|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
ivo86 CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Dets. 12, 2011 2:22 pm Teema: M: lante |
|
|
M: landid
NB! Kõik landid peaks olema ''float'' tüüpi ehk siis kui neid enda poole ei keri, siis kerkivad pinnale. Samuti on kõigil ''rattle'' omadus s.t. kõrisev kuulike sees.
Kõik landid on uued.
1. 16,1 g ja 15,5 CM pikad landid, VÄGA ilusad ja suure keelega. Sügavus 3,6-4,5 m. Suurusest aimu saamiseks panin ka nokia 5800 pildile. Ehk annab parema ettekujutuse.
3 eur tk, saada ainult 1 veel.
Väga hea trollingu lant, emajõel, peipsil ntx.
jõulude puhul on yks siin oksjonil, viljandisse toon tasuta.
http://www.osta.ee/23387433
2. 13,5 cm, 16 g, väga ilus roheline läige, 3d värvid (peegeldab vikerkaare värve). Saada ainult 1.
3. 9,3 cm pikad (pikkus ilma konksuta), ca 7-8 g rasked, erksavärvilised. 2 eur tk. Kes mitu võtab, võime hinda arutada ka. 3d värvid ja kõrin.
4. ''Paksud'' 13,5 g raskused 10 cm pikkused. Sügavus 0,6-1,2m. 2,5 eur tk.
Kõige alumine läinud. kõrin.
5. Sarnased neile ülemistele erksavärvilistele, kuid paksemad, suuremad, raskemad. Keel on sellise klassikalisema koha peal. Eks pildilt on näha. 3d värving ja kõrin.
2,3 eur tk.
6. Kasutatud landid - hea meelega vahetan muu landi vastu vms. Hind kokkuleppel, kui keegi mõnda endale tahab. Hõbedane on Rapala Original Floating. Teised lambikad.
7. Saada ka 2 Savagear Rotex Spinner lanti. nr4 suurus ja 11g. Üks on dirty silver ja teine on gold. Tuttuued. 3.6 eur tk.
[/url]
Viimati muutis seda ivo86 (Teis. Dets. 20, 2011 10:48 pm). Kokku muudetud 5 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wolf123 Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Dets. 12, 2011 4:54 pm Teema: |
|
|
Kus ja millist tüüpi lant enim kala toonud?
Ostsin ka kunagi ehku peale suht odavalt lante, millevastu kalal huvi puudus ja lihtsalt täidavad landikarbi tühimikku.
Endal oleks täpsem huvi kõige vasakpoolsema ''paksukese'' vastu. _________________ Sõiduautode diagnostika ( kõik automargid ) 56267442 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ivo86 CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Dets. 12, 2011 5:03 pm Teema: |
|
|
Need landid pole vees minu käes käinud, tellisin endale järgmiseks aastaks juba ette ja kuna rohkem korraga on odavam, siis osadest tahan lahti saada. Tegu on hiinakatega.
Kõik värvid said valitud sellised, et eestis nendega ikka midagi teha ka oleks.
Mängu kohta ei oska kahjuks kommenteerida.
Ma ei kahtle et, rapala parem on, aga hinnavahe on ka radikaalne.
Samas ma seda ei usu, et mõni lant lihtsalt ei püüa. Igal landil on oma koht ja aeg, Youtube's on video ju, kus venelased püüavad porgandiga haugi, ja siis ka fotoaparaadiga. Ja saavad. Ise olen saanud veel haugi lõkkeasemelt leitud tahmanud plekklandiga, kui muud landid alt vedasid.
+ kui ma mänguga rahul pole, siis tavaliselt timmin ise veel lanti. Kas ta kalale mõjub, ei tea, aga enda usk on suurem lanti ja siis saab kala ka.
Kui sul midagi huvitavat asemele pakkuda on, võib ka vahetuse peale mõelda vms.
Osad kingin veel jõuludeks ära ka, tuleb sõpradele igati ilus ja asjalik kingitus. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ivo86 CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Dets. 12, 2011 5:05 pm Teema: |
|
|
Neoon paksuke kahjuks läinud juba. Mõned värvilised ka. Homme hommikul täiendan pilte, millised alles veel. Huvilisi on ikka olnud juba, osad läinud ka. Neid säravaid tuleb ca 10 tk veel erineva mängu ja pikkusega, väidetavalt hea ahvena lant, eks ma proovin järgi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ivo86 CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Dets. 13, 2011 5:22 pm Teema: |
|
|
Töökaaslane ikka otsustas ümber teise kasuks, neoon paksuke ka saada. Pildil olevatest on läinud säravatest rohelise seljaga. Uued krt kahjuks täna ei tulnud
Ehk homseks kohal. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ElavLegend CCV Guru

Liitunud: 15 Jan. 2011 Postitusi: 860 Asukoht: Viljandi-Espoo
|
Postitatud: Teis. Dets. 13, 2011 7:57 pm Teema: |
|
|
Hmm,proovida mõne selle väikse punniga võiks,vahetust ei soovi mõne landi vastu?
[img]http://www.kalale.ee/sisu/NywxMTk2OTMwLDMsQ29kZW1hc3RlcnMsMQ/[/img] _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Nii madalale, kui langen mina, ei suuda sina tõustagi
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ElavLegend CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Dets. 13, 2011 8:03 pm Teema: |
|
|
mulle pane see haug ka kinni  _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ivo86 CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Dets. 14, 2011 8:53 am Teema: |
|
|
Panen haugi sind ootama. Vahetust.. võib teha küll, aga siis millegi sellise vastu, mida mul veel pole.
Millis vastu täpsemalt veel huvi oli.
TEEN PAKKUMIST PAREMAKS KA (ainult ccv-s):
3tk korraga või rohkem = 2,5 eurikut tükk.
Täna-homme-lähipäevadel lisanduvad mõned veel valikusse, kui see kuradi post läbi jõuab mu pakid hekseldada.
PS. Viljandisse saab vast ilma postikuluta ka sebida, kui linnas ise järgi minna. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ElavLegend CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Dets. 14, 2011 10:11 am Teema: |
|
|
Vaata ma panin sulle kalale.ee lingi,sealt vaata,endale sobiv lant.. _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ivo86 CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Dets. 14, 2011 1:14 pm Teema: |
|
|
Muutsin esimest posti, seal nüüd värskem info ja pildid.
Legend: Kui vahetada, siis mulle vast pakuks huvi:
1. 4play mõni
2. Mepps'i brown trout (oli selline nimi vist)
3. Pildi keskel olev puna-kollane 2 osaline
Mõni nendest oleks täitsa mõeldav, need jäid su pildilt silma. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ivo86 CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Dets. 19, 2011 11:26 am Teema: |
|
|
Polegi kalamehi kellelgi kingisaajate hulgas?
Üks jõulupakkumine kah,
http://www.osta.ee/23387433
24-25 olen viljandimaal, ilmselt käin ka linnast läbi. Siis saab lante kätte mu käest, kel veel huvi.[/url] |
|
Tagasi üles |
|
 |
ivo86 CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Dets. 20, 2011 10:46 pm Teema: |
|
|
Täiendasin veel esimest posti paari landiga. Laupäeva hommikul liigun vilj maale ka.
Hinnad tegin ka paremaks, kes 3 tk võtab, saame hinnas rääkida vms. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Te ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Te ei saa vastata siinsetele teemadele Te ei saa muuta oma postitusi Te ei saa kustutada oma postitusi Te ei saa hääletada küsitlustes
|
|