Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Jan. 06, 2011 8:24 pm Teema: |
|
|
Mustmees kirjutas: | miks keegi pole mõtlend välja soojendusega katust,et kui lumi langeb peale sulab kohe ära...: ? |
Miks ei ole. Mine pööningule kaku vill ära. Või ehita kohe nii.
krt seda sula küll ei taha mis tulemas on , mul ukseees 2m kõrgune lumevall, preagu juba ei viitsi seda ära koristada, peale sula on see puhtalt juba võimatu _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Jan. 06, 2011 8:24 pm Teema: |
|
|
Kaku soojustus ära .Peaks aitama :P |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mustmees Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Jan. 06, 2011 9:52 pm Teema: |
|
|
tra,hakka või lund keetma,puhta putsis juu...! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tundmatu99 Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Jan. 06, 2011 10:24 pm Teema: |
|
|
tee lõke peale ja ongi sulanud  |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Nelj. Jan. 06, 2011 11:03 pm Teema: |
|
|
Maik kirjutas: | Mustmees kirjutas: | miks keegi pole mõtlend välja soojendusega katust,et kui lumi langeb peale sulab kohe ära...: ? |
Miks ei ole. Mine pööningule kaku vill ära. Või ehita kohe nii.
krt seda sula küll ei taha mis tulemas on , mul ukseees 2m kõrgune lumevall, preagu juba ei viitsi seda ära koristada, peale sula on see puhtalt juba võimatu |
Sula pole mõtet karta kuna maapind ei ole ,lume all, kylmunud. Vesi kaob suht ruttu maa sisse. Kui maapind on kylmunud enne lund vt siis on suladega jama, veel pole kuhugile minna. _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
"sülearvutite remont ja hooldus" Tartus(ka saatmisega yle eesti) 51 936 191 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Jan. 06, 2011 11:05 pm Teema: |
|
|
noh,aga kõva jäätunud lund on suht keeruline kühveldada ju. Preagu on jutti olnud koguaeg KÜLM . Nüüd lähevad kõik teeääresed vallid jäässe.. Iga laks = remont.
Ma lasin alles eile jälle auto vähe käest ära , käis kenasti valli ninaga nii,et pool meetrit rattad eest lennus :D Autoga ei juhtunud midagi aga noh... kui see sula nüüd ära on , siis peab vähe ettevaatlikumalt vist sõitma hakkama... 100-ga mitte vingerdama tee peal ja muu jura :/ _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mustmees Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Jan. 07, 2011 4:40 pm Teema: |
|
|
Viljandit katab ligi kaks miljonit tonni lund
|
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Jan. 07, 2011 5:09 pm Teema: |
|
|
Mustmees kirjutas: | Viljandit katab ligi kaks miljonit tonni lund
|
Kes sellise arvetuse tegi ?  |
|
Tagasi üles |
|
 |
VeixES Aktiivne külaline
Liitunud: 27 Märts 2006 Postitusi: 88 Asukoht: Tallinn-Viljandi
|
Postitatud: Reede. Jan. 07, 2011 5:50 pm Teema: |
|
|
pahtlikunn kirjutas: | Mustmees kirjutas: | Viljandit katab ligi kaks miljonit tonni lund
|
Kes sellise arvetuse tegi ?  |
Lume paksus kesmine on 63cm, viljandi pindala 14,57km2 .... keskmist lume tihedust oleks ka vaja(ei leidnud kiirelt).... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Jan. 07, 2011 5:52 pm Teema: |
|
|
Eestit pidi katma 8 miljardit t ja need on juba ala 2 nädalat vanad andmed _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
segusilm Aktiivne külaline
|
Postitatud: Reede. Jan. 07, 2011 6:03 pm Teema: |
|
|
niipalju kui igasugustes a(Nta)rktikates ära sulab, niipalju tuleb mudku aga meile juurde _________________ Skoda Octavia diisel |
|
Tagasi üles |
|
 |
masinist Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Jan. 07, 2011 7:38 pm Teema: |
|
|
aga muidu on lahe vaadata, kuidas 1 veolised kütust ja närve kulutavad  _________________ C4 q, Golf 1, Lada 1200, Riga 1, Riga 3, Riga 4, Riga 7, Riga 22, Riga Mini, Erkkola mopo |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nokia CCV Guru
|
Postitatud: Reede. Jan. 07, 2011 8:21 pm Teema: |
|
|
masinist kirjutas: | aga muidu on lahe vaadata, kuidas 1 veolised kütust ja närve kulutavad  |
Ei ütleks, et esiveoga eriti jama on, linnad teed on suht normid, maal ma kujutan, ette on suht nadi :D |
|
Tagasi üles |
|
 |
Heigo72 Satub siia tihti

Liitunud: 6 Märts 2006 Postitusi: 285 Asukoht: Pika tn. poiss
|
Postitatud: Reede. Jan. 07, 2011 8:25 pm Teema: |
|
|
Elan vanalinnas ja veel saan oma esiveolistega liikuma.
Tänavad jälle mingi 3 päeva lükkamata.
Samas minu 2wd traktor ikka suht hästi ronib . _________________ Minul kiiret ei ole !!! Tark ei torma. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Reede. Jan. 07, 2011 8:33 pm Teema: |
|
|
Nokia kirjutas: | masinist kirjutas: | aga muidu on lahe vaadata, kuidas 1 veolised kütust ja närve kulutavad  |
Ei ütleks, et esiveoga eriti jama on, linnad teed on suht normid, maal ma kujutan, ette on suht nadi :D |
Seda juttu räägivad, kes pole 4 veolisega talvel sõitnud. Sul võivad ju olla supper hakkapelitad v ketid aga naerma ajab ikka kui kõrval neliveoline ei võta pm ratastki ringi kui foori all kohalt ära läheb. _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
|
Tagasi üles |
|
 |
Nokia CCV Guru
|
Postitatud: Reede. Jan. 07, 2011 8:37 pm Teema: |
|
|
cartman kirjutas: | Nokia kirjutas: | masinist kirjutas: | aga muidu on lahe vaadata, kuidas 1 veolised kütust ja närve kulutavad  |
Seda juttu räägivad, kes pole 4 veolisega talvel sõitnud. Sul võivad ju olla supper hakkapelitad v ketid aga naerma ajab ikka kui kõrval neliveoline ei võta pm ratastki ringi kui foori all kohalt ära läheb. |
Miks sa arvad, et ma pole nelikuga sõitnud, kui mul hoovis ka audi s6 seisab? ei tea kas need ka esiveolised või? ära hakka kohe ennetama, ma lihtsalt rääkisin, et asi pole veel väga hull. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Jan. 07, 2011 8:39 pm Teema: |
|
|
just just.... ma siin ainuke kes ruudukujulises parklas ka tagapool pargim :)
paar päeva siin 2wd sõidetud kaubaveo pärast ja ikka IGA PÄEV ma jään kuskile kinni korraks. Kortermajade ees paksud lumed mõlemal pool kesk-teed ja garage ees jne jne . Tänagi mitu korda esisillaga kinni olnud. Esiveoga õnneks saab välja enamasti jõnksutades ja üksi aga jube tüütu ikka... eriti kui oled harjunud,et kui auto pole põhja peal siis ei ole ta ka kinni.
 _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja....
Viimati muutis seda Maik (Reede. Jan. 07, 2011 8:56 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nokia CCV Guru
|
Postitatud: Reede. Jan. 07, 2011 8:47 pm Teema: |
|
|
Maik kirjutas: | just just.... ma siin ainuke kes ruudukujulises parklas ka tagapool pargim :)
paar päeva siin 2wd sõidetud ja ikka IGA PÄEV ma jään kuskile kinni korraks. Kortermajade ees paksud lumed mõlemal pool kesk-teed ja garage ees jne jne . Tänagi mitu korda esisillaga kinni olnud. Esiveoga õnneks saab välja enamasti jõnksutades ja üksi aga jube tüütu ikka... eriti kui oled harjunud,et kui auto pole põhja peal siis ei ole ta ka kinni.
 |
Küll sa ronid igalepoole siis :D, äkki peaks traktori võtma,kui igalpool vahel vaja sõita :D |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Jan. 07, 2011 8:51 pm Teema: |
|
|
cartman kirjutas: | Nokia kirjutas: | masinist kirjutas: | aga muidu on lahe vaadata, kuidas 1 veolised kütust ja närve kulutavad  |
Seda juttu räägivad, kes pole 4 veolisega talvel sõitnud. Sul võivad ju olla supper hakkapelitad v ketid aga naerma ajab ikka kui kõrval neliveoline ei võta pm ratastki ringi kui foori all kohalt ära läheb. |
Minu arust sinu 4wd on talve korteris ju ja paregu kulged 2wd :D:D:D |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Jan. 07, 2011 8:59 pm Teema: |
|
|
traktor va pask ei võta eriti ehitusmaterjale peale. Eks mine sõida männal seal raja vahel, pargid ära pärast minema ei saa.
homme peab vist sahaga atv võtma. julm lumi ikka igalpool jälle maas. fakk no. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
ROJEV Satub siia tihti
|
Postitatud: Reede. Jan. 07, 2011 9:25 pm Teema: |
|
|
masinist kirjutas: | aga muidu on lahe vaadata, kuidas 1 veolised kütust ja närve kulutavad  |
Väga õiged sõnad. Täna sai Tartus ära käidud ja oh seda jama. Kõik roomasid mingi 80-90ga. Mööda saada oli jama, aga ette ka kedagi ei jätnud ja närve läks.
Kurvdes 90, sirgel 110-120. Ühest kolonist 140ga laksasin mööda. Külg ees oli peris tihti.
No 58 minutiga kodu uksest haigla ukseni, ja kütust läks omajagu.Kodulinna saabubudes pirn põles, 17liitrit. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hõljuk Vana tuttav
|
Postitatud: Reede. Jan. 07, 2011 9:27 pm Teema: |
|
|
Mis masinaga, nullkuuega?  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tundmatu99 Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Jan. 07, 2011 9:28 pm Teema: |
|
|
ROJEV kirjutas: | masinist kirjutas: | aga muidu on lahe vaadata, kuidas 1 veolised kütust ja närve kulutavad  |
Väga õiged sõnad. Täna sai Tartus ära käidud ja oh seda jama. Kõik roomasid mingi 80-90ga. Mööda saada oli jama, aga ette ka kedagi ei jätnud ja närve läks.
Kurvdes 90, sirgel 110-120. Ühest kolonist 140ga laksasin mööda. Külg ees oli peris tihti.
No 58 minutiga kodu uksest haigla ukseni, ja kütust läks omajagu.Kodulinna saabubudes pirn põles, 17liitrit. |
nii kiiresti oli vaja haiglasse jõuda..või kalmistule...??!! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Jan. 07, 2011 9:39 pm Teema: |
|
|
mõtlesin täna ühe hea lause peale.
Öeldakse,et tuleb sõita nii nagu oskused lubavad antud ilmastikus. Mul kerkis selle peale ainuke mõte pähe,et väga paljud sõidavad eestis sel juhul alla selle oskuse millega üldse rooli peaks lubatama...... _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
ROJEV Satub siia tihti
|
Postitatud: Reede. Jan. 07, 2011 9:41 pm Teema: |
|
|
Hõljuk kirjutas: | Mis masinaga, nullkuuega?  |
Nullkuuega ikka, teist autut nagu polegi.
Kalmistule .... no eitea, üritasin kunagi isegi. Neli autot sõitsin sodiks aga ei midagi.
Vist vara veel. |
|
Tagasi üles |
|
 |
xpr Satub siia tihti

|
Postitatud: Reede. Jan. 07, 2011 9:46 pm Teema: |
|
|
ROJEV kirjutas: | Hõljuk kirjutas: | Mis masinaga, nullkuuega?  |
Nullkuuega ikka, teist autut nagu polegi.
Kalmistule .... no eitea, üritasin kunagi isegi. Neli autot sõitsin sodiks aga ei midagi.
Vist vara veel. |
Uhke ka veel  |
|
Tagasi üles |
|
 |
ROJEV Satub siia tihti
|
Postitatud: Reede. Jan. 07, 2011 9:50 pm Teema: |
|
|
xpr kirjutas: | Uhke ka veel  |
Kust poolt nagu peaks uhke olema??? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tundmatu99 Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Jan. 07, 2011 9:58 pm Teema: |
|
|
no neli oled juba sodiks sõitnud..palju veel.. ??
mul läks ka üks "katki"..ja...."vastase" auto läks ka..ma pole üldse uhke 
Viimati muutis seda Tundmatu99 (Reede. Jan. 07, 2011 9:59 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
DoriMaster Vana tuttav

Liitunud: 16 Dets. 2009 Postitusi: 972 Asukoht: You're a cock
|
Postitatud: Reede. Jan. 07, 2011 9:58 pm Teema: |
|
|
Minu 4wd kogemus. Sõitnud maasturitega ja audidega. Ka sellise lumega ei ole puudust tundnud neliveolisest (siiani). Liikuma saamine on juhis endas kinni, tuleb loogiliselt mõelda kust see ühe ratta veoline veel ennast välja ajab. AGA AGA AGA, on viimasel ajal tekkinud huvi maasturi vastu, justnimelt maasturi, sest see on kõrgem kui sõiduauto. Seega läbivus kindlasti parem Selle ma teen ka teoks, kui edasised talved samasugused tulevad. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Jan. 07, 2011 10:00 pm Teema: |
|
|
Tundmatu99 kirjutas: | no neli oled juba sodiks sõitnud..palju veel.. ??
mul läks ka üks "katki"..ja...."vastase" auto läks ka..ma pole üldse uhke  |
kes teeb sel juhtub.
Inimene kes metsa ei langeta,see ntx ei jää kunagi puu alla eriti :)
4wd on lihtsam kiirem tagaveoline ja tuleb sellistest olukordadest külg ees välja kus tagavedu eladeski ei tuleks. Fun factor . Ega ma ka ntx ei tunne puudust tagavõi esiveost talvel. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja....
Viimati muutis seda Maik (Reede. Jan. 07, 2011 10:03 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tundmatu99 Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Jan. 07, 2011 10:01 pm Teema: |
|
|
Maik kirjutas: | Tundmatu99 kirjutas: | no neli oled juba sodiks sõitnud..palju veel.. ??
mul läks ka üks "katki"..ja...."vastase" auto läks ka..ma pole üldse uhke  |
kes teeb sel juhtub.
Inimene kes metsa ei langeta,see ntx ei jää kunagi puu alla eriti :) |
seda nüüd küll...(eriti) :P |
|
Tagasi üles |
|
 |
masinist Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Jan. 07, 2011 10:01 pm Teema: |
|
|
ROJEV kirjutas: | masinist kirjutas: | aga muidu on lahe vaadata, kuidas 1 veolised kütust ja närve kulutavad  |
Loodan et sa kuskil vastu-mööda ei satu sõitma _________________ C4 q, Golf 1, Lada 1200, Riga 1, Riga 3, Riga 4, Riga 7, Riga 22, Riga Mini, Erkkola mopo |
|
Tagasi üles |
|
 |
ROJEV Satub siia tihti
|
Postitatud: Reede. Jan. 07, 2011 10:14 pm Teema: |
|
|
Noh jutt oli närvidest ja küttest, minul läks ni uht kui ka teist omajagu.
Uhke tegelt olen jah .... et ellus olen.
Ja vastu-mööda .... hoja eemale kui helesinist siksi näed, siis probleeme polegi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Jan. 07, 2011 10:26 pm Teema: |
|
|
ROJEV kirjutas: | hoja eemale kui helesinist siksi näed, siis probleeme polegi. |
Tip of the day |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Jan. 07, 2011 10:30 pm Teema: |
|
|
kusjuures ma pakun,et pole seda kunagi näinud, silme ette küll ei tule :D _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
ROJEV Satub siia tihti
|
Postitatud: Reede. Jan. 07, 2011 10:38 pm Teema: |
|
|
masinist arvaks et oled õnneseen.
Aru ei saa ainult miks?
Mis asi Teda ehmatas?! |
|
Tagasi üles |
|
 |
ROJEV Satub siia tihti
|
Postitatud: Reede. Jan. 07, 2011 10:39 pm Teema: |
|
|
Alan kirjutas: | ROJEV kirjutas: | hoja eemale kui helesinist siksi näed, siis probleeme polegi. |
Tip of the day |
.......Istu kodus! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Jan. 07, 2011 10:39 pm Teema: |
|
|
reede õhtul julm elu käib foorumis.
LIFE FAIL :D
 _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
masinist Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Jan. 07, 2011 11:06 pm Teema: |
|
|
kinumehed ikka _________________ C4 q, Golf 1, Lada 1200, Riga 1, Riga 3, Riga 4, Riga 7, Riga 22, Riga Mini, Erkkola mopo |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Jan. 07, 2011 11:10 pm Teema: |
|
|
pahtlikunn kirjutas: | cartman kirjutas: | Nokia kirjutas: | masinist kirjutas: | aga muidu on lahe vaadata, kuidas 1 veolised kütust ja närve kulutavad  |
Minu arust sinu 4wd on talve korteris ju ja paregu kulged 2wd :D:D:D |
Seda enam vihkan talvel pooleveoilist, mõttetult kerib tyhja. Täna ajasin nelivedust garaazist välja ja sisse, suverehvid. Kordagi ei võtnud ratast ringu, buss, esivedu ja naeltega, keris korralikult, lase kuidas tahad. _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
|
Tagasi üles |
|
 |
ROJEV Satub siia tihti
|
Postitatud: Reede. Jan. 07, 2011 11:12 pm Teema: |
|
|
masinist kirjutas: | kinumehed ikka |
Miski pärast arvan et igaüks kes seda foorumit külastavad on sõitnud 110ga ja isegi 120ga, vahest proovinud 140le spidoseier panna. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Jan. 07, 2011 11:13 pm Teema: |
|
|
1l Liviko Gin maksimarketis alla 10 eur
http://www.youtube.com/watch?v=UXYqmiWmlqs hea chill selle kõrvale :P
Ja kes suve igatseb http://www.youtube.com/watch?v=8sOgXss5PTI .. mm.... tuul sahistab juustes..v8 mõirgab taustaks....makis mängib vikerraadio.. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
masinist Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Jan. 07, 2011 11:41 pm Teema: |
|
|
M.O.T.T. _________________ C4 q, Golf 1, Lada 1200, Riga 1, Riga 3, Riga 4, Riga 7, Riga 22, Riga Mini, Erkkola mopo |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Jan. 07, 2011 11:48 pm Teema: |
|
|
Ei tea just lasin linnast koju 140+ esisillaga . Lappas mis ta lappas aga kodus olen ja tee pole mitte sirge peaks mainima (mitte Eestis ) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mustmees Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Jan. 08, 2011 2:13 am Teema: |
|
|
ROJEV kirjutas: | Alan kirjutas: | ROJEV kirjutas: | hoja eemale kui helesinist siksi näed, siis probleeme polegi. |
Tip of the day |
.......Istu kodus! |
seda siis ka räägid kui mõne pere surnuks sõidad!?
Nahh,sellised tuleks roolist eemaldada,loodan sulle kiireid ja kiireid trahve.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Laup. Jan. 08, 2011 3:42 am Teema: |
|
|
ei tea mille eest.............
minu sõitmisstiili eest linnas saaks laduda igapäev 20 pluss trahvi, IGA PÄEV.Ilmselt see nr on tegelt tugevalt rohkem,
kui tähte närida. Samas mina pean seda ohutuks ja täiesti normaalseks liiklemiseks ja ma EI ohusta teisi! Ilmselt samapalju trahve saaks lugeda enamustele teistele juhtidele.
kes riskib teiste eludega peakski saama karistada, kes riskib ENDA eluga-- see juba on tema mure.Linnas on see muidugi raskendatud.
Ma ei tee kunagi mingeid "trikke" kui asi tundub vähegi ohtlik kellegi teise jaoks,seda siis nii suvel-kui talvel. Kuna ma olen julmalt vana ka siis enamuse ajast liikumiskiirus 100-dat ei ületa kah :P _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mustmees Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Jan. 08, 2011 9:16 am Teema: |
|
|
Maik jah,sõida tee ja mölla,aga nahh mida sa tuled siis foorumisse nagu 5 aastane laps,kes sai endale mänguasja.see et see sinise siksi omanik ajudeta inimen on siis noh...
mingu ennem kuskile rinkale kihuta seal,maksku audrus rajapäeva eest ja pane nii,et saba ***** ei näe..!  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Heigo72 Satub siia tihti

Liitunud: 6 Märts 2006 Postitusi: 285 Asukoht: Pika tn. poiss
|
Postitatud: Laup. Jan. 08, 2011 9:49 am Teema: |
|
|
Aega kuidagi palju läks sellise kiiruse kohta ? Muidugi ei tea kus kohast sul start oli.
Startisin eile 16.00 Tartust Rebase Rimi juurest , rahulikult 90-110 ga kulgedes , panin paarimehe kell 17.03 bussikas maha.
Tal 17.10 buss läks.
_________________ Minul kiiret ei ole !!! Tark ei torma. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ROJEV Satub siia tihti
|
Postitatud: Laup. Jan. 08, 2011 9:52 am Teema: |
|
|
Mustmees kirjutas: | Maik jah,sõida tee ja mölla,aga nahh mida sa tuled siis foorumisse nagu 5 aastane laps,kes sai endale mänguasja.see et see sinise siksi omanik ajudeta inimen on siis noh...
mingu ennem kuskile rinkale kihuta seal,maksku audrus rajapäeva eest ja pane nii,et saba ***** ei näe..!  |
Selle juttu peale ütlen veel kord : - Istu kodus!
Sest sellised nagu Sina saavad load kuidagi, ostavad autu ja siis sõita eioska. Linna kiirused 30-40 maantel roomavad 70ga, ja veel suudavad lumevalli otsa kihutada.
- Istu kodus, siis Sa helesinist ei näe ja närvid Sul puhkavad. Ja minul ka et Sinusugustest teed on vabad!
Mina siksi roolis juba 20 (kakskummend) aastat, ja usu mind - kogemust on.
Viimati muutis seda ROJEV (Laup. Jan. 08, 2011 10:07 am). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
ROJEV Satub siia tihti
|
Postitatud: Laup. Jan. 08, 2011 10:06 am Teema: |
|
|
Heigo72 kirjutas: | Aega kuidagi palju läks sellise kiiruse kohta ? Muidugi ei tea kus kohast sul start oli.
Startisin eile 16.00 Tartust Rebase Rimi juurest , rahulikult 90-110 ga kulgedes , panin paarimehe kell 17.03 bussikas maha.
Tal 17.10 buss läks.
|
Sain kõne 8.55, siis töölt koju rideid vahetama plus poe peatus ja siis start. Ravila tänava parklas vaatasin kella - oli 9.53 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|