Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
vahur73 Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Nov. 09, 2011 11:01 pm Teema: |
|
|
Maik kirjutas: | http://www.facebook.com/event.php?eid=271278122908973
hea nali,sest
iga minut liitub keegi
iga minut liitub üks loll
iga minut saab selgemaks,et kõik on põmst rumalad ja kergesti manipuleeritavad eesti netimaastikul
iga minut ei saa kedagi hoiatada sest leheküljed vahetuvad nii kiiresti
eilse oli seal attendguid 16 000 , täna 24 000 hetkel
kui sa oled seal liitunud (ja päris kindlasti mitmed siit ccv-st on) siis.. kas sa tõesti usud seda juttu ja miks ??? |
Ma ei viitsi isegi lugeda neid, veel vähem süübida nendesse. _________________ Las koerad hauguvad, karavan läheb edasi! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Nov. 09, 2011 11:18 pm Teema: |
|
|
See läpaka trikk on päris tark,seda võib tunnistada.
Aga eks kõik valged inimesed pole ju mustlastega kokku puutunud. Huvitaval kombel täiesti mõttetu rämpsrahvas maailmas,kellel iseenesest kõik võimalused olemas heaks eluks heaelu ühiskondades , nt erinevalt mingittest lähis-ida riigi rahvastest. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Nov. 10, 2011 12:27 am Teema: |
|
|
Mustlastest veel vähe Söber müüs eelmine aasta oma Transporterit Soomes ,kohale tulid 2 Mustlast kellel oli soov osta bussi .Käisid uurisid siit ja sealt löpuks jöudsid co ni et silmaga vaatata jne .
Üks vana avas kapotti et tuuritada ja vaatata luugi alt teine oli sumpsi juures kuni kutsus söbra sinna et vaata vähe suitseb , söber läks ka siis vaatama ja teine karjus hetke pärast et kuule sul mahlad segamini ju bussil !
Söber läks vaatama et mis jama see ajab seal ees ja mustlasel punn käes ja ütles vaata paisupaaki söber siis vaatas et mingi öli klimp jah sees .
Mustlased kohe hinnast 1500e alla kauplema bussi hind oli 2500 e !
Löpuks söber saatis pikalt köik ja jagas noodi välja nende trikist kuna teadis et buss korras ja selline asi vöimatu .
Mustlased nimelt olid ise peenega valanud öli paisupaaki ja koapeal tuuritades ajanud öli süsteemis lailali ja üritasid bussi suht tasuta kätte saada .
Vot nii palju siis hobuse varastest minu poolelt !  _________________ https://www.facebook.com/Pahtlikunn |
|
Tagasi üles |
|
 |
vahur73 Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Nov. 10, 2011 9:18 am Teema: |
|
|
Ei tegelt arvuti oli täitsa töökorras olnud, aga vana tegi saatusliku vea - ta oleks pidanud veel korra koti sisu laskma näidata enne kui raha andis. Aga noh, seni kuni ta ATM'st raha käis toomas, panustasid mustlased sellele, et vahetasid vahepeal arvuti rämpsuga ja see trikk neil õnnestus. Ja selleks ajaks kui ta jõudis maa peale tagasi ja kotti vaatas, olid mustlased juba vehkat teinud. _________________ Las koerad hauguvad, karavan läheb edasi! |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Nov. 10, 2011 12:14 pm Teema: |
|
|
really ?
ja pahtlikunn, vähemalt saime teada,et sinu rate kasutaja nimi on --iluskutt-- _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tomm CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Nov. 10, 2011 12:32 pm Teema: |
|
|
Maik kirjutas: |
ja pahtlikunn, vähemalt saime teada,et sinu rate kasutaja nimi on --iluskutt-- |
 _________________ Auto algab A tähega. Audi :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Markz Satub siia tihti

|
Postitatud: Nelj. Nov. 10, 2011 10:48 pm Teema: |
|
|
kes siin helsinki vahet käivad, mul on ära anda 4 või 5 tasuta laevapiletit, ala sadamamaksu pead ikka ise maksma, kehtivad selle kuu lõpuni, kellel rohkem huvi siis võin andmeid täpsustada, tel 56660576 |
|
Tagasi üles |
|
 |
teet001 Vana tuttav

Liitunud: 30 Märts 2006 Postitusi: 839 Asukoht: London, United Kingdom
|
Postitatud: Reede. Nov. 11, 2011 5:25 am Teema: |
|
|
Markz hommikul helistan vast sulle. Sain just Eesti.
Kege kas muud aega siis ei ole võimalik bronnida kui HTC ? _________________ Taevas mind ei taha ja põrgu kardab,et võtan juhtimise üle! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nokia CCV Guru
|
Postitatud: Reede. Nov. 11, 2011 11:02 am Teema: |
|
|
kus viljandi vw passatile eelsoojendit paigaldada lasta? Kus keegi teha lasknud on? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tundmatu99 Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Nov. 11, 2011 12:11 pm Teema: |
|
|
Nokia kirjutas: | kus viljandi vw passatile eelsoojendit paigaldada lasta? Kus keegi teha lasknud on? |
sa tahad sellist, mis töötaks küttelt või 220v pealt?
ma panin umbes 1kuu tagasi end omale 220v pealt töötava, väga lihtne oli paigaldada. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nokia CCV Guru
|
Postitatud: Reede. Nov. 11, 2011 12:51 pm Teema: |
|
|
Tundmatu99 kirjutas: | Nokia kirjutas: | kus viljandi vw passatile eelsoojendit paigaldada lasta? Kus keegi teha lasknud on? |
ma panin umbes 1kuu tagasi end omale 220v pealt töötava, väga lihtne oli paigaldada. |
Seda vooluga ikka, et pistik järgi ja olemas, pole midagi erilist vaja, ainult et saaks mootori nõks soojemaks. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Nov. 11, 2011 12:53 pm Teema: |
|
|
Mul on müüa see 900W (äkki?) auto salongi soenduse ventikas, defa oma. On kellegil huvi ? Ilmselt leian mingid vastavad juhtmed ka (ehk on isegi Y üleminekut,et saab plokisoendusega koos panna) , rohelisi juhtmeid on ja vb mingid ühendusjuhtmed ka üle.
Poes maksis vist üle 1000 krooni, seega... tehke oma pakkumine. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tundmatu99 Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Nov. 11, 2011 12:56 pm Teema: |
|
|
Nokia kirjutas: | Tundmatu99 kirjutas: | Nokia kirjutas: | kus viljandi vw passatile eelsoojendit paigaldada lasta? Kus keegi teha lasknud on? |
Seda vooluga ikka, et pistik järgi ja olemas, pole midagi erilist vaja, ainult et saaks mootori nõks soojemaks. |
komp. ostsin Taketist (Autoekspert müüb ka) ja külge panekule läks vb 1tund. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nokia CCV Guru
|
Postitatud: Reede. Nov. 11, 2011 1:17 pm Teema: |
|
|
Töötab sul korralikult see ikka? Mul nagu pole eriti üldse aimu, mis moodi see täpselt lahendatud peaks saama .D, pole väga aega hetkel uurida ka, laseks heameelega sümboolse numbri eest ära teha kellegil. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tundmatu99 Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Nov. 11, 2011 1:23 pm Teema: |
|
|
Nokia kirjutas: | Töötab sul korralikult see ikka? Mul nagu pole eriti üldse aimu, mis moodi see täpselt lahendatud peaks saama .D, pole väga aega hetkel uurida ka, laseks heameelega sümboolse numbri eest ära teha kellegil. |
jahutusvedelik välja lasta...siis ploki küljest "külmakork" eemaldada... siis selle asemele kütteelement.....poldiga kinni (kõik asjd on kompl. kaasas)... siis tuleb stange küljes leida koht kuhu pistik kinnitada (mina auku ei pidanud puurima,kuna sain niisama ka kinnitatud).... siis sealt kaabel kütteelemendini ja ongi pm valmis  |
|
Tagasi üles |
|
 |
S4 Vana tuttav
Liitunud: 15 Nov. 2006 Postitusi: 838 Asukoht: viljandi lahedal
|
Postitatud: Laup. Nov. 12, 2011 12:42 pm Teema: |
|
|
Kes telefoni elisa lukust lahti võtaks,kuradid on need tankla komplektides olevad telefonid lukku pannud,ennem polnud rsk. _________________ Sõduautode remont ja keevitustööd. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tomm CCV Guru

|
Postitatud: Laup. Nov. 12, 2011 2:44 pm Teema: |
|
|
S4 kirjutas: | Kes telefoni elisa lukust lahti võtaks,kuradid on need tankla komplektides olevad telefonid lukku pannud,ennem polnud rsk. |
Mobifon teeb selle töö ära. Krooni aeg oli 100 eeki. _________________ Auto algab A tähega. Audi :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Nov. 13, 2011 2:25 pm Teema: |
|
|
Kui kõik muu on siin foorumis olnud acceptable, siis salasuitsude kaubeldamine ja üleüldse nende üle arutlemine on no-no-no. Nõnda kustutasin kogu selle arutelu siit.
ElavLegend ja vahur73 võivad seda privaatsõnumitega jätkata ja ise selle kauplemise üle vastutada, aga avalikult siin teemas, mida käivad ka seaduseninad lugemas näen seda väheke kohatuna. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Nov. 13, 2011 9:38 pm Teema: |
|
|
Kui kõrgel? Ei tundu nii kõrge/hirmus, kui 80m benji oli :D |
|
Tagasi üles |
|
 |
vahur73 Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Nov. 13, 2011 10:15 pm Teema: |
|
|
Alan kirjutas: | Kui kõik muu on siin foorumis olnud acceptable, siis salasuitsude kaubeldamine ja üleüldse nende üle arutlemine on no-no-no. Nõnda kustutasin kogu selle arutelu siit.
ElavLegend ja vahur73 võivad seda privaatsõnumitega jätkata ja ise selle kauplemise üle vastutada, aga avalikult siin teemas, mida käivad ka seaduseninad lugemas näen seda väheke kohatuna. |
Ära tee jälle, ma rõhutan JÄLLE ennatlikke järeldusi! On sul mõni tõend et ma kauplen salasigarettidega, kui ei ole, siis võta vähe koomale, ok? SIDE LÕPP! _________________ Las koerad hauguvad, karavan läheb edasi! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Nov. 13, 2011 10:44 pm Teema: |
|
|
vahur73 kirjutas: | Alan kirjutas: | Kui kõik muu on siin foorumis olnud acceptable, siis salasuitsude kaubeldamine ja üleüldse nende üle arutlemine on no-no-no. Nõnda kustutasin kogu selle arutelu siit.
Ära tee jälle, ma rõhutan JÄLLE ennatlikke järeldusi! On sul mõni tõend et ma kauplen salasigarettidega, kui ei ole, siis võta vähe koomale, ok? SIDE LÕPP! |
Oehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.. no comments. |
|
Tagasi üles |
|
 |
S4 Vana tuttav
|
Postitatud: Püh. Nov. 13, 2011 10:58 pm Teema: |
|
|
vahur73 kirjutas: | Alan kirjutas: | Kui kõik muu on siin foorumis olnud acceptable, siis salasuitsude kaubeldamine ja üleüldse nende üle arutlemine on no-no-no. Nõnda kustutasin kogu selle arutelu siit.
Ära tee jälle, ma rõhutan JÄLLE ennatlikke järeldusi! On sul mõni tõend et ma kauplen salasigarettidega, kui ei ole, siis võta vähe koomale, ok? SIDE LÕPP! |
Aga sa propageerid ja kasutad neid,nii et foorumi kaaslane püüdis selgeks teha,et igasugune teema nende kohta on välistatud. _________________ Sõduautode remont ja keevitustööd. |
|
Tagasi üles |
|
 |
leits Vana tuttav
|
Postitatud: Püh. Nov. 13, 2011 11:10 pm Teema: |
|
|
siit võib midagi "areneda" taas  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Nov. 14, 2011 12:02 am Teema: |
|
|
80m benji on asi mida ma hetkel ei tahaks ületada indeed. Eks ta selline kuse ja sita segune lend ole nagunii.
:P
ja salasigarettidega kauplemine on sellepärast lihtalt patt,et tondid olete,muud midagi. :D :D :D Ausalt , jumala õnn,et ma kuradi mingi 14aastaselt suitsema ei hakanud nagu mitmed mu sõbrad. SIIAMAANI mingi krdi 10+ aastat hilem ma tänan veel oma enesekindlust mitte nõmeda harjumusega alustust saada.
/me joob sellepeale minig kahekümnenda koksi viint _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
vahur73 Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Nov. 14, 2011 12:57 pm Teema: |
|
|
Mul savi, mina seda teemat ei alustanud, vaid poetasin sõna sekka. Mina arvasin et elan demokraatlikus riigis ja rääkimine pole keelatud??? Ma vist eksisin selles, peale 20 aastat elame ikkagi vanas heas nõukogude re¾iimis. _________________ Las koerad hauguvad, karavan läheb edasi! |
|
Tagasi üles |
|
 |
vahur73 Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Nov. 14, 2011 12:59 pm Teema: |
|
|
Maik kirjutas: | 80m benji on asi mida ma hetkel ei tahaks ületada indeed. Eks ta selline kuse ja sita segune lend ole nagunii.
:P
ja salasigarettidega kauplemine on sellepärast lihtalt patt,et tondid olete,muud midagi. :D :D :D Ausalt , jumala õnn,et ma kuradi mingi 14aastaselt suitsema ei hakanud nagu mitmed mu sõbrad. SIIAMAANI mingi krdi 10+ aastat hilem ma tänan veel oma enesekindlust mitte nõmeda harjumusega alustust saada.
/me joob sellepeale minig kahekümnenda koksi viint |
Muide seksimine on kahjulik, riist pidi ära kuluma suure nühkimise tagajärjel, samuti on söömine tervisele kahjulik, sitaauk kulub ära lõpuks! Tõmbame kohe nööri kaela! _________________ Las koerad hauguvad, karavan läheb edasi! |
|
Tagasi üles |
|
 |
ElavLegend CCV Guru

Liitunud: 15 Jan. 2011 Postitusi: 860 Asukoht: Viljandi-Espoo
|
Postitatud: Esm. Nov. 14, 2011 2:38 pm Teema: |
|
|
kui kellgile pakutakse müüa 2,95meetrit plastikpaati,andke teada..eriti kui veel paat on rohelistt värvi. _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Nii madalale, kui langen mina, ei suuda sina tõustagi
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tomm CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Nov. 14, 2011 4:23 pm Teema: |
|
|
ElavLegend kirjutas: | kui kellgile pakutakse müüa 2,95meetrit plastikpaati,andke teada..eriti kui veel paat on rohelistt värvi. |
Kuidas Sa selle veel ära kaotasid? _________________ Auto algab A tähega. Audi :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
CTR Satub siia tihti
|
|
Tagasi üles |
|
 |
KalevGSi CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Nov. 14, 2011 5:35 pm Teema: |
|
|
Oskab keegi öelda, miks alates 2002a 7seeria bmw´d nii maru madala hinnaga on ? Selge see, et varuosad neil kallid jne aga siiski nii madalaks hinnad läinud. _________________ Arst haige peale ei pahanda |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Nov. 14, 2011 5:52 pm Teema: |
|
|
Sest neil on sigarõve esiots... :)
Ei tegelt adekvaatset vastust ei tea. Eks ta suures osas nii ole jälle, et hulk inimesi ostab luksusauto, hooldada ei jõua, paiskab odavalt müüki ja rikub terve turu nii ära. |
|
Tagasi üles |
|
 |
KalevGSi CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Nov. 14, 2011 6:02 pm Teema: |
|
|
mkei...kuskilt olen lugenud kõlakaid, et käigukast neid tüüpviga..huvitav kui tõene seegi jutt on. _________________ Arst haige peale ei pahanda |
|
Tagasi üles |
|
 |
leits Vana tuttav
|
Postitatud: Esm. Nov. 14, 2011 6:31 pm Teema: |
|
|
tuttaval on 2003 v 2004a 7 seeria ... ja ma motlesin, et e39 jupid on kallid :=) kastidest küll otseselt midagi ei tea, et nad kehvakesed oleks .. aga jah, enamus neid odavamaotsa autosid on ilmselt totaalsed raiped ... kui pole raha liisingut õieti maksta, siis remontimine ei tuleju kõne allagi .. :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
KalevGSi CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Nov. 14, 2011 6:43 pm Teema: |
|
|
seegi loogiline _________________ Arst haige peale ei pahanda |
|
Tagasi üles |
|
 |
ElavLegend CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Nov. 14, 2011 6:48 pm Teema: |
|
|
õnneks minu oma alles veel,aga kuna kalamehed hoiavad kokku,siis ikka aitame üksteist... _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tomm CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Nov. 14, 2011 7:16 pm Teema: |
|
|
Paadi jutuga tuli meelde, et Kuldkala 2012 ja edaspidi hakkab toimuma Viljandi järvel Pühajärve asemel. Korraldajad loovad kesklinna ka oma kalastuspoe. Üürilepingud juba allkirjastatud. _________________ Auto algab A tähega. Audi :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
ElavLegend CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Nov. 14, 2011 7:35 pm Teema: |
|
|
Tomm kirjutas: | Paadi jutuga tuli meelde, et Kuldkala 2012 ja edaspidi hakkab toimuma Viljandi järvel Pühajärve asemel. Korraldajad loovad kesklinna ka oma kalastuspoe. Üürilepingud juba allkirjastatud. |
tean,tean seda...viljandi tuleb kalastuskeskus...vana tähepoodi _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Nov. 15, 2011 12:08 pm Teema: |
|
|
Huhh.. külm. Ütleks.,et päris suur vahe kas õues on +5 või ming 0 kraadine temp... homme peaks soojaks tagasi minema _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
masinist Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Nov. 15, 2011 12:13 pm Teema: |
|
|
Taas on foorumisse perssekukkunud maailmaparandajad sattunud. _________________ C4 q, Golf 1, Lada 1200, Riga 1, Riga 3, Riga 4, Riga 7, Riga 22, Riga Mini, Erkkola mopo |
|
Tagasi üles |
|
 |
S4 Vana tuttav
|
Postitatud: Teis. Nov. 15, 2011 1:29 pm Teema: |
|
|
 _________________ Sõduautode remont ja keevitustööd. |
|
Tagasi üles |
|
 |
leits Vana tuttav
|
Postitatud: Teis. Nov. 15, 2011 4:25 pm Teema: |
|
|
Maik kirjutas: | Huhh.. külm. Ütleks.,et päris suur vahe kas õues on +5 või ming 0 kraadine temp... homme peaks soojaks tagasi minema |
mul yks tuttav oli eelmine aasta alaskal kuskil tööl .. -40+, siis pidi juba KÜLM olema :D mingi solid 10m/s tuul ka veel, siis pidi suht surm olema :D |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Nov. 15, 2011 4:26 pm Teema: |
|
|
leits kirjutas: | Maik kirjutas: | Huhh.. külm. Ütleks.,et päris suur vahe kas õues on +5 või ming 0 kraadine temp... homme peaks soojaks tagasi minema |
mul yks tuttav oli eelmine aasta alaskal kuskil tööl .. -40+, siis pidi juba KÜLM olema :D mingi solid 10m/s tuul ka veel, siis pidi suht surm olema :D |
See temperatuur on päris fun jah... kallad pudelist vett ja enne kui maani jõuab, on jäätunud :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
leits Vana tuttav
|
Postitatud: Teis. Nov. 15, 2011 6:49 pm Teema: |
|
|
diisli hind on päris tore juba .. nii naljakas on lugeda: talvise kütuse valmistamne on kallim .. huvitav, et kevadel kunagi odavamaks ei lähe :D siis neil on 3a jaoks ette ostetud talvist ilmselt :D |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Teis. Nov. 15, 2011 7:04 pm Teema: |
|
|
Eks nyyd hakkab see traktori mõte vaikselt ära ka kaduma. Neil, kel pole suured läbisõidud. _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
"sülearvutite remont ja hooldus" Tartus(ka saatmisega yle eesti) 51 936 191 |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Teis. Nov. 15, 2011 7:40 pm Teema: |
|
|
Kantrika ylesõit on paras killer. Seal on fooriga tõkkepuu. Ma lasin täna sealt hooga yle ja peeglist nägin , et rong kimas sealt läbi, 5sec peale mind Loomulikult tuled ei toimind ja tõkkepuu oli yelal. _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
"sülearvutite remont ja hooldus" Tartus(ka saatmisega yle eesti) 51 936 191 |
|
Tagasi üles |
|
 |
rain290 Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Nov. 15, 2011 7:56 pm Teema: |
|
|
sa selle susla pasunat ei kuulnud
krt mul kõrvad jooksevad juba S*ta vett sellest koguaeg kui seda teelõiku ületas pasundas niiet vähe polnud _________________ Vene riistad, USA riistad, ikka Taivaanis tehtud |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Nov. 15, 2011 8:39 pm Teema: |
|
|
No tegelt oli asi nii (nägin ise pealt kuidagi):
Erki tuli vaiksel chillides 35-ga, vaatas kaugelt paremalt tuleb rong, kohe meenus film Kiired ja Vihased , lisas julmalt oma turboautole gaasi ja nitro lüliti pressis puru, et rongi eest napikalt läbi lipsata.
Pettumus oli hiljem siiski suur kuna rong tuli siiski 5 sec hiljem,mitte nagu filmis 0,5 sec ajastusega.
true story  _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
|