Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
kup¹ Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Märts 28, 2012 7:43 pm Teema: |
|
|
pahtlikunn kirjutas: | Kups,mida sa söid et nii tarka pläma kirjutasid just ?!?  |
Pasteedisaia. _________________ Uued ja kasutatud sõiduautode, rasketehnika, ATV, moto rehvid/veljed www.aalux.ee
Küsi hinda! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tiiger Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Märts 28, 2012 10:43 pm Teema: |
|
|
kup¹ kirjutas: | pahtlikunn kirjutas: | Kups,mida sa söid et nii tarka pläma kirjutasid just ?!?  |
Pasteedisaia. |
Jhh, sõin ka delikatesspasteeti saiaga, aga ei oska ühtegi tarka sõna sekka öelda....  _________________ Veakoodide lugemine ja kustutamine OBDII ja VAG tüüpi autodel!
+372 59045568 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Märts 28, 2012 10:51 pm Teema: |
|
|
Ma ütlen siis ise.
www.8tracks.com selline huvitav raadio, huvitavate teiste inimeste loodud playlistidega avalehel ja kui ise tahad ükskõik mis stiili kuulata siis paremalt "cloudist" valid omale meelepärase stiili, mitme valikuga vabalt võimalik. Pole neid mp3-mesid arvtisse vajagi. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
leits Vana tuttav
|
Postitatud: Reede. Märts 30, 2012 5:55 pm Teema: |
|
|
Viljandis on keegi kursis poleerimishindadega (mõtlen kas lasta ainult kapott või kogu auto, keegi samas kunagi on juba poleerind .. ega seal ilmselt väga enam poleerida muud pole .. kapotil uus värv seda kannataks)..
Tartus tahavad juba 200+ (kohati 275€ jms saada .. tundub krdi röövimisena) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

Liitunud: 23 Jan. 2011 Postitusi: 1101 Asukoht: Paalalinn/Põltsamaa
|
Postitatud: Reede. Märts 30, 2012 8:00 pm Teema: |
|
|
leits kirjutas: | Viljandis on keegi kursis poleerimishindadega (mõtlen kas lasta ainult kapott või kogu auto, keegi samas kunagi on juba poleerind .. ega seal ilmselt väga enam poleerida muud pole .. kapotil uus värv seda kannataks)..
Silleris lasin endal terve auto teha läks 100€ _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
Bensiiniga võid pinsleid pesta, Diislis on jõud!
Soov rentida/osta Garaa¹i viljandis
Tel: 56370436 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tomm CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Märts 30, 2012 8:03 pm Teema: |
|
|
Cusmu kirjutas: | leits kirjutas: | Viljandis on keegi kursis poleerimishindadega (mõtlen kas lasta ainult kapott või kogu auto, keegi samas kunagi on juba poleerind .. ega seal ilmselt väga enam poleerida muud pole .. kapotil uus värv seda kannataks)..
Silleris lasin endal terve auto teha läks 100€ |
Silleris peaks Ahto tegema. Teeb suht hästi. Lasin tal kunagi ühte kolmest bemmi teha. Tulemus jäi igati kena. Kui tema kasuks otsustada, on mõtekam otse temaga rääkida ja lasta teha, mitte silleri viia. _________________ Auto algab A tähega. Audi :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Märts 30, 2012 10:02 pm Teema: |
|
|
Tomm kirjutas: | Cusmu kirjutas: | leits kirjutas: | Viljandis on keegi kursis poleerimishindadega (mõtlen kas lasta ainult kapott või kogu auto, keegi samas kunagi on juba poleerind .. ega seal ilmselt väga enam poleerida muud pole .. kapotil uus värv seda kannataks)..
Silleris peaks Ahto tegema. Teeb suht hästi. Lasin tal kunagi ühte kolmest bemmi teha. Tulemus jäi igati kena. Kui tema kasuks otsustada, on mõtekam otse temaga rääkida ja lasta teha, mitte silleri viia. |
ma ei mäleta mis tolle kuti nimi oli _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
 |
ROJEV Satub siia tihti
|
Postitatud: Reede. Märts 30, 2012 10:17 pm Teema: |
|
|
Täna, umbes kell 15.00 Roosna-Alliku ja Mäo risti vahelisel teel seisis tume BMW kollaste numbritega. Pakkusid ,,kulda,, paarikumne euro eest. Rääkis pudi keelt aga rohkelt vene sõnu kasutas. Väitis et autol kütte otsas ja ise nad Makedonijast tulnud külla.
Rahvas, hoidke eemale sellistest abivajajatest! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Märts 30, 2012 10:17 pm Teema: |
|
|
las ma pakun. Ahto
Mustlased nood,politseile teda tuleb anda. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tomm CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Märts 30, 2012 10:21 pm Teema: |
|
|
ROJEV kirjutas: | Täna, umbes kell 15.00 Roosna-Alliku ja Mäo risti vahelisel teel seisis tume BMW kollaste numbritega. Pakkusid ,,kulda,, paarikumne euro eest. Rääkis pudi keelt aga rohkelt vene sõnu kasutas. Väitis et autol kütte otsas ja ise nad Makedonijast tulnud külla.
http://www.sakala.ajaleht.ee/790152/politsei-hoiatab-petturite-eest/
Maik kirjutas: | las ma pakun. Ahto |
 _________________ Auto algab A tähega. Audi :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
leits Vana tuttav
|
Postitatud: Reede. Märts 30, 2012 10:28 pm Teema: |
|
|
ROJEV kirjutas: | Täna, umbes kell 15.00 Roosna-Alliku ja Mäo risti vahelisel teel seisis tume BMW kollaste numbritega. Pakkusid ,,kulda,, paarikumne euro eest. Rääkis pudi keelt aga rohkelt vene sõnu kasutas. Väitis et autol kütte otsas ja ise nad Makedonijast tulnud külla.
suvel olid sarnased vanad tartu kandis .. l2ksid nii nahaalseks, et seisma j22nutelt varastaid rahakotid n shit ära .. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ElavLegend CCV Guru

Liitunud: 15 Jan. 2011 Postitusi: 860 Asukoht: Viljandi-Espoo
|
Postitatud: Reede. Märts 30, 2012 10:59 pm Teema: |
|
|
leits kirjutas: | ROJEV kirjutas: | Täna, umbes kell 15.00 Roosna-Alliku ja Mäo risti vahelisel teel seisis tume BMW kollaste numbritega. Pakkusid ,,kulda,, paarikumne euro eest. Rääkis pudi keelt aga rohkelt vene sõnu kasutas. Väitis et autol kütte otsas ja ise nad Makedonijast tulnud külla.
suvel olid sarnased vanad tartu kandis .. l2ksid nii nahaalseks, et seisma j22nutelt varastaid rahakotid n shit ära .. |
Ma oleks ühe täna maha tahtnud lüüa RAISK  _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Nii madalale, kui langen mina, ei suuda sina tõustagi
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Märts 30, 2012 11:02 pm Teema: |
|
|
Läksin täna Centrumisse, oli mõte,et ostaks cd-rw tooriku nobedasti.
Klickist teatati,et oh noes, meil on küll kõike muid toorikuid aga mitte cd-rw ??? Saaks aru,et euronicsisse oleks läinud (kuigi sealt saab cd-rw) , Le fuck ühesõnaga.!!
Ei tahtnud centrumist tühjade kätega ära minna ja jalutasin rimisse, võtsin paki krõpse... leti juurde jõudes leidsin eest ühe teenindaja kelle järjekorras oli mingi 10+ inimest vist. Hea,et sinnsamasse seda pakki maha ei visanud krt, jalutasin kõige poker facema näoga krõpsuriiuli juurde tagasi ja seejärel sealt poest minema ..
money NOT well spent ma ütleks. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
ElavLegend CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Märts 30, 2012 11:07 pm Teema: |
|
|
Maik kirjutas: | Läksin täna Centrumisse, oli mõte,et ostaks cd-rw tooriku nobedasti.
Klickist teatati,et oh noes, meil on küll kõike muid toorikuid aga mitte cd-rw ??? Saaks aru,et euronicsisse oleks läinud (kuigi sealt saab cd-rw) , Le f*** ühesõnaga.!!
Ei tahtnud centrumist tühjade kätega ära minna ja jalutasin rimisse, võtsin paki krõpse... leti juurde jõudes leidsin eest ühe teenindaja kelle järjekorras oli mingi 10+ inimest vist. Hea,et sinnsamasse seda pakki maha ei visanud krt, jalutasin kõige poker facema näoga krõpsuriiuli juurde tagasi ja seejärel sealt poest minema ..
money NOT well spent ma ütleks. |
Maik,see rimi ajas endal ka täna pasa keema ja kuse pähe rsk!Kaaanaa saslõkk,väljas 3.59,kuradi blondustka küsis 6.99€ _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Toitz Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Märts 30, 2012 11:28 pm Teema: |
|
|
oi täna tallinna tn maximas olla mingi kalapood avatud ja seal siis odavalt punast kala jagati. Pool viljandit oli sinna kohale sõitnud, parkla paksult autosid täis ja teeääred kah veel :D _________________ Mulk...Maalt ja hobusega |
|
Tagasi üles |
|
 |
leits Vana tuttav
|
Postitatud: Reede. Märts 30, 2012 11:42 pm Teema: |
|
|
Maik kirjutas: | Läksin täna Centrumisse, oli mõte,et ostaks cd-rw tooriku nobedasti.
Klickist teatati,et oh noes, meil on küll kõike muid toorikuid aga mitte cd-rw ??? Saaks aru,et euronicsisse oleks läinud (kuigi sealt saab cd-rw) , Le f*** ühesõnaga.!!
money NOT well spent ma ütleks. |
ahaa suht tavaline :D mul on ka põhimõte kui ikka ainult 2 teenindajat suures poes ja fcking epic j2rjekorrad j2tan korvi sinna kesest saali maha ja tomban tuld .. korra on kysitud, et miks te selle siia jätsite, aga said ise insta aru kui loll kysimus see on .. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Laup. Märts 31, 2012 12:10 am Teema: |
|
|
Cusmu kirjutas: | Tomm kirjutas: | Cusmu kirjutas: | leits kirjutas: | Viljandis on keegi kursis poleerimishindadega (mõtlen kas lasta ainult kapott või kogu auto, keegi samas kunagi on juba poleerind .. ega seal ilmselt väga enam poleerida muud pole .. kapotil uus värv seda kannataks)..
Silleris peaks Ahto tegema. Teeb suht hästi. Lasin tal kunagi ühte kolmest bemmi teha. Tulemus jäi igati kena. Kui tema kasuks otsustada, on mõtekam otse temaga rääkida ja lasta teha, mitte silleri viia. |
ma ei mäleta mis tolle kuti nimi oli |
Uurisin vähe ja Kalle(ccv kasutaja KiwA) poleeris minu autot ja väga rahule jäin _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
 |
ivo86 CCV Guru

|
Postitatud: Laup. Märts 31, 2012 1:01 am Teema: |
|
|
HAHA, supermarketite teemal: prismas odav lõhe.. oli asja ka sinna 8 paiku.. chillin 8.03 poodi et enne penskarite tulekut kalake kätte saada ja kodus soolakala teha.. tsiteerides Maiki ''LE FU*K'', järjekord 50m, mingit järjekorra piletit ei tunnistatud, töötajad viskasid reaalselt kala üle leti pensinäride massi et saaks ainult kätte anda. Reaalne kaklus käis. WTF. See tartu prismas siis.
Vihaga läksin maximasse ja ostsin endale 3.99 asemel 7.99 kilohinnaga lõhe. Süda rahul. |
|
Tagasi üles |
|
 |
noID Satub siia tihti

|
Postitatud: Laup. Märts 31, 2012 7:26 am Teema: |
|
|
ivo86 kirjutas: | HAHA, supermarketite teemal: prismas odav lõhe.. oli asja ka sinna 8 paiku.. chillin 8.03 poodi et enne penskarite tulekut kalake kätte saada ja kodus soolakala teha.. tsiteerides Maiki ''LE FU*K'', järjekord 50m, mingit järjekorra piletit ei tunnistatud, töötajad viskasid reaalselt kala üle leti pensinäride massi et saaks ainult kätte anda. Reaalne kaklus käis. WTF. See tartu prismas siis.
Vihaga läksin maximasse ja ostsin endale 3.99 asemel 7.99 kilohinnaga lõhe. Süda rahul.
|  |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Laup. Märts 31, 2012 9:46 pm Teema: |
|
|
pahtlikunn kirjutas: | http://www.youtube.com/watch?v=3P77e4l2CSQ  |
see on see reaalsus millega bemari vennad leppida ei taha  _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Laup. Märts 31, 2012 11:28 pm Teema: |
|
|
Cusmu kirjutas: | pahtlikunn kirjutas: | http://www.youtube.com/watch?v=3P77e4l2CSQ  |
see on see reaalsus millega bemari vennad leppida ei taha  |
Möhh? Mis reaalsus? Millega ei lepita?
Kui nüüd seda M5-t ka kaasa aidata protensuaalselt sama palju, kui Opelit on juba aidatud, siis mis sa arvad mis sellest 5L 300kW V8-st välja tuleks versus Opeli 4 silindriline ~110kW ja millega siis leppida tuleks?:D
Siit võib välja lugeda, et jah, ma ka ei lepi... kuradi stereotüüpsed bemmiossid raisk :D |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
|
Tagasi üles |
|
 |
S4 Vana tuttav
Liitunud: 15 Nov. 2006 Postitusi: 838 Asukoht: viljandi lahedal
|
Postitatud: Püh. Apr. 01, 2012 5:56 pm Teema: |
|
|
pahtlikunn kirjutas: | http://www.youtube.com/watch?v=3P77e4l2CSQ  |
Aitähh Pahtlikunn,seda oligi vaja näha mul,et tuleks jälle meelde miks ma opelitega sõidan  _________________ Sõduautode remont ja keevitustööd. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Apr. 02, 2012 10:18 am Teema: |
|
|
Päris ebalahe on slikkide suverehvidega praegu õues. Eriti foori tagant ära saamisega :D
Nägin täna selle uue erapolitsei musta Skoda ära... Sinised vilkurid tuledes olid päris coolid. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nokia CCV Guru
|
Postitatud: Esm. Apr. 02, 2012 10:44 am Teema: |
|
|
Alan kirjutas: | Päris ebalahe on slikkide suverehvidega praegu õues. Eriti foori tagant ära saamisega :D
Nägin täna selle uue erapolitsei musta Skoda ära... Sinised vilkurid tuledes olid päris coolid. |
Õnneks väga slikid mul veel pole, eks näis, pole veel sõitnud .D, kuda krt veel nii peaks tln saama  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Apr. 02, 2012 11:05 am Teema: |
|
|
Nokia kirjutas: |
Õnneks väga slikid mul veel pole, eks näis, pole veel sõitnud .D, kuda krt veel nii peaks tln saama  |
Soovitaks suvekatega vist küll tallinna sõitu vältida praegu :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
m6nu Satub siia tihti

|
|
Tagasi üles |
|
 |
KalevGSi CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Apr. 02, 2012 11:25 am Teema: |
|
|
ma pean homme hommikuks suutma tallinna saada :/ suverehvidega :S _________________ Arst haige peale ei pahanda |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tomm CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Apr. 02, 2012 12:33 pm Teema: |
|
|
Endal Võru ots ees, aga õnneks jätsin naelad veel nädalaks alla. Suht ulme ilm  _________________ Auto algab A tähega. Audi :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wolf123 Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Apr. 02, 2012 6:28 pm Teema: |
|
|
Oli endalgi plaanis see nädal suvekad alla keerata, kuid lükkub vist ca nädalake edasi. _________________ Sõiduautode diagnostika ( kõik automargid ) 56267442 |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Esm. Apr. 02, 2012 7:22 pm Teema: |
|
|
Alan kirjutas: | Päris ebalahe on slikkide suverehvidega praegu õues. Eriti foori tagant ära saamisega :D
Tglt vist pole päris musta värvi..... _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
"sülearvutite remont ja hooldus" Tartus(ka saatmisega yle eesti) 51 936 191 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Apr. 02, 2012 7:25 pm Teema: |
|
|
cartman kirjutas: | Alan kirjutas: | Päris ebalahe on slikkide suverehvidega praegu õues. Eriti foori tagant ära saamisega :D
Tglt vist pole päris musta värvi..... |
Eemalt vaadates tundub must aga tegelikult pole _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
|
Tagasi üles |
|
 |
ElavLegend CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Apr. 02, 2012 8:09 pm Teema: |
|
|
täitsa pekkis,mida filmi peab otsima,venna ,kes ära tirib filmi _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ElavLegend CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Apr. 02, 2012 8:34 pm Teema: |
|
|
oii,oii vaesed opeli omanikud lasti põhja... _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tomm CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Apr. 02, 2012 8:58 pm Teema: |
|
|
ElavLegend kirjutas: | oii,oii vaesed opeli omanikud lasti põhja... |
Räägid Võsareporterist? _________________ Auto algab A tähega. Audi :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Apr. 02, 2012 8:59 pm Teema: |
|
|
Umbe hää  _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Apr. 02, 2012 9:01 pm Teema: |
|
|
Tomm kirjutas: | ElavLegend kirjutas: | oii,oii vaesed opeli omanikud lasti põhja... |
Räägid Võsareporterist? |
Kui võsapetsist siis to et tal oplelil mootor kottis on see on tema enda süü et autot enne ostu ei kontrollind kui võimalus oli _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
 |
ElavLegend CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Apr. 02, 2012 9:54 pm Teema: |
|
|
Tomm kirjutas: | ElavLegend kirjutas: | oii,oii vaesed opeli omanikud lasti põhja... |
Jah,aga sellega ma ei tahntud solvata ühtegi meie Opeli omaniku...!
Ei tea kuidas Vahuril läheb  _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wolf123 Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Apr. 02, 2012 9:56 pm Teema: |
|
|
ElavLegend kirjutas: | Tomm kirjutas: | ElavLegend kirjutas: | oii,oii vaesed opeli omanikud lasti põhja... |
Ei tea kuidas Vahuril läheb  |
Mis sul sellest Vahurist kogusaeg? Vana teema juba, las jääda.
Oblääd on muidu enam-vähem liikur, kui tema mädanemine välja jätta. _________________ Sõiduautode diagnostika ( kõik automargid ) 56267442 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ElavLegend CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Apr. 03, 2012 12:22 am Teema: |
|
|
Wolf123 kirjutas: | ElavLegend kirjutas: | Tomm kirjutas: | ElavLegend kirjutas: | oii,oii vaesed opeli omanikud lasti põhja... |
Ei tea kuidas Vahuril läheb  |
Mis sul sellest Vahurist kogusaeg? Vana teema juba, las jääda.
Oblääd on muidu enam-vähem liikur, kui tema mädanemine välja jätta. |
Oleneb jällegi mõni Volkswagen,Ford,Mersu roostetab hullemini kui opel... _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Apr. 03, 2012 10:55 am Teema: |
|
|
~2000a toodetud S-klassi Mercedes roostetab rohkem kui mistahes Opel, what's your point? |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Apr. 03, 2012 11:31 am Teema: |
|
|
Poisid ja tüdrukud,ma ei ole veel näinud oma maalri ajaloos( 10a) ühtegi autot mis ei roostetaks vöi ei oksuteeruks ja mida ei oleks vaja värvida!!! Nii ,et saage üle oma mersudest ,bemmidest , fordidest ja opelist........ _________________ https://www.facebook.com/Pahtlikunn |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Apr. 03, 2012 11:49 am Teema: |
|
|
Mul on 2 sellist autot olnud ja üks on preagugi.
Ja kumbki üle 10a vanad.
:P _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Apr. 03, 2012 12:38 pm Teema: |
|
|
pahtlikunn kirjutas: | Poisid ja tüdrukud,ma ei ole veel näinud oma maalri ajaloos( 10a) ühtegi autot mis ei roostetaks vöi ei oksuteeruks ja mida ei oleks vaja värvida!!! Nii ,et saage üle oma mersudest ,bemmidest , fordidest ja opelist........ |
 _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
 |
ex Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Apr. 03, 2012 12:51 pm Teema: |
|
|
2011a 16000 sõitnud corolla rooste täpid pole mingi nähtus  |