Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Dets. 28, 2008 6:43 pm Teema: |
|
|
jah ja nii ta külge lähebki.
ahja, bov on ka vaja kuskilt sebida, saabb pss psst kuulda :) _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaspar Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Dets. 29, 2008 2:03 am Teema: |
|
|
Maik kirjutas: | ahja, bov on ka vaja kuskilt sebida, saabb pss psst kuulda :) |
HKS omad teevad mu meelest pulli häält, youtubest saad kuulata!  _________________ Kõik vajalik autospordiks - www.rallipood.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Dets. 29, 2008 8:53 pm Teema: |
|
|
tegelt nad vist teevad pulli häält suurema rõhu peale ?
hmm.. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaspar Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Dets. 29, 2008 9:55 pm Teema: |
|
|
Maik kirjutas: | tegelt nad vist teevad pulli häält suurema rõhu peale ?
hmm.. |
Ei tea, Erki talonil tegi ju Bov suht valju häält 0,6 ja 0,7 bar peal juba (tegelikult ka väiksema rõhuga). Ma olen aru saanud, et need replicad ei tee korralikult häält, õiged asjad teevad. Samas võid ju uurida kelleltki kel rohkem kogemusi on nendega (nt turboclub). _________________ Kõik vajalik autospordiks - www.rallipood.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Esm. Dets. 29, 2008 10:10 pm Teema: |
|
|
Egas vette kapoti alla ei sobigi mingine odav, lekkiv hiinakas. _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
"sülearvutite remont ja hooldus" Tartus(ka saatmisega yle eesti) 51 936 191 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Dets. 29, 2008 10:36 pm Teema: |
|
|
corvetifoorumites nad kiidavad tial-i 55mm-i oma... mis iganes see täpselt on. Päris kirved asjad igastahes... kui pole replica .
njah, täna sai lõpuks ometi midagi tehtud ka, bensupump kere küljes kinni ja ühendused ka kõik tehtud. Sai ka vool võetud pistikust kuhu süütega nagu 12v peale jooksis paariks sekiks aga pärast proovides ei mõiganud midagi. Võibolla on pumba juhtimine massiga, peab proovima. Või siis võtsin valest kohast .
:) _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Jan. 01, 2009 9:54 pm Teema: |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=yKAZdIEHCJo
pihustid jõudsid kah kohale... ehk, on aeg ecu maha võtta ja usasse ära saata . _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Reede. Jan. 02, 2009 1:35 am Teema: |
|
|
Kompressor tekitab kohapeal kah rõhku w? _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
|
Tagasi üles |
|
 |
illukas Satub siia tihti
|
Postitatud: Reede. Jan. 02, 2009 2:48 am Teema: |
|
|
cartman kirjutas: | Kompressor tekitab kohapeal kah rõhku w? |
et mismõttes kohapeal
kompressor saab oma energija vändalt, kui see ringi käib siis mingist hetkest(teatud pööretelt) ta rõhku tekitama hakkab jah.
Sama nagu turboga, ainult turbo saab oma energia paisunud väljaheite gaasidest, mis kuumakoja poolse vurri ringi ajavad |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Jan. 02, 2009 3:00 am Teema: |
|
|
no mõtlen et kas 1p/min akkab juba rõhk tekkima, turboautol alles siis kui vedu järgi tuleb(kohapeal võid pöördeid anda palju tahad, ylerõhku ei teki _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
|
Tagasi üles |
|
 |
vamps CCV Guru

Liitunud: 14 Apr. 2006 Postitusi: 1164 Asukoht: Viljandi/Tallinn
|
Postitatud: Reede. Jan. 02, 2009 3:35 am Teema: |
|
|
cartman kirjutas: | no mõtlen et kas 1p/min akkab juba rõhk tekkima, turboautol alles siis kui vedu järgi tuleb(kohapeal võid pöördeid anda palju tahad, ylerõhku ei teki |
Ei tea kas mina olen asjast valesti aru saanud või Cartman aga turbo tekitab ka kohapeal ülerõhku. Nagu Illukas eelnevalt mainis turbo tööpõhimõtet, siis pole siin auto füüsilisel liikumisel mingit seost. Pole vahet kas annad gaasi kohapeal või sõites, väljalaskest tulnud piisaval hulgal gaase ajavad turbo pöörlema, mis tekitab ülerõhu sisselaskesse. Kompressos sama tööpõhimõttega, ainult et saab oma energia kuskilt võlli pealt, täpsemalt ei tea, ja tekitab ülerõhu teatud pöörete juures, kui väljalaskesse piisaval hulgal gaase jõuab.
Ja 1p/min ei tekita ükski turbo ega kompressor ülerõhku, sest pole olemas autot, mille mootor käiks 1 pööre minutis!
Ilmselt pidasid silmas seda vilinat, mis vette tühipööretel tegi. Ja ma usun, et see ei tekitanud ülerõhku vaid oli lihsalt niisama vilin, kuid pöördeid tõstes oli kompressori tööd oli kuulda küll ja see oli mõnus:D
Igatahes tundub, et asi päris lõpusirgel ning on oodata üpris head tulemust, vähemalt hääl viitas sellele. Kuskile dynosse ka kunagi plaan minna, et tulemused kuskil näha ka oleks? Siis oleks hea näha kompressori kasutegurit. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Jan. 02, 2009 4:38 am Teema: |
|
|
Boostini ei aita jõuda ka vabakäigul tuuritamine - nagu ka vabalthingaval mootoril vaakum sisselaskes küll langeb, kuid ülelaaderõhku ei teki, kuna koormuseta mootor ei tekita küllaldaselt heitgaase.
(Copy yhest lõigust, minu jutu tõestusex)
Ma ei tahtnudki öelda et 1pöörde juures, tundsin huvi et kas rõhk akkab kohe pööretega koos tõusma v alles mingist pöördest alates kuna kompressor rihmaga. Otsisin väheke oma kysimusele vastu,st
Roots- ja topeltkruvikompressorite juures tihti kasutusel möödavooluklapp ja/või sidur, et vältida õhu survestamist (ja sellega kaasnevat temperatuuritõusu ning jõu- ja kütusekulu) mootori väikese koormuse korral. Tsentrifugaali puhul loodetakse sellele, et kompressor madalatel pööretel erilist boosti ei toodagi.
Maik, sul vict see viimane varjant? _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Jan. 02, 2009 8:35 am Teema: |
|
|
vaba käiguga tuuritamine toob sama boosti mis täisgaasi ajal. Sest pööretest sõltuvuses on täpne rõhu toodang. Mida rohkem pöördeid seda rohkem õhku.
rõhk hakkab kohe tõusma, ka tühikäigul lastakse õhku koguaeg välja. enamasti kasutakse küll klappi mis laseb õhu kompressori ette tagasi,aga mina lähen keerulisemat teed ja pean seadistama bov-i vedru hiljem nii,et tühikäigul on ka juba natuke lahti. Kui ma seda ei pane, kerib kompressor koguaeg õhule kuumust juurde ja ka ise kuumeneb kuna lööb õhku nö. tupikusse..
Ma täpselt ei tea mis pöörde peal boost vaakumi ületab ja tuntavas jõus tekkima hakkab ,aga suht varakult igastahes 2000rpm vms pakuks. mul alguses ka juba väänet piisavalt, seega probleemi pole...
see ülal toodud video ei olnud minu autost!!!
vette teeb väikest sisselaske vilinat tühikäigul ka jah btw...
http://forums.corvetteforum.com/c5-forced-induction-nitrous/1779215-eg-install-547rwhp-ecs-paxton-novi-2000-supercharger-pics.html siin kuskil dynosheet 300kw stockis oleva omast...
tahaks bloweri nukka ka,aga hammas ei hakka peale eks näha ole palju suvel kätte saab, paljudes usas on tehtud mitmeid asju veel kohe... ja alustuseks kangemad mootorid stockis...
üldiselt igapäev suht lolliks ennast uurin mingi pisikese asja kohta,pole ju eriti küsida kuskilt . _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
illukas Satub siia tihti
|
Postitatud: Reede. Jan. 02, 2009 2:50 pm Teema: |
|
|
vaabakäigul tekitab turbo vaakumi, minul nii 1 bari juures,
vaakumist välja tuleb kusagil 1,9kilo juures ja ära kukkuma hakkab 5,5 juures (see turbo ei sobi sellele motole hästi, mis on ka teada tuntud fakt) Motoks c20let
Ma päris kindel ei ole kuid kaldun arvama, et kompressor töötab madalamatel pööretel ja tühikäigul peaks olema pisike vaakum ja 1,6 juures peaks juba piskut rõhukest tootma...
kohapeal tuuritades toodab turbo ikka rõhku (seda ikkagi mingist pööretest alates) sest kütus põleb ja õhk paisub, kuid ta ei ole nii tootlik kui koormatud mootoriga- kütet tuleb vähem peale. kompressor aga on otseses sõltuvuses pööretest mitte sellest kas seal koormus on taga või ei ole |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Jan. 02, 2009 9:00 pm Teema: |
|
|
Nojah. Nii ta on.
http://www.tialsport.com/prod_bv_50.htm tellin selle endale. Natuke jura on mul selle "ägedasse" kohta asetamisega. kroomtoru külge nagu ei tahaks aretada,aga mujale ka nagu väga panna ei ole...hmm nii,et näha nagu jääks.
ilmselt ikka põhja alla siis kuskile ta läheb. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Jan. 11, 2009 10:15 pm Teema: |
|
|
Homme hakkan vist papist maketti taolisele asjale aretama,et teada saada kas mul mahuks sellist panna kuskile... hea nikerdamine jälle.
http://www.knfilters.com/search/product.aspx?Prod=RC-5102 _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
illukas Satub siia tihti
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Jan. 12, 2009 12:43 am Teema: |
|
|
Mihkel@turboclub kirjutas: |
"Antud võrdlus käis jah vabalthingava auto kohta.
Turbokal/kompressormootoriga autol on suurem vahe sees."
|
|
|
Tagasi üles |
|
 |
illukas Satub siia tihti
|
Postitatud: Esm. Jan. 12, 2009 1:19 am Teema: |
|
|
pigem vihjasin sellele külma õhu pealevoolule ja filtri asetusele, kuid on proovitud filtreid ka turbokate peal ja ega see vahe nüüd midagi märkimisväärset ei ole..
palju suurema tulemuse annab külma õhu pealevoolu tegemine |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Jan. 12, 2009 10:29 am Teema: |
|
|
Külma õhu pealevool saab ikka olema,aga jah, ega mul seal väga ruumi pole,et seda kuskile mootoriruumist täitsa välja viia, rattakoopasse oleks võibolla võimalik,aga sel juhul see on mustaks saamine ja tolm filtri peal ka oluliselt rohkem garanteeritud.
originaal filter selle mootori kohta vist iseenesest oli väiksem kui mu 2,5TD- lil... ja selle asukohta ka enam kasutada ei saa .
vaatasin natuke neid mõõte ja leidsin mingi karbi mis sarnaste mõõtudega..krt, isegi tagaosa ei mahu mul ära sinna juba.. mõttetu üritus isegi võiks öelda. Peavalu , aje. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja....
Viimati muutis seda Maik (Esm. Jan. 12, 2009 11:39 am). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
illukas Satub siia tihti
|
Postitatud: Esm. Jan. 12, 2009 10:47 am Teema: |
|
|
vaata, et ta sul vaakumi alasse lihtsalt ei jää
teoreetiliselt ees stange alune peaks rõhu all olema st. eest puhub sisse ja tekitab pisikese surve stange alusesse. Porikoopas jällegi ma arvan, et on vaakum, pole kursis kuidas seal all on |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Jan. 12, 2009 11:49 am Teema: |
|
|
Pean mingi väiksema filtri otsima, too jääb liiga suureks juba preagu ilmselgelt, mõõtsin siin nats.
aga ma ei tea kas mul nii mahub - teine intercooler on mul. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
illukas Satub siia tihti
|
Postitatud: Esm. Jan. 12, 2009 12:53 pm Teema: |
|
|
iseenesest kui natuke veel allapoole saaks oleks väga 5 aga kui jääb sinnasamma siis pole ka viga miskit.
Kas need küljepealsed lõõrid tulevad sul poritiiva alt?
http://web.zone.ee/inferno/corvette/tiibv%e4rvituna%20001.jpg
kui jah siis tiiva alla ei tohiks filtrit paigutada, sest lõõr tekitab sinan vaakumi |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Jan. 12, 2009 1:37 pm Teema: |
|
|
Eks tuleb auto nii kokku ära panna kui vaja ja siis vist edasi mõelda, preagu pole kapottigi peal ei saa aru palju seal kapoti all täpselt ruumi jääb tegelt.. kapott ju kah laineline mitte sirge. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
skylineGTT Satub siia tihti

|
Postitatud: Esm. Jan. 12, 2009 5:06 pm Teema: |
|
|
Mis jõud siit tulemas on? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Jan. 12, 2009 5:19 pm Teema: |
|
|
Eks düno näitab, minu enda jaoks on oluline,et oleks üle 500 hp rattast.
Seletuseks siis,et manuaalkasti/diffri puhul mootori kaod 15-20% umbes.
550hp rattast loetakse safeks selle auto puhul mootori stock sisuga.
Sisuliselt sõltub kõik sellest kuidas usas aju tehakse, muud midagi . Meil õnneks vähe kangem bens kui neil seal . Kasulik. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Esm. Jan. 12, 2009 5:23 pm Teema: |
|
|
Maik kirjutas: | Eks düno näitab, minu enda jaoks on oluline,et oleks üle 500 hp rattast. |
Kuda seda mõista? Kokku siis 1000 hp? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Jan. 12, 2009 5:27 pm Teema: |
|
|
Seda loetakse nii,et arvestakse mootori hp näiteks mootori dünos,
ja palju reaalselt tagaratastest maha jõuab on teine number.
Ehk siis RWHP ehk Rear wheel Hp , arvestakse ikka kokku,mitte mõlema ratta kohta eraldi.
Hetkel jebin keiseist juppide hindasid ja tarneid..venitab krt...
Selline asi tuleb ka
http://www.innovatemotorsports.com/products/xd16.php
http://www.innovatemotorsports.com/products/lc1.php
 _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja....
Viimati muutis seda Maik (Esm. Jan. 12, 2009 6:43 pm). Kokku muudetud 3 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Esm. Jan. 12, 2009 5:30 pm Teema: |
|
|
500 hp on juba karm mängumaa, tänaval suht karm sellisega sõita  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Jan. 15, 2009 9:17 pm Teema: |
|
|
http://www.amiflex.ee/pilt/main.php?g2_itemId=11430&g2_imageViewsIndex=1
päris kena oli korraks.. niikaua kuni alsuvärvile enam ei jäänud külge ja uuesti liivapritsiga kõik haljaks tagasi sai :D
Nüüd värvib uuesti alles siis kui viimane viimane- samm
Amercan Beauty balanceri tellimus lükkus kah järeltarnesse nii,et mnjah.. pikutan kodus. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Jan. 15, 2009 10:28 pm Teema: |
|
|
Mis toru kylge bov tuleb? _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Jan. 16, 2009 1:19 am Teema: |
|
|
Enne IC -sse vahejupiks oleva toru külge. Põhja alla suht, rattakoopasse.
Peaks mahtuma... _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Jan. 16, 2009 7:11 am Teema: |
|
|
On see alu v rv toru?(seda mõtlesin tglt) _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Nokia CCV Guru
|
Postitatud: Esm. Jan. 19, 2009 12:27 pm Teema: |
|
|
Mis tööd sa siis õige teed siin Viljandis, et selliseid masinaid lubada saad? ;) Masin muidu korralik, kas see on too mis vanavõidust vahepeal tuleb? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Jan. 19, 2009 1:54 pm Teema: |
|
|
Masin sai õnneks enne seda majandussurutist ära ostetud - preagu enam ei saaks elusees... ei saa mingit erilist palka,keskmist.
vanavõidust tuleb 3 corvetti ühe maja eest nii,et jah... kõik on punased ka veel . :=) Ehk jah, vanavõidus ma elan aga näha võib neid seal mitmeid erinevaid liiklemas. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nokia CCV Guru
|
Postitatud: Esm. Jan. 19, 2009 2:44 pm Teema: |
|
|
Maik kirjutas: | Masin sai õnneks enne seda majandussurutist ära ostetud - preagu enam ei saaks elusees... ei saa mingit erilist palka,keskmist.
vanavõidust tuleb 3 corvetti ühe maja eest nii,et jah... kõik on punased ka veel . :=) Ehk jah, vanavõidus ma elan aga näha võib neid seal mitmeid erinevaid liiklemas. |
Sa mõtled seda kohta, kus see Hummer ka seisab? Olen neid corvette näinud, aga väga vähe on vajutad, korra jakobsoni peal olen näinud, et nagu õrnalt vajutaks, aga siis ka kõik :D |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Jan. 19, 2009 4:53 pm Teema: |
|
|
[/räme iroonia]
Hull oled peast või!!
liiklusohtliku olukorra võib ju nii tekitada. Rääkimata sellest ,et teekatte rikkumine ratta ringitõmbamisega on KEELATUD SEADUSEGA.
[räme iroonia] _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nokia CCV Guru
|
Postitatud: Esm. Jan. 19, 2009 9:54 pm Teema: |
|
|
Kui sa mõtlesid minu teksti, et pole vajutanud, siis ma ei pidanud silmas, et sa pead kerima nagu hull mööda teed ringi vaid, et vajutaks ntx kiirendaks 50-ni vms.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Jan. 20, 2009 12:57 am Teema: |
|
|
sry eelmise posti eest. Loomulikult ma ise vajutan suht tihti ja enamasti liiga palju, minuarust on hea kui silma pole jäänud, omaaarust küljetan suvel linnas nagunii ülearu. see pole showoff,kui enamasti autos üksi btw, meeldib lihtsalt :p Aga eesti suvi on nagu on... suvel ei viitsinud koguaeg autot pesta siis sõitsin audiga vihma tõttu ja viimasel suvel nagu eriti suveilma ju ei olnudki tegelt , paar nädalat kokku suve peale.
a mingi 3000km vast sõitsin äkki ikka maha,see suvi tahaks veel rohkem,
kui kütusehinnad just megaks ei kerki lambist...
et asi selge oleks siis , linnas 50, maanteel 95km maksimum on mida see auto näeb. jah. tegelt ka.
American bjuutist teatati ,et vändaratas tuleb ülejärgmiseks nädalaks alles ära... ouje. = lebo lebo _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja....
Viimati muutis seda Maik (Teis. Jan. 20, 2009 1:04 am). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nokia CCV Guru
|
Postitatud: Teis. Jan. 20, 2009 1:01 am Teema: |
|
|
Ei muidu tore pill, kui tohib küsida palju maksid masina eest? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Nokia CCV Guru
|
Postitatud: Teis. Jan. 20, 2009 1:26 am Teema: |
|
|
Palju kindlustus kuus on? Päris hea summa kindlasti :p |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Jan. 20, 2009 9:33 am Teema: |
|
|
Aasta on vist 2500 oli viimati. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Peeter82 CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Jan. 20, 2009 12:40 pm Teema: |
|
|
A sa ikka uuri äkki saab selle järeltellimuse tühistada veel enne kui asjad maarjamaa pinda puudutavad.... Muidu võid edaspidi vaid põllul sõita sellega... [Veel rämedam iroonia]
Muidu tore näha, et asjad tasapisi edenevad...  _________________ Müüa palju erinevaid juppe 88-92 Civic / CRX / Concerto / Shuttle - Küsi julgelt...  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Veeb. 06, 2009 8:56 pm Teema: |
|
|
Seis jätkuvalt sitt, ehk midagi pole kätte saanud vahepeal :D
Aga mõned pildi a piilarist, sellel juba kakkusin naha maha ja läheb tegemisse, klaasriie ja pahtel ja hiljem nahatamine otsa kunagi.
Liivapritsist läbikäinud kinnitus jne.
http://www.amiflex.ee/pilt/main.php?g2_itemId=11496
Homseks saab ehk vahepuksid tehtud kompressori ja kinnituse vahele ja siis järgmine nädal õlivoolikud külge panna siis saab teoorias kompressori jäädavalt kinni panna, sest rihma ja rihmavaheseibe saab õnneks hiljem timmida,et ilusti rihm jooksma jääks.
ahja, aju jõudis ka usast tagasi koos restrictor platega mis käib kompressori ette,et takistada õhu sissevõttu,samas lubab see õhul kiiremini liikuda jne. . Somehow see suurendab Nm...
 _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Veeb. 16, 2009 5:37 pm Teema: |
|
|
leidsin paar ägedat pilti
veel üks
http://shelor.net/z/halfz-02.jpg
lahedad kardid  _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Evil 9 Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Veeb. 16, 2009 8:07 pm Teema: |
|
|
sellisega oleks suvel päris chill ringi lasta... püüaks pilku küll  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Veeb. 16, 2009 10:27 pm Teema: |
|
|
Pildigalerii leiab siit koos jutuga nüüd
http://www.streetrace.org/foorum/viewtopic.php?f=48&t=860&p=52397#p52397
peaks vist suvel tiiva ikka maha võtma vahepeal ja ilma proovima,äge tundub jälle
 _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja....
Viimati muutis seda Maik (Esm. Veeb. 16, 2009 11:16 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Evil 9 Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Veeb. 16, 2009 10:40 pm Teema: |
|
|
Suvi läheneb. Leiab rehvipuru järgi üles linna pealt  |
|
Tagasi üles |