Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Tomm CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Aug. 25, 2011 8:34 am Teema: |
|
|
Kala viimasel ajal nagu üldse ei võta, mis kamm on? _________________ Auto algab A tähega. Audi :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Aug. 25, 2011 1:23 pm Teema: |
|
|
Siiis vötab kalamees!  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nokia CCV Guru
|
Postitatud: Nelj. Aug. 25, 2011 2:51 pm Teema: |
|
|
pahtlikunn kirjutas: | Siiis vötab kalamees!  |
Keegi peab ju võtma ka .D |
|
Tagasi üles |
|
 |
taunod Satub siia tihti
|
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Aug. 25, 2011 9:32 pm Teema: |
|
|
Selveris oli vist Kala päev  |
|
Tagasi üles |
|
 |
fm25 Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Aug. 26, 2011 10:08 am Teema: |
|
|
Ma saaks aru kui need oleks õngega püütud kinni aga mis kuradi kalapüük see harpuuniga on,selline püük on neile kes õngega kala ei saa. _________________ AUTO on eluks vägagi vajalik |
|
Tagasi üles |
|
 |
Toitz Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Aug. 26, 2011 12:01 pm Teema: |
|
|
fm25 kirjutas: | Ma saaks aru kui need oleks õngega püütud kinni aga mis kuradi kalapüük see harpuuniga on,selline püük on neile kes õngega kala ei saa. |
Proovi ise harpuuniga mõni kala kätte saada. Õngega tükkmaad lihtsam.
Ja harpuuniga püük on ju täitsa legaalne püügiviis, piirangud on ainult osadele järvedele seatud. _________________ Mulk...Maalt ja hobusega |
|
Tagasi üles |
|
 |
ElavLegend CCV Guru

Liitunud: 15 Jan. 2011 Postitusi: 860 Asukoht: Viljandi-Espoo
|
Postitatud: Reede. Aug. 26, 2011 1:37 pm Teema: |
|
|
Kahju,et ma enam Sakalas kommenteerida ei saa  _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Nii madalale, kui langen mina, ei suuda sina tõustagi
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

Liitunud: 23 Jan. 2011 Postitusi: 1101 Asukoht: Paalalinn/Põltsamaa
|
Postitatud: Reede. Aug. 26, 2011 1:39 pm Teema: |
|
|
Ma olen tähele pannud et just neil inimestel kes kala ei söö võtab kala jubala hästi _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
Bensiiniga võid pinsleid pesta, Diislis on jõud!
Soov rentida/osta Garaa¹i viljandis
Tel: 56370436 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Aug. 26, 2011 2:39 pm Teema: |
|
|
Cusmu kirjutas: | Ma olen tähele pannud et just neil inimestel kes kala ei söö võtab kala jubala hästi |
ma panin just tähele,et sa usud asjadesse mida pole olemas :D _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Aug. 26, 2011 3:35 pm Teema: |
|
|
Maik kirjutas: | Cusmu kirjutas: | Ma olen tähele pannud et just neil inimestel kes kala ei söö võtab kala jubala hästi |
ma panin just tähele,et sa usud asjadesse mida pole olemas :D |
miks ei ole? on ikka :D:D _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Aug. 26, 2011 5:04 pm Teema: |
|
|
No põhimõtteliselt on see ebausk, looduslik juhus.
Egas kui must kass üle tee jookseb, sellest midagi halba ei juhtu. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Aug. 26, 2011 5:14 pm Teema: |
|
|
Maik kirjutas: | No põhimõtteliselt on see ebausk, looduslik juhus.
Egas kui must kass üle tee jookseb, sellest midagi halba ei juhtu. |
Musta kassi kohta ma ei oska küll midagi öelda, ei ole veel juhust olnd kui ta oleks minu trajektoorile sattund _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
 |
ElavLegend CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Aug. 26, 2011 10:54 pm Teema: |
|
|
Cusmu su teoori ei pe paika..!Tean üht meest,kes on hull karbi äss,sa hiljuti viljandimaalt ühe hommikuga 4 karpi 5,8,9 ja 16 kilo...!ja ta ei söö seda...laseb tagasi.. _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Reede. Aug. 26, 2011 11:34 pm Teema: |
|
|
Sellepärast ta saigi sellised krabid, et tagasi laseb, keegi ei näe ju. Ma sain võrtsjärvest delfiini aga lasin tagasi. Tõesta , et ei saanud.... _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
"sülearvutite remont ja hooldus" Tartus(ka saatmisega yle eesti) 51 936 191 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ex Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Aug. 26, 2011 11:36 pm Teema: |
|
|
ja jah selliseid kalamehe jutte ennegi kuuldud. sain ämbritäie kala aga lasin kõik tagasi  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Toitz Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Aug. 26, 2011 11:39 pm Teema: |
|
|
Ja mina tahtsin ainult teada millega forelli püüda. _________________ Mulk...Maalt ja hobusega |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Laup. Aug. 27, 2011 1:40 am Teema: |
|
|
No ma sain ükskord kala millel oli silm nagu konservikaas,
see must osa silmast siis _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
ElavLegend CCV Guru

|
Postitatud: Laup. Aug. 27, 2011 1:08 pm Teema: |
|
|
cartman kirjutas: | Sellepärast ta saigi sellised krabid, et tagasi laseb, keegi ei näe ju. Ma sain võrtsjärvest delfiini aga lasin tagasi. Tõesta , et ei saanud.... |
Miks ei näe!?tal on tehtud pildid,koos kaaluga+pikkus+kõik muu,hetkel jahi ta eesti rekordit.. _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ElavLegend CCV Guru

|
Postitatud: Laup. Aug. 27, 2011 1:11 pm Teema: |
|
|
cartman kirjutas: | Sellepärast ta saigi sellised krabid, et tagasi laseb, keegi ei näe ju. Ma sain võrtsjärvest delfiini aga lasin tagasi. Tõesta , et ei saanud.... |
ja see ka,et eestis on karpi nii vähe,ta toodi siia alles 80-ndal aastal,kui mõisnikud hakkasid oma tiikidesse seda tooma kui koduloomi....siis 86 aastal hakkasid talunikud seda laskma järvedesse,kõige rohkem leidub üldse karpi vanades kohloosi tiikides,kuna seal teha kasvatati...!ja kuna karp tahab väga soojasi suvesi ja hetkel on iga 7. aasta kude läinud korda,siis seda ei leidu just palju ja karp kala püük on lihtsalt mõnu...see püük kestab kohati kuni 48 tundi+ennem seda söödad kohta 4-5 päeva ette... _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tomm CCV Guru

|
Postitatud: Laup. Aug. 27, 2011 3:05 pm Teema: |
|
|
Neli päeva järjest erinevate kohtade peal käinud ja täna siis esimene saak, mida kannatas grilli peale panna. Eelmistel päevadel puhas pudi või elussööt.
 _________________ Auto algab A tähega. Audi :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
ElavLegend CCV Guru

|
Postitatud: Laup. Sept. 10, 2011 11:33 am Teema: |
|
|
Sellest nädalast on hakkand haug üle eesti aktiivselt liikuma,haugi võtt käib hetkel väga ilusti..saaremaalt saadi 6 tunniga 100+ haugi kõik möödus,paar alla kilost..emajõel liigub ka väga tugevasti! _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ElavLegend CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Sept. 11, 2011 8:18 pm Teema: |
|
|
Need jutud,et emajõel kala liigub mingu perse,eile õhtul kella 5-st kuni täna lõunani,15 tonkat,5 meest,2 kala,no perse  _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
 |
fm25 Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Märts 30, 2012 10:08 pm Teema: |
|
|
nonii kevad käes kalamehed, kes kus miskit särge püüab? tegelt mind huvitab õhne jõgi, kuskandis seal kevade paremad kohad on? kuulu järgi saadakse sealt isegi punast! _________________ AUTO on eluks vägagi vajalik |
|
Tagasi üles |
|
 |
ElavLegend CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Märts 30, 2012 10:57 pm Teema: |
|
|
kust õnge sisse saad,sealt tuleb  _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
 |
fm25 Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Märts 30, 2012 11:01 pm Teema: |
|
|
eks ta ole jah nii _________________ AUTO on eluks vägagi vajalik |
|
Tagasi üles |
|
 |
ElavLegend CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Märts 30, 2012 11:10 pm Teema: |
|
|
peasi,et tõugud olemas ja paraja suuruse konksud  _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ElavLegend CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Apr. 18, 2012 11:23 pm Teema: |
|
|
Aga teeme nii lgp kalamehed,et T*ra mähmale te võrku ei pane nah***.Mul on poogen,aga kõik lendavad prügikasti..!tagasi ka ei anna! _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Apr. 18, 2012 11:45 pm Teema: |
|
|
ElavLegend kirjutas: | Aga teeme nii lgp kalamehed,et T*ra mähmale te võrku ei pane nah***.Mul on poogen,aga kõik lendavad prügikasti..!tagasi ka ei anna! |
Ma arvan et sellise kõnepruugiga sa ei saavuta küll miskit ja pealegi to lomp pole su enda isiklik _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
 |
Tomm CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Apr. 18, 2012 11:52 pm Teema: |
|
|
Cusmu kirjutas: | ElavLegend kirjutas: | Aga teeme nii lgp kalamehed,et T*ra mähmale te võrku ei pane nah***.Mul on poogen,aga kõik lendavad prügikasti..!tagasi ka ei anna! |
Ma arvan et sellise kõnepruugiga sa ei saavuta küll miskit ja pealegi to lomp pole su enda isiklik |
Absoluutselt nõus Cusmuga. See, et sa võrgu minema viskad, küll midagi ei muuda. Kui keegi tõsiselt röövpüüki seal harrastab, siis vastavad organisatsioonid selle jaoks. Foorumis roppuste räuskamine küll kuidagi kaasa ei aita. _________________ Auto algab A tähega. Audi :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
ElavLegend CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Apr. 18, 2012 11:54 pm Teema: |
|
|
Tomm kirjutas: | Cusmu kirjutas: | ElavLegend kirjutas: | Aga teeme nii lgp kalamehed,et T*ra mähmale te võrku ei pane nah***.Mul on poogen,aga kõik lendavad prügikasti..!tagasi ka ei anna! |
Ma arvan et sellise kõnepruugiga sa ei saavuta küll miskit ja pealegi to lomp pole su enda isiklik |
Absoluutselt nõus Cusmuga. See, et sa võrgu minema viskad, küll midagi ei muuda. Kui keegi tõsiselt röövpüüki seal harrastab, siis vastavad organisatsioonid selle jaoks. Foorumis roppuste räuskamine küll kuidagi kaasa ei aita. |
Kas teist keegi on kunagi proovind helistada 1313 numbrile ja kutsuda hr inspektorid kohale?viimanekord ootasin ca 4 tundi....pole küll jah minu lomp,aga tahaks,et ka minu lapsed sealt kala saaksid ja kus juures see võrkude välja võtmine aitab,neid jääb järjest vähemaks...Ooodod.kus olid siin ropud sõnad? _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tomm CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Apr. 19, 2012 12:08 am Teema: |
|
|
ElavLegend kirjutas: | Tomm kirjutas: | Cusmu kirjutas: | ElavLegend kirjutas: | Aga teeme nii lgp kalamehed,et T*ra mähmale te võrku ei pane nah***.Mul on poogen,aga kõik lendavad prügikasti..!tagasi ka ei anna! |
Absoluutselt nõus Cusmuga. See, et sa võrgu minema viskad, küll midagi ei muuda. Kui keegi tõsiselt röövpüüki seal harrastab, siis vastavad organisatsioonid selle jaoks. Foorumis roppuste räuskamine küll kuidagi kaasa ei aita. |
Kas teist keegi on kunagi proovind helistada 1313 numbrile ja kutsuda hr inspektorid kohale?viimanekord ootasin ca 4 tundi....pole küll jah minu lomp,aga tahaks,et ka minu lapsed sealt kala saaksid ja kus juures see võrkude välja võtmine aitab,neid jääb järjest vähemaks...Ooodod.kus olid siin ropud sõnad? |
Seoses ülikoolis õppimisega läbisin just keskkonnakaitse ja sealt jäi meelde, et kui 1313 ei aita/vasta võib pöörduda ka kohaliku omavalitsuse poole. Küll nemad inspektorid palju kiiremini kätte saavad kui tsiviilisikud.
PS: Kui sa mõne * vahele paned, ei tähenda see kohe, et roppused kadunud. _________________ Auto algab A tähega. Audi :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
ElavLegend CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Apr. 19, 2012 12:24 am Teema: |
|
|
Tomm kirjutas: | ElavLegend kirjutas: | Tomm kirjutas: | Cusmu kirjutas: | ElavLegend kirjutas: | Aga teeme nii lgp kalamehed,et T*ra mähmale te võrku ei pane nah***.Mul on poogen,aga kõik lendavad prügikasti..!tagasi ka ei anna! |
Kas teist keegi on kunagi proovind helistada 1313 numbrile ja kutsuda hr inspektorid kohale?viimanekord ootasin ca 4 tundi....pole küll jah minu lomp,aga tahaks,et ka minu lapsed sealt kala saaksid ja kus juures see võrkude välja võtmine aitab,neid jääb järjest vähemaks...Ooodod.kus olid siin ropud sõnad? |
Seoses ülikoolis õppimisega läbisin just keskkonnakaitse ja sealt jäi meelde, et kui 1313 ei aita/vasta võib pöörduda ka kohaliku omavalitsuse poole. Küll nemad inspektorid palju kiiremini kätte saavad kui tsiviilisikud.
PS: Kui sa mõne * vahele paned, ei tähenda see kohe, et roppused kadunud. |
Sealt öeldakse,et äitäh et aitate,aga meil pappi pole et midagi teha _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Apr. 19, 2012 12:36 pm Teema: |
|
|
Hakkad omakohut tegema siis lõppude lõpuks oled ise tillipidi vahel kuskil _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
 |
ElavLegend CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Apr. 19, 2012 1:17 pm Teema: |
|
|
Cusmu kirjutas: | Hakkad omakohut tegema siis lõppude lõpuks oled ise tillipidi vahel kuskil |
Õnneks on neid pooldajaid rohkem,kes seda pooldavad,et võrgud välja ja ribadeks... _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ivo86 CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Apr. 19, 2012 1:35 pm Teema: |
|
|
Terve lapsepõlve kalastasin Tänassilma jõe peal. Pandi siis võrke ja pannakse praegu. Samad rotid, kes trahvi ka ei karda. Osa neist elabki sellest muide, see küll rohkem allavoolu. Korra mähma all kui võrku õnged kinni jäid, tahtsime selle välja võtta. Mäe peal käis pauk õhku ja teine toru vaatas meie poole. Vot nii.
See salavõrgutamine on sealkandis veres. Paneks siis korra vms, suurem osa neist on terve hooaja sees põhimõtteliselt. Kapp korra kommenteeris kui oma paadiga Survaküla sillast ülesvoolu mähma all käis. 15 võrku võttis välja. Järgmisel päeval olid turult uued asemel ja juba jões. Kui mähmalt allavoolu tuled, siis vahel kohtab ca 20-t unna ka elussöödaga.
Mis seal ette võtta, ma ei oskagi pakkuda.. Keskkonnakaitse seal eriti käia ei viitsi. Röövpüügi vastast juttu ka rääkida pole mõtet. Noogutab sulle näkku ja siis läheb oma võrku ja 15-t unna kontrollima.
Ära uputada debiilikud? |
|
Tagasi üles |
|
 |
ElavLegend CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Apr. 19, 2012 4:29 pm Teema: |
|
|
ivo86 kirjutas: | Terve lapsepõlve kalastasin Tänassilma jõe peal. Pandi siis võrke ja pannakse praegu. Samad rotid, kes trahvi ka ei karda. Osa neist elabki sellest muide, see küll rohkem allavoolu. Korra mähma all kui võrku õnged kinni jäid, tahtsime selle välja võtta. Mäe peal käis pauk õhku ja teine toru vaatas meie poole. Vot nii.
See salavõrgutamine on sealkandis veres. Paneks siis korra vms, suurem osa neist on terve hooaja sees põhimõtteliselt. Kapp korra kommenteeris kui oma paadiga Survaküla sillast ülesvoolu mähma all käis. 15 võrku võttis välja. Järgmisel päeval olid turult uued asemel ja juba jões. Kui mähmalt allavoolu tuled, siis vahel kohtab ca 20-t unna ka elussöödaga.
Mis seal ette võtta, ma ei oskagi pakkuda.. Keskkonnakaitse seal eriti käia ei viitsi. Röövpüügi vastast juttu ka rääkida pole mõtet. Noogutab sulle näkku ja siis läheb oma võrku ja 15-t unna kontrollima.
Ära uputada debiilikud? |
Sellised tuleb ilusti sinna võrgu sisse mässida ja vette saata nahh-.-!Kuradid teavad kah,millal ma tööl olen...tuleb hakata hommikuti juba käima jõel... _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Toitz Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Apr. 19, 2012 4:59 pm Teema: |
|
|
ElavLegend kirjutas: | Cusmu kirjutas: | Hakkad omakohut tegema siis lõppude lõpuks oled ise tillipidi vahel kuskil |
Õnneks on neid pooldajaid rohkem,kes seda pooldavad,et võrgud välja ja ribadeks... |
Kas kõik need pooldajad on nõus su trahvi kah kinni maksma kui hakkad võõrast vara hävitama. Ja kus sa tead, et kõik seal sees olevad võrgud on röövpüüdjate omad?
Ja eks siin klubis on neid röövpüüdjaid ka kõige rohkem, ma arvan et enamus ccv-lastest käib lõunapausi ajal tänassilma jõele võrke sisse panemas
"Tööpakkumised
Keskkonnainspektsioon pakub tööd:
Lõuna regiooni keskkonnakaitseinspektorile metsanduse valdkonnas"
allikas:
http://www.kki.ee/est/?part=files&id=27
Et nagu mähma metsades luurates saaksid jõel kah silma peal hoida ja vajadusel ametlikult krattidele tuule alla teha.  _________________ Mulk...Maalt ja hobusega |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Nelj. Apr. 19, 2012 6:12 pm Teema: |
|
|
Uus Guido Kapp  _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
"sülearvutite remont ja hooldus" Tartus(ka saatmisega yle eesti) 51 936 191 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ivo86 CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Apr. 19, 2012 6:25 pm Teema: |
|
|
See, millistele veekogudele võrgulube üldse müüakse, ei ole saladus. Seega on KÕIK seal sees olevad võrgud röövpüüdjate omad. Nimekiri veekogudest, kus lubadega võrke esineb, on netist vabalt leitav.
Idee poolest tuleks peale salavõrgu leidmist inspektsioon kutsuda. Iseasi kas tulevad aga võrgu peale ehk ikka tulevad kohale. Aga kui lant sinna kinni jääb, siis helistad 1313, räägid oma murest ja võtad oma landi välja. Noaga.
Kui 1313-le teada ei anna, võtad juriidiliselt enda võrku välja ja võid ise saada.
Nii olen mina talitanud vähemalt.
Toitz kirjutas: | ElavLegend kirjutas: | Cusmu kirjutas: | Hakkad omakohut tegema siis lõppude lõpuks oled ise tillipidi vahel kuskil |
Õnneks on neid pooldajaid rohkem,kes seda pooldavad,et võrgud välja ja ribadeks... |
Kas kõik need pooldajad on nõus su trahvi kah kinni maksma kui hakkad võõrast vara hävitama. Ja kus sa tead, et kõik seal sees olevad võrgud on röövpüüdjate omad?
Ja eks siin klubis on neid röövpüüdjaid ka kõige rohkem, ma arvan et enamus ccv-lastest käib lõunapausi ajal tänassilma jõele võrke sisse panemas
"Tööpakkumised
Keskkonnainspektsioon pakub tööd:
Lõuna regiooni keskkonnakaitseinspektorile metsanduse valdkonnas"
allikas:
http://www.kki.ee/est/?part=files&id=27
Et nagu mähma metsades luurates saaksid jõel kah silma peal hoida ja vajadusel ametlikult krattidele tuule alla teha.  |
|
|
Tagasi üles |
|
 |
ElavLegend CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Apr. 19, 2012 7:57 pm Teema: |
|
|
Noo,kui mina helistasin otse neile mitte läbi 1313,siis öeldi.et ahah tore võite ise välja võtta ja tänati koostöö eest _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
 |
fm25 Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Mai 05, 2012 11:04 pm Teema: |
|
|
krt haugi keelt kohe varsti lõpeb ja mul spinna rullil vänt katki
kust viljandis hea hinnaga norm rulli saaks, mingit ullu proffi oma pole vaja  _________________ AUTO on eluks vägagi vajalik |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tomm CCV Guru

|
Postitatud: Laup. Mai 05, 2012 11:09 pm Teema: |
|
|
fm25 kirjutas: | kust viljandis hea hinnaga norm rulli saaks, mingit ullu proffi oma pole vaja  |
Viljandi Kalastuskeskuses ja Kobini poes vast kõige suurem valik. _________________ Auto algab A tähega. Audi :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
ElavLegend CCV Guru

|
Postitatud: Laup. Mai 05, 2012 11:39 pm Teema: |
|
|
fm25 kirjutas: | krt haugi keelt kohe varsti lõpeb ja mul spinna rullil vänt katki
kust viljandis hea hinnaga norm rulli saaks, mingit ullu proffi oma pole vaja  |
www.kalale.ee/epood sealt näed,mis viljandi poes on
Ja nüüd keskus avatud ka esmaspäeviti! _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wolf123 Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Mai 06, 2012 12:18 pm Teema: |
|
|
fm25 kirjutas: | krt haugi keelt kohe varsti lõpeb ja mul spinna rullil vänt katki
kust viljandis hea hinnaga norm rulli saaks, mingit ullu proffi oma pole vaja  |
Taavi poes praegu väga suur valik erinevates hinnaklassides rulle ning koos leiate kindlasti sobiva. Kalastuskeskuses saad hea hinnaga vaid siis, kui mingi kampaaniavärk on, nagu kõik Rapala landid vahepeal olid. _________________ Sõiduautode diagnostika ( kõik automargid ) 56267442 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ElavLegend CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Mai 06, 2012 12:52 pm Teema: |
|
|
Wolf123 kirjutas: | fm25 kirjutas: | krt haugi keelt kohe varsti lõpeb ja mul spinna rullil vänt katki
Taavi poes praegu väga suur valik erinevates hinnaklassides rulle ning koos leiate kindlasti sobiva. Kalastuskeskuses saad hea hinnaga vaid siis, kui mingi kampaaniavärk on, nagu kõik Rapala landid vahepeal olid. |
Meil hakkavad spinningu rullid hinnaga 30€-690€ valikus on 119 erinevat rulli.
Kui tahad head asja mis kestab,mitte ei osta iga hooaeg uut,tuleb ka selle eest natukene rohkem välja käija!Aga kui soovid osta iga hooaeg uut rulli,siis vahet pole mis peal on...ja meil on iga hommik kampaania 1tund -10% _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wolf123 Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Mai 06, 2012 1:02 pm Teema: |
|
|
ElavLegend kirjutas: | Wolf123 kirjutas: | fm25 kirjutas: | krt haugi keelt kohe varsti lõpeb ja mul spinna rullil vänt katki
Taavi poes praegu väga suur valik erinevates hinnaklassides rulle ning koos leiate kindlasti sobiva. Kalastuskeskuses saad hea hinnaga vaid siis, kui mingi kampaaniavärk on, nagu kõik Rapala landid vahepeal olid. |
Meil hakkavad spinningu rullid hinnaga 30€-690€ valikus on 119 erinevat rulli.
Kui tahad head asja mis kestab,mitte ei osta iga hooaeg uut,tuleb ka selle eest natukene rohkem välja käija!Aga kui soovid osta iga hooaeg uut rulli,siis vahet pole mis peal on...ja meil on iga hommik kampaania 1tund -10% |
Eelmise rulliga, mis oli ausaltöeldes väga saast panin kõva 2 hooaega ära ning nüüd sobib veel isegi elussöödale. Praegune rull on poole kallim ning vahet on märgata juba materialide valikus, laagrite arvus ning ka nn ''tonka kõlinas''. Jooks on ka poole parem, kuid tuli siiski hea hinnaga, sest karp ja varupool puudub, kuid see mind ei huvita. _________________ Sõiduautode diagnostika ( kõik automargid ) 56267442 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ivo86 CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Mai 06, 2012 8:11 pm Teema: |
|
|
Mis asi on '' tonka kõlin'' ?
Minu arust on shimano hyperloop superodavate rullide klassist parim. Tonkade jms peale perfektne. Vähemalt minul pole ühtegi probleeme olnud nendega. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ElavLegend CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Mai 06, 2012 10:15 pm Teema: |
|
|
ivo86 kirjutas: | Mis asi on '' tonka kõlin'' ?
Minu arust on shimano hyperloop superodavate rullide klassist parim. Tonkade jms peale perfektne. Vähemalt minul pole ühtegi probleeme olnud nendega. | Hyperloop ja Catana on enim müüdavaid rulle maailmas... _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wolf123 Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Mai 06, 2012 10:47 pm Teema: |
|
|
ivo86 kirjutas: | Mis asi on '' tonka kõlin'' ?
Minu arust on shimano hyperloop superodavate rullide klassist parim. Tonkade jms peale perfektne. Vähemalt minul pole ühtegi probleeme olnud nendega. |
See on selline funktsioon, et kui kala võtab, siis hakkab rull kaasa liikuma ning tilinat-kõlinat tegema. Nii kui kerima hakkad, lööb selle funktsiooni kinni ja kõik nagu tavarullil ning saad kala kaldasse tõmmata.
Tõpset funktsiooni nimetust ei tea, kuid aimu saab siit:
http://www.jahipaun.ee/?leht=3&mod=epood&kategooria=16,81&toode=2584&tyyp=2
Mul muidugi teise firma oma, kuid põhimõte sama. _________________ Sõiduautode diagnostika ( kõik automargid ) 56267442 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|