Kusjuures mul on olemas lausa need tagumised ,kuna ma vahetasin välja endal teravate vastu need+ lisavõim. Pärilt siis 99a autolt ja täitsa korralikud.
Aga defineeri mõistlik hind ise, poes on need kindlasti kallid ja niisama lihtsalt asendada neid seal autos ei saa.
homme päev otsa teoorias linnas,
53739192 _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja....
Postitatud: Püh. Veeb. 07, 2010 8:48 pm Teema:
Maik kirjutas:
Kusjuures mul on olemas lausa need tagumised ,kuna ma vahetasin välja endal teravate vastu need+ lisavõim. Pärilt siis 99a autolt ja täitsa korralikud.
Aga defineeri mõistlik hind ise, poes on need kindlasti kallid ja niisama lihtsalt asendada neid seal autos ei saa.
homme päev otsa teoorias linnas,
53739192
kindlasti saab asendada:aga milleks ?kui originaal on piisavalt hea.
hinnaga on selline lugu,et ootan natuke ja vaatan mis pakutakse.olen siia sinna päringuid saatnud ning ei tahaks tormates selliseid otsuseid teha.....kuna tegu ei ole odavate asjadega.
Te ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Te ei saa vastata siinsetele teemadele Te ei saa muuta oma postitusi Te ei saa kustutada oma postitusi Te ei saa hääletada küsitlustes