Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
bufu CCV Guru
|
Postitatud: Teis. Märts 02, 2010 9:10 pm Teema: |
|
|
vaatasin jah, et keegi üritab midagi:D Minul ühest kasutajast küll:P |
|
Tagasi üles |
|
 |
xpr Satub siia tihti

|
Postitatud: Nelj. Märts 04, 2010 6:06 pm Teema: |
|
|
Fabulous kirjutas: | minuarust oli selline tumehall vms. tooni. velg oli jah all.
Uus küsimus siis suunatud arvutimeestele:
Mis võib arvutil viga olla, kui ta ei tunnista enam laadimist? ei tööta aku ega lihtsalt vooluvõrgus olles ei hakka tööle. |
Bios-i nullimisest on nii mõnigi kord kasu olnud sellisel juhul. |
|
Tagasi üles |
|
 |
leits Vana tuttav
|
Postitatud: Nelj. Märts 04, 2010 9:27 pm Teema: |
|
|
Ülbed rekajuhid (n) .. ja mis põhiline, ma olen vanastaa¾iga juht ning et ohutuledega võib lampi keset t2navat tagurdama hakata, mis siis et teised autod sul taga on:D Tüüp pani ala, miks sa ise tagurdama ei hakand ... oh jah. issanda loomaaed on ikka suur |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Märts 04, 2010 9:32 pm Teema: |
|
|
xpr kirjutas: | Fabulous kirjutas: | minuarust oli selline tumehall vms. tooni. velg oli jah all.
Uus küsimus siis suunatud arvutimeestele:
Mis võib arvutil viga olla, kui ta ei tunnista enam laadimist? ei tööta aku ega lihtsalt vooluvõrgus olles ei hakka tööle. |
Bios-i nullimisest on nii mõnigi kord kasu olnud sellisel juhul. |
Võibolla tõesti on tobe küsimus,aga kas lapakal saab ka biosi nullida mingi jumperiga? PC-l jah normaalne,aga lapakal.? _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
vamps CCV Guru

Liitunud: 14 Apr. 2006 Postitusi: 1164 Asukoht: Viljandi/Tallinn
|
Postitatud: Nelj. Märts 04, 2010 11:42 pm Teema: |
|
|
Tolle patarei eemaldamisega ja tagasi panemisega peaks saama vist, mis asub emaplaadil? Või läpakatel pole sellist asja? PC-l oli küll, sellega sai biosi parooli ka näiteks eemaldada:P _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Märts 05, 2010 4:56 am Teema: |
|
|
vamps kirjutas: | Tolle patarei eemaldamisega ja tagasi panemisega peaks saama vist, mis asub emaplaadil? Või läpakatel pole sellist asja? PC-l oli küll, sellega sai biosi parooli ka näiteks eemaldada:P |
On läpakatel ka CMOS patarei ja sellega saab BIOSi nullida küll. Samas osadel läpakatel on asi lihtsam: laadija järelt ära, aku ka tagant ära ning hoiad ca 5 sekundit power-on nuppu all.
Lisaks osade lauaarvutite emaplaatide featuurides on ka "clean-cmos-boot" variant kui hoida INS nuppu all ja samal ajal power on sisse vajutada, võibolla töötab läpakatel ka, ei tea. |
|
Tagasi üles |
|
 |
teet001 Vana tuttav

Liitunud: 30 Märts 2006 Postitusi: 839 Asukoht: London, United Kingdom
|
Postitatud: Reede. Märts 05, 2010 1:15 pm Teema: |
|
|
Kas keegi saaks Lombi nr öelda. _________________ Taevas mind ei taha ja põrgu kardab,et võtan juhtimise üle! |
|
Tagasi üles |
|
 |
kre Aktiivne külaline
|
Postitatud: Reede. Märts 05, 2010 2:25 pm Teema: |
|
|
lomp soomes ju. Ei tea kas eesti number toimib kuid nr on 58029724 |
|
Tagasi üles |
|
 |
teet001 Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Märts 05, 2010 4:35 pm Teema: |
|
|
kre kirjutas: | lomp soomes ju. Ei tea kas eesti number toimib kuid nr on 58029724 | Selge. _________________ Taevas mind ei taha ja põrgu kardab,et võtan juhtimise üle! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Heigo72 Satub siia tihti

Liitunud: 6 Märts 2006 Postitusi: 285 Asukoht: Pika tn. poiss
|
Postitatud: Reede. Märts 05, 2010 11:22 pm Teema: |
|
|
leits kirjutas: | Ülbed rekajuhid (n) .. ja mis põhiline, ma olen vanastaa¾iga juht ning et ohutuledega võib lampi keset t2navat tagurdama hakata, mis siis et teised autod sul taga on:D Tüüp pani ala, miks sa ise tagurdama ei hakand ... oh jah. issanda loomaaed on ikka suur |
Täna vihastasin ka üle tüki aja liikluses.
Tartust tulles , keeras Puhja ringil üks käruga metsarekka ette.
No alguses tundus, et sõit kulgeb normaalselt, kiirus nii 85-95 oli , kuid üks moment vend kukkus piiderdama.
Tõmbas kiiruse alla, 70-80 peale, kurve lõikas metsikult , pidevalt sõitis üle telgjoone jne.
Proovisin paar korda mööduda , kuid selle peale vajutas ka vend gaasipedaali ja vastutulevate autode tõttu jäi asi sooritamatta.
Lõpuks peale Tänasilma jõe kurvi õnnestus mul tast mööduda.
Kuid ega see talle vist ei meeldinud, sest hoobilt tõmmati mulle täistuled peeglitesse.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
RealGSM Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Märts 06, 2010 12:05 am Teema: |
|
|
Heigo72 kirjutas: | leits kirjutas: | Ülbed rekajuhid (n) .. ja mis põhiline, ma olen vanastaa¾iga juht ning et ohutuledega võib lampi keset t2navat tagurdama hakata, mis siis et teised autod sul taga on:D Tüüp pani ala, miks sa ise tagurdama ei hakand ... oh jah. issanda loomaaed on ikka suur |
Täna vihastasin ka üle tüki aja liikluses.
Tartust tulles , keeras Puhja ringil üks käruga metsarekka ette.
No alguses tundus, et sõit kulgeb normaalselt, kiirus nii 85-95 oli , kuid üks moment vend kukkus piiderdama.
Tõmbas kiiruse alla, 70-80 peale, kurve lõikas metsikult , pidevalt sõitis üle telgjoone jne.
Proovisin paar korda mööduda , kuid selle peale vajutas ka vend gaasipedaali ja vastutulevate autode tõttu jäi asi sooritamatta.
Lõpuks peale Tänasilma jõe kurvi õnnestus mul tast mööduda.
Kuid ega see talle vist ei meeldinud, sest hoobilt tõmmati mulle täistuled peeglitesse.  |
Teate, mul on ka juhtunud mõned sellised tegelased teel ette. Kõige lihtsam on et jään teeäärde seisma, teen 5 min suitsu ja sõidan rahulikult edasi _________________ Iga auto muutub ükskord Opeliks, nõnda olen nüüd Opeli omanik |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Laup. Märts 06, 2010 12:06 am Teema: |
|
|
ma lõikan väga palju kurve,kui autosid vastu ei tule, milles probleem ? Selles,et see on olematu ?
ülejäänu kohta ei viitsi kaasa mõelda.
edit: siiski viitsin mõelda- gaasi vajutava rekka kõrvalt ei saanud sa mööda mille piiraja on heal juhul 95 km h max ? .................... punkt punkt punkt _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
leits Vana tuttav
|
Postitatud: Laup. Märts 06, 2010 1:51 am Teema: |
|
|
Lol, kui ma oleks autost v2lja atunud ja suitsu tegema hakand, oleks see debiilne reka vend mu auto 1x1m karbiks teind :D |
|
Tagasi üles |
|
 |
DoriMaster Vana tuttav

Liitunud: 16 Dets. 2009 Postitusi: 972 Asukoht: You're a cock
|
Postitatud: Laup. Märts 06, 2010 2:17 am Teema: |
|
|
leits kirjutas: | Lol, kui ma oleks autost v2lja atunud ja suitsu tegema hakand, oleks see debiilne reka vend mu auto 1x1m karbiks teind :D |
Toetudes nüüd Einsteini teooriale E= MC2, siis oleks rekka su auto sisse mahtunud hoopis PMSL _________________ Kisub soojaks rsk! Thats AWESOME |
|
Tagasi üles |
|
 |
Heigo72 Satub siia tihti

Liitunud: 6 Märts 2006 Postitusi: 285 Asukoht: Pika tn. poiss
|
Postitatud: Laup. Märts 06, 2010 9:02 pm Teema: |
|
|
Kahjuks 1.9 diislil pole Corvette kiirendust.
Maik kirjutas: | ma lõikan väga palju kurve,kui autosid vastu ei tule, milles probleem ? Selles,et see on olematu ?
edit: siiski viitsin mõelda- gaasi vajutava rekka kõrvalt ei saanud sa mööda mille piiraja on heal juhul 95 km h max ? .................... punkt punkt punkt |
|
|
Tagasi üles |
|
 |
xpr Satub siia tihti

|
Postitatud: Laup. Märts 06, 2010 9:18 pm Teema: |
|
|
vamps kirjutas: | Tolle patarei eemaldamisega ja tagasi panemisega peaks saama vist, mis asub emaplaadil? Või läpakatel pole sellist asja? PC-l oli küll, sellega sai biosi parooli ka näiteks eemaldada:P |
Igal sülearvutil see olemas. Patarei ära ja klemmid ära lühistada ja bios null. Paljudel läpakatel ka emaplaadil olemad nö pin-id vms, mida kruvikeerajaga saab lühistada ja nullib bios-i ära. Üldiselt need pin-id mälu kaane all vms. Ei soovita suva peal seal proovida seda teha. See vähe lihtsam tavaliselt kui hakkata seda patareid otsima ja läpakas laiali lammutada. Lisaks sellised lahendused nagu Allan pakkus aga vähestel läpakatel on õnnestunud nii nullida.
Fuside ja ML-idega on olnud jama, et aku saab tühjaks ja ei suuda käima enam minna. Peale bios-i nullimist töötab jälle. |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaspar Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Märts 06, 2010 9:26 pm Teema: |
|
|
Heigo72 kirjutas: | Kahjuks 1.9 diislil pole Corvette kiirendust.
Maik kirjutas: | ma lõikan väga palju kurve,kui autosid vastu ei tule, milles probleem ? Selles,et see on olematu ?
edit: siiski viitsin mõelda- gaasi vajutava rekka kõrvalt ei saanud sa mööda mille piiraja on heal juhul 95 km h max ? .................... punkt punkt punkt |
|
Kui see 1,9 on ilma turbota ja mingi suure bussi peal, siis küll... aga kui turboga ja sõiduka peal, siis ma ei näe probleemi, kui mööda ei julge sõita, siis ega selles pole ju ees sõitev rekkajuht süüdi. Mul nt olnud nii, et sõitsin täispika ja kõrge sprinteri bussiga Tartusse, millel ka mingi väga lahja diisel peal, sel tippkiirus mingi alla 120 ja ees sõitsid 2 sõiduautot, kes sirge peal sõitsid 85 - 90 (norm) aga kurvides 65 - 70 ja seda kuiva ilmaga jne... vot siis on raske mööda saada, aga mitte võimatu. _________________ Kõik vajalik autospordiks - www.rallipood.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
Toitz Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Märts 11, 2010 9:02 pm Teema: |
|
|
Kas viljandis naturaalset nahka ka kuskil müüakse, oleks 15cm x 50cm perforeeritud variandist huvitatud umbes _________________ Mulk...Maalt ja hobusega |
|
Tagasi üles |
|
 |
vip001 Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Märts 12, 2010 8:19 am Teema: |
|
|
Toitz kirjutas: | Kas viljandis naturaalset nahka ka kuskil müüakse, oleks 15cm x 50cm perforeeritud variandist huvitatud umbes |
Ise käisin nuiamas seal kus Dea poe juures nahast kotide jm tootmine on. Saaks põhim erineva paksuse ja erineva naha vahel valida. See tükike läheb sul hea juhul 50.- maksma. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Toitz Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Märts 12, 2010 9:20 am Teema: |
|
|
Aitähh Vip...Galvi Linda muidugi, miks ma ise selle peale ei tulnud  _________________ Mulk...Maalt ja hobusega |
|
Tagasi üles |
|
 |
DoriMaster Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Märts 14, 2010 8:29 pm Teema: |
|
|
Keegi seda Ärapanija osa mäletab kus tuunimisest räägiti?
 _________________ Kisub soojaks rsk! Thats AWESOME |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaspar Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Märts 15, 2010 1:34 pm Teema: |
|
|
Surks, miks sa saabi veljed roheliseks värvisid? _________________ Kõik vajalik autospordiks - www.rallipood.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
markku Vana tuttav
|
Postitatud: Esm. Märts 15, 2010 1:55 pm Teema: |
|
|
kaspar kirjutas: | Surks, miks sa saabi veljed roheliseks värvisid? |
Ma sõidan iga päev mööda ja mõtlen sama  |
|
Tagasi üles |
|
 |
DoriMaster Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Märts 15, 2010 2:05 pm Teema: |
|
|
See pole lõplik toon ja on proovi pärast pandud. Aga rohelised nad tulevad. Miks mu veljed peavad olema mustad? Miks hõbedased? Miks hallid? Miks valged? Miks everyone loves gunmetal? Keep on drivin. _________________ Kisub soojaks rsk! Thats AWESOME |
|
Tagasi üles |
|
 |
markku Vana tuttav
|
Postitatud: Esm. Märts 15, 2010 2:14 pm Teema: |
|
|
Ei omapärane tegelt ja miks ka mitte. |
|
Tagasi üles |
|
 |
DoriMaster Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Märts 15, 2010 2:36 pm Teema: |
|
|
Huvitav kas see taat oma traktorit päriselt ka Oliveriks kutsub? _________________ Kisub soojaks rsk! Thats AWESOME |
|
Tagasi üles |
|
 |
kre Aktiivne külaline
|
Postitatud: Esm. Märts 15, 2010 11:25 pm Teema: |
|
|
DoriMaster kirjutas: | Huvitav kas see taat oma traktorit päriselt ka Oliveriks kutsub? |
A sa kutsud?  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mario Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Märts 15, 2010 11:27 pm Teema: |
|
|
minu auto on õnneks "emane" ja kannab ka vastavat nime.. :D
no ju sel taadil selle Oliveriga oma "suhe"..  |
|
Tagasi üles |
|
 |
DoriMaster Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Märts 15, 2010 11:30 pm Teema: |
|
|
kre kirjutas: | DoriMaster kirjutas: | Huvitav kas see taat oma traktorit päriselt ka Oliveriks kutsub? |
A sa kutsud?  |
 _________________ Kisub soojaks rsk! Thats AWESOME |
|
Tagasi üles |
|
 |
markku Vana tuttav
|
Postitatud: Teis. Märts 16, 2010 12:00 am Teema: |
|
|
DoriMaster kirjutas: | Huvitav kas see taat oma traktorit päriselt ka Oliveriks kutsub? |
Äkki on hoopis mõne naise traktor  |
|
Tagasi üles |
|
 |
DoriMaster Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Märts 16, 2010 1:07 am Teema: |
|
|
Mass traktor tegelt. See meenutab neid traktoreid filmist Cars. Aga noh, vaevalt, et sel nii võimas mootor on ja ehmatusega vast tatti lendu ei löö. Laseb pigem mahlad välja, kuskilt tagarataste vahelt. Esimesed rattad oleks võinud kohe nende plekk taldrikutega asendada, mis vao tekitajatel küljes on. Sorry krt ma nii võhik talutehnika ala. Mingid kultivaatorid ja multivibraatorid jne. Oliver. _________________ Kisub soojaks rsk! Thats AWESOME |
|
Tagasi üles |
|
 |
vamps CCV Guru

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Max Aktiivne külaline

|
Postitatud: Teis. Märts 16, 2010 6:35 pm Teema: |
|
|
Alaealsi ikka jätkub, sinna see 23+ viis. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Märts 16, 2010 8:24 pm Teema: |
|
|
Ma käisin seal mingi suva reede siis oli 30 inimest vms, eks see selle omakorda tuletaski... loogiline ju, ise tahaksid kalli klubi omanik olla kus rahvast ei käi ? _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Max Aktiivne külaline

|
Postitatud: Teis. Märts 16, 2010 8:28 pm Teema: |
|
|
Jaa seda küll, aga alaealisi ei peaks ikka sisse laskma (: |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaspar Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Märts 16, 2010 8:53 pm Teema: |
|
|
Max kirjutas: | Jaa seda küll, aga alaealisi ei peaks ikka sisse laskma (: |
Kiirust ei tohiks ületada. Turvavööd peaks kandma! _________________ Kõik vajalik autospordiks - www.rallipood.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mario Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Märts 16, 2010 9:10 pm Teema: |
|
|
Max kirjutas: | Jaa seda küll, aga alaealisi ei peaks ikka sisse laskma (: |
keerame vindi üle - alaealisele ei tohiks sisse lasta  |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Märts 16, 2010 9:19 pm Teema: |
|
|
Parem kui Viljandis ultse klubi poleks ve ärge vinguge liiga palju........  |
|
Tagasi üles |
|
 |
DoriMaster Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Märts 16, 2010 10:33 pm Teema: |
|
|
Ja rsk, ärge vinguge rsk.
Larm too lagritsat! _________________ Kisub soojaks rsk! Thats AWESOME |
|
Tagasi üles |
|
 |
teet001 Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Märts 16, 2010 10:50 pm Teema: |
|
|
Peale seda kui see valmis sai ehitatud pole rohkem sinna sattunud. Ei tea ei tõmba miskit siin viljandis. Nagu öeldakse et hunt kodu ligidalt ei murra. _________________ Taevas mind ei taha ja põrgu kardab,et võtan juhtimise üle! |
|
Tagasi üles |
|
 |
DoriMaster Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Märts 16, 2010 11:19 pm Teema: |
|
|
Tegelikult see on siin vägagi surnud koht. Suurima puudusena näen sellise kooli puudumist, mis hoiaks kinni kohalikke õpilasi ja tõmbaks teistest linnadest juurde. Enamus lähevad Tartu/Tallinna. Kuhu lähevad noored, sinna lähevad ka firmad, sinna läheb ka raha. Meile ei jää midagi. Tänu sellele on meil need klubid tühjad, riiete poed on kuidagi aegunud ja tühjad. Üldse kuidagi tühi koht. _________________ Kisub soojaks rsk! Thats AWESOME |
|
Tagasi üles |
|
 |
venom Aktiivne külaline

|
Postitatud: Kolm. Märts 17, 2010 8:24 am Teema: |
|
|
DoriMaster kirjutas: | Tegelikult see on siin vägagi surnud koht. Suurima puudusena näen sellise kooli puudumist, mis hoiaks kinni kohalikke õpilasi ja tõmbaks teistest linnadest juurde. Enamus lähevad Tartu/Tallinna. Kuhu lähevad noored, sinna lähevad ka firmad, sinna läheb ka raha. Meile ei jää midagi. Tänu sellele on meil need klubid tühjad, riiete poed on kuidagi aegunud ja tühjad. Üldse kuidagi tühi koht. |
Vägagi õige tähelepanek minuarust.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
vamps CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Märts 17, 2010 2:07 pm Teema: |
|
|
Õige Dori, just nii see ongi!
Aga no eks Viljandis ole ka alternatiive Cityle vahest;) _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
teet001 Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Märts 17, 2010 2:48 pm Teema: |
|
|
Kahte head asja on küll raske saada aga ehk on kuskil hea käsipesula ja normaalse hinnaga ehk soovitate tahaks kohe minna.Hind ja kvaliteet oleks paigas. _________________ Taevas mind ei taha ja põrgu kardab,et võtan juhtimise üle!
Viimati muutis seda teet001 (Kolm. Märts 17, 2010 3:24 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Märts 17, 2010 3:22 pm Teema: |
|
|
teet001 kirjutas: | Kahte head asja on küll raske saada aga ehk on kuskil hea käsipesula ja normaalse hinnaga ehk soovitate tahaks kohe minna.Hind ja kvaliteet oleks paigas. |
Ise käin ja soovitan unistari. Hind on võibolla kõrgem mõnest suva kuurist, aga vähemalt saab kindel olla, et on korralik pesu ja pigieemaldus. |
|
Tagasi üles |
|
 |
teet001 Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Märts 17, 2010 5:36 pm Teema: |
|
|
Lõpp kokkuvõttes sai favoras käidud ning ise pestud. Arve esitati ei rohkem ega vähem kui 100eek _________________ Taevas mind ei taha ja põrgu kardab,et võtan juhtimise üle! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Toitz Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Märts 17, 2010 7:16 pm Teema: |
|
|
teet001 kirjutas: | Lõpp kokkuvõttes sai favoras käidud ning ise pestud. Arve esitati ei rohkem ega vähem kui 100eek |
Kas favoras saabki nii, või said mingi eksta diili. _________________ Mulk...Maalt ja hobusega |
|
Tagasi üles |
|
 |
DoriMaster Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Märts 17, 2010 8:18 pm Teema: |
|
|
Minu teada lähed maksad kassasse raha ja siis lastakse sind sisse. See on suht pikka aega juba nii olnud. Vahepeal olid pesijad ka seal. _________________ Kisub soojaks rsk! Thats AWESOME |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tundmatu99 Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Märts 17, 2010 8:26 pm Teema: |
|
|
Favora tankla ja seal olev pesula on üldse erinevad firmad ja erinevad inimesed ajavad neid asju. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Kolm. Märts 17, 2010 8:34 pm Teema: |
|
|
Kysimus: Kuidas foorumirafal vilj pesulates velgede pesuga lood on old? Kas pestaxe svammiga v lihtsalt leotus ja survepesu? _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
"sülearvutite remont ja hooldus" Tartus(ka saatmisega yle eesti) 51 936 191 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|