Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Wolf123 Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Dets. 04, 2011 4:14 pm Teema: |
|
|
Järjest põnevamaks läheb see Viljandi elu. Ju siis kellegil oli vimm. _________________ Sõiduautode diagnostika ( kõik automargid ) 56267442 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Dets. 04, 2011 7:28 pm Teema: |
|
|
Vahur tegutseb. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tomm CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Dets. 04, 2011 7:42 pm Teema: |
|
|
cartman kirjutas: | Täna hommikul oli bussi ventiilidesse tikud topitud, kahele rattale. Yks ei toiminud aga teine rehv oli enne imaveret päris tyhi  |
Pole muud öelda kui, et niigi hästi läks. _________________ Auto algab A tähega. Audi :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Markz Satub siia tihti

|
Postitatud: Püh. Dets. 04, 2011 7:45 pm Teema: |
|
|
nojaa eks nende tegude taga väiksed lapsed ole.. 15min tagasi läksin männimäelt bussijaama ja siinsamas selverist ületee oli nii 13-14aastaste kamp (10 nägu) ja loopisid põlevaid tikke...  |
|
Tagasi üles |
|
 |
bufu CCV Guru
|
Postitatud: Püh. Dets. 04, 2011 7:55 pm Teema: |
|
|
Ei tea kas rate.ee pandi kinni v?:D
Markz kirjutas: | nojaa eks nende tegude taga väiksed lapsed ole.. 15min tagasi läksin männimäelt bussijaama ja siinsamas selverist ületee oli nii 13-14aastaste kamp (10 nägu) ja loopisid põlevaid tikke...  |
_________________ I spend way too much time online! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wolf123 Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Dets. 04, 2011 8:10 pm Teema: |
|
|
Pigem asi ikka selles, et noortel pole Viljandis kuskil oma aega sisustada ja mõtlevad debiilsusi välja või passivad niisama kuskil poe-ees ja nn ''chillivad''.
Tuleks lumi maha ja külmakraadid, ehk siis oleks rohkem tegevust... _________________ Sõiduautode diagnostika ( kõik automargid ) 56267442 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Dets. 04, 2011 8:33 pm Teema: |
|
|
Noja ise pole lolluseid noorena teinud või ?
Ma olen küll suusakeppidest arooniaid autde pihta lasknud heki tagant (ja ofcoors eemale jooksnud and stuff) , asfaltile mingeid teravaid asju pannud 2 kivi vahele ja palju muud, õnneks ükski lollus kellegile vast tagajärgi ei põhjustanud, rongiteele asju pannud jpm.
Have fun :D
btw, tegin oma 4 kuusele lapsele google accoundi ära ,sest 21 sajandi inimeste suurim probleem saab olema unikaalse nime valimine...
Vennale just üritasime teha mitu päeva ja mitte midagi ei ole võtta no :D _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wolf123 Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Dets. 04, 2011 8:38 pm Teema: |
|
|
Eks kõike on tehtud, kuid ei mäleta küll, et mingi suure kambaga kuskil jõlkumas oleks käinud. Autosi lumepallidega loobitud ja selliseid kergemaid lollusi ikka tehtud, millest keegi otseselt kahju ei saanud. _________________ Sõiduautode diagnostika ( kõik automargid ) 56267442 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

Liitunud: 23 Jan. 2011 Postitusi: 1101 Asukoht: Paalalinn/Põltsamaa
|
Postitatud: Püh. Dets. 04, 2011 8:39 pm Teema: |
|
|
Eks neid lollusi on vast kõik teinud _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
Bensiiniga võid pinsleid pesta, Diislis on jõud!
Soov rentida/osta Garaa¹i viljandis
Tel: 56370436 |
|
Tagasi üles |
|
 |
raimz Aktiivne külaline

|
Postitatud: Püh. Dets. 04, 2011 8:48 pm Teema: |
|
|
Mario kirjutas: |
Sinine diisel lõhub uskumatult kiiresti uue pumba ära - aasta tagasi vahetatud pea on sinise tõttu juba katki. 400€ maha visatud põmst |
Miks sinine diisel sinu arvates pumba kiiresti ära lõhub? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nokia CCV Guru
|
Postitatud: Püh. Dets. 04, 2011 8:55 pm Teema: |
|
|
raimz kirjutas: | Mario kirjutas: |
Sinine diisel lõhub uskumatult kiiresti uue pumba ära - aasta tagasi vahetatud pea on sinise tõttu juba katki. 400€ maha visatud põmst |
Sai hiljuti küttefilter vahetatud, statoili küte oli ka sinine... .D |
|
Tagasi üles |
|
 |
venom Aktiivne külaline

|
Postitatud: Püh. Dets. 04, 2011 9:16 pm Teema: |
|
|
Mõtlesin sama kui seda posti lugesin... Kas traktorite jms pumbad lähvad siis katki kui valgega sõita w? :D
Nagu see Nikker ( kes pumpasi remondib) kes võib päevade kaupa rääkida, et ise keerate oma vene küttega pumbda pe**se jne.
Vaevalt, et see nii on. Pole ühtegi juhtu kuulnud mis seda tõestaks.
Küll aga tean paljusi kes väga väga pikkalt on igast erinevate küttetega sõitnud. Vahet pole kas siis sinine, punane või vene oma.
Muidugi on see ainult minu arvamus. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Dets. 04, 2011 9:41 pm Teema: |
|
|
Meil oli üks Diisel mersu to sõitis elupäevad sinisega ja ei olnd häda kedagi _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Püh. Dets. 04, 2011 9:50 pm Teema: |
|
|
dumm dumm oled w ... Arvuti ytleb, ega mehaanik ise asja jagama pea ju  _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
"sülearvutite remont ja hooldus" Tartus(ka saatmisega yle eesti) 51 936 191 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Dets. 04, 2011 10:23 pm Teema: |
|
|
cartman kirjutas: | raimz kirjutas: | Mario kirjutas: |
dumm dumm oled w ... Arvuti ytleb, ega mehaanik ise asja jagama pea ju  |
 _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Dets. 04, 2011 10:27 pm Teema: |
|
|
No, sinine on sellepäras süüdi,et ükskõik mis (diisel ) enamasti seisma jääb, on küte süüdi kokkuvõtteks.
Ja olgem ausad, ise ma väga diisel autodest vaimustuses ei ole, neil ei ole ühtegi plussi tänapäeval peale ökonoomsema sõidu. 000000000000000000
Samas ega mu 2,8l 13,7l küttekuluga bensakas kah mind väga ei vaimusta
seega, kui ostaks bussi või jeebi, valiks ikka diiseli (oleneb mootori reputatsioonist ofcoors). Mootor või diisel oleks imo hea sõita alates 3.0 - piisavalt KW ja piisavalt NM et autoga TEGELT ka hea sõita on. Kõik alla selle on "ootamine,kuni auto saavutab sinu soovitud kiiruse"... _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
ex Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Dets. 04, 2011 10:35 pm Teema: |
|
|
Maik kirjutas: | No, sinine on sellepäras süüdi,et ükskõik mis (diisel ) enamasti seisma jääb, on küte süüdi kokkuvõtteks.
Ja olgem ausad, ise ma väga diisel autodest vaimustuses ei ole, neil ei ole ühtegi plussi tänapäeval peale ökonoomsema sõidu. 000000000000000000
Samas ega mu 2,8l 13,7l küttekuluga bensakas kah mind väga ei vaimusta |
võttes aluseks audi a6 C6 3,0 diisel,siis selle liikumine ja ökonoomsus on kindlasti midagi erilist.
Ei ole ainult ökonoomne:) Samuti paljud teised diislidgi on väga hea liikumisega samas jäädes väga ökonoomseks.
Minule ei paku eriti pinget bensiini mootoriga lambi tänava käkid. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Dets. 04, 2011 10:45 pm Teema: |
|
|
No tänapäeva bensumootorid on 2.0 ja 177kw (suvaline audi oma vist nt) ei ole ka just halvad.
Lihtsalt, diisli "rõõmud ehk hea väände ja kulu" võib väga lihtlsalt nullida mingi kütusepumba,pihustite rike. Ehk siis mitu aastat säästetut kütust läheb ühe remondiga minema.
Olen sõitnud ka 4.0 uue bmw diisliga ja on vägev küll. Mulle vahelduseks igastahes meeldib bensukaga preagu sõita,reageerimine on mitu astet kõrgem eelmisest diislist. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
ElavLegend CCV Guru

Liitunud: 15 Jan. 2011 Postitusi: 860 Asukoht: Viljandi-Espoo
|
Postitatud: Esm. Dets. 05, 2011 10:50 am Teema: |
|
|
Krt,ei mäleta mis päev see oli,kui sai õhtul männale mindud,siis vana liiwi bowlingu juures,politseis pidas loengut lastele,....äkki oli reede õhtu..  _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Nii madalale, kui langen mina, ei suuda sina tõustagi
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Esm. Dets. 05, 2011 11:42 am Teema: |
|
|
Igatahes jäi rehv vähemalt terveks....... _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
|
Tagasi üles |
|
 |
teet001 Vana tuttav

Liitunud: 30 Märts 2006 Postitusi: 839 Asukoht: London, United Kingdom
|
Postitatud: Esm. Dets. 05, 2011 3:09 pm Teema: |
|
|
Mario, kui 2 korda eelsüüdet anda siis on poole pöörde pill ja maanteel on see seier ikka seal 4-6 vahel 8 näeb üli harva _________________ Taevas mind ei taha ja põrgu kardab,et võtan juhtimise üle! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mario Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Dets. 05, 2011 10:16 pm Teema: |
|
|
hmmm... ok,
kõlab, nagu kogus ka veidi paigast.. muidu kui numbritest rääkida, siis 3.2mg/s oleks hea kogus, kui satud arvuti taha.. oleneb muidugi jälle, mille järgi paika paned. Boschi ESItronicu järgi bemmi diislit käima ei pane, sest see käseb 10 peale keerata. ULME!
Igatahes jah, maanteesõidul peaks ta 6L sajale näitama siis ökomeetri järgi...
Sul siis vist kütet ka nats peale keeratud. Aga ikkagi, enne ei saa teada, kui ei vaata põhjalikult.. Vb ka et sisesurve mängib ja kolvinurka ei muudeta piisavalt varajaseks, et esimese matsuga käima minna.. Aga võimalik, et ka küte on kehva. Meie kütus ongi Euroopas üks kehvemaid ja peame paraku rahakotti kergendama seetõttu. Siin riigis diisli omamine on mõttetu teema.
Saksamaal ei teata kõrgsurvepumba vigadest ega lekkivatest commonraili pihustitest mitte midagi. Seal on vaid üks töökoda, mis teeb seda, mida meil enamik töökodasid üritavad.. Eriti õnnelikud peaksid olema Opeli 3.1TD ja Mitsu Pajero 3.1TD omanikud..
Aga jah, midagi täpsemat sulle, Teet, ma soovitada ei oska. Kui ise katsuda ei julge, otsi teadjam koht, kasvõi Nok Empiir diislikeskus Tartus võru tänaval.. kuigi Oisu on sulle vist lähemal. :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
raimz Aktiivne külaline

|
Postitatud: Teis. Dets. 06, 2011 12:28 am Teema: |
|
|
Mario kirjutas: | kolvinurka ei muudeta piisavalt varajaseks, et esimese matsuga käima minna |
Mis asi see kolvinurk on? |
|
Tagasi üles |
|
 |
teet001 Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Dets. 06, 2011 1:47 pm Teema: |
|
|
Hetkel veereb ta taas soome küttel ja nagu pole seda viga enam täheldanud käib nagu ema süda nüüd. Sai diagnostis ka käidud ja sealt tuvastati mingi pihusti või kütte ette andmine aga see kadus samas õhtuks ära jälle ja nüüd ei näita diagnost ühdegi viga. Täis anomaalia ikka :D. Ennem ei hakka näppima ka teda kui tuleb viga tagasi, sõidab kaua sõidab ja siis vaatab mis edasi saab. Kus kohast ma kasti õli kontrollida saan (automaat)? _________________ Taevas mind ei taha ja põrgu kardab,et võtan juhtimise üle! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wolf123 Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Dets. 06, 2011 1:51 pm Teema: |
|
|
Kui varrast kuskil ei ole, siis sissepaneku punnijärgi. Paned niipalju õli juurde, et välja hakkab ajama ja siis uuesti punn ette. Enne kontrollimist muidugi lase kõik käigud töötava mootoriga läbi. _________________ Sõiduautode diagnostika ( kõik automargid ) 56267442 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ccve Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Dets. 06, 2011 4:11 pm Teema: |
|
|
kuskohast ma Viljandist viir-lippu osta saan? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mario Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Dets. 06, 2011 5:23 pm Teema: |
|
|
teet001 kirjutas: | Hetkel veereb ta taas soome küttel ja nagu pole seda viga enam täheldanud käib nagu ema süda nüüd. Sai diagnostis ka käidud ja sealt tuvastati mingi pihusti või kütte ette andmine aga see kadus samas õhtuks ära jälle ja nüüd ei näita diagnost ühdegi viga. Täis anomaalia ikka :D. Ennem ei hakka näppima ka teda kui tuleb viga tagasi, sõidab kaua sõidab ja siis vaatab mis edasi saab. Kus kohast ma kasti õli kontrollida saan (automaat)? |
no ma sulle räägin, et viga on meie küttes..
sa vaata igaks juhuks üle ka paagis etteande pumba sõel ja pump ise. Kõrgsurvepumba sees etteande pump on ka piisavalt hea, et ise kütet imeda, bmw ei oska lihtsalt paaki teha ja pandi see huiavinka sinna, mis kipub kinni jääma... Ja siis on ka pikk käivitus...
Raimz - süütenurga reguleerkolvi nurk. EDC pumpadel on see mehaaniline, uuematel solenoidiga. Külmkäivitusel tõmmatakse nurk varaseks, kõrgsurve tekitatakse varem... Aga kui see kinni jääb, siis on külmalt hea, soojast peast ei taha minna, nurk liiga varane ja kütust vähe... aga nomh, eks näis, vb Teedul oli lihtsalt meie ÜLIKVALITEETNE diisel  |
|
Tagasi üles |
|
 |
teet001 Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Dets. 06, 2011 5:52 pm Teema: |
|
|
Ah senikaua kui kõik toimib jälle ei kavatse ma kuskile teda viia ja midagi puutuda las olla hetkel Keegi kuskil võiks kontrollida kasti õli ja vajadusel lisada aga kes ja kus teeks seda? _________________ Taevas mind ei taha ja põrgu kardab,et võtan juhtimise üle! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wolf123 Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Dets. 06, 2011 6:22 pm Teema: |
|
|
Oleks õliprits olemas, siis saaks sellega ise ka vabalt hakkama, kui punn mingit erilist võtit ei nõua.
Kuid eks iga remondikoht saab sellega hakkama ning poole tunniga peaks see seal tehtud saama, seega ca 10eur ringis maksma minema ( olenevalt hinnakirjale ) _________________ Sõiduautode diagnostika ( kõik automargid ) 56267442 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mario Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Dets. 06, 2011 8:10 pm Teema: |
|
|
kapoti all peaks olema käigukasti õlivarras... sealt valadki.. aga enne pead ikka mootori soojaks sõitma ja enne vaatlust lappa käigud läbi ja jäta mootor käima. Alles siis on õige vaadata. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Dets. 06, 2011 8:32 pm Teema: |
|
|
teet001 kirjutas: | Ah senikaua kui kõik toimib jälle ei kavatse ma kuskile teda viia ja midagi puutuda las olla hetkel Keegi kuskil võiks kontrollida kasti õli ja vajadusel lisada aga kes ja kus teeks seda? |
Mis kuradi peldikuga sõidad, et nõuab mingit hyper racing diislit ja käigukasti õli ei saa kontrollida? _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Dets. 06, 2011 9:32 pm Teema: |
|
|
Lugege nüüd hoolikalt ,sest saate paugust kõik kohe targemaks :
Väga paljudel uutel autodel ei saa käigukasti õli taset kontrollida,
seda saab vaadata arvutiga teenindustes. Mercedes on kindlasti üks neist näiteks. Käigukasti õlivarras on samuti teiesejärguline asi, see puudub isegi 99 a a8-sal , kontroll käib mingist punni august auto all.
Uute rekkade puhul on samuti nii. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
teet001 Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Dets. 06, 2011 11:20 pm Teema: |
|
|
cartman kirjutas: | teet001 kirjutas: | Ah senikaua kui kõik toimib jälle ei kavatse ma kuskile teda viia ja midagi puutuda las olla hetkel Keegi kuskil võiks kontrollida kasti õli ja vajadusel lisada aga kes ja kus teeks seda? |
Mis kuradi peldikuga sõidad, et nõuab mingit hyper racing diislit ja käigukasti õli ei saa kontrollida? | Miks peaks ta eriline peldik olema ja õli ei peaks saama kontrollida kui sa eelnevalt natuke loeks ja viitsiksid süveneda siis ehk suudad ka ise asja lahti mõelda ilma et peaks Sulle eraldi seletama. Kui mingi kongreetne küsimus Erki sul tekib siis vasta meeleldi. autoks on siis
Bmw e34 525TDSA Touring 93a  _________________ Taevas mind ei taha ja põrgu kardab,et võtan juhtimise üle! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mario Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Dets. 07, 2011 12:14 am Teema: |
|
|
ilus punane. :)
igaljuhul, kui kuuled, et keegi tööautot otsib, siis pakkuda 94.a TDSA touring.. 2 katuseluuki ja puha ning mõlemad töötavad!
see bemm on nii algeline, saab kontrollida küll.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
teet001 Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Dets. 07, 2011 12:35 am Teema: |
|
|
Mul on samuti 2 luuki ja toimivad, puudu on ainult minu omal nahk tuba ja kont. Räägi mulle sellest hinnast? Ühte oleks veel vaja küll jah :D ;Mõni pilt ei teeks ka paha. _________________ Taevas mind ei taha ja põrgu kardab,et võtan juhtimise üle! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mario Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Dets. 07, 2011 8:37 am Teema: |
|
|
http://auto.motors24.ee/vehicles/348146-BMW-525-1994.aspx?pg=0&sort=paid
omanik on isegi viitsinud kuulutuse valmis vorpida, aga kuna auto on hetkel minu käes veel, ja ilma kindlustuseta, siis hetkel vb on võimalus isegi 900ga saada.. Mõned vead on - juhtpihusti lekib, kuid isegi sellega on küttekulu suhtkoht väike, selle puraka kohta..aga siis see vaja ära vahetada, vahejahuti vaja läbi pesta ja uued klambrid voolikutele, need saksa krõmpsklambrid ei pea tuhkagi.. Ma panen pumba kokku, sätin ta praegu paika. Hetkel on suurem osa likvideeritud. Rattalaager jõuab ka kohe minuni. Veermik on tõesti uus, seda kuulutus ei valeta, kuid bemmile kohaselt ei ole see kunagi vaikne... See masin on mul veel tükk aega siin garaa¾is, mida rohkem ära likvideerin, seda vähem tingida saab :D
Sellel masinal pole samuti nahka ja puudub kont ning tagaklaasisoojendus, kuna luuk on kaheosaline. |
|
Tagasi üles |
|
 |
teet001 Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Dets. 07, 2011 9:21 am Teema: |
|
|
900euri see pani nüüd küll taas mõtte tööle . Kas tõesti kaheosalisel luugil tagaklaasi soojendus puudub? _________________ Taevas mind ei taha ja põrgu kardab,et võtan juhtimise üle! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mario Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Dets. 07, 2011 1:14 pm Teema: |
|
|
kurat, ajasid mu segadusse praegu.. ei ikka on vist... aga mu 90.a sedaanil näiteks puudus
kui tõsisem huvi on ikka, siis pilte saab ka. Kere ei roosteta pealt eriti, põhja all ronides seda mõne koha pealt pindmiselt oli...
peab vist asja müügiteemaks vormistama.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Dets. 07, 2011 1:56 pm Teema: |
|
|
Targad räääkige nüüd mulle teemat: Kui auto on ajutiliselt arvelt maha vöetud nn vana omaniku poolelt ja kui tahan arvele vötta uuesti siis kas tuleb nullist köik maksta vöi on kergem mingi lahendus? Nii üv kui muu pas. ? _________________ https://www.facebook.com/Pahtlikunn |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hõljuk Vana tuttav
|
Postitatud: Kolm. Dets. 07, 2011 4:50 pm Teema: |
|
|
Natuke segane küsiumus, aga ajutiselt arvelt kustutatud sõiduki saab passijärgne omanik tasuta taastada. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mario Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Dets. 07, 2011 5:28 pm Teema: |
|
|
loodan, et vahepeal pole muutunud... viimati oli nii, et auto omandaja läks MNT'sse ja lõi paberid letti, tehti vormistamine ära, ja auto arvel.. ÜV ja kindlustus tuleb niiehknaa teha.. :)
Minu teada kehtib see siiani.. aga vana omanik las teeb paberivabas arkis avalduse ära, uus omanik teeb avalduse auto omandamiseks ja on büroos ainult vormistamise värk. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Dets. 07, 2011 8:11 pm Teema: |
|
|
pahtlikunn kirjutas: | Targad räääkige nüüd mulle teemat: Kui auto on ajutiliselt arvelt maha vöetud nn vana omaniku poolelt ja kui tahan arvele vötta uuesti siis kas tuleb nullist köik maksta vöi on kergem mingi lahendus? Nii üv kui muu pas. ? |
Maksma ei pea midagi aga on 2 võimalust. Kas lihtsalt arvelt maas, siis saab omanik uuesti arvele võtta ja teha kõike mida vaja. Teine võimalus, et niimoodi arvelt maas, et ainutl uus omanik saab omale nimele( see kes maha võtttis enam oma nimele tagasi võtta ei saa, vaid myyes järgmisele, saab auto uuesti arvele). PS. Just oli mul selline probleem , 3näd tagasi. _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
|
Tagasi üles |
|
 |
vgard Aktiivne külaline
|
Postitatud: Kolm. Dets. 07, 2011 10:22 pm Teema: |
|
|
teet001 kirjutas: | cartman kirjutas: | teet001 kirjutas: | Ah senikaua kui kõik toimib jälle ei kavatse ma kuskile teda viia ja midagi puutuda las olla hetkel Keegi kuskil võiks kontrollida kasti õli ja vajadusel lisada aga kes ja kus teeks seda? |
Mis kuradi peldikuga sõidad, et nõuab mingit hyper racing diislit ja käigukasti õli ei saa kontrollida? | Miks peaks ta eriline peldik olema ja õli ei peaks saama kontrollida kui sa eelnevalt natuke loeks ja viitsiksid süveneda siis ehk suudad ka ise asja lahti mõelda ilma et peaks Sulle eraldi seletama. Kui mingi kongreetne küsimus Erki sul tekib siis vasta meeleldi. autoks on siis
Bmw e34 525TDSA Touring 93a |
See auto tõesti peldikuga võrdlust ei kannata, aga no fakk, kus selliseid garaa¾e jagatakse
või on see pilt siiski mingis remonditöökojas tehtud?
@kui ise üritad oma nutuse 18 ruudu peal asju ajada, siis ajab suu vett jooksma küll :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
m6nu Satub siia tihti

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Celicagirl Satub siia tihti

|
Postitatud: Nelj. Dets. 08, 2011 10:59 pm Teema: |
|
|
Mul on selline TaskuTurbo, tehti kunagi Audiklubis suur grupi tellimus, siis sain! |
|
Tagasi üles |
|
 |
ElavLegend CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Dets. 09, 2011 12:37 am Teema: |
|
|
Jumala hea,et see üks ära kadus kes sellega sõitis paar suve tagasi.....! _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
 |
xpr Satub siia tihti

|
Postitatud: Reede. Dets. 09, 2011 1:27 am Teema: |
|
|
ElavLegend kirjutas: | Jumala hea,et see üks ära kadus kes sellega sõitis paar suve tagasi.....! |
Millest sa räägid?  |
|
Tagasi üles |
|
 |
ElavLegend CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Dets. 09, 2011 2:17 am Teema: |
|
|
xpr kirjutas: | ElavLegend kirjutas: | Jumala hea,et see üks ära kadus kes sellega sõitis paar suve tagasi.....! |
Millest sa räägid?  |
mina rääkisin sellest fakking vidinast,mis krt vilistab..!õhh,vastik! _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wolf123 Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Dets. 09, 2011 1:23 pm Teema: |
|
|
Pole need turboautod kuskile kadunud. Sõidaks isegi võimsa turbokaga, kui finants lubaks. _________________ Sõiduautode diagnostika ( kõik automargid ) 56267442 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|