | Kui nüüd politsei andmetel ta ka mitmendat korda juba täispeaga vahele jäi, siis läheb asi kohtusse ju, ehk pannakse kinni, siis ehk loksub mõistus tagasi. |
ühe korra eelnevalt jääk nähud olid hommikul pool6 võeti 4 kuuks ära.
Ei mõõtnud küll alkomeetriga aga tundus kaine ja ise väitis ka seda sest ma tean täpselt milline ta eelimne õhtu välja nägi siis oli ikka kõvasti napsune _________________ Taevas mind ei taha ja põrgu kardab,et võtan juhtimise üle! |
|
Tagasi üles |
|
 |
teet001 Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Sept. 26, 2008 4:35 pm Teema: |
|
|
xpr kirjutas: | Nägin seda autot paar päeva ennem premiumi tanklas. Siis jäi juba silma, et tagumistest rehvidest olid traadid väljas ja väga kulunud. |
rehvi äärde olid paljad jah kuna käisid koopasse
ega seal muud midagi olnud valesti valitud sõidukiirus ja olematud taga rehvid _________________ Taevas mind ei taha ja põrgu kardab,et võtan juhtimise üle! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Sept. 26, 2008 6:36 pm Teema: |
|
|
Need vennad selle hondaga suutsid juba mulgiralli ajal tuju ära rikkuda oma jobu olemisega. Deep-inside ma juba lootsin sel päeval, et nad end puusse sõidavad, muidugi jättes süütud inimesed vigastamata.
cartman kirjutas: | Kas keegi ei võix sellele vanale yhe korraliku "Kelgu"anda? Tõesti si..auguni sellistest vendadest. |
Ühinen arvamusega, need tüübid vääriksid küll ühte korralikku "mõistuse-pähe-tagumist", sest ega see trahv (kui seda üldse tuleb!?) ja puruks auto veel jobust inimest ei tee, lõhkine pea seevastu aga teinekord teeb.
Ma ei ole mingi rusikakangelane, lihtsalt tõsiselt masendav on vaadata, kui linnapildis sellised täispeaga jobud aknast, pudel käes, välja ripuvad ja karjuvad, samal ajal kui juht autoga väga amatöörlikke manöövreid teeb... ise ka vist aru saamata, mida üritada tahtis. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mehka Satub siia tihti

Liitunud: 6 Märts 2006 Postitusi: 247 Asukoht: Viljandi-Kuopio
|
Postitatud: Reede. Sept. 26, 2008 7:36 pm Teema: |
|
|
teet001 kirjutas: | 2 tundi peale paku oli autojuht küll kaine ei tea kust see purjus jutt tuleb |
sündmuskohalt ära minek võrdub juba sellega et ta oli purjus. |
|
Tagasi üles |
|
 |
skylineGTT Satub siia tihti

|
Postitatud: Reede. Sept. 26, 2008 7:50 pm Teema: |
|
|
Kriminalistide foorum  |
|
Tagasi üles |
|
 |
teet001 Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Sept. 26, 2008 7:51 pm Teema: |
|
|
jaa ta on sellest täitsa teadlik ja on ammu juba oma ütlused andnud
ma enam ei viitsi sellel teemal vestelda kuna iga üks ajab oma jonni edasi ja see on täiesti tulutu miskit öelda siin _________________ Taevas mind ei taha ja põrgu kardab,et võtan juhtimise üle! |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Sept. 26, 2008 7:54 pm Teema: |
|
|
teet001 kirjutas: | jaa ta on sellest täitsa teadlik ja on ammu juba oma ütlused andnud
ma enam ei viitsi sellel teemal vestelda kuna iga üks ajab oma jonni edasi ja see on täiesti tulutu miskit öelda siin |
Halloo, mida siin yldse õigustusex öelda on? _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
|
Tagasi üles |
|
 |
Mehka Satub siia tihti

Liitunud: 6 Märts 2006 Postitusi: 247 Asukoht: Viljandi-Kuopio
|
Postitatud: Reede. Sept. 26, 2008 8:00 pm Teema: |
|
|
Tsiteerin:: | Halloo, mida siin yldse õigustusex öelda on? |
midagi ?
lihtsalt MÕNI, ei saa aru, et see on väär tegu. Pealekauba ei jõua kohale, miks Teet üldse üritab midagi nagu õigustuseks öelda? Saise ei saa aru, et BULLSHIT teema oli ? |
|
Tagasi üles |
|
 |
teet001 Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Sept. 27, 2008 12:36 pm Teema: |
|
|
cartman kirjutas: | Kas keegi ei võix sellele vanale yhe korraliku "Kelgu"anda? Tõesti si..auguni sellistest vendadest. |
ja lehtla kui sa niikõvamees oled ma arvan et leijan teile mingi kokkusaamise kuskil
ma ei õigustat teda ja tema tegu aga lihtsalt aetakse mingit häma suust välja millest pole õrna aimugi ja nii need külajutud tulevad ja nagu kaasreisija ütles et jube milline kollane ajakirjandus _________________ Taevas mind ei taha ja põrgu kardab,et võtan juhtimise üle! |
|
Tagasi üles |
|
 |
markku Vana tuttav
|
Postitatud: Laup. Sept. 27, 2008 1:17 pm Teema: |
|
|
Vaadake mis ilm väljas on. Paremat pole teha kui vaielda mingi tühise matsu pärast? Kõik jäid ellu, autost saadi lahti. Keegi saab varuosi osta.
Positiivne ju ? |
|
Tagasi üles |
|
 |
KalevGSi CCV Guru

|
Postitatud: Laup. Sept. 27, 2008 7:16 pm Teema: |
|
|
Mnjah, ma ka üks hommiku arvasin, et olen kaine aga näedsa..polnudki. Alkohol on ikka üks halb ja keeruline asi mis verest ei taha kohe sugugi hästi välja minna. Tean omadest kogemustest ja viimasel ajal hoian pikivahet ikka joomisel ja sõitmisel. Trahvid pole just kõige leebemad. Aga kahju jah, et selliseid õnnetusi juhtub. Joobes või mitte aga sellisel teel tasuks ikka kiirust mõnuga jälgida, seal neid väikseid lapsi ikka väga, väga palju liikvel. Eks kõik arvavad, et oskavad hästi sõita aga paraku ikka füüsika reeglite vastu ei saa. Sõimama kedagi ei hakka, õigustama samuti mitte, nii või naa on ta oma teos süüdi ja case closed  |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Sept. 27, 2008 7:41 pm Teema: |
|
|
teet001 kirjutas: | cartman kirjutas: | Kas keegi ei võix sellele vanale yhe korraliku "Kelgu"anda? Tõesti si..auguni sellistest vendadest. |
ja lehtla kui sa niikõvamees oled ma arvan et leijan teile mingi kokkusaamise kuskil
Mis ma temaga ika kokku saan , kui soovib siis palun, muidugi.
ma ei õigustat teda ja tema tegu aga lihtsalt aetakse mingit häma suust välja millest pole õrna aimugi ja nii need külajutud tulevad ja nagu kaasreisija ütles et jube milline kollane ajakirjandus |
A äkki siis ytled mis oli vale
1.joobes?
2.õueala ja kiirus?
Kuna tundub et sa asjaga jube kursis _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
|
Tagasi üles |
|
 |
teet001 Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Sept. 28, 2008 4:46 am Teema: |
|
|
1 et olnud joobes ei tea kust tuli selline jutt
2 jah oli valitud vale kiirus ja vales kohas (rahvarohkes)
3 ja mida on sul veel targutada kas su aju ei saa piisavalt hapnikku et seda inffi kinni võtta  _________________ Taevas mind ei taha ja põrgu kardab,et võtan juhtimise üle! |
|
Tagasi üles |
|
 |
markku Vana tuttav
|
Postitatud: Püh. Sept. 28, 2008 9:27 am Teema: |
|
|
teet001 kirjutas: | 1 et olnud joobes ei tea kust tuli selline jutt
|
Reemet kirjutas: | ... kusjuures juht pani pärast matsu täis peaga jooksu, jättes kaasreisija peaga esiklaasi. |
teet001 kirjutas: | ei kiida midagi siin purjuspeaga sõitmist jne ja vb et parem ongi et lahti sai autost tuleb ehk mõistus koju |
Ma saan aru küll, et ühe kandi poisid ja eks ikka üritatakse tuttavaid kaitsta
aga see muutub juba naljakaks ... |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Sept. 28, 2008 10:50 am Teema: |
|
|
Teet, mida rohem sa kirjutad ,seda suuremasse ämbrisse sa oma faktidega astud. _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
|
Tagasi üles |
|
 |
teet001 Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Sept. 28, 2008 12:15 pm Teema: |
|
|
jah eelmises postituses jäi see võlusõna EI puudu kell oli ka palju ja vilistlaste kokkutulekult tulin.
see et ma ütlesin et ei kiida purjuspeaga sõitmist oli mõeldud üle üldiselt ja see et eelnevalt oli vahele jäänd jääkidega _________________ Taevas mind ei taha ja põrgu kardab,et võtan juhtimise üle! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Reemet Satub siia tihti
|
Postitatud: Püh. Sept. 28, 2008 8:18 pm Teema: |
|
|
Häma?
Olin ühe tunnistajana staadionil seal juures, kui see auto tuli ja nägin kui see jopa autost susliku kombel kibekähku välja ronis ja minema jooksis. Silmaga oli näha, et kaine vennaga polnud tegu. Kas panen ka sellest pildi siia, kuidas ta minema jookseb?
Hea, kui on fotokas alati käepärast...maailm on lihtsalt imeline. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Sept. 28, 2008 8:43 pm Teema: |
|
|
Reemet kirjutas: | Häma?
Olin ühe tunnistajana staadionil seal juures, kui see auto tuli ja nägin kui see jopa autost susliku kombel kibekähku välja ronis ja minema jooksis. Silmaga oli näha, et kaine vennaga polnud tegu. Kas panen ka sellest pildi siia, kuidas ta minema jookseb?
Hea, kui on fotokas alati käepärast...maailm on lihtsalt imeline. |
Väga lux reemet, mine ajakirjandusse Võix ju pildi yles panna, saax nii mõnedki kysimused vstuse _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
|
Tagasi üles |
|
 |
teet001 Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Sept. 28, 2008 8:52 pm Teema: |
|
|
aga seda ei märkand kui nad mõlemad ronisid autost välja ja ajasid juttu ja siis pani jooksu
see muidugi jäi kaadrilt puudu
ja keegi pole muidugi kuulnud ¹okist _________________ Taevas mind ei taha ja põrgu kardab,et võtan juhtimise üle! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Reemet Satub siia tihti
|
Postitatud: Püh. Sept. 28, 2008 9:41 pm Teema: |
|
|
teet001 kirjutas: | aga seda ei märkand kui nad mõlemad ronisid autost välja ja ajasid juttu ja siis pani jooksu
ja keegi pole muidugi kuulnud ¹okist |
ooo, kas sina olid ka tunnistaja?
Ma ei märganudki sind seal:biggrin:
eniveis, purjus või ebakaine- selle selgitab välja Eesti Politsei või Viljandi kohtumaja. Lihtsalt sellised inimesed võiksid piiruda aiakäru või äärmisel juhul murutraktori juhtimisega ja seda ka vanemliku järelvalve all. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Focun Satub siia tihti

|
Postitatud: Esm. Sept. 29, 2008 6:33 am Teema: |
|
|
teet001 kirjutas: | aga seda ei märkand kui nad mõlemad ronisid autost välja ja ajasid juttu ja siis pani jooksu
ja keegi pole muidugi kuulnud ¹okist |
Ma lihtsalt ei saa aru mida sa kaitsed seda venda ,kas mingi vahtralehtede ordu on loodud või, selline s..apea tuleks teiste hirmuks kinni panna, eelnevat juba joobes vahele jäänud ja nüüd kiirelt minekut teha ( Joobe nii kui nii ). Siin hakkab meenuma üks vanasõna ütle kes on su sõbrad ja ma ütlen kes oled sa _________________ unistused pildil |
|
Tagasi üles |
|
 |
RealGSM Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Sept. 29, 2008 8:21 am Teema: |
|
|
Sündmuskohalt lahkumine võrtsustatakse joobega. Näiteks kui ta 2 h hiljem tagasi tuli siis selle ajaga jõuab ilusti pudel õlle organismist lahkuda. _________________ Iga auto muutub ükskord Opeliks, nõnda olen nüüd Opeli omanik |
|
Tagasi üles |
|
 |
KalevGSi CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Sept. 29, 2008 6:24 pm Teema: |
|
|
RealGSM kirjutas: | Sündmuskohalt lahkumine võrtsustatakse joobega. Näiteks kui ta 2 h hiljem tagasi tuli siis selle ajaga jõuab ilusti pudel õlle organismist lahkuda. |
Säästu kange ei jõuaks  |
|
Tagasi üles |
|
 |
xpr Satub siia tihti

|
Postitatud: Teis. Sept. 30, 2008 8:24 am Teema: |
|
|
Jooksis kahe tunniga ennast Olustvere peal kaineks  |
|