Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Janes Satub siia tihti

|
Postitatud: Esm. Jan. 09, 2012 3:29 pm Teema: Odavat autoelektriku ? |
|
|
Nimelt on elektrikalasid üpris palju, ventikas ei tööta, salongi ei puhu, salongis tuled ei põle ( kellad ega midagi ), kaitsmed korras. _________________ Audi Coupe 2.3 98kw |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wolf123 Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Jan. 09, 2012 3:46 pm Teema: |
|
|
 _________________ Sõiduautode diagnostika ( kõik automargid ) 56267442
Viimati muutis seda Wolf123 (Esm. Juun. 12, 2017 6:09 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Janes Satub siia tihti

|
Postitatud: Esm. Jan. 09, 2012 3:51 pm Teema: |
|
|
Wolf123 kirjutas: | Julgeksin soovitada Kivi tänaval Gill'i. Töö igati kiire ja korralik. Peaks leidma kiirelt sinu probleemile lahenduse. Paigaldas hiljuti ühe puldist juhitava keskluku. Aega kulus 2,5 tundi ning küsis 35eur. Eks siit saad ligikaudse tunnihinna välja arvutada. |
Tänud , vaatan läbi lähiajal uurin. _________________ Audi Coupe 2.3 98kw |
|
Tagasi üles |
|
 |
KalevGSi CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Jan. 09, 2012 8:02 pm Teema: |
|
|
Wolf123 kirjutas: | Julgeksin soovitada Kivi tänaval Gill'i. Töö igati kiire ja korralik. Peaks leidma kiirelt sinu probleemile lahenduse. Paigaldas hiljuti ühe puldist juhitava keskluku. Aega kulus 2,5 tundi ning küsis 35eur. Eks siit saad ligikaudse tunnihinna välja arvutada. |
Jap see mees teab tõesti, mida ta teeb. Minu poolt samuti + hääl _________________ Arst haige peale ei pahanda |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

Liitunud: 23 Jan. 2011 Postitusi: 1101 Asukoht: Paalalinn/Põltsamaa
|
Postitatud: Esm. Jan. 09, 2012 10:11 pm Teema: |
|
|
KalevGSi kirjutas: | Wolf123 kirjutas: | Julgeksin soovitada Kivi tänaval Gill'i. Töö igati kiire ja korralik. Peaks leidma kiirelt sinu probleemile lahenduse. Paigaldas hiljuti ühe puldist juhitava keskluku. Aega kulus 2,5 tundi ning küsis 35eur. Eks siit saad ligikaudse tunnihinna välja arvutada. |
Jap see mees teab tõesti, mida ta teeb. Minu poolt samuti + hääl |
+1 ka minu poolt
Viljandis ainuke vend kes suutis mersu puldi korda teha _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
Bensiiniga võid pinsleid pesta, Diislis on jõud!
Soov rentida/osta Garaa¹i viljandis
Tel: 56370436 |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Jan. 09, 2012 11:49 pm Teema: |
|
|
Kui tegu audiga siis on kindlasti juht plokk pees omadega (kus paned sooja ja kiirust ) Mul vedeleb üks garaazis ,sellel on vaja klemmid üle joota vms . _________________ https://www.facebook.com/Pahtlikunn |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Jan. 10, 2012 12:14 am Teema: |
|
|
Puldist juhitava keskluku paigaldamine on tõesti kõva sõna, seda vist norm inimestele veel ei pakutagi iseenesest?
/norib tüli _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wolf123 Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Jan. 10, 2012 12:34 am Teema: |
|
|
Äkki mainiksid siis kellegi, kes saab ka reaalselt elektri vigadega hakkama, mitte ei oska ainult raha küsida?
See kesklukuvärk on ainult väga väike osa sellest, mida see mees oskab.
Hinna ja kvaliteedi suhe on ikka paigas temapuhul
Nagu eelnevalt ka lugeda võib, siis pole ainuke, kes teda soovitada julgeb
Lisaksin veel, et puldist kesklukku ei paigaldanud minu autole. Sellega sain ise hakkama, sest selline Audi on väga lollikindel üldiselt. _________________ Sõiduautode diagnostika ( kõik automargid ) 56267442 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nokia CCV Guru
|
Postitatud: Teis. Jan. 10, 2012 12:48 am Teema: |
|
|
kus ta täpsemalt asub? mul tagaluugiga mingi jama, ehk oskab aidata. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wolf123 Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Jan. 10, 2012 9:13 am Teema: |
|
|
kivi tänava lõpust 3 maja paremat kätt. Hoovis ainuke garaas ja aias autod. _________________ Sõiduautode diagnostika ( kõik automargid ) 56267442 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tiiger Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Jan. 24, 2012 10:00 pm Teema: |
|
|
pean vist ise ka minema, enam ei käi mõistus vecu lollikindlast 2.0 85 kw mootorist mõistus üle :S _________________ Veakoodide lugemine ja kustutamine OBDII ja VAG tüüpi autodel!
+372 59045568 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wolf123 Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Jan. 24, 2012 10:03 pm Teema: |
|
|
Tiiger kirjutas: | pean vist ise ka minema, enam ei käi mõistus vecu lollikindlast 2.0 85 kw mootorist mõistus üle :S |
Mis sul seal häda on siis? _________________ Sõiduautode diagnostika ( kõik automargid ) 56267442 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tiiger Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Jan. 24, 2012 10:26 pm Teema: |
|
|
küttekulu maanteel 15 pluss, puterdab, pütid ei löö, küünlad tutikad, eelmised olid tahmarullid, juhtmed peaaegu uued, jagajakaas suvel vahetatud, lambda vahetatud..... _________________ Veakoodide lugemine ja kustutamine OBDII ja VAG tüüpi autodel!
+372 59045568 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wolf123 Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Jan. 24, 2012 10:33 pm Teema: |
|
|
Tiiger kirjutas: | küttekulu maanteel 15 pluss, puterdab, pütid ei löö, küünlad tutikad, eelmised olid tahmarullid, juhtmed peaaegu uued, jagajakaas suvel vahetatud, lambda vahetatud..... |
Saatsin PS! _________________ Sõiduautode diagnostika ( kõik automargid ) 56267442 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tiiger Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Jan. 26, 2012 2:59 pm Teema: |
|
|
Nii, minu auto suri siis eile lõplikult maha ja enam käima ei saanud, ainult lubas. Siis sai kopp ette ja õnneks tuttaval ka sama mootor komplektne vedelemas oli ja korralik Garaa¾ ka maal olemas siis sai viljandist apja tarnitud köie otsas nagu ikka, opel nagu tampoon mida nöörijupi otsas vedama peab.
Algatuseks kahtlustasime kütusepumpa, selle rõhu mõõtsime ära ja tulemuseks saime umbkaudu 2.7 bar. Üks tark mees ütles, et see on OK. Nii, käima jätkuvalt ei saanud. Siis vahetasime mingi anduri ära mis seda sädemelaksu jagada aitab... Noo siis sai käima, aga käis jätkuvalt halvasti. Selleks päevaks sai lõpetatud. Aaa, silindrite rõhud mõõtsime ka ära. 10.5-11.5 bar külma mootoriga.
Järgmine päev kruttisime siis selle gaasiklapi maha mis õhupuhasti toruga ühendatud on. Seal oli ka mingi andur küljes. Vat ja peale seda hakkas asi juba ilmet võtma ja mootor hakkas puhtamalt käima tühikäigul. Ka kütusekulu oli tühikäigul kõvasti alla kui ennist. Praegu lõpetasime ja tundub, et auto tuksub.... _________________ Veakoodide lugemine ja kustutamine OBDII ja VAG tüüpi autodel!
+372 59045568 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tiiger Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Jan. 27, 2012 7:34 pm Teema: |
|
|
Jaa, tuksus 20 km maanteel ja edasi kulges ikka turtsudes :(
Täitsa siibrisse ajab! _________________ Veakoodide lugemine ja kustutamine OBDII ja VAG tüüpi autodel!
+372 59045568 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ccve Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Juul. 13, 2012 10:33 am Teema: |
|
|
Oleks ka vaja Viljandimaa piires mingit head autoelektriku. Nimelt vaja originaal juhtmestikust päris palju ebavajaliku minema visata ja alles peaks jääma väga vähe vajaliku. Ehk siis sportautole juhtmestik vaja teha originaalist. Tööhind polegi niivõrd tähtis kui see, et tehaks asja korralikult ning mees teab mis teha, et pärast kõik ka töötaks ilma probleemideta.
Kui keegi teab kedagi siis ootan kontakti :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
knife Külaline
|
Postitatud: Laup. Juul. 14, 2012 9:11 am Teema: |
|
|
ccve kirjutas: | Oleks ka vaja Viljandimaa piires mingit head autoelektriku. Nimelt vaja originaal juhtmestikust päris palju ebavajaliku minema visata ja alles peaks jääma väga vähe vajaliku. Ehk siis sportautole juhtmestik vaja teha originaalist. Tööhind polegi niivõrd tähtis kui see, et tehaks asja korralikult ning mees teab mis teha, et pärast kõik ka töötaks ilma probleemideta.
Kui keegi teab kedagi siis ootan kontakti :) |
Kapri kõrval Särg AA. |
|
Tagasi üles |
|
 |
DoriMaster Vana tuttav

Liitunud: 16 Dets. 2009 Postitusi: 972 Asukoht: You're a cock
|
Postitatud: Laup. Juul. 14, 2012 9:23 am Teema: |
|
|
Räägime nüüd esmalt, mis autoga on tegemist? Mina olen teostanud kaks korda mootorijuhtimise vahetust. Tegelikult on see siga lihtne. Lihtsalt natuke aeganõudev töö. Ma ei usu, et selleks peab autoelektrik olema, loogilist mõtlemist on pigem vaja. _________________ Kisub soojaks rsk! Thats AWESOME |
|
Tagasi üles |
|
 |
ccve Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Juul. 14, 2012 2:40 pm Teema: |
|
|
Särge tean. Aga see jääb viimaseks variandiks hetkel. Las ka Kill jääb hetkel kõrvale.
Nissan Sunny'ga tegemist. Vaja originaal kaitsmekarp jms ka minema visata ning asendada väiksemaga. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wolf123 Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Juul. 14, 2012 4:19 pm Teema: |
|
|
Pigem siiski soovitaks mõnda eraisikut, kellel on aega nokitsemiseks. Nii rahakotile ja muule säärasele kergem, kuna see vähe pikem projekt :) Oleks aega, teeks isegi, aga paraku napib. _________________ Sõiduautode diagnostika ( kõik automargid ) 56267442 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ccve Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Juul. 14, 2012 5:09 pm Teema: |
|
|
Wolf123 kirjutas: | Pigem siiski soovitaks mõnda eraisikut, kellel on aega nokitsemiseks. Nii rahakotile ja muule säärasele kergem, kuna see vähe pikem projekt :) Oleks aega, teeks isegi, aga paraku napib. |
Aga palun soovita siis, lase kontaktidel tulla :D |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Laup. Juul. 14, 2012 5:41 pm Teema: |
|
|
DoriMaster kirjutas: | Mina olen teostanud kaks korda mootorijuhtimise vahetust. Tegelikult on see siga lihtne. Lihtsalt natuke aeganõudev töö. Ma ei usu, et selleks peab autoelektrik olema, loogilist mõtlemist on pigem vaja. |
_________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
"sülearvutite remont ja hooldus" Tartus(ka saatmisega yle eesti) 51 936 191 |
|
Tagasi üles |
|
 |
DoriMaster Vana tuttav

Liitunud: 16 Dets. 2009 Postitusi: 972 Asukoht: You're a cock
|
Postitatud: Laup. Juul. 14, 2012 5:50 pm Teema: |
|
|
Tundub lebo töö, aga ma ei viitsi eniveis. _________________ Kisub soojaks rsk! Thats AWESOME |
|
Tagasi üles |
|
 |
|