Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
kup¹ Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Juun. 29, 2011 2:03 pm Teema: Kondi täitmine |
|
|
Kus siis praeguse ilmaga kõige taskukohasema hinnaga keegi mu Jeebu kondile silma peale viskaks. Survestaks asja üle ja vaataks kas peab üldse. Kui korras, laseks gaasi sisse :)
Mingi vurts seal sees hetkel on, aga järgi ei võta. _________________ Uued ja kasutatud sõiduautode, rasketehnika, ATV, moto rehvid/veljed www.aalux.ee
Küsi hinda! |
|
Tagasi üles |
|
 |
xpr Satub siia tihti

|
Postitatud: Kolm. Juun. 29, 2011 4:07 pm Teema: |
|
|
Kaubamaja taga käisin paar nädalat tagasi lihtsalt uurimas täitmise hinda. Küsis 45€. Tahtis kohe auto kallale minna aga minule ei sobinud see hind.
Muidu töötab aga aeglaselt hakkab külma tulema ja vähem. Kurvides lööb järsku külmapahmaka tuppa. Tase madal ilmselt.
Päril mingi vend pidi täitma. Keegi kontakti teab? |
|
Tagasi üles |
|
 |
kup¹ Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Juun. 29, 2011 5:22 pm Teema: |
|
|
45 viljandi kohta nats kirves. _________________ Uued ja kasutatud sõiduautode, rasketehnika, ATV, moto rehvid/veljed www.aalux.ee
Küsi hinda! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Juun. 29, 2011 6:26 pm Teema: |
|
|
30 e küsiti mingi 250gr eest seal Viljandi järveall olevas atv poe täitmiskohas... mulle tundus ausalt öeldes see ka kirves... Ei tea mis veel siis oleks küsitud kui oleks täitsa 0 seis olnud ja 0,7kg sisse pandud...
Leholas täna küsiti mingi 550-560gr eest 35e , seda ei oska kommenteerida. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
KalevGSi CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Juun. 30, 2011 6:20 am Teema: |
|
|
53805010 - Indrek
Täpset hinda ei mäleta aga minu teada oli küll soodne. _________________ Arst haige peale ei pahanda |
|
Tagasi üles |
|
 |
teet001 Vana tuttav

Liitunud: 30 Märts 2006 Postitusi: 839 Asukoht: London, United Kingdom
|
Postitatud: Nelj. Juun. 30, 2011 10:21 am Teema: |
|
|
xpr kirjutas: |
Päril mingi vend pidi täitma. Keegi kontakti teab? |
Kui ma telefoni kuskilt üless leian siis annan sulle nri _________________ Taevas mind ei taha ja põrgu kardab,et võtan juhtimise üle! |
|
Tagasi üles |
|
 |
teet001 Vana tuttav

Liitunud: 30 Märts 2006 Postitusi: 839 Asukoht: London, United Kingdom
|
Postitatud: Nelj. Juun. 30, 2011 10:22 am Teema: |
|
|
kup¹ kirjutas: | 45 viljandi kohta nats kirves. |
Kus odavamalt saab siis? _________________ Taevas mind ei taha ja põrgu kardab,et võtan juhtimise üle! |
|
Tagasi üles |
|
 |
kup¹ Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Juun. 30, 2011 10:50 am Teema: |
|
|
Seda tegelikult ma üritangi siin välja selgitada, kus odavamalt saab..
Samas räägivad siin 32-35€
Leholas olevat ju 35 olnud, kui lugeda viitsid. _________________ Uued ja kasutatud sõiduautode, rasketehnika, ATV, moto rehvid/veljed www.aalux.ee
Küsi hinda! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tomm CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Juun. 30, 2011 11:44 am Teema: |
|
|
Need head hinnad ju. Küprosel töötasin ja ise täitsin klientidel, oli hind 500 grammi kohta 100 euri. _________________ Auto algab A tähega. Audi :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
kup¹ Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Juun. 30, 2011 11:49 am Teema: |
|
|
Ilmselt ei ole Küprost ja Viljandit päris mõte võrrelda ka.
Vend mul tegeleb sama asjaga, ned küll spetsialiseerunud serverite jahutusseadmetele kuid harva teevad ka autosid. Tallinnas hind neil 50€
Viljandi 45 selgelt palju maksta.
See on vaid minu arvamus muidugi. _________________ Uued ja kasutatud sõiduautode, rasketehnika, ATV, moto rehvid/veljed www.aalux.ee
Küsi hinda! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Erik Aktiivne külaline
|
Postitatud: Nelj. Juun. 30, 2011 1:00 pm Teema: |
|
|
Kell 1200 Viljandis ,Köstis, seisis vana oma autoga ,sildid üleval kondi täitmise kohta. Hinda ei tea aga mõni aasta tagasi lasi 100-se eest mul vurtsu juurde. |
|
Tagasi üles |
|
 |
kup¹ Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Juun. 30, 2011 1:14 pm Teema: |
|
|
Eelmine aasta käisin ka tolle papi juures teise autoga. Aga pole sinna poole nüüd asja olnud, ei teadnud, et tööp jälle tegutseb seal :) Ehk homme saan mahti minna. _________________ Uued ja kasutatud sõiduautode, rasketehnika, ATV, moto rehvid/veljed www.aalux.ee
Küsi hinda! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Erik Aktiivne külaline
|
Postitatud: Nelj. Juun. 30, 2011 2:40 pm Teema: |
|
|
Käidud endal kah vana juures.Kontrollis, pani õli ja gaasi juurde, kokku 30 kohalikku. Homme on ta samuti kas Kösti juures teetaskus või Turu parklas. Kaardiga saab kah maksta. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Md-Dog Aktiivne külaline
Liitunud: 13 Jan. 2010 Postitusi: 48 Asukoht: Viljandi edelapoolne lääneserv
|
Postitatud: Reede. Juul. 01, 2011 4:53 pm Teema: |
|
|
Ainsad kohad mille kohta pole nurinat kuulnud viljandis on kubamaja tagune ja lehola. _________________ Fix Or Repair Daily |
|
Tagasi üles |
|
 |
|