Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
ivo86 CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Veeb. 09, 2012 6:37 pm Teema: |
|
|
Siin peaks ka ''Ela välja'' teema olema. Kommenteeriks päris põhjalikult Eesti õigussüsteemi.
Inimene, kes on kriminaalkorras 7 korda karistatud (pm kinni istunud alates 15.a saamisest), väärteo korras karistatud 23 korda ning nüüd mõisteti süüdi ja sai 2 aastat + kulude hüvitamine.
Kasvab ümber? Mina pean maksma tema vanglas puhkamise veel kinni maksudega, vaatamata, et ta mult ja minu elukaaslaselt varastas; varsti saab välja ja midagi sellelt kuradi narkomaanilt niikuinii ära võtta pole. Mis õiglus see selline on? (sülitaks maha kui omas kodus poleks) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wolf123 Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Veeb. 09, 2012 6:56 pm Teema: |
|
|
USAga võrrelda just ei anna ja :D Seal võid iga väikse asja eest kinni kukkuda. _________________ Sõiduautode diagnostika ( kõik automargid ) 56267442 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Veeb. 09, 2012 6:58 pm Teema: |
|
|
Wolf123 kirjutas: | USAga võrrelda just ei anna ja :D Seal võid iga väikse asja eest kinni kukkuda. |
Viimasel ajal ei ole USA ka klassikalist lähenemist kasutanud ja pigem sarnaneb karistusaegadega vaikselt eestiga, kahjuks. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Veeb. 09, 2012 7:24 pm Teema: |
|
|
See on paljuski sellepärast,et vanglad on täis , eestis vist sama lugu.
Iseenesest käteta varas nt. väga ei varasta midagi + süstimine kaob ka ära. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
|
Tagasi üles |
|
 |
ivo86 CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Veeb. 09, 2012 9:02 pm Teema: |
|
|
Maik kirjutas: | See on paljuski sellepärast,et vanglad on täis , eestis vist sama lugu.
Iseenesest käteta varas nt. väga ei varasta midagi + süstimine kaob ka ära. |
Samal arvamusel on mu elukaaslane. Mina samas ei võtaks ära vahendeid, millega saab riigile/ühiskonnale kasu teenida (karjääris pole kive toksida?) ning tekitab juurde invaliidi. Või ehk annaks mõned organid doonorluse käigus ära ilma riigile ebavajalike tuimestus kuludeta. Inimest sellest narkomaanist ei saa enam kunagi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Veeb. 09, 2012 9:23 pm Teema: |
|
|
No aga sa ju eksid, vangid vist eestis otseselt tööd ei tee millest riigile kasu tuleks ? Või teevad? Usas teevad küll rõivaid ja numbrimärke ja saavad palkagi selle eest. Pätt kes visatakse vangi, saab lihtsalt järjest kogenumaks pätiks ja ühiskond sellest kindlasti ei võida...
Inimeste üle ei ole küll lihtne kohut mõista,aga arvan,et paljud inimesed ei peaks siin maailmas ellu siiski jääma tänu kahjule mis nad on tekitanud teistele inimestele . Pole just maailma naljakaim kui mõni vend su naise vms niisama suvalt surnuks peksab jpm. selliseid asju. Ja see on veel lihtne variant. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
S4 Vana tuttav
Liitunud: 15 Nov. 2006 Postitusi: 838 Asukoht: viljandi lahedal
|
Postitatud: Nelj. Veeb. 09, 2012 9:26 pm Teema: |
|
|
Eestis on vanglal(ei mäleta millisel)väga kõva metalli tööstus,sealt tuleb ikka igasugust manti,sauna ahjud,piirded,trepid aiad jne _________________ Sõduautode remont ja keevitustööd. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ivo86 CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Veeb. 09, 2012 9:47 pm Teema: |
|
|
Maik kirjutas: | No aga sa ju eksid, vangid vist eestis otseselt tööd ei tee millest riigile kasu tuleks ? Või teevad? Usas teevad küll rõivaid ja numbrimärke ja saavad palkagi selle eest. Pätt kes visatakse vangi, saab lihtsalt järjest kogenumaks pätiks ja ühiskond sellest kindlasti ei võida...
Inimeste üle ei ole küll lihtne kohut mõista,aga arvan,et paljud inimesed ei peaks siin maailmas ellu siiski jääma tänu kahjule mis nad on tekitanud teistele inimestele . Pole just maailma naljakaim kui mõni vend su naise vms niisama suvalt surnuks peksab jpm. selliseid asju. Ja see on veel lihtne variant. |
Ma teoritiseerisin selle sunnitöö kohapealt. Aga teevad küll tööd muide. Ja päris asjalikke asju. http://www.evt.ee/
Aga see elu vanglas kus sa teed sellist tööd, palka küll eriti ei saa, aga söök ja katus on olemas.. See on nagu igapäeva elu ju.. lihtsalt ei pea majandama, kuidas rahaga välja tulla. Ja reisile ei saa.
Minu suhtumine antud küsimuses on igatahes umbes selline: Vastavalt kuritöö raskusele peaks olema ka õiglane karistus k.a. surmanuhtlus. Pikim vanglakaristus peaks olema 2-3 aastat. Loomulikult vastavalt kuritööle peaks oma aega istuma ka eri raskusastmega vanglas.
Kui lennujuht teeb vea ja hukkub inimesi, ma ei rakendaks karmi karistust. Pigem võimalus ennast rehabiliteerida ning eluaegne keeld vastutava koha peal töötamisel.
Kui oled joobes peaga oma joomakaaslase ära tapnud, istud 3 aastat raske sunnitööga kivist kongis kus söögiks on leib ja vesi. Kui see inimesest kuritegelikku poolt välja ei juuri ja ta satub vangi tagasi, pole mõtet teda ju ühiskonnas hoida?
Vägistajad jms inimrämps võiks otse ahju minna, saab kohalikule katlamajale kütet juurde.
Minu arust me oleme seda teemat siin lahanud ka juba vist. Kui inimene sooritab kuritöö kasu saamise eesmärgil, on võimalik teda karistada ja ehk ravida. Kui ta saab kuritööst rahuldust, pole mõtet rahva raha raisata. Sanitaarlask oleks vast sobilik siinkohal öelda. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Toitz Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Veeb. 10, 2012 12:02 am Teema: |
|
|
stoveman kaubamärgi all tulevad saunakerised tartu vanglast kusjuures head ahjud on. _________________ Mulk...Maalt ja hobusega |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tomm CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Veeb. 10, 2012 5:26 pm Teema: |
|
|
Tomm kirjutas: | kup¹ kirjutas: | Kus asjalikke krokosid leiab ? Need niidijämedused mis tavakaubanduses lette kaunistavad mind eriti ei eruta. Täna sai siis tõestatud mis vahe on krokoTillil ja krokoTillil. |
Sama küsimus vaevab mindki. Bensuka niite ei soovi. |
Käisin automotos ja sealt soetasin endale.
Oli pakkuda kolme sorti:
13 € - tavalised, suht peened
26 € - paistsid täitsa asjalikud, normaalse paksusega
52 € - jõhkardid, põhimõtteliselt oli üks juhe sama paks kui kõige odavamatel kaks juhet
Ise soetasin 26 € ja arvan, et kui tanki käivitama ei pea, siis käivad küll.  _________________ Auto algab A tähega. Audi :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

Liitunud: 23 Jan. 2011 Postitusi: 1101 Asukoht: Paalalinn/Põltsamaa
|
Postitatud: Reede. Veeb. 10, 2012 6:47 pm Teema: |
|
|
Tomm kirjutas: | Tomm kirjutas: | kup¹ kirjutas: | Kus asjalikke krokosid leiab ? Need niidijämedused mis tavakaubanduses lette kaunistavad mind eriti ei eruta. Täna sai siis tõestatud mis vahe on krokoTillil ja krokoTillil. |
Sama küsimus vaevab mindki. Bensuka niite ei soovi. |
Käisin automotos ja sealt soetasin endale.
Oli pakkuda kolme sorti:
13 € - tavalised, suht peened
26 € - paistsid täitsa asjalikud, normaalse paksusega
52 € - jõhkardid, põhimõtteliselt oli üks juhe sama paks kui kõige odavamatel kaks juhet
Ise soetasin 26 € ja arvan, et kui tanki käivitama ei pea, siis käivad küll.  |
nood 52€ peaks olema 20 mm2 _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
Bensiiniga võid pinsleid pesta, Diislis on jõud!
Soov rentida/osta Garaa¹i viljandis
Tel: 56370436 |
|
Tagasi üles |
|
 |
masinist Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Veeb. 10, 2012 7:44 pm Teema: |
|
|
Kes ja kus saaks laupäeval vahetada esimese rattalaagri matkabussil, vajalikud jubinad on olemas, kuid probleemiks on bussi mõõtmed, 2.4 lai ja 2.7 kõrge. _________________ C4 q, Golf 1, Lada 1200, Riga 1, Riga 3, Riga 4, Riga 7, Riga 22, Riga Mini, Erkkola mopo |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Veeb. 10, 2012 9:14 pm Teema: |
|
|
Huumor
http://www.youtube.com/watch?v=es2OAN0x1H4 _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
 |
Nokia CCV Guru
|
Postitatud: Laup. Veeb. 11, 2012 3:18 pm Teema: |
|
|
kus viljandis keemilist sisepesu teha? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Laup. Veeb. 11, 2012 6:10 pm Teema: |
|
|
Nokia kirjutas: | kus viljandis keemilist sisepesu teha? |
Siller Autos peaks vist saama teha _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
 |
Wolf123 Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Veeb. 11, 2012 7:55 pm Teema: |
|
|
Unistaris samamoodi, kui odavalt tahad ning aega on, siis vii Vana-Võidu automajja! _________________ Sõiduautode diagnostika ( kõik automargid ) 56267442 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wolf123 Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Veeb. 11, 2012 9:23 pm Teema: |
|
|
Müüa Nokia e51.
Telefon täiesti töökorras ning kõik funktsioonid töötavad. Vajadusel kaasa 2gb Nokia originaal microSD mälukaart!
Telefon ise on valminud 24.04.2008, kuid tutikana ostsin ta 08.2008. Vastu pidanud siiamaani eeskujulikult, ainuke viga on see, et helina kõlar natuke pläriseb, kui muusika põhja keerata. Hilistamise komponendid tip-top. Olemas ka wifi ning kaasa tuleb vähe kasutatud kuldne korpus koos nuppudega, laadija ning karp! Aku peab vastu olenevalt kasutamisest 3-5 päeva ( originaal aku )
Hinda sooviks 40eur! Ainuke müügipõhjus on nutitelefonile üleminek! _________________ Sõiduautode diagnostika ( kõik automargid ) 56267442 |
|
Tagasi üles |
|
 |
fm25 Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Veeb. 12, 2012 7:08 pm Teema: |
|
|
kiirelt kalameeste jääpuuri vaja? kus viljandis kõige odavamalt saab? teeks enne kuldkala natuke sooja, tegelt jääpüük mu jaoks täitsa võõras teema, igasugune info abiks! põhiliselt olen sooja aja spinna mees! _________________ AUTO on eluks vägagi vajalik |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wolf123 Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Veeb. 12, 2012 7:40 pm Teema: |
|
|
Mine Taavi poest läbi ja saad kõik mida vaja ning annab ka head nõu :)
Asub siis Elioni peal teisel korrusel! Sissepääs Lillepoe poolsest uksest. _________________ Sõiduautode diagnostika ( kõik automargid ) 56267442 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ElavLegend CCV Guru

Liitunud: 15 Jan. 2011 Postitusi: 860 Asukoht: Viljandi-Espoo
|
Postitatud: Püh. Veeb. 12, 2012 9:55 pm Teema: |
|
|
fm25 kirjutas: | kiirelt kalameeste jääpuuri vaja? kus viljandis kõige odavamalt saab? teeks enne kuldkala natuke sooja, tegelt jääpüük mu jaoks täitsa võõras teema, igasugune info abiks! põhiliselt olen sooja aja spinna mees! |
Tahad ma võin sulle renitida...Meil muidu valmis komplektid ka,õng-tamiil ja marmõss 5€ kuldkala eri..!
Kalastuskeskus posti 6. _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Nii madalale, kui langen mina, ei suuda sina tõustagi
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wolf123 Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Veeb. 12, 2012 9:58 pm Teema: |
|
|
Taavi poest üle kolinud? No see ei lähe mitte! Mina oma vanale poele truu. _________________ Sõiduautode diagnostika ( kõik automargid ) 56267442 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ElavLegend CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Veeb. 12, 2012 10:07 pm Teema: |
|
|
Wolf123 kirjutas: | Taavi poest üle kolinud? No see ei lähe mitte! Mina oma vanale poele truu. |
Ma juba ammu sealt üle kolind,jaanuari keskpaigast juba keskuses _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wolf123 Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Veeb. 12, 2012 10:13 pm Teema: |
|
|
Ja mis on põhjuseks, kui saladus pole?
Ise ka erinevaid autoremondi töökodasi proovinud, kuid hetkene kõige paremate tingimustega ning toredate töökaaslastega, mis ongi minupuhul põhiline! _________________ Sõiduautode diagnostika ( kõik automargid ) 56267442 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ElavLegend CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Veeb. 12, 2012 10:16 pm Teema: |
|
|
Wolf123 kirjutas: | Ja mis on põhjuseks, kui saladus pole?
Ise ka erinevaid autoremondi töökodasi proovinud, kuid hetkene kõige paremate tingimustega ning toredate töökaaslastega, mis ongi minupuhul põhiline! |
Kindel tööleping ja kindla graafiku alusel tööl _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wolf123 Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Veeb. 12, 2012 10:19 pm Teema: |
|
|
Normaalse hinna eest elusat on võimalik sebida järgmiseks nädalavahetuseks? 1eur tk pakkumisi mitte teha, sest see utoopia! Ennem lähen poodi ja ostan selle rahaeest endale valmis kala + arvesta juurde veel küttekulu ning oma aeg. Tirgutada ja sikutada ei viitsi, kuna pole tulemust andnud ning Võrtsus ka täna oli 3-4 tunni jooksul täitsa null seis, isegi kohalikud kirusid. Paar võtet oli ja seegi kõik! _________________ Sõiduautode diagnostika ( kõik automargid ) 56267442 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ElavLegend CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Veeb. 12, 2012 10:51 pm Teema: |
|
|
Wolf123 kirjutas: | Normaalse hinna eest elusat on võimalik sebida järgmiseks nädalavahetuseks? 1eur tk pakkumisi mitte teha, sest see utoopia! Ennem lähen poodi ja ostan selle rahaeest endale valmis kala + arvesta juurde veel küttekulu ning oma aeg. Tirgutada ja sikutada ei viitsi, kuna pole tulemust andnud ning Võrtsus ka täna oli 3-4 tunni jooksul täitsa null seis, isegi kohalikud kirusid. Paar võtet oli ja seegi kõik! |
ma vaatan homme graafiku üle millal mul vabad päevad on,ma ise hetkel soomes siis ma võin sulle jõepealt tirgutda särge
Sa kuldkalale ei tule? _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wolf123 Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Veeb. 12, 2012 10:53 pm Teema: |
|
|
Selliseid väiksemaid :) Plaanis üks korralik unna tiir teha.
Ei viitsi mina seal istuda, parem lähen panen unda kuskil rahulikult :P, istun soojas autos, joon kohvi ja vaatan läpakast filmi samalajal, kui unnad oma töö teevad. _________________ Sõiduautode diagnostika ( kõik automargid ) 56267442 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ElavLegend CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Veeb. 12, 2012 11:03 pm Teema: |
|
|
Wolf123 kirjutas: | Selliseid väiksemaid :) Plaanis üks korralik unna tiir teha.
Ei viitsi mina seal istuda, parem lähen panen unda kuskil rahulikult :P, istun soojas autos, joon kohvi ja vaatan läpakast filmi samalajal, kui unnad oma töö teevad. |
ja seal ongi sellised väiksed,kui tuled ise järgi,saad ilma rahata ma mähmal,14 kilti linnast _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wolf123 Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Veeb. 12, 2012 11:12 pm Teema: |
|
|
Tean, kus mähma asub :) Eks anna siis teada ja ehk tulengi :P Kui sõber kampa lööb, siis astun kindlasti läbi. _________________ Sõiduautode diagnostika ( kõik automargid ) 56267442 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ElavLegend CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Veeb. 12, 2012 11:26 pm Teema: |
|
|
Wolf123 kirjutas: | Tean, kus mähma asub :) Eks anna siis teada ja ehk tulengi :P Kui sõber kampa lööb, siis astun kindlasti läbi. |
ma annan ise teada ja sa anna ise ka teada  _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tomm CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Veeb. 13, 2012 1:54 am Teema: |
|
|
Viljandist küll natuke kaugel, aga siiski...
 _________________ Auto algab A tähega. Audi :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Tundmatu99 Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Veeb. 14, 2012 4:02 pm Teema: |
|
|
pahtlikunn kirjutas: | Head söbrapäeva Ccv rahvale ! |
Sama Sullegi  |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Veeb. 14, 2012 4:55 pm Teema: |
|
|
Tundmatu99 kirjutas: | pahtlikunn kirjutas: | Head söbrapäeva Ccv rahvale ! |
Sama Sullegi  |  _________________ https://www.facebook.com/Pahtlikunn |
|
Tagasi üles |
|
 |
KalevGSi CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Veeb. 14, 2012 9:22 pm Teema: |
|
|
pahtlikunn kirjutas: | Tundmatu99 kirjutas: | pahtlikunn kirjutas: | Head söbrapäeva Ccv rahvale ! |
Sama Sullegi  |  |
Teile ka !!  _________________ Arst haige peale ei pahanda |
|
Tagasi üles |
|
 |
m6nu Satub siia tihti

|
Postitatud: Teis. Veeb. 14, 2012 10:44 pm Teema: |
|
|
minupoolt ka kõigile sõpsipääva :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tomm CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Veeb. 14, 2012 10:55 pm Teema: |
|
|
Head sõbrapäeva kõigile ka minu poolt ja kahe tunni pärast usinasti tuludedeklaratsiooni täitma!  _________________ Auto algab A tähega. Audi :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tundmatu99 Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Veeb. 14, 2012 11:15 pm Teema: |
|
|
Tomm kirjutas: | ........................ ja kahe tunni pärast usinasti tuludedeklaratsiooni täitma!  |
juba tehtud  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tomm CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Veeb. 14, 2012 11:49 pm Teema: |
|
|
Pidi saama ju alates 15.02.2012 00.00 aga hetke seisuga mul ka tehtud  _________________ Auto algab A tähega. Audi :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Veeb. 14, 2012 11:57 pm Teema: |
|
|
KalevGSi kirjutas: | pahtlikunn kirjutas: | Tundmatu99 kirjutas: | pahtlikunn kirjutas: | Head söbrapäeva Ccv rahvale ! |
Sama Sullegi  |  |
Teile ka !!  |
Sama teile! _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
 |
kup¹ Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Veeb. 15, 2012 10:37 am Teema: |
|
|
Tomm kirjutas: | Pidi saama ju alates 15.02.2012 00.00 aga hetke seisuga mul ka tehtud  |
Saladuskatte all võin öelda, et olen iga aasta vähemalt päev varem teinud, kui lubatud algusaeg.
Eelmine aasta tuli naisega kokkuüle 800 €
Seekord vaid 400 :( _________________ Uued ja kasutatud sõiduautode, rasketehnika, ATV, moto rehvid/veljed www.aalux.ee
Küsi hinda! |
|
Tagasi üles |
|
 |
noID Satub siia tihti

|
Postitatud: Kolm. Veeb. 15, 2012 11:39 am Teema: |
|
|
vedas siis , ma sain 0,01 €  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Veeb. 15, 2012 11:51 am Teema: |
|
|
noID kirjutas: | vedas siis , ma sain 0,01 €  |
Ma 0.00€ :))))) |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Tomm CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Veeb. 15, 2012 2:38 pm Teema: |
|
|
pahtlikunn kirjutas: | Mul aga Soome poolel oli nagu tavaliselt ilus Jöulukink 1400 e  |  _________________ Auto algab A tähega. Audi :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Veeb. 15, 2012 2:40 pm Teema: |
|
|
Nagu ikka mida rohkem makse maksad seda vähem saad. Kui sa just laste ja kodulaenuga pangaori ei ole...
Viimati muutis seda Alan (Reede. Veeb. 17, 2012 5:52 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
kup¹ Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Veeb. 15, 2012 3:09 pm Teema: |
|
|
kodulaen enam minuteada ei lähegi arvesse :) _________________ Uued ja kasutatud sõiduautode, rasketehnika, ATV, moto rehvid/veljed www.aalux.ee
Küsi hinda! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Veeb. 15, 2012 3:54 pm Teema: |
|
|
kup¹ kirjutas: | kodulaen enam minuteada ei lähegi arvesse :) |
http://www.tarbija24.ee/738562/mida-tuludeklaratsiooni-taitja-teadma-peaks/
Tsiteerin:: | 3. Endale kodu ostmiseks laenatud summad on endiselt maksuvabad - see tähendab, et eelmise aasta jooksul makstud kodulaenu intressidelt saate tagasi 21 protsenti ehk tulumaksu jagu. Selleks, et see tuludeklaratsoonil kajastuks, tuleb internetipangast info maksuametisse üle kanda. |
|
|
Tagasi üles |
|
 |
kup¹ Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Veeb. 15, 2012 5:59 pm Teema: |
|
|
Alan kirjutas: | kup¹ kirjutas: | kodulaen enam minuteada ei lähegi arvesse :) |
http://www.tarbija24.ee/738562/mida-tuludeklaratsiooni-taitja-teadma-peaks/
Tsiteerin:: | 3. Endale kodu ostmiseks laenatud summad on endiselt maksuvabad - see tähendab, et eelmise aasta jooksul makstud kodulaenu intressidelt saate tagasi 21 protsenti ehk tulumaksu jagu. Selleks, et see tuludeklaratsoonil kajastuks, tuleb internetipangast info maksuametisse üle kanda. |
|
okei, my bad. siis kadusid muud laenud ära, näiteks õppelaen jne. _________________ Uued ja kasutatud sõiduautode, rasketehnika, ATV, moto rehvid/veljed www.aalux.ee
Küsi hinda! |
|
Tagasi üles |
|
 |
|