Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Celicagirl Satub siia tihti

|
Postitatud: Laup. Jan. 10, 2009 8:31 pm Teema: |
|
|
Pole selle rajal häda midagi :)
Rööpaid pole, quattro jaoks jääb aind tiba väikseks :D |
|
Tagasi üles |
|
 |
illukas Satub siia tihti
|
Postitatud: Laup. Jan. 10, 2009 9:52 pm Teema: |
|
|
sai ka täna käidud ja rada täitsa ok, mida ei saanud öelda minu oskuste kohta :) nokiani hkpl4 pidasid jääl ikka väga hästi, liigagi hästi lõbusõidu jaoks |
|
Tagasi üles |
|
 |
mnjah Satub siia tihti

|
Postitatud: Reede. Jan. 16, 2009 8:26 pm Teema: |
|
|
annab keegi hea inimene äkki teada kui kuskil sõita kannatab see nädalavahetus ??
edit: sain ja proovitud - süda rahul !!! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Jan. 19, 2009 11:49 am Teema: |
|
|
Saarepeedil olla politsei eile 9 autot läbi tõmmanud ja trahvid selga pannud, kes summat või rohkem infot teab võiks lisada... _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Udukas Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Jan. 19, 2009 1:16 pm Teema: |
|
|
Maik kirjutas: | Saarepeedil olla politsei eile 9 autot läbi tõmmanud ja trahvid selga pannud, kes summat või rohkem infot teab võiks lisada... |
täielikud ahvid....krt need, kes jäärajal sõidavad otsivad endale ju ise ohutu koha enda väljaelamiseks, hoiduvad rallimisest liikluses. Eks siis tuleb ikka tänavatel edasi külg ees sõita ja inimeste elud ohtu panna. _________________ Auto hooldus, remont. Xenonid(paigaldus), alarmid(paigaldus). |
|
Tagasi üles |
|
 |
bufu CCV Guru
|
Postitatud: Esm. Jan. 19, 2009 4:11 pm Teema: |
|
|
Käisin korra ise ka Saarepeedil... Hea, et käppelt minema tulin:P Keegi oli raja arusaadamatuks sõitnud:P |
|
Tagasi üles |
|
 |
teet001 Vana tuttav

Liitunud: 30 Märts 2006 Postitusi: 839 Asukoht: London, United Kingdom
|
Postitatud: Esm. Jan. 19, 2009 6:21 pm Teema: |
|
|
sai ka eile mingi 9 paikku õhtul, see oli ikka nii segamini aetud igaüks pani sealt kus heaks arvas. rehvid olid laiali aetud jne _________________ Taevas mind ei taha ja põrgu kardab,et võtan juhtimise üle! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Jan. 19, 2009 6:25 pm Teema: |
|
|
Korrigeerin: keegi trahvi eile ei saanud, aga auto nr kirjutati vist üles.
Sai uuritud ka võimalusi asja legaalselt teha, tundub mõttetu asjaajamine (loe: jää sulab enne ära) .
Saarepeedi vald vastas,et nende käest luba ei saa , järv on riigi oma,
Päri vallavalitsus andis nõu,et asja tuleks läbi keskkonna teenistuse ajada, avaldus tuleb teha. Vastamise aeg ca kuu aega.
kolmandaks pole järve omanik kah selge, osa vist on mingi katastriüksuse all ja osa on ma ei teagi mis ....
kahju,et politsei peedistab, ainuke järv viljandis kus sai sõita... _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Jan. 19, 2009 8:39 pm Teema: |
|
|
Oi ma sain adreka laksu täna endale :)
Käisin seal järvel sõitmast just,
mäest alla ja vasakule on kena väike mägi kust ma audiga suvalt üles-alla saan sõita...
aga vat minge sealt alt paremale 60m ja seal kus jäljest järsust mäest üles lähevad... voh see oli pull :) panin esimese korraga üles välja - väikse hooga, tagurpidi alla tulla oli ka põnev piduriga mängimine , abs-iga ju pidureid pole seal kohas head ja nii kui nina libisema lasin oli kohe oht puudesse lennata :P Aga jah.. esimene päev kui fotoka maha unustasin kurat .. :s Seal on ikka päris järsk. Ei teadnudki,et nii hästi ronib auto
Ahja, rada on tegeelt täitsa olemas, peale saart käib 180 kraadi kurv, keset järve tagasi pikk sirge, uuesti 180 kurv ja natsa aja pärast uuesti 180... ehk siis rada käib korra suures ringis sees aru. Tükk tegu oli,et pimedas sotti saada rajast. Aga üle 100 saab nüüd sisse pika peal, pullim kohe ikka. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Laup. Jan. 24, 2009 12:13 am Teema: |
|
|
Savikoti järvele olla ka rada tekkinud paksu lume sisse  _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaspar Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Veeb. 02, 2009 6:49 pm Teema: |
|
|
Infot hetkeseisu kohta? _________________ Kõik vajalik autospordiks - www.rallipood.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
bufu CCV Guru
|
Postitatud: Esm. Veeb. 02, 2009 6:54 pm Teema: |
|
|
Eile sai nii saarepeedil kui ka savikotil käidud... Kannatab sõita küll, sutsu künklik on a mis teha arvestades mis ilm vahepeal kokku keeras:P |
|
Tagasi üles |
|
 |
Udukas Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Veeb. 03, 2009 9:42 am Teema: |
|
|
Suure-jaanis kannataks ka peale minna, aga ATV vanad olid suure sulaga peal käinud ja nüüd jäised vallid igalpool ja sõita väga ei taha seal:S _________________ Auto hooldus, remont. Xenonid(paigaldus), alarmid(paigaldus). |
|
Tagasi üles |
|
 |
Antti22 Külaline
Liitunud: 28 Nov. 2006 Postitusi: 1 Asukoht: Männimäe/Abja vald
|
Postitatud: Teis. Veeb. 03, 2009 6:07 pm Teema: |
|
|
Tulin just Saarepeedist, sõitsin täiesti üksi, kedagi teist ei olnud. Rada on alles kuid künklikust jagub osadesse kohtadesse, aga pole hullu ja funnida saab parasjagu. Ainult jää on maru libe Rajad on sisse lihvitud nii, et peab natuke lume pealt haukama et saada rohkem pidamist. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Peeter82 CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Veeb. 04, 2009 6:43 pm Teema: |
|
|
Täna sai siis uuritud ametliku jäälemineku võimalusi ja kolme instantsi - Keskkonnateenistus, Keskkonnainspektsioon ja Abi maavanem - koondinfo on järgmine - Autoga võib sõita kõigil avalikuks kasutamiseks mõeldud veekogudel mille veepiiri või kaldajooneni viib TEE st kui mingisugunegi kitserada sinna viib siis ei tee keskkonna inspektsioon selle kohapealt liiga... Sellisel juhul on lubatud ümberkaudseid häirimata ja veekogu ning veekogu kaldaid ja rajatisi kahjustamata seal autoga viibida. Mingit juttu pimedas trahvimise õiguse kohta ei kinnitatud st seadusest lähtuvalt kuni öörahuni lubatud aga headest tavadest lähtuvalt ei ole see iseenesest vist kõige viisakam...
Avalikus kasutuses veekogu ei tohi olla looduskaitsealune ega ei tohi seda olla ka ükski selle osa - sellisel juhul viibimine ilma keskkonnateenistuse veeosakonna eriloata keelatud seega Viljandi järv (Kodanik Tauno Tuula on kuuldavasti andnud sisse avalduse Viljandi järvele jääraja tegemise sooviga ja vastutab ka seega kõigi eest kes seal on - millal ja kas avatakse ei ole veel teada), Veisjärv (Olen isiklikult uurinud ja ei saa isegi luba, kuigi oleks kõige magusam oma 490 hektariga ) , Õisu järv ja veel mõningad langevad välja...
Vastavalt veeseaduse paragrahv 18 on :
Veekogul liikleja kohustatud vältima maaomanike ja teiste veekogu ja vee kasutajate õiguste rikkumist, vee-elustiku, veekogu sängi, kallaste, vesiehitiste ja tehnovõrkude kahjustamist ning täitma kahjulike mõjutuste levimise tõkestamiseks kehtestatud nõudeid. Maavanemal on õigus oma korraldusega keelata avalikul ja avalikult kasutataval veekogul jääleminek kui see ohustab jääleminejaid. Antud määrus peab ilmuma ametlikus teabekanalis, kuna hetkel pole Viljandi maakonnas ühtegi keelavat määrust on see järelikult lubatud. Sain aru, et sinna alla käib ka Saarepeedi karjäär ja ei ole vaja kuskilt luba eraldi võtta seal käimiseks...
Veekogude jääl võib mootorsõidukiga või maastikusõidukiga sõita ainult maaomaniku loal. Kui veekogu kuulub mõne kaitseala koosseisu, peab maaomaniku loale olema lisaks ka keskkonnateenistuse kirjalik nõusolek. Veekogude kuuluvuse kohta saate teavet küsida veekogu asukohajärgsest omavalitsusest. Loata veekogul sõitmise karistatakse rahatrahviga kuni 300 trahviühikut.
Lisalugemiseks
https://www.riigiteataja.ee/ert/act.jsp?id=13119274 Veeseadus
https://www.riigiteataja.ee/ert/act.jsp?id=692174 Avalikud veekogud
Loodetavasti saan siia lisada homme ka kõik maakonna kaitseall olevad veekogud siis on kõik paigas
Et siis lompe vallutama  _________________ Müüa palju erinevaid juppe 88-92 Civic / CRX / Concerto / Shuttle - Küsi julgelt...  |
|
Tagasi üles |
|
 |
el nino Satub siia tihti
|
Postitatud: Kolm. Veeb. 04, 2009 7:16 pm Teema: |
|
|
Way to go Pets Lõpuk ka keegi ,kes viitsis asja korralikult järgi uurida. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Veeb. 04, 2009 8:53 pm Teema: |
|
|
7.
207470
Pärsti(Kuuni) järv
Pärsti
18,3
väljavooluga
8.
207480
Karula e. Uue-Võidu järv
karula järv on ju väga suur ja hea oleks jääraja jaoks, miks seal siis ükski aasta jäärada pole olnud ? Persin ja veel paar järvealuse maa omanikku on vastu seal sellele vms... suht tühi ja inimesi seal lähedal ju väga pole .. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Renka Vana tuttav
|
Postitatud: Nelj. Veeb. 05, 2009 12:05 am Teema: |
|
|
Karula järv peaks olema looduskaitse all, sellepärast seal ei võigi ametlikult sõita.
Viimati muutis seda Renka (Esm. Dets. 09, 2013 12:02 am). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Peeter82 CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Veeb. 05, 2009 1:27 pm Teema: |
|
|
Ausaltöelda ei olene kellega jutule saada vaid on osad veekogud näiteks (paljutoitelised õrnad? millele igasugune reostus avaldab oluliselt suuremat mõju) nagu õisu järv millele ei saagi saama kunagi olenemata kellega rääkida Lauriga siin kiikasime ka samamoodi karula poole mis ikka juba hea lahmakas aga seal jah see kaitseteema... Samas uurin ühte linnapiirist u 6 km kaugusele jäävat kohta ja loodetavasti saab lisada siia ka mingi hetk kõik kaitsealused tiigid ehk teha nimekirja neist kohtadest kus ametlikult võib käia aga no ametkondadega suhtlemisel vaja ju kannatust
Kui keegi teab aga mõnda eraomandis olevat veekogu siis seal vaja vaid omaniku nõusolekut ja ei miskit muud  _________________ Müüa palju erinevaid juppe 88-92 Civic / CRX / Concerto / Shuttle - Küsi julgelt...  |
|
Tagasi üles |
|
 |
RealGSM Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Veeb. 05, 2009 2:43 pm Teema: |
|
|
Raudna risti juures on karjäär. Kas seal ei oleks võimalik? _________________ Iga auto muutub ükskord Opeliks, nõnda olen nüüd Opeli omanik |
|
Tagasi üles |
|
 |
vamps CCV Guru

Liitunud: 14 Apr. 2006 Postitusi: 1164 Asukoht: Viljandi/Tallinn
|
Postitatud: Nelj. Veeb. 05, 2009 3:34 pm Teema: |
|
|
RealGSM kirjutas: | Raudna risti juures on karjäär. Kas seal ei oleks võimalik? |
Kui Sa mõtled seda, mis kohe pärast Pärit on Pärnu poole sõites, siis see on kaitse all. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
teet001 Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Veeb. 05, 2009 9:20 pm Teema: |
|
|
ning teine on era valduses ja ei pääse ligi(läbi kaevatud tee) _________________ Taevas mind ei taha ja põrgu kardab,et võtan juhtimise üle! |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaspar Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Dets. 19, 2009 7:36 pm Teema: |
|
|
Huvitav kui paks jää juba on? _________________ Kõik vajalik autospordiks - www.rallipood.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
noID Satub siia tihti

|
Postitatud: Laup. Dets. 19, 2009 8:05 pm Teema: |
|
|
kuulsin et homme pidi raja meisterdamine vilj. järvel hakkama |
|
Tagasi üles |
|
 |
Markz Satub siia tihti

|
Postitatud: Laup. Dets. 19, 2009 9:30 pm Teema: |
|
|
noID kirjutas: | kuulsin et homme pidi raja meisterdamine vilj. järvel hakkama |
tohoh, see oleks vinge.
ma kuulsin saunanaistelt et võrtsjärvel pidavat mingi sõitmine käima, aga kas kalamehed või noored, seda ma ei tea. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mustmees Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Dets. 20, 2009 12:23 am Teema: |
|
|
Markz kirjutas: | noID kirjutas: | kuulsin et homme pidi raja meisterdamine vilj. järvel hakkama |
tohoh, see oleks vinge.
ma kuulsin saunanaistelt et võrtsjärvel pidavat mingi sõitmine käima, aga kas kalamehed või noored, seda ma ei tea. |
noored paarutavad oma siksidega ringi:) |
|
Tagasi üles |
|
 |
S4 Vana tuttav
Liitunud: 15 Nov. 2006 Postitusi: 838 Asukoht: viljandi lahedal
|
Postitatud: Püh. Dets. 20, 2009 10:47 am Teema: |
|
|
ei tea mida siin meisterdada,mul suurel tiigil jää ainult 8cm  _________________ Sõduautode remont ja keevitustööd. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ccve Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Dets. 20, 2009 1:44 pm Teema: |
|
|
Mustmees kirjutas: | Markz kirjutas: | noID kirjutas: | kuulsin et homme pidi raja meisterdamine vilj. järvel hakkama |
tohoh, see oleks vinge.
noored paarutavad oma siksidega ringi:) | kuskandis täpsemalt? |
|
Tagasi üles |
|
 |
DoriMaster Vana tuttav

Liitunud: 16 Dets. 2009 Postitusi: 972 Asukoht: You're a cock
|
Postitatud: Püh. Dets. 20, 2009 8:40 pm Teema: |
|
|
Saarepeedil pidavat 15 cm olema (pole minu mõõdetud). _________________ Kisub soojaks rsk! Thats AWESOME |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mustmees Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Dets. 20, 2009 8:52 pm Teema: |
|
|
ccve kirjutas: | Mustmees kirjutas: | Markz kirjutas: | noID kirjutas: | kuulsin et homme pidi raja meisterdamine vilj. järvel hakkama |
tohoh, see oleks vinge.
noored paarutavad oma siksidega ringi:) | kuskandis täpsemalt? |
ma homme ütlen,paar sõpra sõidavad seal.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mustmees Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Dets. 20, 2009 8:53 pm Teema: |
|
|
DoriMaster kirjutas: | Saarepeedil pidavat 15 cm olema (pole minu mõõdetud). |
oododd,jätke saarepeedi küll rahule,kus ma siis kala püüan:D? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Udukas Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Dets. 20, 2009 9:12 pm Teema: |
|
|
Mustmees kirjutas: | DoriMaster kirjutas: | Saarepeedil pidavat 15 cm olema (pole minu mõõdetud). |
oododd,jätke saarepeedi küll rahule,kus ma siis kala püüan:D? |
Kala püüad jää tulekust ja jää minekuni kaevust  _________________ Auto hooldus, remont. Xenonid(paigaldus), alarmid(paigaldus). |
|
Tagasi üles |
|
 |
DoriMaster Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Dets. 20, 2009 9:55 pm Teema: |
|
|
Kala saad püüda ju kahe raja vahelisel lõigul. Mõni võtab kohe kaasa ka vok panni, teeme tule alla ja küpsetame kohapeal. Elamus missugune. _________________ Kisub soojaks rsk! Thats AWESOME |
|
Tagasi üles |
|
 |
markku Vana tuttav
|
Postitatud: Püh. Dets. 20, 2009 10:04 pm Teema: |
|
|
Homme hommikul viin saha rajameistritele.
Lähipäevil vast lastakse rajale siis :P |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaspar Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Dets. 21, 2009 12:21 am Teema: |
|
|
DoriMaster kirjutas: | Saarepeedil pidavat 15 cm olema (pole minu mõõdetud). |
Ma ise pole ka mõõtmas käinud, aga mina kuulsin, et 10 cm alles jääd seal. _________________ Kõik vajalik autospordiks - www.rallipood.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
DoriMaster Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Dets. 21, 2009 12:44 am Teema: |
|
|
Sa kuulsid valesti. _________________ Kisub soojaks rsk! Thats AWESOME |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sake Vana tuttav

Liitunud: 6 Märts 2006 Postitusi: 514 Asukoht: Tallinn, Viljandi, Haapsalu
|
Postitatud: Esm. Dets. 21, 2009 11:21 am Teema: |
|
|
Tallinnas männikul sõidetakse juba mitmendat päeva. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Dets. 21, 2009 1:35 pm Teema: |
|
|
Saarepeedi on üks mõtetuimad järvi üldse Viljandis kuhu rada teha...
kahjuks on see ainuke kus väga vist ei peedistata.
Kui 2t autot jää kandma hakkab, andke teada. Karula järvel võiks rada olla :( Või viljandi järvel NORMAALNE rada. Mitte 40km/h minikardi rada _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
DoriMaster Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Dets. 21, 2009 2:53 pm Teema: |
|
|
ccve peaks üsna hästi teadma milline üks korralik ja kiire rada välja nägema peaks. Vihjeks mitu aastat tagasi olnud võrtsjärve oma.
Peale saarepeedi kahjuks kuskil mujal sõita ju ei või. _________________ Kisub soojaks rsk! Thats AWESOME |
|
Tagasi üles |
|
 |
teet001 Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Dets. 21, 2009 3:13 pm Teema: |
|
|
Tsiteerin:: | Rada Võrtsul valmis. Arvamus on see, et üks huvitavamaid radasid. Pikkust pidavat olema ca 3km kanti, kord kõrkjate vahel ja siis suht ava järvel. On kiireid lõike laugete kurvidega ja väga tehnilist pusimist. Hetkel polnud ei valle ei midagi ja auto lõhkumise võimalus üsna nulli lähedane. Mõni pildike ka rajast
 |
_________________ Taevas mind ei taha ja põrgu kardab,et võtan juhtimise üle!
Viimati muutis seda teet001 (Kolm. Dets. 23, 2009 7:29 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mustmees Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Dets. 21, 2009 5:11 pm Teema: |
|
|
DoriMaster kirjutas: | Kala saad püüda ju kahe raja vahelisel lõigul. Mõni võtab kohe kaasa ka vok panni, teeme tule alla ja küpsetame kohapeal. Elamus missugune. |
saab kohe kala ära girllida jamh:D |
|
Tagasi üles |
|
 |
Log Satub siia tihti
|
Postitatud: Teis. Dets. 22, 2009 12:31 pm Teema: |
|
|
Kuskohast see Võrtsu rada peale hakkab ? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mustmees Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Dets. 22, 2009 1:43 pm Teema: |
|
|
Log kirjutas: | Kuskohast see Võrtsu rada peale hakkab ? |
Klassivend sõidab valmas |
|
Tagasi üles |
|
 |
Celicagirl Satub siia tihti

|
Postitatud: Teis. Dets. 22, 2009 7:20 pm Teema: |
|
|
Saarepeedil on jah mõtetu.
Eelmine aasta käisin ühe korra. Tegin miski 10 ringi. Siis hakkas pea ringi käima, sest koguaeg oli tagasipööre ja vasakpoolne kurv. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tiiger Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Dets. 22, 2009 8:21 pm Teema: |
|
|
mis te siin kala grillimist ja eelmist aastat arutate. Kas viljandis saab rajale kuskil või mitte (ka lähiümbrus)??? _________________ Veakoodide lugemine ja kustutamine OBDII ja VAG tüüpi autodel!
+372 59045568 |
|
Tagasi üles |
|
 |
DoriMaster Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Dets. 22, 2009 8:37 pm Teema: |
|
|
Mul peaks tuttav just praegu saarepeedil olema. ATV kaasas ja sahk ees. Vesi pidi peal olema, ei tea kas elusana tagasi jõuab.
CCVE KAS SAAB VÕRTSULE RADA VÕI EI SAA???? _________________ Kisub soojaks rsk! Thats AWESOME |
|
Tagasi üles |
|
 |
Log Satub siia tihti
|
Postitatud: Teis. Dets. 22, 2009 8:47 pm Teema: |
|
|
Ma ikka tahaks ka teada, kus krt see rada seal võrtsul asub, mille pildid eelnevalt on siin postitatud...mina ei suutnud mitte kuskilt sellist rada leida, sõitsin igasugused järveäärsed kohad läbi ja lõpuks pidin ikka kurva näoga Tartusse burksile minema  |
|
Tagasi üles |
|
 |
venom Aktiivne külaline

|
Postitatud: Teis. Dets. 22, 2009 9:25 pm Teema: |
|
|
Viljandist Karksi poole sõites Ahimäe karjääris ka sõidetud juba paar päeva. Isegi käisin korra peal aga enda autoga oli suht mõtetu kuna käsipidur kinni külmunud:D |
|
Tagasi üles |
|
 |
kristjan111 Aktiivne külaline
|
Postitatud: Teis. Dets. 22, 2009 9:55 pm Teema: |
|
|
Log kirjutas: | Ma ikka tahaks ka teada, kus krt see rada seal võrtsul asub, mille pildid eelnevalt on siin postitatud...mina ei suutnud mitte kuskilt sellist rada leida, sõitsin igasugused järveäärsed kohad läbi ja lõpuks pidin ikka kurva näoga Tartusse burksile minema  |
sr.org foorumist selle võrtsu raja kohta siis..
kasutajate arutlused siis asukohta üle:
1. Rannust kopikas alla poole Võrtsu kaldal Tartu poolsel.
2. Selle kirjelduse järgi võiks arvata, et Valgutast (Rannu-Rõngu teelt) Võrtsjärve poole minnes Rannakülast on pealeminek.
3. külapeal käisin uuringut tegemas, sanglast kuni rannakülani kuskil rada ei ole, rannaküla elanike käest oli kuulda, et käiakse siku sadama juures jääl. niipalju tean, homme uuele ringile, nii igaks juhuks vooremäelt rannakülla sõita mööda järveäärt niipalju, kui võimalik.
keegi täpset asukohta pole siiani kirja pannud, loodetavasti keegi selle asukoha ikkagi kindlaks teeb. |
|
Tagasi üles |
|
 |
mnjah Satub siia tihti

|
Postitatud: Kolm. Dets. 23, 2009 6:10 pm Teema: |
|
|
Et Ahimäel autodega siis suht kindel sõita ja pole pahandust ka tulemas ?? |
|
Tagasi üles |