Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
rasmus18 Vana tuttav
|
Postitatud: Reede. Jan. 08, 2010 1:20 pm Teema: Bensiini pumba remontimine |
|
|
Tere!
Kas keegi oskab öelda või teab, kes viljandis remondib bensiini pumpasid?
Vaja oleks siis käsile võtta audi 100. 2.0l 85kw, 86a, benapump. _________________ A8 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Jan. 08, 2010 6:05 pm Teema: |
|
|
Tean,et vastemõisasse viiva tee peal on kuski vasakut kätt olev väike rajoon majadega ja seal üks maja... remondib pumpasid.
Äkki keegi teab täpsemalt. Ma olen seal mitu korda remontinud kunagi.
Aga lammarist võid ka mingi suva pritsungi pumba ju soodsalt osta ? _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
leits Vana tuttav
|
Postitatud: Reede. Jan. 08, 2010 6:31 pm Teema: |
|
|
Miks üldse sllist olulist asja remontida? Lihtsam uus ju osta ja vältida hilisemaid jamasid? Ma ei ta kas küll bensiinikatel nii on, aga endal oli ka dislal kõhu all olev etteande pump läbi ning igasugune remontimine jms on ju mõttetu, sest kaua ta ikka kestab, max pool aastat ja sedagi pool piduselt? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Jan. 08, 2010 7:02 pm Teema: |
|
|
No see ikka oleneb sellest mis läbi on . Pumpadel vahetakse mingeid tihendeid või lamelle..ka harjasid..
Iga asja eest raha maksta on ka lollus..
kasvõi sinu kojamehe hoobki leits- sinuasemel oleks mina selle ise lahti võtnud ja ise vaadanud mis üldse viga on . Võibolla oleks fix olnud minujaoks näiteks 0 krooni. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
vamps CCV Guru

Liitunud: 14 Apr. 2006 Postitusi: 1164 Asukoht: Viljandi/Tallinn
|
Postitatud: Reede. Jan. 08, 2010 7:45 pm Teema: |
|
|
Maik, esiteks kõik ei ole sinusugused, et viitsivad kohe käed mustaks/õliseks teha, teiseks lugesin Leitsi teemast, et mingi hoob oli puruks, niiet kui Sa just ise seda kokku keevitama poleks hakanud, siis oleks ikka maksnud. Kolmandaks, saab uuele asjale ka garantii.
Aga eks igaüks ise otsustab, mis oma autoga teeb. Mina soovitaks ka pigem uue pumba panna, mine tea millal mudu jälle ära laguneb. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Jan. 08, 2010 7:51 pm Teema: |
|
|
1000+ eeku inimesele vs paarsada eek max paranduse eest.. mis samuti GARANTIIGA.. minuarust on suur vahe.
Garantii on ületähtustatud - tihti juhtub,kui see ei kehti  _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
leits Vana tuttav
|
Postitatud: Reede. Jan. 08, 2010 9:24 pm Teema: |
|
|
Aga kas sa oleks selel lahti võtnud lund sajava taeva all, ilma ühegi tööriistata ning obv pole ma mingi mehaanik :1
Ise ma hooba uut ei tee kui ta kskelt murdunud ju on :D See 150 eeki ma võin ikagkell ta eest maksta kui mingi v2ljas ise lume sees jaurata.
A kisub OTks ära |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Jan. 08, 2010 9:47 pm Teema: |
|
|
leits - ei oleks. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
rasmus18 Vana tuttav
|
Postitatud: Laup. Jan. 09, 2010 1:37 pm Teema: |
|
|
Maik- eks ma käin seal Vastemõisa pool ära, äkki leian selle mehe üles, kes tegeleb sellega.
Ega siis alati ei ole mõtet kohe uut osta Vahest aitab ka parandus, kestab rohkem ja saab ka soodsamalt  _________________ A8 |
|
Tagasi üles |
|
 |
DoriMaster Vana tuttav

Liitunud: 16 Dets. 2009 Postitusi: 972 Asukoht: You're a cock
|
Postitatud: Laup. Jan. 09, 2010 7:40 pm Teema: |
|
|
Universaalse kütusepumba saab kätte juba alla 1500 krooni. Pole väga suur väljaminek ja lisaks kestab see piisavalt kaua. _________________ Kisub soojaks rsk! Thats AWESOME |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Laup. Jan. 09, 2010 8:51 pm Teema: |
|
|
rasmus18 kirjutas: | Maik- eks ma käin seal Vastemõisa pool ära, äkki leian selle mehe üles, kes tegeleb sellega.
Ega siis alati ei ole mõtet kohe uut osta Vahest aitab ka parandus, kestab rohkem ja saab ka soodsamalt  |
Et nagu remonditud vana kestab kauem kui uus?  _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
"sülearvutite remont ja hooldus" Tartus(ka saatmisega yle eesti) 51 936 191 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Toitz Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Jan. 09, 2010 10:58 pm Teema: |
|
|
Osade asjadega on jah nii, et remonditud/taastatud jupp kestab kauem kui originaal _________________ Mulk...Maalt ja hobusega |
|
Tagasi üles |
|
 |
leits Vana tuttav
|
Postitatud: Püh. Jan. 10, 2010 12:12 pm Teema: |
|
|
Toitz kirjutas: | Osade asjadega on jah nii, et remonditud/taastatud jupp kestab kauem kui originaal |
wtf? mina kuulen sellisest asjast esimest korda .. |
|
Tagasi üles |
|
 |
DoriMaster Vana tuttav

Liitunud: 16 Dets. 2009 Postitusi: 972 Asukoht: You're a cock
|
Postitatud: Esm. Jan. 11, 2010 12:32 am Teema: |
|
|
See on selline kantossi lappimise teema mulle tundub. _________________ Kisub soojaks rsk! Thats AWESOME |
|
Tagasi üles |
|
 |
born62 Vana tuttav
|
Postitatud: Esm. Jan. 11, 2010 1:38 am Teema: |
|
|
Ma mingine neljas aasta sõidan universaalpump (Bosh vist oli) peal. Maksis mingine 1,5 kilo. Ei kurda - töötab nigu kell. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Jan. 11, 2010 8:48 pm Teema: |
|
|
leits kirjutas: | Toitz kirjutas: | Osade asjadega on jah nii, et remonditud/taastatud jupp kestab kauem kui originaal |
wtf? mina kuulen sellisest asjast esimest korda .. |
nuh, näiteks taastatud sillajubinad audidele,passatitele kestavad tihti rohkem,kui b jubinad... taastatakse ala Elvas,Pärnus, Tallinnas.. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
leits Vana tuttav
|
Postitatud: Esm. Jan. 11, 2010 10:32 pm Teema: |
|
|
Jah, neid taastatakse igale margile ja see on puhas bullshit. Kui on raha auto osta, siis peaks ka raha olema seda remontida.
Pole midai B jupi vastu, kuid taastatud jupp on ikka pask mis pask .. Küll on nad üle persse tehtud, küll nad hakkavad uuesti koliusema bla bla. Tuttavalt on kogemus nende taastajateha ja siiamaani üli negatiivne :D
Ma ei eta, ma ei soovitaks neid oma vaenlasele ka .. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Udukas Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Jan. 12, 2010 12:45 pm Teema: |
|
|
leits, kui asjast ei ühma siis ole tasa ja loe vaikselt.
Kolisema hakkasid Siimu ja Taavi sillad odavatest uutest komplektidest.
Elva taastajalt saab väga PRO'd asjad! _________________ Auto hooldus, remont. Xenonid(paigaldus), alarmid(paigaldus). |
|
Tagasi üles |
|
 |
leits Vana tuttav
|
Postitatud: Teis. Jan. 12, 2010 3:48 pm Teema: |
|
|
LOL, whatever. L2heb mingi õõts l2bi vms, krutid alt ära, sõidad teise autoga elvasse taastama ja tuled paned alla tagasi or smth. Lõppkokkuvõttes koos ajakuluga ma ei tea, kas tulebki odavam :·1 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Udukas Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Jan. 13, 2010 11:28 am Teema: |
|
|
leits kirjutas: | LOL, whatever. L2heb mingi õõts l2bi vms, krutid alt ära, sõidad teise autoga elvasse taastama ja tuled paned alla tagasi or smth. Lõppkokkuvõttes koos ajakuluga ma ei tea, kas tulebki odavam :·1 |
Selleks varutud juba varasemast ajast komplekt taastatud hoobasid! Kuna see rem. tasub ennast ära siis mina kui vaene tudeng valin selle varjandi
Kauba toimetab linnast linna Cargo  _________________ Auto hooldus, remont. Xenonid(paigaldus), alarmid(paigaldus). |
|
Tagasi üles |
|
 |
Md-Dog Aktiivne külaline
Liitunud: 13 Jan. 2010 Postitusi: 48 Asukoht: Viljandi edelapoolne lääneserv
|
Postitatud: Kolm. Jan. 13, 2010 11:59 pm Teema: |
|
|
Nu oleneb täiesti jupist mida taastada ja kuidas see taastamine tehtud on.
Kui endal veel civic oli siis sellel pidas taastatud ja tavotinipliga varustaud ülemine ¹arniir ikka kordades rohkem. Teiselepoole peale ostmist soetatud asendus ei pidanud aastatki vastu viljandimaa auklikel teedel.
vabandused et teemapüstitaja murele vastamata jätsin. _________________ Fix Or Repair Daily |
|
Tagasi üles |
|
 |
leits Vana tuttav
|
Postitatud: Nelj. Jan. 14, 2010 2:47 am Teema: |
|
|
Amorti taastatakse ka, hakkame ka neid taastama :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Md-Dog Aktiivne külaline
Liitunud: 13 Jan. 2010 Postitusi: 48 Asukoht: Viljandi edelapoolne lääneserv
|
Postitatud: Nelj. Jan. 14, 2010 9:44 am Teema: |
|
|
leits kirjutas: | Amorti taastatakse ka, hakkame ka neid taastama :) |
kui omad tehnikat, teadmisi ja materjale anna minna. _________________ Fix Or Repair Daily |
|
Tagasi üles |
|
 |
|