Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
ex Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Aug. 21, 2010 8:11 pm Teema: |
|
|
a6 2,7 bi-turbo rihma vahetus esinduses maksab üle 10tuhande.
´Mina aga tegin töö ise ära ja läks maksma ca3000kr.aega võttis ca 5tundi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nokia CCV Guru
|
Postitatud: Laup. Aug. 21, 2010 9:15 pm Teema: |
|
|
Maik kirjutas: | Suvaline 2,5diisel mida terve EESTI täis on väga palju nii audi kui volkari peal rihmade vahetus on samuti üle 10k kindlasti esinduses ja enamustes remondikohtades samma kanti- kas see on siis luksauto - ei ole ju.  |
kunagi kuulsin miskit audi foorumis, et 2.5 tdi rihmavahetus oli mingi 5-6k
Tsiteerin:: | kas see on siis luksauto - ei ole ju. |
Kes seda väitis? Ma rääkisin, et kas ma tahan nii palju maksta või mitte, et mina ntx ei näe mõtet maksta selliseid hindasid.
Kas need A6 2.7 bi-turbod on ka head? nagu minek on hea tänu turbodele?
Audil oli vist ka 2.8 tavaline mootor, kui ma ei eksi,. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Laup. Aug. 21, 2010 9:43 pm Teema: |
|
|
Ega ma ka neid esinduses plekkinud pole, loomulikult saab 5-6k kui tunned õigeid inimesi. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
ex Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Aug. 21, 2010 9:46 pm Teema: |
|
|
võiks olla manual siis võibolla on hea.kyttekulu on ka päris räige /linnas sinna 20kanti maanteel 11kanti üli ökot sõites.vähemalt audi allroadi kere peal(tühimass kui õigesti mäletan ca 1900kg)mootor on suht probleemne oma õhusüsteemi poolest.lekkeid väga raske avastada kui miskit peaks tekkima.kapoti all ei mahu midagi tegema.starterit vahetada mootor maha,genkat vahetad mingi 5h.turbode vahetus mootor maha.ühesõnaga võga mõttetu mootor.kui midagi teha kaku pm kogu aeg mootor maha. |
|
Tagasi üles |
|
 |
DoriMaster Vana tuttav

Liitunud: 16 Dets. 2009 Postitusi: 972 Asukoht: You're a cock
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Mustmees Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Aug. 22, 2010 12:40 am Teema: |
|
|
keegi siin foorumis mulliga ei sõida? |
|
Tagasi üles |
|
 |
seat279 Satub siia tihti

|
Postitatud: Püh. Aug. 22, 2010 9:13 am Teema: |
|
|
mulgi ralliks vist uut kere teha ei jõua :( kahju igatahes! _________________ www.softcar.ee sõidukite pleki -ja värvitööd.
keredetailid, klaasid. |
|
Tagasi üles |
|
 |
S4 Vana tuttav
Liitunud: 15 Nov. 2006 Postitusi: 838 Asukoht: viljandi lahedal
|
Postitatud: Püh. Aug. 22, 2010 9:28 am Teema: |
|
|
Esimene seda sorti suur pauk Tiidul,kahju. _________________ Sõduautode remont ja keevitustööd. |
|
Tagasi üles |
|
 |
DoriMaster Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Aug. 22, 2010 11:52 am Teema: |
|
|
Mul naaber Kurvits, sõidab Clioga rallit. Ütles, et Tiit lõpetab nüüd vist karjääri täiesti ära. _________________ Kisub soojaks rsk! Thats AWESOME |
|
Tagasi üles |
|
 |
leits Vana tuttav
|
Postitatud: Püh. Aug. 22, 2010 2:52 pm Teema: |
|
|
Kui rihmavahetust teha ei taha, tuleb ketiga autod võtta :D |
|
Tagasi üles |
|
 |
S4 Vana tuttav
Liitunud: 15 Nov. 2006 Postitusi: 838 Asukoht: viljandi lahedal
|
Postitatud: Püh. Aug. 22, 2010 7:30 pm Teema: |
|
|
DoriMaster kirjutas: | Mul naaber Kurvits, sõidab Clioga rallit. Ütles, et Tiit lõpetab nüüd vist karjääri täiesti ära. |
No arvan et nii kiire ta enam pikka aega pole,kui raudsed närvid siis järgmisel hooajal hakkab tasapisi tõusma. Kui üldse sanga ronib jah?! _________________ Sõduautode remont ja keevitustööd. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ccve Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Aug. 23, 2010 1:04 am Teema: |
|
|
Jutujärgi enam sanga ei roni jah. Aga 190km tunnikiiruse juures ta 12x rullus. Pilte tähelepanelikult jälgides siis leiab seal puruks istme kui ka ohutuspuuri toru istme seest... |
|
Tagasi üles |
|
 |
cobra113 Aktiivne külaline
|
Postitatud: Esm. Aug. 23, 2010 7:55 am Teema: |
|
|
leits kirjutas: | Kui rihmavahetust teha ei taha, tuleb ketiga autod võtta :D |
Nii ta on, omal 2,6 audi ja mitte pole olnud mahti vahetada, ja eks ta ka sinna 5-6 kilo kanti vahetus läheks.
Sellesmõttes kiidan bmw mootoreid, ja eriti audide poole kaema ei kipu tulevikus. |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaspar Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Aug. 23, 2010 8:47 am Teema: |
|
|
ccve kirjutas: | Jutujärgi enam sanga ei roni jah. Aga 190km tunnikiiruse juures ta 12x rullus. Pilte tähelepanelikult jälgides siis leiab seal puruks istme kui ka ohutuspuuri toru istme seest... |
Ei tea kas kiirus päris nii suur oli, kuid mis vahet seal on. Ja mis peamine, õnneks on mehed ise terved! _________________ Kõik vajalik autospordiks - www.rallipood.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
VeixES Aktiivne külaline
Liitunud: 27 Märts 2006 Postitusi: 88 Asukoht: Tallinn-Viljandi
|
Postitatud: Esm. Aug. 23, 2010 12:04 pm Teema: |
|
|
kaspar kirjutas: | ccve kirjutas: | Jutujärgi enam sanga ei roni jah. Aga 190km tunnikiiruse juures ta 12x rullus. Pilte tähelepanelikult jälgides siis leiab seal puruks istme kui ka ohutuspuuri toru istme seest... |
Ei tea kas kiirus päris nii suur oli, kuid mis vahet seal on. Ja mis peamine, õnneks on mehed ise terved! |
Jutt muutub iga tunniga :D Tuttavad kes kohapeal olid siis nende andmetel kiirus 170Kmh ja 4x üle katuse :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
seat279 Satub siia tihti

|
Postitatud: Esm. Aug. 23, 2010 12:56 pm Teema: |
|
|
VeixES kirjutas: | kaspar kirjutas: | ccve kirjutas: | Jutujärgi enam sanga ei roni jah. Aga 190km tunnikiiruse juures ta 12x rullus. Pilte tähelepanelikult jälgides siis leiab seal puruks istme kui ka ohutuspuuri toru istme seest... |
Ei tea kas kiirus päris nii suur oli, kuid mis vahet seal on. Ja mis peamine, õnneks on mehed ise terved! |
Jutt muutub iga tunniga :D Tuttavad kes kohapeal olid siis nende andmetel kiirus 170Kmh ja 4x üle katuse :) |
kellegil kuskil pilte ,videot vms pole kuskil? _________________ www.softcar.ee sõidukite pleki -ja värvitööd.
keredetailid, klaasid. |
|
Tagasi üles |
|
 |
DoriMaster Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Aug. 23, 2010 5:26 pm Teema: |
|
|
Ka mina usun seda 4x üle katuse teksti rohkem. _________________ Kisub soojaks rsk! Thats AWESOME |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Aug. 23, 2010 5:33 pm Teema: |
|
|
Aga tegelikult ta ei osalenudki seal rallil ja matsupildid on photoshopitud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ccve Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Aug. 23, 2010 5:39 pm Teema: |
|
|
VeixES kirjutas: | kaspar kirjutas: | ccve kirjutas: | Jutujärgi enam sanga ei roni jah. Aga 190km tunnikiiruse juures ta 12x rullus. Pilte tähelepanelikult jälgides siis leiab seal puruks istme kui ka ohutuspuuri toru istme seest... |
Jutt muutub iga tunniga :D Tuttavad kes kohapeal olid siis nende andmetel kiirus 170Kmh ja 4x üle katuse :) | 4x üle katuse ja auto selline? tule taevas appi. Ja millised need Sinu tuttavad seal olid? Konkreetses kohas olid turva + 2 inimest. Turva sõnul oli seal 12 tiiru ning fotole-videole keegi seda ei saanud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
CTR Satub siia tihti
|
Postitatud: Esm. Aug. 23, 2010 5:41 pm Teema: |
|
|
kiirust 100% ei tea aga Reiko Lempu sisekaamerat vaadata siis tal oli 162km/h kuna ta pidurdas maha kuna näidati et võta hoogu maha ehk kiirus võis olla 170-190km/h, sest tiit ennast tagasi ei hoia.
ja kuradi 4x ülekatuse vaata autot veel ja üle 4 korda veel.
auto rullus 100meetrit seal kurvis oli 1 turva ja 2 pealtvaatajat turva jõudis ära lugeda 12 tiiru. kaardilugejat küsisin mitu tiiru saite tema vastas et 9 sai loetud siis hakkas pea ringi käima.Asju tuleb küsida autos olnute käest või väljas olijatelt.Mitte ise piltide järgi arvutada. |
|
Tagasi üles |
|
 |
teet001 Vana tuttav

Liitunud: 30 Märts 2006 Postitusi: 839 Asukoht: London, United Kingdom
|
Postitatud: Esm. Aug. 23, 2010 5:49 pm Teema: |
|
|
ccve kirjutas: | Jutujärgi enam sanga ei roni jah. Aga 190km tunnikiiruse juures ta 12x rullus. Pilte tähelepanelikult jälgides siis leiab seal puruks istme kui ka ohutuspuuri toru istme seest... |
Selline oli ka täna hommikul Tiidu isa jutt. Poiss ikka kehvas seisus ise. Isa on veel siiani shokis. Aga lõpetamisest juttu küll ei olnud. Igatahes ei maininud Ta. _________________ Taevas mind ei taha ja põrgu kardab,et võtan juhtimise üle! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Udukas Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Aug. 24, 2010 6:55 pm Teema: |
|
|
KaKurvits kirjutas: | VeixES kirjutas: | kaspar kirjutas: | ccve kirjutas: | Jutujärgi enam sanga ei roni jah. Aga 190km tunnikiiruse juures ta 12x rullus. Pilte tähelepanelikult jälgides siis leiab seal puruks istme kui ka ohutuspuuri toru istme seest... |
kiirust 100% ei tea aga Reiko Lempu sisekaamerat vaadata siis tal oli 162km/h kuna ta pidurdas maha kuna näidati et võta hoogu maha ehk kiirus võis olla 170-190km/h, sest tiit ennast tagasi ei hoia.
ja kuradi 4x ülekatuse vaata autot veel ja üle 4 korda veel.
auto rullus 100meetrit seal kurvis oli 1 turva ja 2 pealtvaatajat turva jõudis ära lugeda 12 tiiru. kaardilugejat küsisin mitu tiiru saite tema vastas et 9 sai loetud siis hakkas pea ringi käima.Asju tuleb küsida autos olnute käest või väljas olijatelt.Mitte ise piltide järgi arvutada. |
Kahtlen, et nii tegijaid vanasid on, kes autos loevad, mitu tiiru nende masin paneb. Reegel see, et kui katusele hakkab rullima jääb film silme ees sisma ja edasi käib siis kui masin peatub. Autos toimub asi ikka väga kärmelt. See mida wrc salvestustelt telkust vaatad on hoopis midagi muud:S _________________ Auto hooldus, remont. Xenonid(paigaldus), alarmid(paigaldus). |
|
Tagasi üles |
|
 |
ccve Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Aug. 24, 2010 7:20 pm Teema: |
|
|
Usu mind, KaKurvits ei vaata asju telkust wrc salvestustest ning oleta. Ta ikka ise seal sanga taga asja rallidel väänamas. |
|
Tagasi üles |
|
 |
CTR Satub siia tihti
|
Postitatud: Teis. Aug. 24, 2010 9:17 pm Teema: |
|
|
heaküll igaühe enda otsus mis ja kui palju käis üle katuse.Raske on lihtsalt selgeks teha kui kõik oletavad.
head vestlemist. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Aug. 24, 2010 10:09 pm Teema: |
|
|
suht kindlast allikast info,et enam ei sõida.
Mis teha, juhtub. Kahju muidugi jah... mul naabrimees oli seal veel kaardilugeja autos, õnneks või kahjuks mitte tol päeval. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Aug. 24, 2010 10:42 pm Teema: |
|
|
Damn suve riided vöib vist kappi ära panna :S |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sander Vana tuttav
|
Postitatud: Kolm. Aug. 25, 2010 3:03 pm Teema: |
|
|
Ostsin uue monitori aga ei saa reso paika.. kui panen 1360*768 siis mingi veerand desktopist "läheb jalutama" kui 1024*768 siis välja venitatud.. teistega sama.. plaadil oli mingi driver.. installisin selle ära, aga ei midagi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Aug. 25, 2010 3:10 pm Teema: |
|
|
Mis monitor ja mis ta native reso on? Mis liidesega teda ühendad? Ega mitte ometi VGA? |
|
Tagasi üles |
|
 |
VeixES Aktiivne külaline
Liitunud: 27 Märts 2006 Postitusi: 88 Asukoht: Tallinn-Viljandi
|
Postitatud: Kolm. Aug. 25, 2010 3:10 pm Teema: |
|
|
Sander kirjutas: | Ostsin uue monitori aga ei saa reso paika.. kui panen 1360*768 siis mingi veerand desktopist "läheb jalutama" kui 1024*768 siis välja venitatud.. teistega sama.. plaadil oli mingi driver.. installisin selle ära, aga ei midagi. |
sitt videokaart, uuenda draivereid |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sander Vana tuttav
|
Postitatud: Kolm. Aug. 25, 2010 3:18 pm Teema: |
|
|
Uuendasin, ja VGA? mul pole ausalt õrna aimugi. Ma selle monitori seest tuleva juhtme panin kuskile kohta kuhu pidi ta kinni keerama kahe kruviga vms asi ta on. Monitor ise LG W1943SS, ning native reso tähendab mida? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Aug. 25, 2010 3:34 pm Teema: |
|
|
Sander kirjutas: | Uuendasin, ja VGA? mul pole ausalt õrna aimugi. Ma selle monitori seest tuleva juhtme panin kuskile kohta kuhu pidi ta kinni keerama kahe kruviga vms asi ta on. Monitor ise LG W1943SS, ning native reso tähendab mida? |
Ok, selle monitori native ongi 1366x768... kui videokaardi driverite uuendus ka ei aidanud....
Milline alljärgnevatest su videokaardil on?:
VGA:
DVI:
HDMI:
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sander Vana tuttav
|
Postitatud: Kolm. Aug. 25, 2010 3:37 pm Teema: |
|
|
VGA seljuhul |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Aug. 25, 2010 3:54 pm Teema: |
|
|
Sander kirjutas: | VGA seljuhul |
Liiga kapriissne monitor ja videokaart suutmatu...
DVI või HDMI puhul oleks digipilt ja see tähendaks sajaprotsendilsielt automaatset conffi, ehk siis sellist porri ei oleks. VGA puhul soovitan sul native reso panna ja siis monitori menüüdest pilt paika ajada!
Igatahes järgmisena võta oma arvuti upgrade ette :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Fabulous Vana tuttav

Liitunud: 13 Juul. 2007 Postitusi: 401 Asukoht: Leiden, Holland ja ka Est
|
Postitatud: Nelj. Aug. 26, 2010 11:23 am Teema: |
|
|
kus see koht asub? :D |
|
Tagasi üles |
|
 |
Robinson Satub siia tihti
|
Postitatud: Nelj. Aug. 26, 2010 11:32 am Teema: |
|
|
Fabulous kirjutas: |
kus see koht asub? :D |
Seal paisu all oli vähki kõvasti kunagi!Ja mingi meeter sealt edasi oli kiik üle oja.... ja olid ajad. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Fabulous Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Aug. 26, 2010 11:35 am Teema: |
|
|
kus see on siis ? :D võid ka privva saata vastuse :D
huvi sinna pildistama minna :D |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mustmees Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Aug. 26, 2010 11:53 am Teema: |
|
|
Fabulous kirjutas: | kus see on siis ? :D võid ka privva saata vastuse :D
huvi sinna pildistama minna :D |
uueveski tamm.kui tahad sinna kohale minna saada mulle priva ma annan numbri võin su sinna kohale juhatada ...ma ise 60 meetrit eemal seal elan:D |
|
Tagasi üles |
|
 |
Fabulous Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Aug. 26, 2010 6:28 pm Teema: |
|
|
keegi mulle kiirelt kristjani nr saab anda?
edit: Olemas :)
Viimati muutis seda Fabulous (Reede. Aug. 27, 2010 11:08 am). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Fabulous Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Aug. 27, 2010 11:07 am Teema: |
|
|
ega keegi pühap 29 ei liigu Viljandi - Tallinn? Oleks vaja küüti ja osa asju ära viia. Mis täpsemalt, vaja viia ja kui keegi saab aidata siis saab ühendust võtta: 53877183 |
|
Tagasi üles |
|
 |
escu Aktiivne külaline

|
Postitatud: Laup. Aug. 28, 2010 11:48 am Teema: |
|
|
Kus saaks kõige odavamalt harjaplekki?  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nokia CCV Guru
|
Postitatud: Laup. Aug. 28, 2010 2:32 pm Teema: |
|
|
keegi teab, kes see tropp oli eile city clubi ees, kes kõvasti kakelda tahtis seal minu vennaga? |
|
Tagasi üles |
|
 |
bufu CCV Guru
|
Postitatud: Laup. Aug. 28, 2010 2:41 pm Teema: |
|
|
Mingi lühikeste varrukatega nööpidega särgis jumala purjus kaak??
Nokia kirjutas: | keegi teab, kes see tropp oli eile city clubi ees, kes kõvasti kakelda tahtis seal minu vennaga? |
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Nokia CCV Guru
|
Postitatud: Laup. Aug. 28, 2010 4:24 pm Teema: |
|
|
bufu kirjutas: | Mingi lühikeste varrukatega nööpidega särgis jumala purjus kaak??
Nokia kirjutas: | keegi teab, kes see tropp oli eile city clubi ees, kes kõvasti kakelda tahtis seal minu vennaga? |
|
Eip, sinise särgiga oli minu vend ja tema küll mingi kaak ei ole.mingi vend olevat lambist selga hüpanud selja tagant ja ülbitsenud, kes see suur miiz selline on`? |
|
Tagasi üles |
|
 |
bufu CCV Guru
|
Postitatud: Laup. Aug. 28, 2010 5:22 pm Teema: |
|
|
Mkm, too keda ma kirjeldasin oli valges pluusis... Igastahes oli eile seal igast kaadrit koos olnud ja "sporti" tehti palju vist. Ma õnneks/kahjuks kaua ei vedelenud seal  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nokia CCV Guru
|
Postitatud: Laup. Aug. 28, 2010 7:27 pm Teema: |
|
|
bufu kirjutas: | Mkm, too keda ma kirjeldasin oli valges pluusis... Igastahes oli eile seal igast kaadrit koos olnud ja "sporti" tehti palju vist. Ma õnneks/kahjuks kaua ei vedelenud seal  |
Vend tuli ise hommikul koju ja ütles, et seisis lambist seal ees ja mingi vend oli selga hüpanud ja ära lubanud tappa lambist (vend ise elab soomes ja pole nagu õrna aimugi, et mis wtf toimub siin? :D), kahtlane värk. |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Laup. Aug. 28, 2010 8:20 pm Teema: |
|
|
Ei taha norida igatahes aga küsige kodanik Mariolt tema tavaliselt teab, kus ,mis ja kellega mida juhtub Aga noh eks see ole igas linnas nii kahjuks .Aga muidugi Viljandis kuidagi liiga palju väikese linna kohta ...... |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Laup. Aug. 28, 2010 10:31 pm Teema: |
|
|
Su vend vist suht tuntud kuju viljandis? Isegi CCV rahvas teab pelgalt kui öelda "sinu vend", kellest jutt.  _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
"sülearvutite remont ja hooldus" Tartus(ka saatmisega yle eesti) 51 936 191 |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Laup. Aug. 28, 2010 10:48 pm Teema: |
|
|
Keegi ei tea kuidas 2002 a punnsilmal esiuste lingid ära käivad küljest'?
Ukse sisepoolel on auk kus kruvi sees aga seda keerates link ainult liigub sisse välja nagu mingi regull värk .... nii et pead tööle aitäh  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mustmees Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Aug. 28, 2010 11:52 pm Teema: |
|
|
[quote="bufu"]Mingi lühikeste varrukatega nööpidega särgis jumala purjus kaak??
lokkis juustega? |
|
Tagasi üles |
|
 |
|