Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Cusmu CCV Guru

Liitunud: 23 Jan. 2011 Postitusi: 1101 Asukoht: Paalalinn/Põltsamaa
|
Postitatud: Laup. Jan. 07, 2012 6:13 pm Teema: |
|
|
Auto jaoks sai tellitud selline carbon kleeps
Täna kleepisin ukse postidele ära ja lähiajal ehk homme teen ka pildi _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
Bensiiniga võid pinsleid pesta, Diislis on jõud!
Soov rentida/osta Garaa¹i viljandis
Tel: 56370436 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Veeb. 22, 2012 11:59 pm Teema: |
|
|
Ukse postid siis sellised
 _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Veeb. 27, 2012 1:47 am Teema: |
|
|
Teema võib endiste alla tõsta, tänasest jalamees! Auto müüdud! _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
 |
ivo86 CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Veeb. 27, 2012 7:07 am Teema: |
|
|
edaspidi on nipp teada. Carbonkleeps uksepostile ja ostjad sabas ukse taga  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Veeb. 27, 2012 8:46 am Teema: |
|
|
ivo86 kirjutas: | edaspidi on nipp teada. Carbonkleeps uksepostile ja ostjad sabas ukse taga  |
Ei ole to asi midagi nii väga hull 3000€ oli müügis ja 3200€ osteti ära _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
 |
ex Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Veeb. 27, 2012 5:53 pm Teema: |
|
|
suht ebareaalne sellise auto puhul. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Veeb. 27, 2012 7:45 pm Teema: |
|
|
ex kirjutas: | suht ebareaalne sellise auto puhul. |
Ega see ei ole enam minu mure _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
 |
ex Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Veeb. 27, 2012 10:17 pm Teema: |
|
|
mis asemele siis  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Veeb. 28, 2012 12:16 am Teema: |
|
|
ex kirjutas: | mis asemele siis  |
Praegult kipub sinna S-klassi mersu poole minema aga hetkel midagi kindlat ei ole _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Veeb. 28, 2012 1:22 am Teema: |
|
|
[quote="Cusmu"] ivo86 kirjutas: | edaspidi on nipp teada. Carbonkleeps uksepostile ja ostjad sabas ukse taga  |
Ei ole to asi midagi nii väga hull 3000€ oli müügis ja 3200€ osteti ära[/quote
Räägi mulle ka nüüd ,et kui 3 k oli müügis ja maha müüsid 3200 e ga nimelt tegid musi kuhugi 200 eest v ?!?  _________________ https://www.facebook.com/Pahtlikunn |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Veeb. 28, 2012 12:20 pm Teema: |
|
|
Alguses ostja kindlasti, nagu ikka ja alati, tuli ja hakkas tingima.
Siis aga avastas selle karbon kleepsutuuningu ja pakkus kohe 200 juurde hoopis. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nokia CCV Guru
|
Postitatud: Teis. Veeb. 28, 2012 2:16 pm Teema: |
|
|
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wolf123 Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Veeb. 28, 2012 6:03 pm Teema: |
|
|
Haiseb järelmaksu järgi, kui juurde hinnale tuli või ostja oli lihtsalt tohman  _________________ Sõiduautode diagnostika ( kõik automargid ) 56267442 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Veeb. 28, 2012 6:43 pm Teema: |
|
|
Wolf123 kirjutas: | Haiseb järelmaksu järgi, kui juurde hinnale tuli või ostja oli lihtsalt tohman  |
To on jah järelmaks 12.märtsil peab makstud olema, kui ei ole siis iga päeva eest tiksub 100€ juurde _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
 |
kaspar Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Veeb. 28, 2012 8:41 pm Teema: |
|
|
Cusmu kirjutas: | Wolf123 kirjutas: | Haiseb järelmaksu järgi, kui juurde hinnale tuli või ostja oli lihtsalt tohman  |
To on jah järelmaks 12.märtsil peab makstud olema, kui ei ole siis iga päeva eest tiksub 100€ juurde |
Sellest 100€ päevas võid ainult und näha . _________________ Kõik vajalik autospordiks - www.rallipood.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Veeb. 28, 2012 9:54 pm Teema: |
|
|
kaspar kirjutas: | Cusmu kirjutas: | Wolf123 kirjutas: | Haiseb järelmaksu järgi, kui juurde hinnale tuli või ostja oli lihtsalt tohman  |
To on jah järelmaks 12.märtsil peab makstud olema, kui ei ole siis iga päeva eest tiksub 100€ juurde |
Sellest 100€ päevas võid ainult und näha . |
To tingimus on lepingus kirjas kõik _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Veeb. 28, 2012 10:00 pm Teema: |
|
|
Cusmu kirjutas: | kaspar kirjutas: | Cusmu kirjutas: | Wolf123 kirjutas: | Haiseb järelmaksu järgi, kui juurde hinnale tuli või ostja oli lihtsalt tohman  |
To tingimus on lepingus kirjas kõik |
Bürokraat.
Sa peaksid teadma, et mõne jaoks ei loe leping mitte midagi. Kui tüüp võttis järelmaksuga SINULT, viivisega 100€/päev siis on natuke midagi kahtlast. Miks ei võtnud ta pangast näiteks väikelaenu vmt? Üldiselt ostavad nii autosid ülelaskjad, kes on pankadelegi võlgu jäänud ja enam laenu ei saa.
Kui 12.märtsiks ta peab makstud saama ja 200€ oli lisa järelmaksu eest, siis pangast oleks kõvasti odavam tulnud. KÕVASTI odavam.
Aga noh eks ise tead... ilmselt leidub ka ausaid inimesi kes lepingut ka millekski peavad, aga ise sellist käiku never ever ei teeks. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wolf123 Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Veeb. 28, 2012 10:04 pm Teema: |
|
|
Alan kirjutas: | Cusmu kirjutas: | kaspar kirjutas: | Cusmu kirjutas: | Wolf123 kirjutas: | Haiseb järelmaksu järgi, kui juurde hinnale tuli või ostja oli lihtsalt tohman  |
To tingimus on lepingus kirjas kõik |
Bürokraat.
Sa peaksid teadma, et mõne jaoks ei loe leping mitte midagi. Kui tüüp võttis järelmaksuga SINULT, viivisega 100€/päev siis on natuke midagi kahtlast. Miks ei võtnud ta pangast näiteks väikelaenu vmt? Üldiselt ostavad nii autosid ülelaskjad, kes on pankadelegi võlgu jäänud ja enam laenu ei saa.
Kui 12.märtsiks ta peab makstud saama ja 200€ oli lisa järelmaksu eest, siis pangast oleks kõvasti odavam tulnud. KÕVASTI odavam.
Aga noh eks ise tead... ilmselt leidub ka ausaid inimesi kes lepingut ka millekski peavad, aga ise sellist käiku never ever ei teeks. |
100% Alaniga nõus :) Odavam oleks olnud ju pangast väikelaen võtta nagu normaalsed inimesed teevad, kui kohe pole raha välja käia. Olgu see siis auto või mõne muu tarbeeseme jaoks... _________________ Sõiduautode diagnostika ( kõik automargid ) 56267442 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Veeb. 28, 2012 10:22 pm Teema: |
|
|
Elame näeme leping on leping _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Veeb. 29, 2012 9:15 am Teema: |
|
|
Selleks ei pea sugugi ülelaskja olema,
piisab liiga väikesest sissetulekust panga jaoks, mustast tööst, kunagi allolevatest pangalaenudest või kohtukeissidest. See otseselt ei tähenda,et inimesel raha olla ei võiks.
Asju juhtub.
Aga kõige parem ikka kohe arkist ikka auto ümber teha,
ise olen ka ostnud mitu autot järelmaksuga btw,isegi vette veljed on järelmaksuga ostetud :) _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nokia CCV Guru
|
Postitatud: Kolm. Veeb. 29, 2012 9:23 am Teema: |
|
|
Maik kirjutas: | Selleks ei pea sugugi ülelaskja olema,
piisab liiga väikesest sissetulekust panga jaoks, mustast tööst, kunagi allolevatest pangalaenudest või kohtukeissidest. See otseselt ei tähenda,et inimesel raha olla ei võiks.
Asju juhtub.
ise olen ka ostnud mitu autot järelmaksuga btw,isegi vette veljed on järelmaksuga ostetud :) |
liiga väikese sissetulekuga inimene ei osta 3000€ autot, kui ta peab vähem, kui kuu ajapärast veel 1.5k välja käima :D |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Veeb. 29, 2012 1:15 pm Teema: |
|
|
Maik kirjutas: | Selleks ei pea sugugi ülelaskja olema,
Asju juhtub.
ise olen ka ostnud mitu autot järelmaksuga btw,isegi vette veljed on järelmaksuga ostetud :) |
No jah, to kes ostis käib sama moodi soomes ametlikult tööl(ehitaja) ja teadagi et neil eestiga võrreldes just kõige väiksemad palgad pole, miks mitte lubada endale sellist koormust _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Veeb. 29, 2012 1:21 pm Teema: |
|
|
Ametlikult soomes tööl, siis peaks ju laenu saama küll.
1 kuu peale tuleb intress ikka väga palju madalam, kui 200€ :)))
Aga jah, pole meie asi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Veeb. 29, 2012 4:20 pm Teema: |
|
|
Ja kui auto hakkab Soome vahet käima siis arvesta ka sellega ,et kui vana pargib tasulises alas + kiirus kaamerad veel siis need laksud tulevad sulle kuna sina oled auto omanik ! Vaidlemisega saad vb need kaelast kuid see aeg ja vaev on meeletud.Ennemgi tüübid tollis kinni istunud oma saaadud trahvide näol ja riigist välja enam enne ei saa kui trahvid makstud on .Nii ,et palu jumalat hetkel ,et vana sulle klotsi ära maksaks ja teeema läbi saab kuna selle lepingu ja teemaga on arendamist väga räigelt et saaada inimeselt raha kes ostis sinult auto .
Tuttav müüs Soomes järelmaksuga S6 maha mis oli EEsti numbris ja see teema kestis ka nii kaua ,et raha laekuisel polnud see enam päris see summa mis oli algselt + närvi ja muud kulud..... _________________ https://www.facebook.com/Pahtlikunn |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Veeb. 29, 2012 8:57 pm Teema: |
|
|
pahtlikunn kirjutas: | Ja kui auto hakkab Soome vahet käima siis arvesta ka sellega ,et kui vana pargib tasulises alas + kiirus kaamerad veel siis need laksud tulevad sulle kuna sina oled auto omanik ! Vaidlemisega saad vb need kaelast kuid see aeg ja vaev on meeletud.Ennemgi tüübid tollis kinni istunud oma saaadud trahvide näol ja riigist välja enam enne ei saa kui trahvid makstud on .Nii ,et palu jumalat hetkel ,et vana sulle klotsi ära maksaks ja teeema läbi saab kuna selle lepingu ja teemaga on arendamist väga räigelt et saaada inimeselt raha kes ostis sinult auto .
Tuttav müüs Soomes järelmaksuga S6 maha mis oli EEsti numbris ja see teema kestis ka nii kaua ,et raha laekuisel polnud see enam päris see summa mis oli algselt + närvi ja muud kulud..... |
Need kiiruskaameratega on nii et kui to kes ostis suudab selle vilkuma panna ja kiri koju tuleb siis võtad tolle sama lepingu ja kaebad edasi ehk siis to trahv kandub uuele omanikule
Õnneks ta ostis auto naisele ja naine käib tollega tallinnast väljas tööl ja riigist välja ei satu _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
 |
KalevGSi CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Veeb. 29, 2012 9:07 pm Teema: |
|
|
see järelmaks ja enda nimel olev auto võib tõesti probleeme tuua. Olen ise ka sarnase situatsiooni läbi elanud. Õnneks mul joppas solidaarne ostja, kellega oli kontakt koguaeg olemas. Aga üldiselt nii ülilihtne ise üle-t´ra saada. Loodame parimat ja uut masinat klubisse  _________________ Arst haige peale ei pahanda |
|
Tagasi üles |
|
 |
jorm28 Aktiivne külaline

|
Postitatud: Kolm. Veeb. 29, 2012 10:41 pm Teema: |
|
|
Teget piisab kui paned uue omaniku vastutavaks kasutajaks siis kõik trahvid ja asjad lähevad talle,kuid tal puudub volitus autot müüa. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Route 66 Aktiivne külaline
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Märts 14, 2012 5:02 pm Teema: |
|
|
"You know, somehow, 'I told you so'... just doesn't quite say it."
Pole ilus teise "õnnetuse" üle naerda, aga jah, oma lollus maksab nüüd kätte.
Cusmu kirjutas: | Elame näeme leping on leping |
Khm-hkmhmhk.... Eluline õppetund nüüd käes. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tomm CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Märts 14, 2012 5:30 pm Teema: |
|
|
Cusmu kirjutas: | Õnneks ta ostis auto naisele ja naine käib tollega tallinnast väljas tööl ja riigist välja ei satu |
Naine sõidab korraga 6 autoga tal.
Aga eks elame näeme, mis asjast saab. Iga päev tiksub ju 100€ juurde. _________________ Auto algab A tähega. Audi :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wolf123 Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Märts 14, 2012 5:32 pm Teema: |
|
|
Ma teadsin, et asjas konks. Nüüd omad vitsad peksavad.
Sellest Reeno Mätlikust igas autofoorumis juttu ja usun, et ta üle 10 auto kindlasti välja petnud. Usun, et seda raha ei näe ja poiss kukub ennem kinni, kuid elame-näeme.  _________________ Sõiduautode diagnostika ( kõik automargid ) 56267442 |
|
Tagasi üles |
|
 |
leits Vana tuttav
|
Postitatud: Kolm. Märts 14, 2012 6:28 pm Teema: |
|
|
Juhtus siis juhtus ni .. see ilkumine selle jama üle on veel labasem imo .. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nokia CCV Guru
|
Postitatud: Kolm. Märts 14, 2012 7:47 pm Teema: |
|
|
ma ei tea miks, aga igakord kui ma ise midagi ostan, järelmaksu peale pole veel kellegile andnud, aga alati käib nimi googlest läbi... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Märts 14, 2012 7:49 pm Teema: |
|
|
ärge nutke 15 autot on hetkeseisuga läind ja otsimine käib ja mida rohkem foorumites seda teemat arutada seda suurem on võimalus vanal pääseda _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Märts 14, 2012 7:55 pm Teema: |
|
|
Tomm kirjutas: | Cusmu kirjutas: | Õnneks ta ostis auto naisele ja naine käib tollega tallinnast väljas tööl ja riigist välja ei satu |
Naine sõidab korraga 6 autoga tal.
Aga eks elame näeme, mis asjast saab. Iga päev tiksub ju 100€ juurde. |
Tagant järgi oled kõva targutaja _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Märts 14, 2012 7:57 pm Teema: |
|
|
Wolf123 kirjutas: | Ma teadsin, et asjas konks. Nüüd omad vitsad peksavad.
Sellest Reeno Mätlikust igas autofoorumis juttu ja usun, et ta üle 10 auto kindlasti välja petnud. Usun, et seda raha ei näe ja poiss kukub ennem kinni, kuid elame-näeme.  |
Raha muidugi ei näe kui ta inkassole tsirka 67000€ võlgu on
Võimalus on auto tagasi saada _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
 |
kaspar Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Märts 14, 2012 7:58 pm Teema: |
|
|
Cusmu kirjutas: | mida rohkem foorumites seda teemat arutada seda suurem on võimalus vanal pääseda |
 _________________ Kõik vajalik autospordiks - www.rallipood.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Märts 14, 2012 8:03 pm Teema: |
|
|
kaspar kirjutas: | Cusmu kirjutas: | mida rohkem foorumites seda teemat arutada seda suurem on võimalus vanal pääseda |
 |
Mis te tõesti arvate et ta ei loe neid foorumeid jne... Praegult käib kõik telefoni teel
Kui seda asja siin nii väga avalikult rääkida siis poiss teab sinu plaane aga sina tema omi ei tea ja tõmbab jälle perse lohku _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
 |
Tomm CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Märts 14, 2012 8:08 pm Teema: |
|
|
Cusmu kirjutas: |
Mis te tõesti arvate et ta ei loe neid foorumeid jne... Praegult käib kõik telefoni teel
Kui seda asja siin nii väga avalikult rääkida siis poiss teab sinu plaane aga sina tema omi ei tea ja tõmbab jälle perse lohku |
Ta võib neid ju lugada, aga ega ta midagi uut ju teada ei saa. Loeb vaid seda, mida ise teinud. Ega foorumites keegi ei pea plaani ju, et nüüd teeme nii: Lähme see kell selle kambaga sinna ukse taha ja püüame ta kinni vms  _________________ Auto algab A tähega. Audi :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Märts 14, 2012 8:17 pm Teema: |
|
|
Tomm kirjutas: | Cusmu kirjutas: |
Kui seda asja siin nii väga avalikult rääkida siis poiss teab sinu plaane aga sina tema omi ei tea ja tõmbab jälle perse lohku |
Ta võib neid ju lugada, aga ega ta midagi uut ju teada ei saa. Loeb vaid seda, mida ise teinud. Ega foorumites keegi ei pea plaani ju, et nüüd teeme nii: Lähme see kell selle kambaga sinna ukse taha ja püüame ta kinni vms  |
No mida sa lähed kui keegi ei teagi kus ta tegelikult elab
Oleks aadres teada mis sa arvad et toda venda poleks siis kinni püütud
No kui kaklemiseks läheb siis ma kutsund sind ja saadame sinu esimesena peale eks siis näeme kuidas sul jalaluid murtakse
kui sul miskit asjaliku öelda pole siis ole lihtsalt vait _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Märts 14, 2012 8:23 pm Teema: |
|
|
Tomm kirjutas: | Lähme see kell selle kambaga sinna ukse taha ja püüame ta kinni vms  |
Muidu oled kõvamees ainult käed ja jalad on nõrgad _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
 |
ex Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Märts 14, 2012 8:29 pm Teema: |
|
|
kas auto on sinu nimel ikka*? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Märts 14, 2012 8:33 pm Teema: |
|
|
ex kirjutas: | kas auto on sinu nimel ikka*? |
Enam ei ole, nüüd on juba kellegi kolmanda nimel _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Märts 14, 2012 8:33 pm Teema: |
|
|
Eile just lugesin seda audiclubi teemat, päris "norm" jah.
See on õigem link http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=108234&page=1
Arvan,et vend saab raha, midagi ei juhtu , teie jääte autodest ilma JA NII ONGI. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja....
Viimati muutis seda Maik (Kolm. Märts 14, 2012 8:37 pm). Kokku muudetud 2 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaspar Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Märts 14, 2012 8:35 pm Teema: |
|
|
Cusmu kirjutas: | Tomm kirjutas: | Lähme see kell selle kambaga sinna ukse taha ja püüame ta kinni vms  |
Muidu oled kõvamees ainult käed ja jalad on nõrgad |
Ma ei tea mis seis on, aga kui asjalik leping, siis kui asja ametlikuks ajad, siis mingihetk arestitakse pangakontod ära jne tal. Ega tal see elu lihtne ei ole nii. Ja olgem ausad, kui sa ta kätte saad ja peksa annad, mis kasu sellest on . _________________ Kõik vajalik autospordiks - www.rallipood.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tomm CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Märts 14, 2012 8:39 pm Teema: |
|
|
Cusmu kirjutas: | Tomm kirjutas: | Lähme see kell selle kambaga sinna ukse taha ja püüame ta kinni vms  |
Muidu oled kõvamees ainult käed ja jalad on nõrgad |
Ma tõin vaid näite kuidas foorumis ei räägita, vaid räägitakse lihtsalt mis ta teind on ja see vaid hea. Oskavad teised tema eest hoiduda, kui ta üldse enam Eestis.
Ära ägestu iga lause peale! Ma saan aru, et see üks suur jama, aga ega iga lause peale kõrri kargamine sind ka ei aita. Aga see selleks.
Kuidas ta sai üldse auto ümber kirjutada? Kas Arkis pole mingi selline teema, et kui järelmaksuga müüd, siis auto on kuni järelmaksu tasumiseni müüja nimel? Või võltsis ostu-müügilepinguid? _________________ Auto algab A tähega. Audi :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Märts 14, 2012 8:44 pm Teema: |
|
|
[quote="Tomm"] Cusmu kirjutas: | Tomm kirjutas: | Lähme see kell selle kambaga sinna ukse taha ja püüame ta kinni vms  |
Kuidas ta sai üldse auto ümber kirjutada? Kas Arkis pole mingi selline teema, et kui järelmaksuga müüd, siis auto on kuni järelmaksu tasumiseni müüja nimel? Või võltsis ostu-müügilepinguid? |
Võltsis ostu-müügi lepinguid
Kõige sitem on neil vendadel kes vormistasid temaga ostu-müügi lepingu ja ka nendel kes need autod selle jorsi käest ära ostnud on _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Märts 14, 2012 8:47 pm Teema: |
|
|
Pangakonto arestimine nüüd küll õrnaltki elu ei takista ! Endalgi oli ala mitu aastat vist konto kinni.
Ja kui eespool info tõene siis ju võlgu 60+ tuh euri eestiski ? Ehk kõik asjad ammu arestitud.
Ehk, tüüp saab tingimisi (võibolla) ja teie ikka autodest ilma... Kõige sitem on kahtlemata tõesti neil kes üldse mingit raha ei saanud, vaid maksid auto eest mis neil ära võetakse. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
|