Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
born62 Vana tuttav
|
Postitatud: Teis. Märts 24, 2009 11:15 pm Teema: |
|
|
Ma ei ole nagu üldse asjale pihta saanud, kuidas mingi grupp inimesi võtab endale õiguse liigitada osa toitu õigeks ning teise osa rämpsuks. See mida sööb väike osa inimestest on nagu siis õige ja mida enamus rahvast tahab õgida on siis nagu vale jah?  |
|
Tagasi üles |
|
 |
vamps CCV Guru

Liitunud: 14 Apr. 2006 Postitusi: 1164 Asukoht: Viljandi/Tallinn
|
Postitatud: Kolm. Märts 25, 2009 1:26 am Teema: |
|
|
born62 kirjutas: | Ma ei ole nagu üldse asjale pihta saanud, kuidas mingi grupp inimesi võtab endale õiguse liigitada osa toitu õigeks ning teise osa rämpsuks. See mida sööb väike osa inimestest on nagu siis õige ja mida enamus rahvast tahab õgida on siis nagu vale jah?  |
Ilmselt oled elanud muust maailmast eraldatuna, kui pole sellisest mõistest nagu "rämpstoit" aru saanud.
"Rämpstoit" on see, mis sisaldab suurel hulgal inimesele pikemas perspektiivis kahjulikke aineid. Ehk siis teisisõnu, kui tarbida suurel hulgal ning pikaajaliselt "rämpstoitu", mõjub see sinu organismile kahjulikult. Eriti just noortele ning arenevatele organismidele (kellele siiski meeldiks hommikul süüa pigem õli sees keedetud friikartuleid ning kokakoolat ja suurel hulgal magusat, kui tervislikku tervaviljaputru ja piima/vett/ ning puuvilja), kes pigem istuks arvuti ees, kui jookseks mööda õue ringi ja teeks midagi füüsilist.
Ja kust Sa tead, mida enamus inimesi söövad? Eestis veel õnneks mitte "rämpstoitu". Kuid vaadakem USA-d või kasvõi meie põhjanaabreid soomlasi, kes on pikemajaliselt ning suurema juurdepääsu tõttu tarbinud "rämpstoitu". Mis Sa arvad, kas nende keskmine kehakaal on eestlaste omast suurem või väiksem? Ning et ennast harida, võid uurida, mida võib kaasa tuua ülekaalulisus.
Kustutan ilmselt selle jutu siit varsti ära, sest see ei kuulu enam "huumori" alla vaid on teemast kõrvalekalduv jutt.
Loodan, et said asjast mingisugusegi ettekujutuse. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Toitz Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Märts 25, 2009 9:52 am Teema: |
|
|
Väike OT aga
To Vamps
Kui mäki burx võtta näiteks siis kas sai on rämps, või see kotlett seal vahel on kah rämps või? ja marineeritud kurk on rämps, või siis kõik ühes koos nimetatakse rämpsuks? Nendest värvilistest jookidest saab veel aru, aga burx puhta naturaalne ju, ja minuteada mäkis auruga soojendavad neid, mitte ei leota rasva sees.
Ps. võid minu postituse kah ära kustutada kui realiseerimisaeg ümber saab. _________________ Mulk...Maalt ja hobusega |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Märts 25, 2009 10:43 am Teema: |
|
|
rohkem käib see eine kohta, eine seal on ca 1500kcal , rasvased friikad ja koka jne.
aga mul suva mida söön, kaalu mitu aastat gaininud ei ole :P õlled ja krõpsud all teh way (btw estrella omab ja ülejäänud sakivad) _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
KalevGSi CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Märts 25, 2009 1:57 pm Teema: |
|
|
Maik kirjutas: | rohkem käib see eine kohta, eine seal on ca 1500kcal , rasvased friikad ja koka jne.
aga mul suva mida söön, kaalu mitu aastat gaininud ei ole :P õlled ja krõpsud all teh way (btw estrella omab ja ülejäänud sakivad) |
Taffel ei saki :D |
|
Tagasi üles |
|
 |
vamps CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Märts 25, 2009 3:09 pm Teema: |
|
|
Maik kirjutas: | rohkem käib see eine kohta, eine seal on ca 1500kcal , rasvased friikad ja koka jne.
aga mul suva mida söön, kaalu mitu aastat gaininud ei ole :P õlled ja krõpsud all teh way (btw estrella omab ja ülejäänud sakivad) |
Lühidalt kokkuvõttes just nii ongi:D _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Udukas Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Märts 25, 2009 3:49 pm Teema: |
|
|
poisid tulge nüüd mõistusele
Teema läheb juba maailma parandamise peale  _________________ Auto hooldus, remont. Xenonid(paigaldus), alarmid(paigaldus). |
|
Tagasi üles |
|
 |
vamps CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Märts 25, 2009 4:43 pm Teema: |
|
|
Et asi käest ära ei läheks, panen selle teema kinni. Usun, et kõigil on rämpstoidust oma arusaam! _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|