Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Mario Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Okt. 18, 2012 11:58 pm Teema: |
|
|
Kellaplokki. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Okt. 19, 2012 7:31 am Teema: |
|
|
See oleneb ju autost ja aastast. Uuemad pakun,et salvestavad ikka mitmesse kohta. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mario Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Okt. 19, 2012 7:11 pm Teema: |
|
|
inimene tahtis vastust, sai vastuse.
Kellaplokk on tõesti see, mis salvestab. See, et läbi arvuti nähtav on, on kõik tänu moodsale CAN-süsteemile. VAG autodel tuleb servis korrektselt nullida näiteks 3 moodulist
saab ka ainult kellaplokist, kuid nt. mootori juhtajust ja ka keremoodulist on näha, kas on viitsitud vaeva näha, või on tehtud libahooldus, et inimesele ükski mutrivõti näkku ei säraks. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

Liitunud: 23 Jan. 2011 Postitusi: 1101 Asukoht: Paalalinn/Põltsamaa
|
Postitatud: Laup. Okt. 20, 2012 11:25 pm Teema: |
|
|
Pole just lihtne pill
http://www.auto24.ee/used/1133288 _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
Bensiiniga võid pinsleid pesta, Diislis on jõud!
Soov rentida/osta Garaa¹i viljandis
Tel: 56370436 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
|
Tagasi üles |
|
 |
KalevGSi CCV Guru

|
|
Tagasi üles |
|
 |
ROJEV Satub siia tihti
|
Postitatud: Reede. Okt. 26, 2012 5:11 pm Teema: |
|
|
Kes ja kus Viljandis või lähiümbruses paigaldab/remondib Eberspächeri lisasoendusi? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Okt. 26, 2012 8:30 pm Teema: |
|
|
Silberauto muidu, erategijaid ei tea ,aga äkki ka seal Leola taga ?
Originaal jupid on kallid aga mingi soeauto.ee ? vist saab suht odavalt.
Seal on temp andur, leegi andur , küünal,... ja ega tihti väga selge polegi,mis asi see läbi on . _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tomm CCV Guru

|
Postitatud: Laup. Okt. 27, 2012 6:28 pm Teema: |
|
|
Milline pood müüb Viljandis Varta autoakusid? Auto-motos pole siiani kohanud. _________________ Auto algab A tähega. Audi :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
leits Vana tuttav
|
Postitatud: Laup. Okt. 27, 2012 6:43 pm Teema: |
|
|
Millega uksetihendeid määrida vms, et kinni ei külmuks? tra pidin täna pagassi kaudu sisse minema ..
Tean et silikoon õli pidi kohati krigisema panema .. mingit muud special kraami pole? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Toitz Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Okt. 27, 2012 6:56 pm Teema: |
|
|
leits kirjutas: | Millega uksetihendeid määrida vms, et kinni ei külmuks? **** pidin täna pagassi kaudu sisse minema ..
Tean et silikoon õli pidi kohati krigisema panema .. mingit muud special kraami pole? |
Mul pole küll krigisema hakanud, silikoonõli kasutanud juba 4 talve järjest. _________________ Mulk...Maalt ja hobusega |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Laup. Okt. 27, 2012 7:01 pm Teema: |
|
|
Tomm kirjutas: | Milline pood müüb Viljandis Varta autoakusid? Auto-motos pole siiani kohanud. |
Abovo ja Carfix. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tomm CCV Guru

|
Postitatud: Laup. Okt. 27, 2012 8:32 pm Teema: |
|
|
Maik kirjutas: | Tomm kirjutas: | Milline pood müüb Viljandis Varta autoakusid? Auto-motos pole siiani kohanud. |
Abovo ja Carfix. |
Tänud  _________________ Auto algab A tähega. Audi :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wolf123 Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Okt. 27, 2012 8:45 pm Teema: |
|
|
Tomm kirjutas: | Milline pood müüb Viljandis Varta autoakusid? Auto-motos pole siiani kohanud. |
Osta parem Exide Premium klass. Igaljuhul prem kui Varta. Mul Vartaga mitu sitta kogemust, eriti disladel. _________________ Sõiduautode diagnostika ( kõik automargid ) 56267442 |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Laup. Okt. 27, 2012 9:15 pm Teema: |
|
|
Wolf123 kirjutas: | Tomm kirjutas: | Milline pood müüb Viljandis Varta autoakusid? Auto-motos pole siiani kohanud. |
Osta parem Exide Premium klass. Igaljuhul prem kui Varta. Mul Vartaga mitu sitta kogemust, eriti disladel. |
Varta on ok, diisel on pask.  _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
"sülearvutite remont ja hooldus" Tartus(ka saatmisega yle eesti) 51 936 191 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Raigo453 Vana tuttav
|
Postitatud: Laup. Okt. 27, 2012 9:20 pm Teema: |
|
|
Järjest kaks varta akut garantii korras välja vahetand ühe aasta jooksul  |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Laup. Okt. 27, 2012 9:24 pm Teema: |
|
|
Raigo453 kirjutas: | Järjest kaks varta akut garantii korras välja vahetand ühe aasta jooksul  |
...ja diisliga muidugi:D _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Laup. Okt. 27, 2012 9:43 pm Teema: |
|
|
Mul läks tutikas varta aastaga umbes, seletematutel põhjuselt. Kohe peale vette ostu panin peale. Aga ta võis ka külma saada. Never know.
Kontrolliti üle ja öeldi ok, garantii alla ei läinud,millegipärast!!! .. tegelt auto ala lõunaks enam käima eriti ei läinud (mahtu ülivähe, volte näitas - panin teise aku peale ja kõik oli laksust ok...) öeldi,et tester ütleb,et on ok ja ime mu vasakut muna.
Ja see kui sa garantii korras oled saanud vahetada, on ju Sinu õnn. Oletame,et sul oleks 2 lambi firma akut läinud ja garantii poleks töötanud. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Raigo453 Vana tuttav
|
Postitatud: Laup. Okt. 27, 2012 9:55 pm Teema: |
|
|
cartman kirjutas: | Raigo453 kirjutas: | Järjest kaks varta akut garantii korras välja vahetand ühe aasta jooksul  |
...ja diisliga muidugi:D |
1,9 110kw TiD muidu jh
ja oli samuti et kaotas mahtuvuse ja testis näitas ka et aku läbi,koormust ei kannatand. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nokia CCV Guru
|
Postitatud: Laup. Okt. 27, 2012 10:51 pm Teema: |
|
|
Maik kirjutas: | Mul läks tutikas varta aastaga umbes, seletematutel põhjuselt. Kohe peale vette ostu panin peale. Aga ta võis ka külma saada. Never know.
Kontrolliti üle ja öeldi ok, garantii alla ei läinud,millegipärast!!! .. tegelt auto ala lõunaks enam käima eriti ei läinud (mahtu ülivähe, volte näitas - panin teise aku peale ja kõik oli laksust ok...) öeldi,et tester ütleb,et on ok ja ime mu vasakut muna.
Ja see kui sa garantii korras oled saanud vahetada, on ju Sinu õnn. Oletame,et sul oleks 2 lambi firma akut läinud ja garantii poleks töötanud. |
mul on 3-4kuud vana ja igapäev laen .D |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Laup. Okt. 27, 2012 11:08 pm Teema: |
|
|
Siis on sul ilmselgelt midagi perses lihtsalt...
a8 seisab mul 2 nädalat kindlalt signa all ja akut laadima ei pea hiljem...
seat 3 -ndalat vastu hästi ei pidanud seismisega..
Viska see aku poe aknast sisse
Vette puhul ei tasu unustada,et see auto seisab terve talve tegelt. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
ivo86 CCV Guru

|
Postitatud: Laup. Okt. 27, 2012 11:10 pm Teema: |
|
|
Ma ka foorumite järgi eelmisel aastal uurisin, millist osta. Kõik soovitavad vartat. See oli aga nii kallis ja ostin mingi Exide aku 80 euriga.
selline siis:
http://pood.automaailm.ee/est/autokaubad/aku/excell/?productID=6486
Null probleemi hetkel, terve selle aja oli täiesti korras kui auto mul siin seisis vahepeal ja käiasin kordi ja kordi. 1 talve üle elanud, vaatame, kuidas sel talvel saab olema siis. Tunbub küll hea igatahes. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Laup. Okt. 27, 2012 11:12 pm Teema: |
|
|
autoasi ala viljandi carpi,seal müüakse ka 3a garantiiga akusid _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nokia CCV Guru
|
Postitatud: Laup. Okt. 27, 2012 11:23 pm Teema: |
|
|
Maik kirjutas: | autoasi ala viljandi carpi,seal müüakse ka 3a garantiiga akusid |
See aku oli 2 päeva hiljem juba tühi hommikul, pole viitsinud tegeleda lihtsalt .D, eks peab varsti tagasi tassima,
Keegi defa akulaadijat on varem paigaldanud? .D |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Okt. 28, 2012 11:36 am Teema: |
|
|
Imelik, mul pole kunagi ühtegi probleemi akudega olnud... Probe seisis talvel mitu nädalat külmas ja ikka läks käima sama hästi kui soojal ajal. Isegi 1999 kui räme tatt olin ja mossede ja sapikatega põllurallit tegin, ei olnud mingeid probleeme ka talvel, isegi selliste autodega, milledel akud näevad välja nagu kaks maailmasõda üle elanud. '77 VAZ2106 ja '81 Golf mk1, kui värskelt load saanud, 0 probleemi... ever.
Mingit käivitusprobleemi või akujanti pole küll täheldanud ühegi autoga. Ptui-ptui-ptui 3x üle õla, eks see talv saab näha, kuidas diisliga käivitumised on aga olen päris kuradi enesekindel, et aku taha küll midagi ei jää.
Seepärast tundub mulle väga imelik, kui kuulen, et mõni tassib -30 kraadiga aku tuppa ahju kõrvale sooja... päris viitsiks sellise külmaga akut lahti kruvima minna. Parem aeg uus aku osta või miskit? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Okt. 28, 2012 1:41 pm Teema: |
|
|
Uued autod lähevad nats paremini käima ka. Vanadel käivitumine keeruline ja akus on 50% vähem jaksu -30c ga. Ja kui vähegi tühjad on ,siis külmuvad ära ka . Ainult linnasõitudega aku maht pigem talvel ainult väheneb, emalgi on auto lihtsalt poe parklasse jäänud sest aku lihtsalt saab otsa lambist. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
vamps CCV Guru

Liitunud: 14 Apr. 2006 Postitusi: 1164 Asukoht: Viljandi/Tallinn
|
Postitatud: Püh. Okt. 28, 2012 1:48 pm Teema: |
|
|
Ega jah, mul samad sõnad nagu Alanil. Sama jutt nii auto kui tsikli akuga. Tavaliselt probleem ikkagi milleski muus kui akus. Vanal autol ma tapsin ise aku ära, kuna starteri puks oli läbi ja poos pidevalt kinni ning selle piinamisega saigi otsa. Aga kui kõik on korras, siis käib ka pisut vanem ja kehvem aku. Ise ostsin 2007 aastal seitsme aasta vanuse masina. Aku tundus kõikide kirjade järgi originaal või siis Saksamaal mõni aeg tagasi esinduses vahetatud. Oli mingi noname 340A ja 72Ah, mis paneb ilmselt mõned diislimehed suud ammutama aga näe, 5 aastat ta minu käes kestis nii, et mingeid probleeme polnud. Viimane talv küll enam -20ga ei jõudnud mootorit käima panna aga -17ga sai veel kenasti hakkama. Kuid selle võis juba vabalt lihtsalt aku vanaduspõlve süüks ajada.
Kuna eelmine talv näitas, et aku vaja pensile saata, panin nüüd uue aku peale: 640A ja 75Ah sznaider. Müüs seda siis forss ja ostujuhi väitel pole viimase 4 aasta jooksul mingeid erilisi probleeme olnud, mil nad neid müünud on. Saab näha kas on see siis kehvem kui mingid üüber vinged exided või vartad vms. Kui ei lähe käima, kutsun tasuta stardiabi kohale:P
Aa ja üks asi tundub küll töötavat külma ilma korral. Vähemalt minu kogemuse põhjal tundub nii. Enne kui akule kõva koormus taha lükata, tasub natuke aega lasta lähituledel põleda. Interneti avarustes isegi sellest juttu olnud, et see nn "ergutab" või "äratab" aku enne suurt töötegemist ülesse. Kuna mul lähevad tuled süüte aktiveerumisega automaatselt põlema ja eelsüüteküünlad tahavad samuti pisut hõõguda, siis minu jaoks üsna mugav variant. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Toitz Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Okt. 28, 2012 4:02 pm Teema: |
|
|
Mul ka autol sama aku peal aastast 99. Originaalosa kood peale pressitud. Käima on alati läinud, isegi kui talvel nädala seisis, selle aasta alguses kui väljas üle 25 kraadi külma oli, siis käima tõmbas aga pinge langes nii madalale, et restartis aju. _________________ Mulk...Maalt ja hobusega |
|
Tagasi üles |
|
 |
leits Vana tuttav
|
Postitatud: Püh. Okt. 28, 2012 4:20 pm Teema: |
|
|
Mul 2x surnud aku .. Esimene kord oli alles originaal ja lihtsalt lõppes ära. Eelmine aasta suri boschi aku (3a vana), kuna lihtsalt 5km otsad olid kõik ja peale 1.5 kuud enam -31 ei jõudnud..
Lasin ära kontrollida testriga, kõik näitajad olid okeid, lihtsalt sai tühjaks. Lasin täis laadida ning peale seda kõik fine .. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Okt. 28, 2012 7:24 pm Teema: |
|
|
meh, see kui aku tühjaks saanud ei ole ärasuremine, mul seda vähemalt 50 x juhtunud
akusidki vahetatud mitmeid oma elus .... mõned pole eriti üle 2 aasta kestnud. Muusika tegelemine abiks :P _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mario Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Okt. 28, 2012 7:57 pm Teema: |
|
|
ei tasu ka unustada, et start-stop süsteemiga autodel tulebki kord aastas akut vahetada. Samuti BMW, Mersu ja VAG grupp, kuna nende masinad on elektroonikat paksult täis ja kui juba 2.a on üks aku olnud, siis on isegi hästi läinud. Aga on ka erandeid ja erand vaid kinnitab. Ise olen küll Vartaga rahul olnud. 5.a Vana 92Ah aku käivitas veel testri järgi "surnud" olekus ka -25ga, kuigi tahtis 2h enne soojendamist toas radika peal. :)
aga tihti aitab, kui on olemas nt laadija küljes valik - Recond ehk reconditionin.. poes on müüa CTeki laadijad sellise valikuga. Aku ripub küll kaua juhtme otsas, aga kannatab kasutada veel mõne aja ikka.
Samas uue vastu siiski ei saa ja garantiiga aku saab juba alla 50€, kui otsida. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wolf123 Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Okt. 28, 2012 8:14 pm Teema: |
|
|
Mario kirjutas: | Samas uue vastu siiski ei saa ja garantiiga aku saab juba alla 50€, kui otsida. |
Eks siin oleneb ka autost. 50 eurine aku minu autot eriti käima ei tõmba, küll mingi r4 bensuka ilusti.
Peale selle, et mul r5 diisel, mida pole väga kerge ringi ajada on ka lisasi selle aastakohta üsna palju + 600w elektriline lisaradiaator soojendusradiaatori ees ( tehase poolt juba ).
Tahtsin küll 100aH akut, kuid jäi liiga pikaks ning läks maksimummõõtmetega aku, milleks oli paraku 85aH ja garantiid 2a.
Garantiikaardil on ka kirjas, et garantii ei kehti, kui aku mahutuvus jääb alla tehase ettenähtu, seega 85aH on minul viimane piir ning alla selle garantii ei kehti.
Ennem oli 77aH Varta, mida laadisin +10 kraadi juures vähemalt korra iga kuu kuniks lõpuks ei võtnud enam piisavalt voolu sisse. Tegu ei olnud väga vana seeriaga, kuid kutu ta oli.
Proovisin siis paljukiidetud Exide akut Premium klassist ning väga rahul. Jõuab korralikult vedada ja võib rahus 2 talve ära sõita, sest just 2a. garantiid
Uuematel Audi A6 ja A8 seeriatel juba ettenähtud 100aH+ akud, sest seal lisasi küllaldaselt. _________________ Sõiduautode diagnostika ( kõik automargid ) 56267442 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tomm CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Okt. 28, 2012 8:25 pm Teema: |
|
|
Vartat ajan seepärast taga, et hetkesel autol varta aku 7 aastat pidanud. Eelmine talv hakkas tunda andma, et sureb. Enne seda talve tahaks ikka ära vahetada. Samuti mu vend oma A4'le (1.9Tdi) ostnud alati Vartad ja pole mingit probleemi tekkinud.
Nende lihtsate näidete põhjal eelistangi Vartat mõnele muule. _________________ Auto algab A tähega. Audi :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Okt. 28, 2012 9:26 pm Teema: |
|
|
Mario kirjutas: | ei tasu ka unustada, et start-stop süsteemiga autodel |
Start-stop süsteemiga?
Meenub, et BMW-l oli ka originaalaku (2000a). Kuna kogu ajalugu oli arvete näol olemas, iga jupi vahetus siis aku oma ei leidnud... polnud 2.8R6 ringi ajamisel talvel ka kõige külmema ilmaga häda midagi. + talvel mul enamasti ainult linnasõidud, lühikesed otsad. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ex Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Okt. 28, 2012 9:53 pm Teema: |
|
|
kellegil 235/50 R18 talvekaid pole pakkuda.
Või kelle kaudu saab odavamalt uusi rehve? |
|
Tagasi üles |
|
 |
leits Vana tuttav
|
Postitatud: Püh. Okt. 28, 2012 9:59 pm Teema: |
|
|
See krdi webasto võtab ka muidugi päris korralikult. Kui hommiku mingi 15ks minutiks puhuma panna ning nii nädalaid järjest lasta ilma et pikemaid sõite ette tuleks, siis pole ka v2ga pikka pidu .. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Toitz Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Okt. 28, 2012 10:51 pm Teema: |
|
|
webasto tahab 15 minuti soojendamise järel umbes 30 minutilist maanteesõitu saada, siis ei pea akut eraldi laadima. _________________ Mulk...Maalt ja hobusega |
|
Tagasi üles |
|
 |
markku Vana tuttav
|
Postitatud: Esm. Okt. 29, 2012 9:16 am Teema: |
|
|
Mario kirjutas: | ei tasu ka unustada, et start-stop süsteemiga autodel tulebki kord aastas akut vahetada. |
Ütle palun, et sa seda tõsiselt ei mõtle.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Okt. 29, 2012 11:03 am Teema: |
|
|
Mario kirjutas: | Samuti BMW, Mersu ja VAG grupp, kuna nende masinad on elektroonikat paksult täis ja kui juba 2.a on üks aku olnud, siis on isegi hästi läinud. |
Jah, pean nõustuma, et see on küll väga kahtlane jutt. BMW-l on akudele 2a garantii isegi ja väga kahtlen, et neid eriti vahetada vaja on. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tomm CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Okt. 29, 2012 2:37 pm Teema: |
|
|
Kui siin juba jutt akudele läks, siis küsin kohe lisa. Kui soetan uue aku, siis kas kõigepealt pean ta korralikult laadijaga täis laadima ja siis auto peale? _________________ Auto algab A tähega. Audi :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
mnjah Satub siia tihti

|
Postitatud: Esm. Okt. 29, 2012 2:58 pm Teema: |
|
|
Pane peale too aku ja asi lahendatud, pole küll kuulnud laadimisvajadusest!! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nokia CCV Guru
|
Postitatud: Esm. Okt. 29, 2012 3:18 pm Teema: |
|
|
Tomm kirjutas: | Kui siin juba jutt akudele läks, siis küsin kohe lisa. Kui soetan uue aku, siis kas kõigepealt pean ta korralikult laadijaga täis laadima ja siis auto peale? |
Abovos vähemalt nad minu teada laevad koguaeg neid? Tiksuvad seal taga mingid akud koguaeg, eks nad ise vist laevad teatud aja tagant. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wolf123 Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Okt. 29, 2012 6:18 pm Teema: |
|
|
Tomm kirjutas: | Kui siin juba jutt akudele läks, siis küsin kohe lisa. Kui soetan uue aku, siis kas kõigepealt pean ta korralikult laadijaga täis laadima ja siis auto peale? |
Autotarest ostsin aku, siis ütles, et pane peale ja kõik. Mingit laadimist ei vaja, sest akud ei tohi niikuinii tühjalt seista. Seda enam, et sul bensukas ja olematude lisadega. Aku peale Viljandist - Võrru ja kogu lugu. _________________ Sõiduautode diagnostika ( kõik automargid ) 56267442 |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Okt. 30, 2012 11:34 pm Teema: |
|
|
Keegi stabiilselt tln-vilj suunal sõidab? Kuda tee on, märg, lumine, kuiv? Neljapäev vaja suverehviga see ots sõita, suht õhtul...kas kannataks? _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Okt. 31, 2012 12:07 am Teema: |
|
|
cartman kirjutas: | Keegi stabiilselt tln-vilj suunal sõidab? Kuda tee on, märg, lumine, kuiv? Neljapäev vaja suverehviga see ots sõita, suht õhtul...kas kannataks? |
Pean ise ka neljap. õhtul peale tööd suverehviga tln-vilj sõitma. Kui ilmajaamu uskuda siis peaks too päev soe ja tore olema. |
|
Tagasi üles |
|
 |
markku Vana tuttav
|
Postitatud: Kolm. Okt. 31, 2012 9:17 am Teema: |
|
|
cartman kirjutas: | Keegi stabiilselt tln-vilj suunal sõidab? Kuda tee on, märg, lumine, kuiv? Neljapäev vaja suverehviga see ots sõita, suht õhtul...kas kannataks? |
Eile ja üleeile oli täiesti ok. |
|
Tagasi üles |
|
 |
m6nu Satub siia tihti

|
Postitatud: Kolm. Okt. 31, 2012 2:27 pm Teema: |
|
|
kiire küss.. keegi nädalavahetuseks mulle kärukonksu ei saaks laenata? Peaks sobima a4 b5 sedaanile.. originaal teisaldatav vms... kõik muu puder seal küljes olemas, aga see ära võetav L või U tähe kujuline (õigemini L ja U vahepealne) junn, mis alt üles sisse lükatakse... kui kellelgi on, võiks ps saata ja öelgu, kuidas kompenseerima pean. _________________ Aitan arvutimurede korral (soovitused, komplekteerimine, tarkvaravahetused, puhastused, remont) 55534746 Hinnad kokkuleppel |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Okt. 31, 2012 7:30 pm Teema: |
|
|
Võta minu a8 alt ära , saad raha ka veel.
:D _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Okt. 31, 2012 7:47 pm Teema: |
|
|
Põdramaal väntas ca 10 cm lund maha nii, et pole väga vahet, mi olud eestis, suvekaga ei kannata enivei kulgeda:D _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Nov. 01, 2012 7:41 pm Teema: |
|
|
cartman kirjutas: | Põdramaal väntas ca 10 cm lund maha nii, et pole väga vahet, mi olud eestis, suvekaga ei kannata enivei kulgeda:D |
Siiski, siiski 300km veel jääänud:D _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
|
Tagasi üles |
|
 |
|