Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Toitz Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Okt. 27, 2011 12:36 pm Teema: |
|
|
Tomm kirjutas: | Võrus peabki juba hommikuti auto klaasidelt jääd kraapima
Kuidas Viljandis? |
Viljandis sai eelmisel reedel esimest korda hommikul jääd kraabitud, ja samuti eile hommikul oli aken jälle jääs. Seda siis kella 8 paiku hommikul. _________________ Mulk...Maalt ja hobusega |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tomm CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Okt. 27, 2011 12:40 pm Teema: |
|
|
Toitz kirjutas: | Tomm kirjutas: | Võrus peabki juba hommikuti auto klaasidelt jääd kraapima
Kuidas Viljandis? |
Viljandis sai eelmisel reedel esimest korda hommikul jääd kraabitud, ja samuti eile hommikul oli aken jälle jääs. Seda siis kella 8 paiku hommikul. |
Ahsoo :D
No täna sain mingi 10 paiku veel kraapida :D _________________ Auto algab A tähega. Audi :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
vahur73 Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Okt. 27, 2011 1:11 pm Teema: |
|
|
vip001 kirjutas: | Olen teie vaidlus teemasid jälginud ja järjest rohkem jääb mulje, et Vahur on leidnud foorumi, kus end välja elada, üritab oma tarkusi, teadmisi ja tõekspidamisi teistele peale suruda. Mida sa küll sööd et nii tark oled? Keegi midagi sulle vastumeelset ütleb, lähed kohe käima nagu vana oooopel Kõrvalt suht koom lugeda su lapsikut käitumist. Nõustun, et foorumisse on aeg ajalt värskust vaja, kuid kas sellise pakumise ja ropendamise näol nagu Vahuri postitustest välja võib lugeda. Mõnes postituses lausa provotseerid teistega et saaks edasi kraagelda. Modede aemel oleks juba ammu karistanud sellise suuvärgi ja käitumise eest. Tegemist on siiski avaliku kohaga. Kui avalikus kohas normaalse inimese moodi käituda ja suhelda ei mõista siis pole kas kodu või koolikasvatusest midagi kõrvade vahele jäänud.  |
Huvitav mida ma küll siis valesti ütlesin? Keegi tegi ennatliku järelduse peale mingit avariid et Volvod (too oli eelajalooline Volvo võrreldes praegustega mis teedel sõidavad) pole turvalised, viitsimata süübida sellesse avariisse ja uurida selle kohta täpsemalt tehes järelduse mingi üle 12 aasta vanuse Volvo põhjal et Volvod pole turvalised. Vaadake mis aasta siis oli ja tegu on vaid ühe autoga.
Enne kui ennatlikke järeldusi teete uurige õnnetuste asjaolusid ja kulgu! Siililegi selge et kohtusid kaks vanuseliselt ebavõrdset autot.
Mis uutesse autodesse puutub, siis neil puudub iseloom ja välimus, kõik on ümarad isikupäratud. Liikumiseks head kuid silmarõõmu ei paku.
Uut autot tasub osta sel juhul kui kasutad selle uue auto ressursid ära ka selle 3 aasta garantii aja jooksul. Kui see uus auto aga vähe sõidab, ei ole mõtet uuel autol.
Ma ei ela end siin välja, kõigil on õigus arvamusele, minu arvamus sellest avariist on selline, kui ei meeldi ära loe! Enamus inimesi ei süübigi üldse asjasse, loevad pealkirja läbi saavad ehk ka baasinfo sealt ja hakkavad kohe järeldusi tegema. Kui oleks kaks sama generatsiooni autot avariis osalenud ja Volvos oleks olnud hukkunuid, oleks asi võrdne! _________________ Las koerad hauguvad, karavan läheb edasi!
Viimati muutis seda vahur73 (Nelj. Okt. 27, 2011 1:17 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Okt. 27, 2011 1:14 pm Teema: |
|
|
Oehhhhhhhhh, sa ei saanud ikka aru........
vahur73 kirjutas: |
Huvitav mida ma küll siis valesti ütlesin? Keegi tegi ennatliku järelduse peale mingit avariid et Volvod (too oli eelajalooline Volvo võrreldes praegustega mis teedel sõidavad) pole turvalised, viitsimata süübida sellesse avariisse ja uurida selle kohta täpsemalt tehes järelduse mingi üle 12 aasta vanuse Volvo põhjal et Volvod pole turvalised. Vaadake mis aasta siis oli ja tegu on vaid ühe autoga.
Enne kui ennatlikke järeldusi teete uurige õnnetuste asjaolusid ja kulgu! Siililegi selge et kohtusid kaks vanuseliselt ebavõrdset autot.
Mis uutesse autodesse puutub, siis neil puudub iseloom ja välimus, kõik on ümarad isikupäratud. Liikumiseks head kuid silmarõõmu ei paku.
Uut autot tasub osta sel juhul kui kasutad selle uue auto ressursid ära ka selle 3 aasta garantii aja jooksul. Kui see uus auto aga vähe sõidab, ei ole mõtet uuel autol.
Ma ei ela end siin välja, kõigil on õigus arvamusele, minu arvamus sellest avariist on selline, kui ei meeldi ära loe! |
|
|
Tagasi üles |
|
 |
vahur73 Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Okt. 27, 2011 1:20 pm Teema: |
|
|
Alan kirjutas: | Oehhhhhhhhh, sa ei saanud ikka aru........
Ma ei ela end siin välja, kõigil on õigus arvamusele, minu arvamus sellest avariist on selline, kui ei meeldi ära loe! |
|
Sa lihtsalt raiud oma fucking kitsarinnalist juttu et Volvo on kehva ja kogu teema! Sa ei näe lihtsalt asju detailsena või ei taha näha, lugesid kuskilt foorumist või margiklubist et mingi volvo vend kiitis oma auto turvalisust taevani ja võtsid sellest kohe kinni! Kõikides autodes võib surma saada, eriti veel Tallinn - Tartu maanteel ja maantee kiirustel. _________________ Las koerad hauguvad, karavan läheb edasi! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tomm CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Okt. 27, 2011 1:30 pm Teema: |
|
|
Asi pole üldse selles õnnetuses ega Tartu - Tallinn maantees.
Point on selles, et kuna Volvo on alati reklaaminud end kui maailma turvaliseimat autot, siis see õnnetus näitas lihtsalt, et ka Volvos on võimalik surma saada ja see pole siiski nii turvaline.
Selle all mõtlen, et oleks näiteks Volvo asemel olnud mõni muu auto, aga õnnetuse asjaolud olnud samad, siis oleks ehk hukkunu ellu jäänud.
St. et Volvo pole nii turvaline kui nad endid reklaamivad.
Ja nad ei reklaami seda uute autode puhul. Ka vanade autode puhul oli reklaam sama. Või 10 -15 aastat tagasi olid kiirused teised ja õnnetused "leebemad"? Ma ei usu... _________________ Auto algab A tähega. Audi :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
ivo86 CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Okt. 27, 2011 5:24 pm Teema: |
|
|
Uut autot tasub osta sel juhul kui kasutad selle uue auto ressursid ära ka selle 3 aasta garantii aja jooksul. Kui see uus auto aga vähe sõidab, ei ole mõtet uuel autol. |
Sa mõtled ka enne kui räägid? Kui ma aastas sõidan ainult natukene, peaksin sõitma vana autoga? MIKS?
Ma kordan ennast uuesti: See et uue auto ost Eestis iga kolme aasta (või viie, või vms) hirmkallis tundub, ei ole seotud sellega, et autod halvad on.
Saad mu pointist aru?
Kui sul või mul või keskmisel eestlasel vähe raha on, ei ole autode viga!
Kas sa näed, et inimene, kes teenib väga hästi ja sealjuures eriti palju ei sõida, sõidab ringi vana autoga?
Oled sa viimase paari aasta jooksul suuremates linnades ringi sõitnud? Uute autode hulk on meeletu. Ja ei ole kõik daciad. On ka uued bmw-d ja audid ja mercedesed. On ikka lollid inimesed küll, et oma raha uue auto peale kulutavad. Ei saa ise õligi vahetada. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Okt. 27, 2011 7:13 pm Teema: |
|
|
Wait......
Ikka veel mingi volvu õnnetuste jutt käib,kuigi vahepeal keris teema TÄIESTI mujale kus polnud volvotki sees?
See foorum hakkab ennast kordama juba.
 _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

Liitunud: 23 Jan. 2011 Postitusi: 1101 Asukoht: Paalalinn/Põltsamaa
|
Postitatud: Nelj. Okt. 27, 2011 10:09 pm Teema: |
|
|
Karm eit paisab olevat
 _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
Bensiiniga võid pinsleid pesta, Diislis on jõud!
Soov rentida/osta Garaa¹i viljandis
Tel: 56370436 |
|
Tagasi üles |
|
 |
vahur73 Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Okt. 27, 2011 11:42 pm Teema: |
|
|
ivo86 kirjutas: | vahur73 kirjutas: |
Uut autot tasub osta sel juhul kui kasutad selle uue auto ressursid ära ka selle 3 aasta garantii aja jooksul. Kui see uus auto aga vähe sõidab, ei ole mõtet uuel autol. |
Sa mõtled ka enne kui räägid? Kui ma aastas sõidan ainult natukene, peaksin sõitma vana autoga? MIKS?
Ma kordan ennast uuesti: See et uue auto ost Eestis iga kolme aasta (või viie, või vms) hirmkallis tundub, ei ole seotud sellega, et autod halvad on.
Saad mu pointist aru?
Kui sul või mul või keskmisel eestlasel vähe raha on, ei ole autode viga!
Kas sa näed, et inimene, kes teenib väga hästi ja sealjuures eriti palju ei sõida, sõidab ringi vana autoga?
Oled sa viimase paari aasta jooksul suuremates linnades ringi sõitnud? Uute autode hulk on meeletu. Ja ei ole kõik daciad. On ka uued bmw-d ja audid ja mercedesed. On ikka lollid inimesed küll, et oma raha uue auto peale kulutavad. Ei saa ise õligi vahetada. |
Oma palgaga võiksin mõnd 5st bemarit liisida küll, rääkimata mingist dacia pannist, aga vot ma ei taha. Mulle meeldib ise nokitseda ja erineda hallist massist, ning on hulk muid kohti kuhu raha rohkem vaja läheb, kui tampida see pangale, näiteks investeerin oma majapidamisse, teen remonti ostan mööblit ilma intressideta.
Auto peab sõitma ja kui ta sellega hakkama saab ei ole vahet kas see on toodetud aastal 1951 või 2011. Mida vanem seda ¹efim ongi! Ma sõidan nädalas vaid heal juhul 3 korral ja kilomeetreid tuleb äkki 5 kiltsi ära ja siis on ka hästi sõidetud, mida kuradit ma selle uue autoga peale hakkan.
Mitu teenendust on juba küsinud minu vana Sena kohta, et kas minu autol on juba koht olemas kes seda remondib, firmadel on huvi selliste harulduste vastu. _________________ Las koerad hauguvad, karavan läheb edasi! |
|
Tagasi üles |
|
 |
vip001 Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Okt. 27, 2011 11:43 pm Teema: |
|
|
khmm mina ei mõelnud konkreetst volvo ja ¹koda õnnetuse teemat vaid üleüldse Vahuri kraaklemisi(näiteks autode mahategemine jne).
Aga ok..las jääda...
Igal õhtul sel nädalal 23-st olen saanud aknaid kraapida .....varsti keksimne õhutemp. 0 ringis siis juba kindlalt vaja talvekad alla visata. |
|
Tagasi üles |
|
 |
vahur73 Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Okt. 27, 2011 11:46 pm Teema: |
|
|
Tomm kirjutas: | Asi pole üldse selles õnnetuses ega Tartu - Tallinn maantees.
Point on selles, et kuna Volvo on alati reklaaminud end kui maailma turvaliseimat autot, siis see õnnetus näitas lihtsalt, et ka Volvos on võimalik surma saada ja see pole siiski nii turvaline.
Selle all mõtlen, et oleks näiteks Volvo asemel olnud mõni muu auto, aga õnnetuse asjaolud olnud samad, siis oleks ehk hukkunu ellu jäänud.
Ja nad ei reklaami seda uute autode puhul. Ka vanade autode puhul oli reklaam sama. Või 10 -15 aastat tagasi olid kiirused teised ja õnnetused "leebemad"? Ma ei usu... |
Oleks tädil noku, siis tädi oleks onu! Oleksid ei maksa tänapäeval midagi! _________________ Las koerad hauguvad, karavan läheb edasi! |
|
Tagasi üles |
|
 |
ivo86 CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Okt. 28, 2011 3:41 am Teema: |
|
|
vahur73 kirjutas: | Oma palgaga võiksin mõnd 5st bemarit liisida küll, rääkimata mingist dacia pannist, aga vot ma ei taha. Mulle meeldib ise nokitseda ja erineda hallist massist, ning on hulk muid kohti kuhu raha rohkem vaja läheb, kui tampida see pangale, näiteks investeerin oma majapidamisse, teen remonti ostan mööblit ilma intressideta.
Auto peab sõitma ja kui ta sellega hakkama saab ei ole vahet kas see on toodetud aastal 1951 või 2011. Mida vanem seda ¹efim ongi! Ma sõidan nädalas vaid heal juhul 3 korral ja kilomeetreid tuleb äkki 5 kiltsi ära ja siis on ka hästi sõidetud, mida kuradit ma selle uue autoga peale hakkan.
Mitu teenendust on juba küsinud minu vana Sena kohta, et kas minu autol on juba koht olemas kes seda remondib, firmadel on huvi selliste harulduste vastu. |
Mitte miski sinu postituses ikkagi ei selgita, miks uued bemarid on vi*uloputused ja halvad.
Ise sa kirjutad ''Auto peab sõitma''. Uus bemari siis ei sõida või?
See et uuel bemaril ise maja taga mootoririhma vahetada ei saa, ei tee teda halvaks.
''ei ole vahet kas see on toodetud aastal 1951 või 2011''
On ikka küll vahet. Uus auto on 100 korda mugavam, läheb külmaga käima ilma mingisugust õhuklappi näppimata. Päris uued juba jäävad sul enne kellelegi tagant otsa sõitmist ise seisma ja pargivad ise ja mida kõike veel.
Ja kui sa tuled rääkima, et jäädes finantsiliselt sama vabaks kui oma senaatorit pidades, eelistaksid sa uuele 5-da seeria bemarile oma opelit. Bullsiht.
Aga nagu sa ütlesid, ei jää bemari liisingu kõrvalt enam piisavalt vaba raha muuks eluks. See ei ole ju auto viga? |
|
Tagasi üles |
|
 |
leits Vana tuttav
|
Postitatud: Reede. Okt. 28, 2011 8:42 am Teema: |
|
|
Muaha .. lihtsalt epic .. nagu tsirkuses, ainult piletiraha ei küsita.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Okt. 28, 2011 9:46 am Teema: |
|
|
Selle probleemi lahendame kohe ära.
Edaspidi selle teema jälgimine on tasuline,
Nädalapilet on 5 euri ja muidu 1 eur päev.
Alan, ole hea lahenda see uneajast ära, ma panen PM-i oma konto nr ja see antud teema läheb user/parooliga. Hea oleks ka mobiiliga ka sisselogimine võimaldada. kasumi teema fifti fifty, mina idee eest 78% ja sina töö ees 22%. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Okt. 28, 2011 9:48 am Teema: |
|
|
Kurat, ja kõiges on süüdi Volvo...  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tomm CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Okt. 28, 2011 10:21 am Teema: |
|
|
vahur73 kirjutas: | Tomm kirjutas: | Asi pole üldse selles õnnetuses ega Tartu - Tallinn maantees.
Ja nad ei reklaami seda uute autode puhul. Ka vanade autode puhul oli reklaam sama. Või 10 -15 aastat tagasi olid kiirused teised ja õnnetused "leebemad"? Ma ei usu... |
Oleks tädil noku, siis tädi oleks onu! Oleksid ei maksa tänapäeval midagi! |
Just, oleksid ei maksagi midagi, aga saan aru mida mingi jutu all mõeldakse. _________________ Auto algab A tähega. Audi :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Arx12 Aktiivne külaline

Liitunud: 9 Jan. 2011 Postitusi: 51 Asukoht: Kolga-Jaani/ Võru
|
Postitatud: Reede. Okt. 28, 2011 10:22 am Teema: |
|
|
Alan kirjutas: | Kurat, ja kõiges on süüdi Volvo...  |
Keegi volvot ei soovi osta?
Tegelt on hea auto ja niisama maha ei müü!  |
|
Tagasi üles |
|
 |
ElavLegend CCV Guru

Liitunud: 15 Jan. 2011 Postitusi: 860 Asukoht: Viljandi-Espoo
|
Postitatud: Reede. Okt. 28, 2011 10:36 am Teema: |
|
|
Njahh,aa millised kondoomid kõige turvalisemad on:P?koguaeg on jutt et Durex,aga mis teie arvate:D? _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Nii madalale, kui langen mina, ei suuda sina tõustagi
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
 |
xpr Satub siia tihti

|
Postitatud: Reede. Okt. 28, 2011 10:41 am Teema: |
|
|
Netipulkadest oli vahepeal juttu. Katsetasin kõigi kolme pakkuja pulkasi kunagi ja MINT oli neist kõige parem, tele2 halvim. Emt-l toimis ka linnas hästi aga maal venis (aga seal oligi seda ühendust vaja). Ennem kasutasin KÕU-d, jube aeglane. Õhtul kell viis ei õnnestunud enam ajalehte ka lugeda.
Töö ühendusega ei saa võrrelda
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ex Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Okt. 28, 2011 10:45 am Teema: |
|
|
Maik kirjutas: | Selle probleemi lahendame kohe ära.
Edaspidi selle teema jälgimine on tasuline,
Nädalapilet on 5 euri ja muidu 1 eur päev.
Alan, ole hea lahenda see uneajast ära, ma panen PM-i oma konto nr ja see antud teema läheb user/parooliga. Hea oleks ka mobiiliga ka sisselogimine võimaldada. kasumi teema fifti fifty, mina idee eest 78% ja sina töö ees 22%. |
ma ei julge oma arvamust öeldagi muidu saag veel suht soe ja läheb hästi käima  |
|
Tagasi üles |
|
 |
ElavLegend CCV Guru

Liitunud: 15 Jan. 2011 Postitusi: 860 Asukoht: Viljandi-Espoo
|
Postitatud: Reede. Okt. 28, 2011 10:52 am Teema: |
|
|
kas 1€ päev kuidagi odav ei tundu,reede ja laupäev võiks olla 2€,siis põhiline kino _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Nii madalale, kui langen mina, ei suuda sina tõustagi
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Okt. 28, 2011 11:01 am Teema: |
|
|
Parem teeme nii, et profiilis on kohustuslik ära täita krediitkaardi informatsioon ja siis vastavalt sellele, kaua keegi mingit teemat loeb või klikke teeb, läheb raha maha  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Okt. 28, 2011 11:04 am Teema: |
|
|
xpr kirjutas: |
 |
Kus töötad? :)
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Arx12 Aktiivne külaline

|
Postitatud: Reede. Okt. 28, 2011 11:28 am Teema: |
|
|
Jääb vist natuke alla. Mint 6,99€ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nokia CCV Guru
|
Postitatud: Reede. Okt. 28, 2011 11:55 am Teema: |
|
|
eeneti 1Gbps ühendus?
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Okt. 28, 2011 12:01 pm Teema: |
|
|
Mul ütles speedtest,et configuration load failed (aeglase ühenduse tõttu)
Beat that... _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Okt. 28, 2011 12:19 pm Teema: |
|
|
Telefoniga
- Elisa Nutikas 10+
Muuseas max. alla sellel paketil ongi 3.5Mbit/s
Viimati muutis seda Alan (Reede. Okt. 28, 2011 2:18 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
vamps CCV Guru

Liitunud: 14 Apr. 2006 Postitusi: 1164 Asukoht: Viljandi/Tallinn
|
Postitatud: Reede. Okt. 28, 2011 12:22 pm Teema: |
|
|
Priit, kuskil serveri taga mõõtsid, kuhu optika otse sisse tuleb?:D
Isegi mul tööjuures kõigest 100Mbit nett ja kodus 50Mbps:P
Mobiilsete netipulkade teemat kommenteeriks nii:
http://www.youtube.com/watch?v=x3eQjZBQhlc
Kõike ei saa ühe puuga lüüa:P _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
vamps CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Okt. 28, 2011 12:27 pm Teema: |
|
|
Tegin ka telefoniga väikse testi. Kahjuks telefon rohkem vist ei võimalda:S
Upload ka miskipärast nigel selle jaama taga hetkel.
|
 |
xpr Satub siia tihti

|
Postitatud: Reede. Okt. 28, 2011 12:56 pm Teema: |
|
|
vamps kirjutas: | Priit, kuskil serveri taga mõõtsid, kuhu optika otse sisse tuleb?:D |
Sisevõrk. EEnet-i fiiber tuleb sisse > 1G WAN Switch > tulemüür > 1G LAN Switch > minu arvuti G võrgukaart. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Toitz Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Okt. 28, 2011 1:12 pm Teema: |
|
|
 _________________ Mulk...Maalt ja hobusega |
|
Tagasi üles |
|
 |
Arx12 Aktiivne külaline

|
Postitatud: Reede. Okt. 28, 2011 2:08 pm Teema: |
|
|
krt Teil telefonis ka kiirem net kui mul arvutis |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Okt. 28, 2011 2:48 pm Teema: |
|
|
Mul Wifi`ga sellised andmed
|
Tagasi üles |
|
 |
ex Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Okt. 28, 2011 4:14 pm Teema: |
|
|
wifi---ruuter.ee
Kulunud aeg - 0.272 sekundit
Saadetud andmed - 1048576 baiti
30819148 bit/sec
30096.8 Kbit/sec
29.4 Mbit/sec
3762.1 KB/sec
30096.8 Kbit/sec
3762.1 KB/sec
lühike test |
|
Tagasi üles |
|
 |
ivo86 CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Okt. 28, 2011 5:39 pm Teema: |
|
|
WTF? Kuidas nii head kiirused teil on?
Mul mingi 30 euri maksev ülehinnatud elion tartus ja
Äkki keegi oskab kommenteerida sellist probleemi või sama jama:
Mängis netis COD4 MW-i ja kogu selline jama et ca 5-10 minuti tagant 10 sekundit laggib täiega. Algul ei tähendanud muul ajal mingit jama, aga nüüd on seesama nähtus tekkinud ka muid saite külastades ja ka teiste mängudega :TF2 ja pokerstars jne..
Elioni kliendiabi mind aidata ei ole suutnud..
Ei ole surmahäda, aga STV-ga ja Starmaniga seda probleemi polnud. Samuti mujal elades nii Tartus kui Tallinnas polnud seda jama.
Paha lugu täitsa, kaalusin juba teenusepakkuja vahetust. |
|
Tagasi üles |
|
 |
vamps CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Okt. 28, 2011 6:01 pm Teema: |
|
|
Wifi ruuteri taga istud? Milline ruuter on?
Mul endal ka see jama, et ruuter mingi ebastabiilne junn, Elion vaevalt oma kuludega seda ära ka vahetab. Kaabliga olen võrgus, siis probleemi pole.
Vahepeal aitas manuaalne kanali valimine ka (läbi katse-eksituse meetodi), kuna kortermajas oli mingi 5 wifi võrku, mis pisut üksteist häirivad. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
leits Vana tuttav
|
Postitatud: Reede. Okt. 28, 2011 6:25 pm Teema: |
|
|
Mul kodus selline:
Ajab asja ära ..
Maksan ka 30 euri Tartus .. imo pole ülehinnatud + näeb telekat ka veel :D |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nokia CCV Guru
|
Postitatud: Reede. Okt. 28, 2011 6:40 pm Teema: |
|
|
leits kirjutas: | Mul kodus selline:
Ajab asja ära ..
Elioni 100mbps, paljudes korterites saadaval, see täitsa tavaline minu teada juba .D |
|
Tagasi üles |
|
 |
leits Vana tuttav
|
Postitatud: Reede. Okt. 28, 2011 7:09 pm Teema: |
|
|
Nokia kirjutas: | leits kirjutas: | Mul kodus selline:
Ajab asja ära ..
Elioni 100mbps, paljudes korterites saadaval, see täitsa tavaline minu teada juba .D |
Niivõrd kuivõrd jah .. mingi aeg tagasi oli täitsa atvaline alles modemi taga kõva mees olla ning 2kb/s mp3sid pool p2eva tirida :D |
|
Tagasi üles |
|
 |
ivo86 CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Okt. 28, 2011 8:34 pm Teema: |
|
|
vamps kirjutas: | Wifi ruuteri taga istud? Milline ruuter on?
Mul endal ka see jama, et ruuter mingi ebastabiilne junn, Elion vaevalt oma kuludega seda ära ka vahetab. Kaabliga olen võrgus, siis probleemi pole.
Vahepeal aitas manuaalne kanali valimine ka (läbi katse-eksituse meetodi), kuna kortermajas oli mingi 5 wifi võrku, mis pisut üksteist häirivad. |
Suht tänapäevane elioni wifi ruuter on jah mingi.. amino? Aga kui kaabli otsas olen siis ikka sama jama.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
vahur73 Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Okt. 28, 2011 11:41 pm Teema: |
|
|
ivo86 kirjutas: | vahur73 kirjutas: | Oma palgaga võiksin mõnd 5st bemarit liisida küll, rääkimata mingist dacia pannist, aga vot ma ei taha. Mulle meeldib ise nokitseda ja erineda hallist massist, ning on hulk muid kohti kuhu raha rohkem vaja läheb, kui tampida see pangale, näiteks investeerin oma majapidamisse, teen remonti ostan mööblit ilma intressideta.
Mitu teenendust on juba küsinud minu vana Sena kohta, et kas minu autol on juba koht olemas kes seda remondib, firmadel on huvi selliste harulduste vastu. |
Mitte miski sinu postituses ikkagi ei selgita, miks uued bemarid on vi*uloputused ja halvad.
Ise sa kirjutad ''Auto peab sõitma''. Uus bemari siis ei sõida või?
See et uuel bemaril ise maja taga mootoririhma vahetada ei saa, ei tee teda halvaks.
''ei ole vahet kas see on toodetud aastal 1951 või 2011''
On ikka küll vahet. Uus auto on 100 korda mugavam, läheb külmaga käima ilma mingisugust õhuklappi näppimata. Päris uued juba jäävad sul enne kellelegi tagant otsa sõitmist ise seisma ja pargivad ise ja mida kõike veel.
Ja kui sa tuled rääkima, et jäädes finantsiliselt sama vabaks kui oma senaatorit pidades, eelistaksid sa uuele 5-da seeria bemarile oma opelit. Bullsiht.
Aga nagu sa ütlesid, ei jää bemari liisingu kõrvalt enam piisavalt vaba raha muuks eluks. See ei ole ju auto viga? |
Mul neid 5seid bemareid 2 tükki juba olnud, mõlemad E39 ja mõlemad suht emotsioonitud ja lagunesid nagu kurat. Mis puutub sellesse Opelisse, siis on see Opel 100 korda rohkem auto kui suvaline tänapäeva bemar ja ahoi sellel Opelil on ka R6 aga see R6 on ka vastupidav sest sellel on malmkaan.
Miks ma peaksin endale mingit uut bemarit liisima, vaata millised ilgelt rämedad peletised need välja näevad, Ssangyong on ka kenama disainiga. Hullem kui odav korea auto. Ja kellele seda mõtetut tilulilu vaja on, kas ise parkida ei oska või? Või on jalg nii haige et ei suuda pidurit vajutada???
Mul pole läbi auto vaja oma teatud kehaosi pikendada, ma olen sellest vanusest juba möödas. Naisi saab ka ilma bemarita tänapäeval sebida, kui sa just karvase, suure kõhuka kiilakas onu ei ole.
Ok, sulle ei meeldi minu Opel, siis ära võta sel teemal üldse sõna, ok!
Muuseas rääkides Opelist, siis Opel võttis Bemarilt tema 2,5se disla ja ei mina pole kuulnud et nendel 2,5el bemari mootoritel mis Omegadel peal on, oleks nii palju probleeme plokikaanega, kuna Opel modis seda plokikaant. Mul kunagi naabrimees sõitis ka E39ga millel oli sama mootor ja sai tema ikka nii vihaseks lõpuks et müüs oma bemari maha. Iga talv oli plokikaanega mingid hädad, küll olid mõrad sees ja siis jälle kõver. Oi ta jamas selle autoga.
Enda omal viimasel 2 liitrisel sama jama. Parkisin õhtul auto ära, kõik oli korras mootor töötas kenasti ja hommikul hakkas nuss pihta, külmalt üldse ei tööta. Hiljem siis selguski et plokikaanel mõrad sees. Sai plokikaan survestatud, ja see näitas kohe kenasti ära, surved kadusid kolinal. Oleks ma siis mingi parkla kummisuitsetaja või raske jalaga vend. Jumalast rahulikult podisesin oma 2 lidrasega. Esimesel autol oli läbisõit lihtsalt nii suur et mootor oleks vajanud kappi ja ma otsustasin sellest vaikselt lahti saada läbi müügitehingu. Surved olid kohati juba 6,5 baari püta kohta.
No tee või tina aga R6 mootorit BMW teha ei oska. Selle mootoriga isenditest hoian kaugele eemale, eriti 2,8 liitrisest, sel on neist kolmest kõige õhem plokikaan üldse. Kuradi alumiiniumirajakas. Oleks siis neid plokikaani korralikke saada kuskilt norm hinnaga. Lammutusest ei soovita otsida, sealt võib saada samasuguse.
Ja inimestele kes elavad reklaami järgi ütlen nii palju et päris loll peab olema kui sätid oma elu reklaami järgi. Kui Volvo tegi oma autoreklaami kui turvalisest autost, siis on see Volvo asi. Keda see kotib. Igaüks võib reklaamida mida iganes ja kui hästi tahes. Telekas näitab sadu reklaame, iga toode teeb imeasju, mis aga reaalsuses nii ei ole.
Kui kellelegi see reklaam liiga tegi, kaevaku reklaamitellija kohtusse! _________________ Las koerad hauguvad, karavan läheb edasi! |
|
Tagasi üles |
|
 |
DoriMaster Vana tuttav

Liitunud: 16 Dets. 2009 Postitusi: 972 Asukoht: You're a cock
|
Postitatud: Laup. Okt. 29, 2011 12:15 am Teema: |
|
|
Vahur kuule, meil wifi teema juba käsil. _________________ Kisub soojaks rsk! Thats AWESOME |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Laup. Okt. 29, 2011 12:16 am Teema: |
|
|
|
Tagasi üles |
|
 |
vahur73 Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Okt. 29, 2011 12:20 am Teema: |
|
|
DoriMaster kirjutas: | Vahur kuule, meil wifi teema juba käsil. |
Ok, herr Ivo soovis vastuseid, loodan et sai need! _________________ Las koerad hauguvad, karavan läheb edasi! |
|
Tagasi üles |
|
 |
DoriMaster Vana tuttav

Liitunud: 16 Dets. 2009 Postitusi: 972 Asukoht: You're a cock
|
Postitatud: Laup. Okt. 29, 2011 2:41 am Teema: |
|
|
Mul savi, hea lugeda vähemalt. Andke tuld
haah, tuli meelde üks vana hea auto http://www.youtube.com/watch?v=YvMxMqTtsvY
Mõnus oli  _________________ Kisub soojaks rsk! Thats AWESOME |
|
Tagasi üles |
|
 |
venom Aktiivne külaline

|
Postitatud: Laup. Okt. 29, 2011 8:54 am Teema: |
|
|
lol, KÕU . 23euri kuu.....masendav |
|
Tagasi üles |
|
 |
leits Vana tuttav
|
Postitatud: Laup. Okt. 29, 2011 9:40 am Teema: |
|
|
Mul on millegipärast tunne, et vahuri jaoks peavad autod olema sellised: "ostan ainult kütust ja sõidan". Keegi ei käsegi sul midagi muud osta .. lihtsalt tundub et su maailmavaade on ainult enda väikese künka otsast ..
Minu pärast sõida või jalgrattaga, peas et inimene ise õnnelik on ..
Ja see et mingi margi jupid on kallid, ei tee autot pahaks, vaid oled lihtsalt vale auto sel juhul valinud ..
e: mis seis selle unistariga on? täitsa tühjus või tegutsevad ikka? Oleks toyotsil vaja kasti õli kuskil vahetada .. Peab sinna amservisse vms mienma vist |
|
Tagasi üles |
|
 |
Peeter82 CCV Guru

|
Postitatud: Laup. Okt. 29, 2011 10:24 am Teema: |
|
|
 _________________ Müüa palju erinevaid juppe 88-92 Civic / CRX / Concerto / Shuttle - Küsi julgelt...  |
|
Tagasi üles |
|
 |
ivo86 CCV Guru

|
Postitatud: Laup. Okt. 29, 2011 10:28 am Teema: |
|
|
vahur73 kirjutas: | DoriMaster kirjutas: | Vahur kuule, meil wifi teema juba käsil. |
Ok, herr Ivo soovis vastuseid, loodan et sai need! |
Oeh. Las jääb. Ma ei viitsi enam. Naine tuli ka kaugõppest tagasi, pole igav enam. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|