|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Okt. 08, 2012 4:07 pm Teema: M: Canon 600D + 4 objektiivi + Steadicam |
|
|
Müün ainult kogu kraami korraga.
* Canon 600D, kasutatud mõne video jaoks ja ~1000 pilti ka tehtud. Nagu uus. Garantiid 1a 9kuud järel. Kaasa kõik mis ostes.
* Helios 44M-4 58mm f2
* Helios 44M-4 58mm f2 (täiesti kasutamata isend).
* Jupiter 37A 135mm f3.5
* Canon IS 55-80mm f3.5
+ M42 objektiividele veel makrorõngad 3tk.
* SmoothShoot steadicam (kvaliteetasi, 120€ UK toode)
Kogu kupatuse hind 750€ - kui sellega ei lähe, jääb omale, st. tingimisruumi ei ole.
Pildilt üks objektiiv puudu:
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Max Aktiivne külaline

|
Postitatud: Teis. Okt. 09, 2012 12:42 am Teema: |
|
|
Nonoh, ostsid kohe Steadicami ning juba müüd kogu kupatuse maha? :)
Anyway, olen huvitatud steadicamist, 40€ võtaks ära :) _________________ GPS navigatsiooniseadmete kaardi- ning tarkvarauuendused. Huvi korral saada privaatsõnum või helista 545 5 6880. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Okt. 09, 2012 12:46 pm Teema: |
|
|
Max kirjutas: | Nonoh, ostsid kohe Steadicami ning juba müüd kogu kupatuse maha? :)
Anyway, olen huvitatud steadicamist, 40€ võtaks ära :) |
Ei,ega ma ei loodagi lahti saada. Kui selle hinnaga läheb, siis jään rahule ja liigun millegi muu poole. Kui ei lähe siis ei lähe, tegemist on väga asjaliku kaameraga (Paul confirmis, et tema 60D teeb sitemaid (loe: mürasemaid) pilte sama objektiiviga).
Vaatan, kui steadicam millegi paremaga asendub siis pistan ta eraldi müüki, hetkel veel eraldi ei müü. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Max Aktiivne külaline

|
Postitatud: Kolm. Okt. 10, 2012 12:30 am Teema: |
|
|
Alan kirjutas: | Max kirjutas: | Nonoh, ostsid kohe Steadicami ning juba müüd kogu kupatuse maha? :)
Anyway, olen huvitatud steadicamist, 40€ võtaks ära :) |
Ei,ega ma ei loodagi lahti saada. Kui selle hinnaga läheb, siis jään rahule ja liigun millegi muu poole. Kui ei lähe siis ei lähe, tegemist on väga asjaliku kaameraga (Paul confirmis, et tema 60D teeb sitemaid (loe: mürasemaid) pilte sama objektiiviga).
Vaatan, kui steadicam millegi paremaga asendub siis pistan ta eraldi müüki, hetkel veel eraldi ei müü. |
Kinnitan et tegemist on väga asjaliku kaameraga, oman isegi samasugust :)
Selge, jään steadicami infot ootama. _________________ GPS navigatsiooniseadmete kaardi- ning tarkvarauuendused. Huvi korral saada privaatsõnum või helista 545 5 6880. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Te ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Te ei saa vastata siinsetele teemadele Te ei saa muuta oma postitusi Te ei saa kustutada oma postitusi Te ei saa hääletada küsitlustes
|
|