Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
KalevGSi CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Mai 03, 2010 11:10 am Teema: Silindri puurimine |
|
|
Taastan ühte 1958a tsiklit ja oleks soov puurida silinder remont mõõtu. Remont mõõdus kolb olemas aga kes tegeleb silindrite puurimisega ? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Mai 03, 2010 1:44 pm Teema: |
|
|
Tõukur Oü äkki. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Peeter82 CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Mai 03, 2010 3:16 pm Teema: |
|
|
Mine vaata sinna ringtee äärde Tallinna poole välja sõites... Jääb linna poolt minnes vasakule mingit teed pidi (Aindu ehk?) minna veidi maad üks vanem mees tegeleb... Täpsemat infi kahjuks anda ei oska hetkel aga loodetavasti said aru keda mõtlesin... _________________ Müüa palju erinevaid juppe 88-92 Civic / CRX / Concerto / Shuttle - Küsi julgelt...  |
|
Tagasi üles |
|
 |
DoriMaster Vana tuttav

Liitunud: 16 Dets. 2009 Postitusi: 972 Asukoht: You're a cock
|
Postitatud: Esm. Mai 03, 2010 4:31 pm Teema: |
|
|
Jaan Mikalai, numbri leiad ehk isegi telefoni raamatust. Mul pole hetkel mobiili numbrit käepärast. Sama mees elab seal ringtee ääres. Võid siia ka tuua. _________________ Kisub soojaks rsk! Thats AWESOME |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaimoy Aktiivne külaline
|
Postitatud: Püh. Juul. 18, 2010 11:50 pm Teema: silinder |
|
|
mina laseks liguril nuias teha |
|
Tagasi üles |
|
 |
DoriMaster Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Juul. 19, 2010 12:28 am Teema: |
|
|
Mina ei laseks Liguril midagi teha. Ligur ei tee enam ise midagi ja töömehed kes tal on ei tee tööd hea kvaliteediga. Liiga palju halba kuulnud härra Liguri tööde kohta. Peaks oma töölistel ikka silma peal hoidma. _________________ Kisub soojaks rsk! Thats AWESOME |
|
Tagasi üles |
|
 |
jukii Satub siia tihti

Liitunud: 25 Nov. 2007 Postitusi: 191 Asukoht: linnast väljas
|
Postitatud: Esm. Juul. 19, 2010 2:30 am Teema: |
|
|
siis kui mina sügisel umbes liguri juures praktikal käisin ei näinud küll sellist asja. ligur tegi ise kõik. freesis kanaleid jne. töömehed olid lihtsalt luksepad vms, remontisid klentide igapäevasõidukeid. ja vahest ka mootoreid nagu ikka. aga neid ralli modifikatsioone tegi ta üksipäi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Juul. 19, 2010 6:34 am Teema: |
|
|
DoriMaster kirjutas: | Mina ei laseks Liguril midagi teha. Ligur ei tee enam ise midagi ja töömehed kes tal on ei tee tööd hea kvaliteediga. Liiga palju halba kuulnud härra Liguri tööde kohta. Peaks oma töölistel ikka silma peal hoidma. |
Surks üks asi kuulmine teine tegelikus .Sa Saare tänaval peeretad Viiratsis räägitakse et lasid täis ennast ;) Tgelt kah kui sa ise pole käinud , näinud siis tegele oma djuunimisega Kösti mäel  |
|
Tagasi üles |
|
 |
DoriMaster Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Juul. 19, 2010 3:44 pm Teema: |
|
|
pahtlikunn kirjutas: | DoriMaster kirjutas: | Mina ei laseks Liguril midagi teha. Ligur ei tee enam ise midagi ja töömehed kes tal on ei tee tööd hea kvaliteediga. Liiga palju halba kuulnud härra Liguri tööde kohta. Peaks oma töölistel ikka silma peal hoidma. |
Surks üks asi kuulmine teine tegelikus .Sa Saare tänaval peeretad Viiratsis räägitakse et lasid täis ennast ;) Tgelt kah kui sa ise pole käinud , näinud siis tegele oma djuunimisega Kösti mäel  |
Sul ei ole peas kõik korras ikka. _________________ Kisub soojaks rsk! Thats AWESOME |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Juul. 19, 2010 4:03 pm Teema: |
|
|
DoriMaster kirjutas: | pahtlikunn kirjutas: | DoriMaster kirjutas: | Mina ei laseks Liguril midagi teha. Ligur ei tee enam ise midagi ja töömehed kes tal on ei tee tööd hea kvaliteediga. Liiga palju halba kuulnud härra Liguri tööde kohta. Peaks oma töölistel ikka silma peal hoidma. |
Sul ei ole peas kõik korras ikka. | kus juures tunne vastastikune |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaimoy Aktiivne külaline
|
Postitatud: Esm. Juul. 26, 2010 11:04 pm Teema: puurimine |
|
|
minu silindrid seni küll teinud Ligur ise ja tulemuse üle ei kurda |
|
Tagasi üles |
|
 |
t1mmu Satub siia tihti
Liitunud: 23 Jan. 2010 Postitusi: 210 Asukoht: Tallinn aka. viljandi
|
Postitatud: Teis. Juul. 27, 2010 3:08 am Teema: Re: puurimine |
|
|
kaimoy kirjutas: | minu silindrid seni küll teinud Ligur ise ja tulemuse üle ei kurda |
Ma loodan su sõiduki silindrid, mitte sinu silindrit! |
|
Tagasi üles |
|
 |
|