Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
taunod Satub siia tihti
|
Postitatud: Püh. Okt. 30, 2011 8:41 pm Teema: |
|
|
Endal ASUS G73JW. Keegi targem võiks nõu anda, kuidas klaviatuuri valgustuse uuesti tööle saaks? Lihtsalt lampi kadus ära! |
|
Tagasi üles |
|
 |
ex Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Okt. 30, 2011 8:47 pm Teema: |
|
|
mingi üle 1 kuu kasutanud DELLi ei kurda küll millegi üle.Ainult mis algselt häiris oli see et klaviatuuri nuppude paigutus on teine võrreldes hp omaga. |
|
Tagasi üles |
|
 |
vahur73 Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Okt. 30, 2011 8:57 pm Teema: |
|
|
Oleks mingi muu Delli vastu vahetanud, aga järgmine algas juba hinnaklassis mis oli ligi 700 eurot, kuna mu telekas andis otsad, siis põhiline miks ma poodi üldse läksin oli uus TV, aga siis hakkasin mõtlema, et vaja oleks ka uut arvutit ja nii jäigi raha järgi nii palju et üle 500 eurose arvuti ostuks lihtsalt ei olnud finantsi enam. _________________ Las koerad hauguvad, karavan läheb edasi! |
|
Tagasi üles |
|
 |
sprintt Aktiivne külaline
|
Postitatud: Püh. Okt. 30, 2011 9:08 pm Teema: |
|
|
hetkel kasutan juba pea 4 aastat samsung R25 plus´i. Siiamaani päris väle teine ja ühtegi probleemi pole olnud, peale selle muidugi, et nüüd hakkab vist vaikselt otsa saama kõvaketas. teeb kohati imelikku häält.
Muidu ikka väga rahul selle odava arvutiga. _________________ KCC Team |
|
Tagasi üles |
|
 |
markku Vana tuttav
|
Postitatud: Püh. Okt. 30, 2011 9:35 pm Teema: |
|
|
sprintt kirjutas: | hetkel kasutan juba pea 4 aastat samsung R25 plus´i. Siiamaani päris väle teine ja ühtegi probleemi pole olnud, peale selle muidugi, et nüüd hakkab vist vaikselt otsa saama kõvaketas. teeb kohati imelikku häält.
Muidu ikka väga rahul selle odava arvutiga. |
Mul oli ka R25plus. Muidu oli täitsa tiptop aga aku ei pidanud vastu. Mingi poole aastaga pidas juba ainult poole tunni jagu ja hiljem vaid 15 min max.
Lõpuks põles midagi sees läbi nii, et enam asja ei saanud...
Hetkel Dell Vostro 1014. Kohe saab aasta täis. Ei saa mitte ühte halba sõna öelda. Aku peab 2.5h vabalt. Kuna ei ole mängur siis jätkub ka ressurssi.
Üldiselt tundub Dell kvaliteetne... isegi odavama seeria nagu Vostro puhul. |
|
Tagasi üles |
|
 |
vahur73 Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Okt. 30, 2011 9:41 pm Teema: |
|
|
Kõige esimene läpakas oli Fuijtsu Siemens, sellel oli kiirus vist tuunitud 2 GB peale, aga mälu oli vaid 40 giga, millest läksid maha programmid, nii järgi vast jäi 28GB äkki. Töötas ka aga jahutus undas hirmsasti ja emaplaat millegipärast peale aastast kasutust ütles üles. Sai antud sõbrale, kes sai kuskilt uue emaplaadi soodsalt.
Kas on kellelgi kodus Samsungi 32 LCD telekas? Äkki teab keegi kuidas teleka vasakust servast need ikoonid CHRYSTAL TV, III SHARE, homi x4 jne ära saaks kaotada et need ei vilguks seal. Teine asi on et kui ma vajutan pildire¾iimiks Kino ja kuva reguleeringu ZOOM, lähevad need seadistused automaatselt tagasi Dynamicu ja kuvareguleeringu 16:9 peale, kas peaks olema mingi üldine seadistus mis lukustaks kogu selle asja? _________________ Las koerad hauguvad, karavan läheb edasi! |
|
Tagasi üles |
|
 |
ElavLegend CCV Guru

Liitunud: 15 Jan. 2011 Postitusi: 860 Asukoht: Viljandi-Espoo
|
Postitatud: Püh. Okt. 30, 2011 10:02 pm Teema: |
|
|
Päris eht oli täna tulla LindaLine kiirega Helsingist..nii mõned ropsisid.ja ka mina...jube oli... _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Nii madalale, kui langen mina, ei suuda sina tõustagi
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Okt. 30, 2011 10:06 pm Teema: |
|
|
hei duds, teie teema ei järgi viimaste päevade temaatikat milleks on alusetu solvamine/slash/lahmimine ja roppuste karjumine üksteise suunal.
Palun kustutage oma ebasündsad postitused? _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
ElavLegend CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Okt. 30, 2011 10:06 pm Teema: |
|
|
ROJEV kirjutas: | Noh, vähemalt mees ( vahur73) peab usna pikka aega vastu. Minul Elavlegendiga usna kiiresti oli toss väljas (talve kirjavahetus) ja foorumit võisid külastada üle kahepäeva. Nüüd aga iga päev midagi uut ja ,, huvitavat,,.
P.S. Tunen et sõnumis esineb vigu, aga krt. eileja! Sorry! |
Sp,et targem andis järele ja Lollim ei hakkand ka enam kiskuma..! _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
 |
vahur73 Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Okt. 30, 2011 10:09 pm Teema: |
|
|
Maik kirjutas: | hei duds, teie teema ei järgi viimaste päevade temaatikat milleks on alusetu solvamine/slash/lahmimine ja roppuste karjumine üksteise suunal.
Palun kustutage oma ebasündsad postitused? |
Kustutamise võimalus on ainult viimasel postitusel, kõigil sellest eelnevatel on vaid tsiteeri või muuda valik!
Ma ei soovinudki kedagi solvata, ja ma pole öelnudki et kõik BMWd on sitad, lihtsalt neil on kadunud see miski mis neid BMWks tegi, ja kindlasti on 3sed BMWd hea juhitavuse ja mugavusega. 5ste kohta ei ütle midagi, minul nendega ei vedanud, eks igaüks valib ise endale meelepärase auto.
Mis Volvosse puutus, siis ma ei saanud algul sellest aru, vist sellepärast et ma pole ühtegi Volvo reklaami vaadanud. Ma ei vaata kunagi reklaame. Kui on millegi järele vajadus, siis pöördun poodi, nii nagu ma teleka ja arvuti ostul toimetasin, nagu vanakooli inimene, kui miskit vaja, siis poodi. _________________ Las koerad hauguvad, karavan läheb edasi! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Toitz Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Okt. 30, 2011 10:17 pm Teema: |
|
|
Palun mitte enam jälle :) viimane lehekülg on juba rahulik, las jääb nii :) _________________ Mulk...Maalt ja hobusega |
|
Tagasi üles |
|
 |
vahur73 Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Okt. 30, 2011 10:24 pm Teema: |
|
|
Ok, aga on siin mõni telekateadlane? Nimelt siis:
Kas on kellelgi kodus Samsungi 32 LCD telekas? Äkki teab keegi kuidas teleka vasakust servast need ikoonid CHRYSTAL TV, III SHARE, homi x4, CI`PLUSS, DVB, jne ära saaks kaotada et need ei vilguks seal. Teine asi on et kui ma vajutan pildire¾iimiks Kino ja kuva reguleeringu ZOOM, lähevad need seadistused automaatselt tagasi Dynamicu ja kuvareguleeringu 16:9 peale mingi 15 minuti pärast, kas peaks olema mingi üldine seadistus mis lukustaks kogu selle asja? _________________ Las koerad hauguvad, karavan läheb edasi! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wolf123 Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Okt. 30, 2011 10:28 pm Teema: |
|
|
Kindlasti räägib telekaga kaasas olev ''tark raamat'' midagi teatud mudeli kohta. Kahjuks pean tõdema, et ise ei kasuta neid pmts. kunagi, kuid kui häda käes on, siis olen korra mõnda lk sirvinud  _________________ Sõiduautode diagnostika ( kõik automargid ) 56267442 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Okt. 30, 2011 10:32 pm Teema: |
|
|
Teie TÄNASEKS õnneks,
photohopi trial on läbi ja ma ei ole suuteline cracki otsima,
homme, neegrid,
jätkame , art of trollinguga (troll laughing.gif mida ma ka ei ole suuteline piisavlt kiiresti otsima oma neti taga) _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
vahur73 Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Okt. 30, 2011 10:33 pm Teema: |
|
|
Wolf123 kirjutas: | Kindlasti räägib telekaga kaasas olev ''tark raamat'' midagi teatud mudeli kohta. Kahjuks pean tõdema, et ise ei kasuta neid pmts. kunagi, kuid kui häda käes on, siis olen korra mõnda lk sirvinud  |
Uurisin raatut ka, aga ei leidnud sealt selle kohta abi. Mul üks tuttav on küll täielik telekahull ja puldiori, no kuidas öelda, nagu TV IT-mees, aga hetkel ei saa ühendust enam. _________________ Las koerad hauguvad, karavan läheb edasi! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Okt. 30, 2011 11:14 pm Teema: |
|
|
Problem ?
 _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
DoriMaster Vana tuttav

Liitunud: 16 Dets. 2009 Postitusi: 972 Asukoht: You're a cock
|
Postitatud: Püh. Okt. 30, 2011 11:17 pm Teema: |
|
|
 _________________ Kisub soojaks rsk! Thats AWESOME |
|
Tagasi üles |
|
 |
ex Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Okt. 30, 2011 11:25 pm Teema: |
|
|
ja fb`d pole ikka  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Okt. 30, 2011 11:41 pm Teema: |
|
|
Maik kirjutas: |  |
mwhahahahahahahaha  |
|
Tagasi üles |
|
 |
ElavLegend CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Okt. 30, 2011 11:43 pm Teema: |
|
|
http://toru.ee/view/f8d4aa1b4e42 keegi ümber ei oska keerata:O?nutikas telefon ei võimalda.. _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Okt. 30, 2011 11:53 pm Teema: |
|
|
ElavLegend kirjutas: | http://toru.ee/view/f8d4aa1b4e42 keegi ümber ei oska keerata:O?nutikas telefon ei võimalda.. |
cman mees, epic troll teema ja sa tuled oma nuti telefoniga?
please ümber tõsta kuhugi, ma kihelesin mitu tundi enne kui selle pildi online sain !
Enamvähem orgasmotron preagu (tavaline sõna) _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja....
Viimati muutis seda Maik (Püh. Okt. 30, 2011 11:57 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
ElavLegend CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Okt. 30, 2011 11:57 pm Teema: |
|
|
Maik kirjutas: | ElavLegend kirjutas: | http://toru.ee/view/f8d4aa1b4e42 keegi ümber ei oska keerata:O?nutikas telefon ei võimalda.. |
please ümber tõsta kuhugi, ma kihelesin mitu tundi enne kui selle pildi online sain ! | anna andeks papa _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Okt. 30, 2011 11:59 pm Teema: |
|
|
ElavLegend kirjutas: | Maik kirjutas: | ElavLegend kirjutas: | http://toru.ee/view/f8d4aa1b4e42 keegi ümber ei oska keerata:O?nutikas telefon ei võimalda.. |
please ümber tõsta kuhugi, ma kihelesin mitu tundi enne kui selle pildi online sain ! | anna andeks papa |
Vötke tuba te kaks !  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tomm CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Okt. 31, 2011 11:11 am Teema: |
|
|
vahur73 kirjutas: | Ok, aga on siin mõni telekateadlane? Nimelt siis:
Kas on kellelgi kodus Samsungi 32 LCD telekas? Äkki teab keegi kuidas teleka vasakust servast need ikoonid CHRYSTAL TV, III SHARE, homi x4, CI`PLUSS, DVB, jne ära saaks kaotada et need ei vilguks seal. Teine asi on et kui ma vajutan pildire¾iimiks Kino ja kuva reguleeringu ZOOM, lähevad need seadistused automaatselt tagasi Dynamicu ja kuvareguleeringu 16:9 peale mingi 15 minuti pärast, kas peaks olema mingi üldine seadistus mis lukustaks kogu selle asja? |
Oman ka 32 tollist Samsungi LCD'd. Aga sellist probleemi pole. Kas sul äkki pole peal see "poere¾iim". Minu omal vist poes vaadates oli ka, aga nad võtsid selle ise maha ja panid mingi "tavare¾iimi". Tuhni settingutes vähe ja küll leiad. Ise pusisin ka igasugu asjadega algul, kuna Eesti keelsest menüüst oli suht raske aru saada. Ei viitsinud keelt ka vahetada samas :D
Aga esimese asjana proovi neid re¾iime muuta. _________________ Auto algab A tähega. Audi :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
vahur73 Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Okt. 31, 2011 4:38 pm Teema: |
|
|
Tomm kirjutas: | vahur73 kirjutas: | Ok, aga on siin mõni telekateadlane? Nimelt siis:
Kas on kellelgi kodus Samsungi 32 LCD telekas? Äkki teab keegi kuidas teleka vasakust servast need ikoonid CHRYSTAL TV, III SHARE, homi x4, CI`PLUSS, DVB, jne ära saaks kaotada et need ei vilguks seal. Teine asi on et kui ma vajutan pildire¾iimiks Kino ja kuva reguleeringu ZOOM, lähevad need seadistused automaatselt tagasi Dynamicu ja kuvareguleeringu 16:9 peale mingi 15 minuti pärast, kas peaks olema mingi üldine seadistus mis lukustaks kogu selle asja? |
Oman ka 32 tollist Samsungi LCD'd. Aga sellist probleemi pole. Kas sul äkki pole peal see "poere¾iim". Minu omal vist poes vaadates oli ka, aga nad võtsid selle ise maha ja panid mingi "tavare¾iimi". Tuhni settingutes vähe ja küll leiad. Ise pusisin ka igasugu asjadega algul, kuna Eesti keelsest menüüst oli suht raske aru saada. Ei viitsinud keelt ka vahetada samas :D
Aga esimese asjana proovi neid re¾iime muuta. |
On küll jah, krt mind lolli küll! Kiiruga äkki eksisin! Ma just tüütasin tehnilist tuge ja nad mainisin et mul on poedemo peal. _________________ Las koerad hauguvad, karavan läheb edasi! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tomm CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Okt. 31, 2011 5:40 pm Teema: |
|
|
vahur73 kirjutas: | Tomm kirjutas: | vahur73 kirjutas: | Ok, aga on siin mõni telekateadlane? Nimelt siis:
On küll jah, krt mind lolli küll! Kiiruga äkki eksisin! Ma just tüütasin tehnilist tuge ja nad mainisin et mul on poedemo peal. |
Nonäed siis. Vahest on oma lollus ka süüdi :D _________________ Auto algab A tähega. Audi :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
vahur73 Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Okt. 31, 2011 6:01 pm Teema: |
|
|
Tomm kirjutas: | vahur73 kirjutas: | Tomm kirjutas: | vahur73 kirjutas: | Ok, aga on siin mõni telekateadlane? Nimelt siis:
On küll jah, krt mind lolli küll! Kiiruga äkki eksisin! Ma just tüütasin tehnilist tuge ja nad mainisin et mul on poedemo peal. |
Nonäed siis. Vahest on oma lollus ka süüdi :D |
Pigem siis kas näpukas või liigne kiirustamine. _________________ Las koerad hauguvad, karavan läheb edasi! |
|
Tagasi üles |
|
 |
ivo86 CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Okt. 31, 2011 9:01 pm Teema: |
|
|
Jumal tänatud, ma juba kartsin et äkki oligi asi liigses lolluses. Napikas. |
|
Tagasi üles |
|
 |
DoriMaster Vana tuttav

Liitunud: 16 Dets. 2009 Postitusi: 972 Asukoht: You're a cock
|
Postitatud: Teis. Nov. 01, 2011 8:39 pm Teema: |
|
|
DRIFTIIIIIIIIIING :D Video includes TITTIES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pFBD8TVK6z4
A muide seda ka veel, et mis värk selle viiratsi ringiga nüüd on? Asfalt jääbki nii v? Julmad üleminekud. Jutid ka maas juba. Päris ULME kvaliteet. _________________ Kisub soojaks rsk! Thats AWESOME |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Teis. Nov. 01, 2011 9:15 pm Teema: |
|
|
Kevadel peaks pandama kogu remonditud lõigule ka teine kord. _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
"sülearvutite remont ja hooldus" Tartus(ka saatmisega yle eesti) 51 936 191 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Nov. 01, 2011 9:21 pm Teema: |
|
|
Imo päris suur ja keeruline halva nähtavusega ristmik sai valmis,
ei oskagi öelda nüüd kas see hea ka sai ? 1 korra suht ainult läbi sõitnud nüüd hiljuti.
Tee kalded päris julmad olid ringi peal, talvel saab vist nalja.... seda nii rekkade kui sõiduautodega . Tõus nüüd veel järsem mäest üles ja hooguvõtmise maad enam ei ole üldse rekkade jaoks. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nokia CCV Guru
|
Postitatud: Teis. Nov. 01, 2011 9:38 pm Teema: |
|
|
Maik kirjutas: | Imo päris suur ja keeruline halva nähtavusega ristmik sai valmis,
ei oskagi öelda nüüd kas see hea ka sai ? 1 korra suht ainult läbi sõitnud nüüd hiljuti.
Tee kalded päris julmad olid ringi peal, talvel saab vist nalja.... seda nii rekkade kui sõiduautodega . Tõus nüüd veel järsem mäest üles ja hooguvõtmise maad enam ei ole üldse rekkade jaoks. |
Juba augud sees ka :S |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Nov. 01, 2011 10:23 pm Teema: |
|
|
Tuttav lasi enne köva katet sealt külgees läbi kogu ringi ! Ütles et nalja hakkab saaama veel seal  _________________ https://www.facebook.com/Pahtlikunn |
|
Tagasi üles |
|
 |
ElavLegend CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Nov. 01, 2011 11:44 pm Teema: |
|
|
Buss läheb sealt juba väga vaeva üless,tahaks näha mis talvel saab:D _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ElavLegend CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Nov. 01, 2011 11:47 pm Teema: |
|
|
Tgelet kuskil võiks olla mingi transa teema,kuhu saab keegi kirjutada kuhu ta läheb või tahab keegi miskit saata...moded,mis te arvate? _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Nov. 02, 2011 1:58 am Teema: |
|
|
See foorum on nii väike, et siin loetakse vist niiehknaa kõik lugemata postitused läbi :) Teenuste all on imo piisavalt OK transpordivahendust ajada.
Või noh, muidugi oleneb mis rahvas arvab. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tomm CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Nov. 02, 2011 9:24 am Teema: |
|
|
Mina toppisin kõik oma transpordi pakkumised Teenuste alla, muidugi võiks olla ka eraldi teema Transport. _________________ Auto algab A tähega. Audi :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
xpr Satub siia tihti

|
Postitatud: Kolm. Nov. 02, 2011 11:34 am Teema: |
|
|
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mario Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Nov. 02, 2011 1:36 pm Teema: |
|
|
Polski Fiat ruulib! :)
hiirelõks on ka vinge muidugi.. :P |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Nov. 02, 2011 4:33 pm Teema: |
|
|
Huvitav kui kõvasti ARKi ülevaatajal lõug vastu maad kukuks,kui tahaks seda arvele saada eestis :D
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=34Rb_kw_NIs _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Evil 9 Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Nov. 02, 2011 4:51 pm Teema: |
|
|
Sa võiksid täitsa proovi teha sellega  |
|
Tagasi üles |
|
 |
vahur73 Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Nov. 02, 2011 4:54 pm Teema: |
|
|
Tegemist on muhuga, aga poola versiooniga, mis pole nii ümar. _________________ Las koerad hauguvad, karavan läheb edasi! |
|
Tagasi üles |
|
 |
bufu CCV Guru
|
Postitatud: Kolm. Nov. 02, 2011 5:28 pm Teema: |
|
|
Kas see mitte "omavalmistatud" alla ei kuulu?
_________________ I spend way too much time online! |
|
Tagasi üles |
|
 |
ElavLegend CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Nov. 02, 2011 5:54 pm Teema: |
|
|
Hmm,huvitav mis naaber arvaks,kui sellist iga hommiku käivitaks:D _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
 |
leits Vana tuttav
|
|
Tagasi üles |
|
 |
vahur73 Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Nov. 02, 2011 6:14 pm Teema: |
|
|
OnOff's tulevad novembri algul sünnipäevahinnad, seega saaksid sealt LED teleka praeguse tavalise LCD teleka hinnaga. Ise olin loll, oleksin pidanud mõni nädal ootama ja oleks saanud poole odavamalt teleka aga reklaamleht tuli mõni päev alles hiljem ja kes seda ette oskab näha, aga noh ostetud telekal on ka igasugu lisasid küljes, aga lisad kergitavad ka hinda omajagu.
LED teleri pilt on oluliselt puhtam kui LCD teleri pilt. _________________ Las koerad hauguvad, karavan läheb edasi! |
|
Tagasi üles |
|
 |
leits Vana tuttav
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Nov. 02, 2011 6:52 pm Teema: |
|
|
Kuna eestis 3D kanaleid pole (saksas näiteks on mitmeid),
siis küsi enda käest kas sa REAALSELT: tirid netist 3d hea kvaliga filme (esiteks kas oskad üldse) ja teiseks,et kas sa oled laenutuse inimene.
Kui kumbki kriteerium on täitmata siis on _täiesti_ mõttetu raharaiskamisega sinu jaoks. Lisaks vist olid just hiljuti sina sees kes ütles,et 3d prillid sakivad peas? Võin ka eksida.
Ise sihtisin siin 50" plasmat just osta ja krdi pood saatis kirja tagasi peale tellimist,et õu, meil ikka pole, muidugi peale tellimist on netipoes neil ikkagi märgitud "kaup kohal" ja hinda tõsteti kah ligi 90 e peale ära tellimist... kahtlane .
Meil on pereringis vist mingi 5-6 suurt LG telekat, lg on hea sellesmõttes,et kodukinode (2tk) pultidega saab ka tv-d juhtida. Eks teistel tootjatel ka analoogsed süsteemid aga liht. meil on nii.
btw, 50" hind oli 540... ehk siis see elektri tarbimise vahe tegur kestab ikka päris pikalt.. endal mul 2x 42" lcd-d , meeldivad küll. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
leits Vana tuttav
|
Postitatud: Kolm. Nov. 02, 2011 7:12 pm Teema: |
|
|
yup mulle need kino prillid vapsjee ei istu .. 3d filmide tirimise kotha .. ega neid v2ga palju oleme ausad siiski ei toodeta veel ja enamus mis isegi kinodes on total bs imo .. tekst on 3ds .. vahepeal vihm ka 3ds ning mõni yksik stseen .. muu ikka puha 2d.. plasmade kohta olenl ugend et johkralt tarbivad elektrit ning kunagi lendasid ohku vist :D? seega mingi led full hd non 3d telekas äki .. kuigi nende hinnavahe 3d omadega vist on ka v2ga minimaalne juba .. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Nov. 02, 2011 8:06 pm Teema: |
|
|
Imho tavafilmidel on see 3d täiesti mõttetu, küll on aga VÄGA ÜLISUUR vahe sees 3d multifilmidel. Usas käisin 3D kinos ja VÄGA eht oli.
Megamind/Training Dragon jpm oli ikka vägagi teine teema...
Plasma ja LCD tarbimise vahe on 2x kordne. LCD ja ledi vahe enam nii väga suur ei ole.
Default setting (cost per year): Using the default picture setting on a TV, this is the amount of money the TV would cost to operate 365 days, assuming it's turned on for 5.2 hours a day and off for 18.8 hours
sealt tuli plasma nt. 75 usd aastas ja lcd nt. 35 usd. Ei ole reaalsuses nii suur vahe,et ca 500 eurist hinnavahe tagasi teha,kuna tagasitasuvus aeg ainult selles mõttes on liiga suur...
http://reviews.cnet.com/green-tech/tv-consumption-chart/
Ise valiks LCD, kui telekad kõrvuti just ei ole siis kodus väga midagi aru ei saa ;) Sinu rahakulutusi kõrvalt vaadates siis suht kindel,et läheb see mingi 1000 eurine loosi... :P _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
|