Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Sander Vana tuttav
|
Postitatud: Esm. Okt. 04, 2010 8:19 pm Teema: M: SE W660i |
|
|
Müüa SonyEricsson W660i, musta värvi, korpusel on kriime ja kulumisjälgi, tagumine kaas ei seisa omal jõul ees, arvutile hästi järgi ei tule, kõigepealt ütleb et ei tunne objekti ära, jupisdes saab järgi. Laadijaga enamvähem sama, st peab lõksutama. Pilt läheb eest ja värvid kaovad vahepeal ära.
Ostetud mingi 2 või 3 aastat tagasi.
Hind on kokkuleppeline! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Okt. 04, 2010 9:07 pm Teema: |
|
|
Ma annan 1.- eek kui selle wc-st alla lased.
No kes kurat küll sellist asja osta või omada üldse tahaks ? _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
DoriMaster Vana tuttav

Liitunud: 16 Dets. 2009 Postitusi: 972 Asukoht: You're a cock
|
Postitatud: Esm. Okt. 04, 2010 9:26 pm Teema: |
|
|
Maik kirjutas: | Ma annan 1.- eek kui selle wc-st alla lased.
No kes kurat küll sellist asja osta või omada üldse tahaks ? |
PMSL  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Okt. 04, 2010 9:28 pm Teema: |
|
|
ROTFLTHTSASTCMMMWIATIHEPMASCTPATTMTMHAAOTIYFYSFPOSWYLJTMMLTMYB = Rolling On The Floor Laughing Too Hard To Stop And Scaring The Cat, Meanwhile My Mom Walked In And Thought I Had Eaten Poinsonous Mushrooms And She Called The Paramedics And They Took Me Too Mad House And All Of This Is Your Fault You Stupid Fathead Piece Of Shit With Your Lame Jokes That Make Me Laugh This Much You Bastard _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sander Vana tuttav
|
Postitatud: Esm. Okt. 04, 2010 9:29 pm Teema: |
|
|
ja mind absoluutselt ei huvita su arvamus |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Okt. 04, 2010 9:39 pm Teema: |
|
|
LOL WTF @ Maik |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Okt. 04, 2010 9:56 pm Teema: |
|
|
Aga hind oli muidu ok ? _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
DoriMaster Vana tuttav

Liitunud: 16 Dets. 2009 Postitusi: 972 Asukoht: You're a cock
|
Postitatud: Esm. Okt. 04, 2010 9:57 pm Teema: |
|
|
Puhas huumor ei midagi muud |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mustmees Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Okt. 04, 2010 10:36 pm Teema: |
|
|
Ma pakun Maigi üle,minu pakumine on 2.- 0,13€!Võta või jäta  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Okt. 04, 2010 11:14 pm Teema: |
|
|
Kurat ma enam lahjemat kui Iphone 4 või 2 tuumalise prosega Android softiga telefoni siin müüa ei julgekski  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mustmees Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Okt. 04, 2010 11:46 pm Teema: |
|
|
Alan kirjutas: | Kurat ma enam lahjemat kui Iphone 4 või 2 tuumalise prosega Android softiga telefoni siin müüa ei julgekski  | sorry,et su teemat küll risustan,aga jah,see ütlus siin..:D |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Okt. 04, 2010 11:50 pm Teema: |
|
|
No aga kuidas teile meeldiks osta sitapotti millest sitta alla ei lähe, kaan kukub vahepeal maha, vahepeal ei tööta veelaskmine, nupp jääb alla kinni aga jebides hakkab toimima , sama asi on arvutiga ühendades (BT ei toimi automaatselt) , kasutatud on 3a ühiselamus. Minuarust on tegu praaktoote müügiga mille eest ma tõesti reaalset raha ei ootaks... vahepeal kaob potist sitt ja kusi ka ära,aga loksutades ilmub tagasi. (ps. sita värv on kohati sinine mitte loomulik pruun) .
no offence hr. teemaalgataja aga ma tõesti huviga ootan mis summat SA ISE käiks välja sellise telefoni eest ? _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Okt. 05, 2010 12:26 am Teema: |
|
|
Maik kirjutas: | No aga kuidas teile meeldiks osta sitapotti millest sitta alla ei lähe, kaan kukub vahepeal maha, vahepeal ei tööta veelaskmine, nupp jääb alla kinni aga jebides hakkab toimima , sama asi on arvutiga ühendades (BT ei toimi automaatselt) , kasutatud on 3a ühiselamus. Minuarust on tegu praaktoote müügiga mille eest ma tõesti reaalset raha ei ootaks... vahepeal kaob potist sitt ja kusi ka ära,aga loksutades ilmub tagasi. (ps. sita värv on kohati sinine mitte loomulik pruun) .
no offence hr. teemaalgataja aga ma tõesti huviga ootan mis summat SA ISE käiks välja sellise telefoni eest ? | Geenius |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mustmees Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Okt. 05, 2010 12:34 am Teema: |
|
|
pahtlikunn kirjutas: | Maik kirjutas: | No aga kuidas teile meeldiks osta sitapotti millest sitta alla ei lähe, kaan kukub vahepeal maha, vahepeal ei tööta veelaskmine, nupp jääb alla kinni aga jebides hakkab toimima , sama asi on arvutiga ühendades (BT ei toimi automaatselt) , kasutatud on 3a ühiselamus. Minuarust on tegu praaktoote müügiga mille eest ma tõesti reaalset raha ei ootaks... vahepeal kaob potist sitt ja kusi ka ära,aga loksutades ilmub tagasi. (ps. sita värv on kohati sinine mitte loomulik pruun) .
no offence hr. teemaalgataja aga ma tõesti huviga ootan mis summat SA ISE käiks välja sellise telefoni eest ? | Geenius |
Uuus Eintsein  |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Teis. Okt. 05, 2010 5:43 am Teema: |
|
|
Ma ei kuulaks maiki, ta ju soomest Põder _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
"sülearvutite remont ja hooldus" Tartus(ka saatmisega yle eesti) 51 936 191 |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Okt. 05, 2010 6:55 am Teema: |
|
|
cartman kirjutas: | Ma ei kuulaks maiki, ta ju soomest Põder |
Vähemalt öige mees räägib siin !!!
Sry minu läbu pärast teemas! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Okt. 05, 2010 8:31 am Teema: |
|
|
Mustmees kirjutas: | Alan kirjutas: | Kurat ma enam lahjemat kui Iphone 4 või 2 tuumalise prosega Android softiga telefoni siin müüa ei julgekski  | sorry,et su teemat küll risustan,aga jah,see ütlus siin..:D |
Minu teemat?  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Toitz Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Okt. 05, 2010 8:34 am Teema: |
|
|
Mis te nüüd nokite ....vähemalt mees on aus ja loeb vead ette. Põhimõtteliselt varuosadeks ju sobib a la display ja vb muud kraami veel. _________________ Mulk...Maalt ja hobusega |
|
Tagasi üles |
|
 |
xpr Satub siia tihti

|
Postitatud: Teis. Okt. 05, 2010 10:29 am Teema: |
|
|
Pole selle display -ga ka midagi teha, kui " Pilt läheb eest ja värvid kaovad vahepeal ära. "
Ohtlikud jäätmed |
|
Tagasi üles |
|
 |
VeixES Aktiivne külaline
Liitunud: 27 Märts 2006 Postitusi: 88 Asukoht: Tallinn-Viljandi
|
Postitatud: Teis. Okt. 05, 2010 11:46 am Teema: |
|
|
Krdi huumori teema ikka, ma olen 5.- eest nõus vaatama kuidas see potist alla läheb :D |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Okt. 05, 2010 11:47 am Teema: |
|
|
Ja teema lambi müügi kuulutusest
Korraks vähemalt toimub midagi siin |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Okt. 05, 2010 12:16 pm Teema: |
|
|
VeixES kirjutas: | Krdi huumori teema ikka, ma olen 5.- eest nõus vaatama kuidas see potist alla läheb :D |
Ma kardan, et end orgunnida kusagile poti juurde seda vaatama läheb ajaliselt kallimaks, seega pigem peaks keegi 5.- peale maksma, et seda potist alla laskmist vaatama läheks. |
|
Tagasi üles |
|
 |
kristjan CCV Guru

Liitunud: 5 Märts 2006 Postitusi: 758 Asukoht: Tartu/Viljandi
|
Postitatud: Teis. Okt. 05, 2010 12:24 pm Teema: |
|
|
Maik kirjutas: | No aga kuidas teile meeldiks osta sitapotti millest sitta alla ei lähe, kaan kukub vahepeal maha, vahepeal ei tööta veelaskmine, nupp jääb alla kinni aga jebides hakkab toimima , sama asi on arvutiga ühendades (BT ei toimi automaatselt) , kasutatud on 3a ühiselamus. Minuarust on tegu praaktoote müügiga mille eest ma tõesti reaalset raha ei ootaks... vahepeal kaob potist sitt ja kusi ka ära,aga loksutades ilmub tagasi. (ps. sita värv on kohati sinine mitte loomulik pruun) .
no offence hr. teemaalgataja aga ma tõesti huviga ootan mis summat SA ISE käiks välja sellise telefoni eest ? |
ahahaha _________________ Lepmets & Nõges Law Firm
Jõe 13, 50104 Tartu, Estonia
www.lepmetsnoges.eu
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sander Vana tuttav
|
Postitatud: Teis. Okt. 05, 2010 3:15 pm Teema: |
|
|
Suht pull..
ja Maik.. hind oli tõesti ok, aga no potist ma teda tõesti alla ei hakka laskma "ohtlikud jäätmed" nagu selgus. Ja keegi ei käse sul sitapoti loksutamas käia. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|