Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
kre Aktiivne külaline
|
Postitatud: Kolm. Dets. 31, 2008 6:24 pm Teema: osatan või vahetan paari õlle vastu telefoni softi vahetuse |
|
|
on kedagi või kellegil mõnda tuttavat viljandis kes tegeleks softi vahetamisega, konkreetne telefon on nokia 9300i, või on kellegil sellele telefonile softi kaablit ja saaks laenata, hinnaks siis mõni õlle või raha, kuidas soovitakse! |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Kolm. Dets. 31, 2008 7:01 pm Teema: |
|
|
viljandis vist yldiselt selliste asjadega ei tegeleta, tartu v tallinn. _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
"sülearvutite remont ja hooldus" Tartus(ka saatmisega yle eesti) 51 936 191 |
|
Tagasi üles |
|
 |
kre Aktiivne külaline
|
Postitatud: Kolm. Dets. 31, 2008 7:39 pm Teema: |
|
|
cartman kirjutas: | viljandis vist yldiselt selliste asjadega ei tegeleta, tartu v tallinn. |
mõnda fanatti ehk ikka on kes ei tegutse ametlikult |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Kolm. Dets. 31, 2008 7:54 pm Teema: |
|
|
Tartu kohta võin PSis infi anda kui soovi _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
|
Tagasi üles |
|
 |
vamps CCV Guru

Liitunud: 14 Apr. 2006 Postitusi: 1164 Asukoht: Viljandi/Tallinn
|
Postitatud: Kolm. Dets. 31, 2008 8:05 pm Teema: |
|
|
Milline kaabli otsik sinna läheb? Mul mingi kaabel on aga ei leidnud praegu kiirelt ühtegi pilti ega infot, milline kaabel Su telefoniga ühildub.
Aga mis praegusel softil viga on? Üldiselt on Nokial softi updated tasuta saadaval. Olen ka enda 6233-l softi uuendanud. Võimalik et update kõrvaldab ka mõned vead, mis telefonis võivad esineda.
Kui neid linke vaadata:
LINK1
LINK2,
siis võiks isegi äkki minna? _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
kre Aktiivne külaline
|
Postitatud: Kolm. Dets. 31, 2008 8:11 pm Teema: |
|
|
vamps kirjutas: | Milline kaabli otsik sinna läheb? Mul mingi kaabel on aga ei leidnud praegu kiirelt ühtegi pilti ega infot, milline kaabel Su telefoniga ühildub.
Aga mis praegusel softil viga on? Üldiselt on Nokial softi updated tasuta saadaval. Olen ka enda 6233-l softi uuendanud. Võimalik et update kõrvaldab ka mõned vead, mis telefonis võivad esineda.
Kui neid linke vaadata:
LINK1
LINK2,
siis võiks isegi äkki minna? |
ei ei, üks on kommunikaator ja teine on telefon, tavaline data kaabel endal ka olemas kuid just softi kaablit oleks vaja! softi kaabel siis see mis käib tahapoole kas aku alla või siis kui on klemmid mujal siis mujale!
erki saada see tartu kontakt igaks-juhuks ps mulle! |
|
Tagasi üles |
|
 |
vamps CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Jan. 01, 2009 6:17 am Teema: |
|
|
Läbi data kaabli saab ka ju softi uuendada! Vähemalt minu 6233-l sai! Mul polegi muud varianti. Tekkis kahtlus, kas kommunikaatoril on, sest pole vahet, mis infot sa selle kaudu vahetad, kaabel peaks telefoni jaoks ikka üks olema. Vähemalt niipalju kui mina tööalaselt või eraelus nendega kokku puutund olen. Milline see teine juhe siis on? _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
illukas Satub siia tihti
|
Postitatud: Nelj. Jan. 01, 2009 3:16 pm Teema: |
|
|
data kaableid on mitut tüpi ja kõikkidega ei saa softi uuendada
viljandis tegutses mobifonis üks tark onu kes tegeles |
|
Tagasi üles |
|
 |
vamps CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Jan. 02, 2009 3:47 am Teema: |
|
|
illukas kirjutas: | data kaableid on mitut tüpi ja kõikkidega ei saa softi uuendada
viljandis tegutses mobifonis üks tark onu kes tegeles |
Kaabel peab lihtsalt telefoniga ühilduma. Ja kui ühildub, saab ka softi uuendada. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
illukas Satub siia tihti
|
Postitatud: Reede. Jan. 02, 2009 2:54 pm Teema: |
|
|
vamps kirjutas: | Kaabel peab lihtsalt telefoniga ühilduma. Ja kui ühildub, saab ka softi uuendada. |
uuri!
on kahte tüüpi kaableid, ühed nimetame neid siis full kaabliteks, millega saab kõikke teha(softi vahetada lahti muukida jne), ning teised, mis on ainult ühendamiseks ja modemina kasutatavad. Vähemalt 6310i-l on data kaableid kahte tüüpi, kuid ainult ühega saab tõsisemaid asju teha
üldiselt mine uuri mobifonist |
|
Tagasi üles |
|
 |
kre Aktiivne külaline
|
Postitatud: Reede. Jan. 02, 2009 3:02 pm Teema: |
|
|
mobifonis saadavad tlna ja see võtaks terve nädala! ja 9300i on selline mudel millel ei piisa softi vahetamiseks tavalisest kaablist! ja see ei pea paika et kaabel peab ühilduma telefoniga siis saab ka vahetada softi, nagu ennem mainitud, on olemas kahte tüüpi kaableid! |
|
Tagasi üles |
|
 |
vamps CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Jan. 02, 2009 5:02 pm Teema: |
|
|
Kas on siis vaja totaalselt midagi muud peale lasta ja tarkvarauuendamisest pole kasu? _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
kre Aktiivne külaline
|
Postitatud: Laup. Jan. 03, 2009 2:14 pm Teema: |
|
|
vamps kirjutas: | Kas on siis vaja totaalselt midagi muud peale lasta ja tarkvarauuendamisest pole kasu? |
nonii, see on nüüd siis ericsson 688 flash kaabel ehk sellega saab softi vahetada, ühesõnaga flash kaabel käib lpt või com porti mitte usb-sse, jah nokia E ja N series telefoni softi saab uuendada ka tavalise data kaabliga, läbi nokia mingi softi programmi kuid konkreetselt nokia 9300-l ei ole võimalik vahetada softi tavalise data kaabliga!!! |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Jan. 03, 2009 5:15 pm Teema: |
|
|
A mis lahendus siiis tuli? _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
|
Tagasi üles |
|
 |
|