Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
S4 Vana tuttav
Liitunud: 15 Nov. 2006 Postitusi: 838 Asukoht: viljandi lahedal
|
Postitatud: Nelj. Apr. 25, 2013 11:21 am Teema: Pakkuda tööd auto rem.lukksepale |
|
|
Pakkuda siis remonditöökojas tööd asjalikule remondi lukksepale,nüridatel pliiatsitel pole mõtet end pakkuda,neid läbi käinud küll,sammuti pole mõtet nendel üritada kel kokkupuuteid ainult nipalju auto remondiga kui maal vanaisa mossel tagavara ratta ise oma kätega alla kruvisid ja oskavad ereka sadulat kõrgemaks kruvida.
Info ps _________________ Sõduautode remont ja keevitustööd. |
|
Tagasi üles |
|
 |
teet001 Vana tuttav

Liitunud: 30 Märts 2006 Postitusi: 839 Asukoht: London, United Kingdom
|
Postitatud: Nelj. Apr. 25, 2013 5:43 pm Teema: |
|
|
Ma oskan audi v6 ketti vahetada üks õpetas...  _________________ Taevas mind ei taha ja põrgu kardab,et võtan juhtimise üle! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wolf123 Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Apr. 25, 2013 6:50 pm Teema: |
|
|
teet001 kirjutas: | Ma oskan audi v6 ketti vahetada üks õpetas...  |
Said oma nuka andurid vahetatud või oli mingi muu selles probleemis süüdi?  _________________ Sõiduautode diagnostika ( kõik automargid ) 56267442 |
|
Tagasi üles |
|
 |
S4 Vana tuttav
|
Postitatud: Nelj. Apr. 25, 2013 7:53 pm Teema: |
|
|
teet001 kirjutas: | Ma oskan audi v6 ketti vahetada üks õpetas...  |
Ja-jah 2,6 v6 c4 audit te seal tahtsite jah vahetada,ega vist välja tuld miskit.
Aga hoiame teema puhtana _________________ Sõduautode remont ja keevitustööd. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wolf123 Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Apr. 25, 2013 8:32 pm Teema: |
|
|
Aga ehk seaksid siis omad nõudmised ka? See mis eelnevalt kirjutatud on ju 12 aastase poisi teema.
Kas tegu on enamjaolt mootori remondiga ( plokikaanetihend, rihmavahetused, kaane tegemine vms. )
Või hoopis kogu silla teema, kastid jne?
Raske on ju kellegil nii tulla, et peab apsull kõike oskama, muidugi neid on, aga kes seda teab... Vb üldse Soome 2-3x palga peale üle kolinud. _________________ Sõiduautode diagnostika ( kõik automargid ) 56267442 |
|
Tagasi üles |
|
 |
S4 Vana tuttav
|
Postitatud: Reede. Apr. 26, 2013 8:58 am Teema: |
|
|
Pigem sul 12 aastase poisi mõtlemine,kaks korda võid mõelda MIDA autoremondi ettevõttes tehakse.See kel on huvi,oskused ja kogemused leiab mu ise ülesse.Vihjeks niipalju,et remondime kõiki sõlmesid ja keret. _________________ Sõduautode remont ja keevitustööd. |
|
Tagasi üles |
|
 |
teet001 Vana tuttav

Liitunud: 30 Märts 2006 Postitusi: 839 Asukoht: London, United Kingdom
|
Postitatud: Reede. Apr. 26, 2013 6:12 pm Teema: |
|
|
2,8Q on see pill ja ei ole viitsinud rohkem tegeleda sellega :).
Mina soovitaks urust läbi astuda ja kohapeal täpsemalt rääkida siin foorumis heietamine ei vii kuskile. _________________ Taevas mind ei taha ja põrgu kardab,et võtan juhtimise üle! |
|
Tagasi üles |
|
 |
|